Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 hely van ahova le lehet menni és mindháromban van egy. Kint meg van a 4. ugye, ha ezek megvannak akkor nyílik meg az ötödikhez vezetõ portál.

Why so serious?

Az megvan, ahogy megérkeztem megvolt. Kettõt találtam még várakban, kettõ hiányzik és a kaput sem tudom használni 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a 4 edik rögtön ott van ahol a területre érkeztél az ötödik a song kapun tul
Na most jól jönne egy kis segítség.. Act2-ben járok, Ruinns of Anvashban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(ha jól emlékszem a nevére). Össze kellene gyûjtenem öt szobrot ugyebár amibõl hármat meg is találtam a környezõ területen(másik kettõ fogalmam sincs hol lehet). Viszont a pálya közepén találtam egy teleport kaput ami nem akar mûködni. Mit kell vele ügyködnöm, hogy mûködésre bírjam?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

j0nNyKa
y

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

y vagy z asszem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I.C.ram
Ja és még valami? Van olyan opció, amivel "highlightolni" lehet a használható, felszedhetõ tárgyakat? Tehát, ami kivilágítja õket. Néha elég nehéz észrevenni egy-egy ládikót, hordót.
I.C.ram
Húú tényleg!! Most jut eszembe, hogy csak az egyik kriptában voltam! Pedig be is akartam menni a másikba is, de elfelejtettem 😊 Köszi!
dzsonesz
a második kérdésedre: lehet velük beszélni igen a képére vagy magára a karakterre nyomsz 1 hosszú jobb klikket és ott kiválasztod a commandot, kell is majd beszélni velük szal használd... csapatot majd tudsz formálni de majd késõbb és igen lesz majd sok új csapattag is varázsló is szal ne izgulj

az 1sõ kérdésedre a válasz

a kapitányt a temetõbe az 1ik krkriptában találod

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

I.C.ram
Kicsit elakadtam egy mellékküldetéssel.

Fort Locke várkapitányát kéne megkeresnem. A helyettese azt mondta, hogy utoljára kelet-felé látták, és hogy van arra, egy régi csatamezõ, próbálkozzak ott. Na én ezt a csatamezõt nem találom sehol, végigjártam a Fort Locke területét, semmi, a világtérképen meg semmi ilyesmi nincs, csak egy temetõ, ami keletre van, minden más tök más irányokban, és mindenhol jártam már. Valaki tudja, hogy merre kéne keresni?

Másik kérdésem általánosabb. Lehet valahogy beszélgetni a csapattársaimmal, vagy, ha kirugom õket (hogyan lehet kirúgni a csapattársakat?), akkor visszalehet õket még valahogyan szerezni? Mert csatlakozott a csapathoz egy druida, de tök felesleges, mert már van cleric a csapatban, és inkább valami varázsló kéne.

Köszi a segítséget.
Ja tényleg, irták is hogy azt csináljam, csak nemjutott eszembe hogy hogyis kéne. Köcce a helpet, megpróbálom majd, csak most tanulni kéne. 😊
dzsonesz
nah itt a válasz

tehát ha felépítettél mindent , fullbaöltöztetted a csapatot ez és nemtudod ,h hogy kéne továbbmenni, akkor menj vissza oda ,ahol a purification questet csináltad , tudod ahol a szobroktól kaptad az áldásokat és ott menj be a portálon, ahol már 1x bementél elvisz megint a szülõfaludba , onnantól meg már egyértelmû lesz.. sok sikert .. ja igen fontos dolog: a zöl foltosbõrû csaj legyen a csapatba nemjut eszembe most a neve😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Bemész a szobába ahol az utolsó elllenfelek vannak, nyomsz egy "z"-t(vagy y-t, ha magyar billentyûd van), utánna szétvered azt a szart amit a z lenyomása után látni fogsz és bemész az ajtón.

ismerem a spoiler taget, és használom is de nem mûködöt amikor az üzenetet írtam.

Tényleg csak egyfele lehet menni meg minden, de én attól még elakadtam, sztem hála a nagy angoltudásomnak. 😄 Szétvertem a nagy kristályt, kiszedtem belöle a cuccot, és azt alchemyvel meg kéne csinálni vmit? Ha jól értelmeztem akkor azokat a cuccokat honnan tom megszerezni ami kell hozzá? Már felépitettem mindent amit engedett, szal nemtom mit kéne csinálni. Ha vki unatkozik, válaszoljon plz. 😊
dzsonesz
de lehet énis operát használok csak 1 kis trükk kell:
amikor feljön az a script üzenet ,akkor pipálod és ok zod , utánna visszatekersz 1 oldalt és beugrik a privi

j0nNyKa
operaba nem lehet privire valaszolni 😄
egyebkent nemtom, en siman oltem az illetot, es meghalt 1 ido utan...

dzsonesz
ment 1 privát

j0nNyKa
ertekeltem :]
vegeztem vele.

dzsonesz
énis így gondoltam csak nem értékelted a szar viccet😄
hol tartasz egyébként?

j0nNyKa
rohadtnehez, mivel mindig 1fele lehet menni, es amugysem szajbaragosak veletlenul sem a questleirasok
jaigen, neha meg olvasni is kell mindenfele konyveket a tovabbjutashoz
sot, 1 helyen gondolkozni is kellett (Collector's House)
vegulis igy vegiggondolva... majdnem Baldur's Gate szintu nehezseg...
ja... vagy nem :|

dzsonesz
nalátod j0nNyKa végül teis elismered ,h bizony nemkönnyû a game😄D

dzsonesz
(qvarg-nak)
ha ezse segít akkor pihentesd picit a game et😄

tehát mint az elözõekben is leírták csak 1 fele lehet menni, ha a jó utat választod ,aminek sikerülnie kell akkor ilyen szobrokkal fogsz találkozni ,akik találóskérdéseket tesznek fel neked ha jó válaszolsz kapsz xpt ha nem ,akkoris továbbmehetsz... egyszercsak 1 sírkamrába fogsz eljutni a régi király sírhelyére , amit ilyen lebegõ kardok vesznek körül verd le õket és foszd ki a volt király sirját.a sírkamra közvetlen a trónterem mögött helyezkedik el és csak 1 kijárat van belõle ,ha azt választod😄D , akkor a trónterembe leszel Naser nél... bna sok sikert

j0nNyKa
sodrodj az arral...
amig mennek a harcok, harcolj (bonyolult)
majd ha vege lesz a harcoknak, lesz nyitott ajto is (szinten logikatlan, es bonyolult..)

egy fele lehet menni az igaz de utánna minden ajto zárva van merre menjek lord nasherhez amikor a vámpirok megtámadják?
Count Adyn
btw legyen 3 GB üres hely a vinyón a swap fájlnak, ugy az egészséges játszani is😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jah ezt enis neztem hogy wtf😊 aztan kesobb meg enged 350 mega helynel is menteni, aztan megitn van ahol nem😊 kicsit furcsa.

vege fele amugy 140-150 megasok a savek😊

Tudna valaki mondani egy két dolgot a warlockról? A játékban nyújtott teljesítményével és kihasználhatóságával kapcsolatban. Olvagattam itt a szabályokat róla de... jobb elsõ kézbõl hallani róla a véleményt. gondolkodom, hogy indítok egyet ezért kérdezem!
dzsonesz
ez még határeset bug ügyileg sztem, játsz a Gothic3 al és akkor megtudod ,h mi az amin kiakadsz😄

ArtanisNerwen
Ezen a játékon legalább félévet kellett volna még dolgozni, hogy egy olyan készültségi szinten jöjjön ki mint az elsõ rész annak idején.

Artanis

ArtanisNerwen
LOL! Nincs 8MB egy mentés. De ha csak 986MB van C meghajtodon nem enged menteni, azt irja nincs elég hely. Legalább 1GB kell. LOL LOL LOL

Artanis

dzsonesz
énse találtam a kesztyût és így mégis betette szal csak csináld tovább
készülj fel az övért meg fogsz izzadni picit😄 föleg ha nem a jó taktikát választod😄

Lantian
Köcce a helpet!😊 Olvastam csak nem így értelmeztem😊 Bug bug hátán de ez pozitív hogy bug-ot bug javít😊

dzsonesz
te elolvasod ,amit írtam??? mondom ,h beteszi automatikusan a törpéhez a kesztyû helyére csak szerezd meg az övet ,aztán tedd fel és duma a királyal ... ennyi
ui: csak akkor fogod látni magadon a kesztyût miután leemelted a kalapácsot

Lantian
Még el sem kezdtem mivel nincs meg a gloves. Majd vmikor most fogom elkezdeni. Anélkül is megy?

dzsonesz
figyelj... végigcsináltad a questet vagy nem? mert ha nem akkor ne görcsölj hanem tedd fel az övet és menj oda beszélni a királyhoz
énse kaptam, amugy meg a kesztyût szal menj oda és fejezd be a questet aztán majd meglátod

Lantian
Igen a kalapácsos questet csinálnám de én nem kaptam meg a Shandránál lévõ itemeket csak amik a nála lévõ magic bag-ban voltak de azt kétszer is. Egyszer megvoltak a magic bag-ban másodszor pedig bekerültek Amon invetoryjába is ugyanazok az itemek. Ezért kérdeztem hátha tudja vki az item kódót mert a legközelebbi mentés még Act 2 kezdeti😞

dzsonesz
nah

ha a kalapácsos questet csinálod , gondolom azt ,akkor csináld csak végig nálad lesz a kesztyû , vagyis beteszi automatikusan....
nálam is Shandránál volt és betette

Lantian
Üdv!

Nem tudja valaki a clan irosfist gloves item kódját? Nagyon kellene mert Shandra Jerronál volt és nem kaptam meg az itemjeit mikor meghalat, csak ami a nála lévõ mágikus zsákban volt, de azt duplán.😊 Ha valaki tudja pls help mert azt utolsó mentés nagyon régi😞

j0nNyKa
1 fele lehet csak menni, nagyon nehez elteveszteni

pIIrash
Már megvan.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Hogy lehet bejutni lord Nasherhez amikor a vámpirok megtámadják?
pIIrash
Sziszatok!

Hogy lehet beállítani, hogy ne inverz kameramozgás legyen?

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

dzsonesz
próbálgasd , menni fog az, btw azt nem mondtam, h könnyû lesz:d

Passz, nemtom megölni öket, ez a kifutós téma meg nemjött össze utánam jöttem majdnem a bejáratig, ott meg nemlehett pihenni mert tul közel vannak. Egyszerüen nemtom megcsinálni.. Nagyon zavaró. 😄
koszi a helpet!

amikor Ammon jerrot megtaláljuk s neverwinterbe kell menunk s a vámpirok megtámadnak a palotában, hogy kell bejutni lord nasherhez?
zorrobomber
speciel én úgy tudtam hogy csak zöld és piros sárki van a gameben

Köszi, megpróbálom. Nem gyurtam nagyon a resre az az igazság 😄
dzsonesz
hát akad pár trükk

a legbeváltab ha jók a resistjeid vagy cuccbol vagy valami blessingbõl turbózd fel, ha jók a resek ,akkor szinte alig vagy egyáltalán nem sebeznek rád spellekkel.... vagy van 1 pepecs megoldás is
ha már csak 1 kari van életben akkor fuss ki a kijárat felé ,legjobb ,ha teljesen bejáratig futsz a megmaradt 1 embereddel és ,ha mindent jól csináltál ,akkor ott tudsz pihenniés a csapattagjaid is maxon lesznek és folytathatod a gyakást .. ez eléggé 1 macerás módszer de ha végképp szarok a resjeid, akkor megoldható ebben a formában is

Én nemtom megölni a 2 sárkit, egyet egyet varázsolnak és kipurcan 2 emberem.. Vmi segitséget tudnál mondani hozzá? 😄