Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én örülök a sok cuccnak csak azt sajnálom, hogy szinte egyiket sem tudom használni<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tul sok magikus targy esik. Mar az Act I-ben is Khelgar a tulterheles szelen szaladgalt, mivel tele volt +1-es meg +2-es cuccokkal, amit mar nem tudtam a karakterekre aggatni.
Kár hogy ezt nem javították ki, már az 1. részben is ez volt a legnagyobb hiba. Pedig a BG sorozatban viszonylag tûrhetõen meg volt oldva (bár ott is lehetett volna mit jaívtani). Teljesen értéktelen lesz egy +5 cucc azzal hogy minden bozótban találni belõle hármat... A BG2-ben is volt staff of magi, de legalább meg kellett érte küzdeni, aki azokat lenyomta, meg is érdemelte. Na vmi ilyen kéne.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

>> a multival csak óvatosan. tudjátok figyelni kell a favored class kitételre vagy -20%xp...

Ööööö.... ez most pontosan mit jelent?
Köszi szépen, akkor nekivágok.<#smile>
dzsonesz
igen érdemes

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne hogy szerintetek ha nem játszottam az elsõ részével akkor érdemes belefognom?
Nekem is 2 könyv jött, szintén nem mondott semmit Aldanon, de másik szálon ment tovább a történet és elõbb-utóbb jött Aldanon, hogy megfejtette a könyvet.

zorrobomber
ittenvan a greatswordos(teljesitettem a martial feates prereq-et) leendo eldrich knightom, azert csak link mer 1024*768as meretu a kep
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/3/3c11f9c2de.jpg

MrStokes
Nah, vegre megjott a jatek angolhonbol, most kaptam kezhez.
Este indulhat a moka!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

a multival csak óvatosan. tudjátok figyelni kell a favored class kitételre vagy -20%xp...

aut viam inveniam aut faciam

Lantian
Nos lehet hogy belefutottam mégegy bug-ba, ugylátszik nekem ez kötelezõ.😞 Amikor Act 3ban megölöm a Shadow manust dob egy könyvet csak duplán egyet a párbeszéd alatt kapok egy meg az inventory-ában van. Aztán jön a duma hogy beszéljek Aldanon-nal õ majd segít megfejteni a könyv titkait. Nem tudom hogy alapbug vagy csak akkor jön elõ ha 2 könyv kerül hozzám de nem tudok továbbjutni. Valaki találkozott ilyennel? Ötlet?

zorrobomber
nem sok:
tudj arcane spelleket nyomni es egy martial weapons focus

zorrobomber
nem sok:
tudj arcane spelleket nyomni es egy martial weapons focus

Me0w
Az eldrich knightnak mik a prereq-i?

Together we'll fly someday...

zorrobomber
nem sima fighterre akarok valtani hanem az eldrich knightra, multiclassozas valahogy sose jott be...

Me0w
En azt hiszem kov. szinten valtok fighterre, meg jo hogy megy a multiclass 😉

zorrobomber
asszem igen, van vmi tapasztalatod ezzel kapcs?

Az Eldritch Knight-ra gondolsz?

zorrobomber
van valami wizard fighter presztizsklassz, most 9es szinten vagyok, gondolokozom hogy valtsak

dzsonesz
hát jah nekem is kb ,bár az utcsó elõtti csatán csúnyán benéztem 1sõ próbálkozásra... kb 10 mp ig élt a csapatom😄
btw, varázslóknak télleg iszonyat kemény lesz a vége felé

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Tényleg meglepõen jó a játék. Az eleje kicsit röhejes (tutorial) és uncsi volt, utána viszont nagyon beindult. Király sztori, nagyon jó NPC-k, pörgõ események... Kicsit szomorúan hallom, hogy késõbb átmegy hentelésbe, de magas szinten az is igen élvezetes (már ha eltekintünk az irányítás és a kameramozgatás hiányosságaitól).
Az is tetszik, hogy bár nem patch-eltem (procyon változat), eddig teljesen jól, szinte bugmentesen futott. Egyedül néha volt gond a csapattagok nem irányíthatóságával.
BlackShadow
nem mentem át. ugyanolyan kedvvel és hangulattal játszom tovább 😊 csak egy vélemény 😊
tudod mindig lehetne jobb 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ne tessék átmeni sírósba, szerintem remek játék. Már alig várom a hétvégét, hogy huzamosabb ideig játszhassak vele 😊

BlackShadow
sztem act1 sokkal kidolgozottabb lett.. a 2 olyan mintha csak összecsapták volna, h gyorsan legyen vége 😞 csataorientált lett inkább

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Me0w
3. szintig altalaban minden masodik csatat a padlorol neztem vegig, utana azert jobb a helyzet 😊

Pont ezen gondolkodtam, hogy varazsloval hogy fogja vki tulelni a vege fele a csatakat, nem probalnam ki...

Me0w
Probald ki egy wizarddal 😉

Egy félork harcos volt 10-es szintig, aztán átváltottam frenzied berserkerbe, így 10/10-es lett a játék végére.

Me0w
Mi a main karaktered? 😊

Nekem összesen 2 csata volt az egész játékban amit vissza kellett töltenem, hogy jobban felkészüljek.
Mindez dnd hardcore fokozaton.

Me0w
Nagyon nagy lehuzas lenne a varazsloknak hogy nem lehet pihenni 😉 Igazabol az 'eletben' nem valoszinu, hogy elso-masodik szintu varazslokra hordaban rontanak az ellenfelek 😉 Kesobb meg nekem sem kellett mar annyit pihenni, eleg egy fireball meg egy haste a tobbit megoldjak a tobbiek 😉

Szerintem nem tápos (meg úgy általában a többi karakter se), én ugyanúgy fejlesztettem a kariket, mint a normál DnD-ben, tul. képpen a tárgyak se durvák (normál szerepjátékban nem kellenek ultraritka komponensek a craftoláshoz). 1 dolog miatt könyû a játék, és minden ebbõl vezethetõ le: gyak. bárhol lehet pihenni. Normál szerepjátékban kb 1 nap alatt 1x pihenhetsz, ami simán jelent 3-4 encounterrel.
Na jó, még az is durva, hogy nem halhatnak meg a karakterek. Simán megoldhatták volna pl. vásárolható resurrection tekerccsel 15-20e aranyért.
Me0w
Khelgar kicsit tultapolt valojaban, sokszor volt hogy Neeshka es a fokarakterem meghalt a csataban, Khelgar meg egyesevel megolte a maradek 6 ellenfelet...

Ez mondjuk nem bug, de érdekes változtatás a DnD 3.5-höz képest,hogy a mage armor hozzáadódik a páncélhoz. Tehát a +4 armor bonus csak a pánzél mágikus bonuszával nem adódik össze (ill. a bracers of armor-ral), tehát simán rárakhatjuk egy full plate-es harcosra. Azért ez elég nagy könnyítés...
Én az Act 1 vége felé vagyok, és nagyon könnyûnek tûnik a játék. Szinte alig kell menteni, elég felrakni a Mage Armort megf a Stoneskint, beindítani a power attacket, aszt' elõre küldeni a harcosokat. Ha nagy gáz van, esetleg 1 haste. Pénz rengeteg, már nem is tudok értelmes cuccot venni... Késõbb bedurvul a helyzet?
Ehhez még egyet tennék hozzá:
Hiába van puppet mód beállítva, meg varázslás és dispel magic kikapcsolva a behavior lapon, a pap és druida amikor csak tud elkezd restorationt es dispel magic-et varázsolni, ha úgy gondolja hogy másnak erre szüksége van.

Me0w
Azert van par idegesito bug valoban 😊

- Barmely race/class/deity kombinacio valaszthato a kezdo karakternek. Ez total hulyeseg, hogy kerul pl. egy Lloth hivo CE papno a jatekba? Le kellett volna szukiteni az adott modulhoz valaszthato opciokat.

- A gonosz karakterek kevesebb Xp-t kapnak, mivel a mellekkuldetesek alapja 90%-ban az, hogy segitunk valakinek.

- Csak a fo karakter beszelget masokkal, igy a tobbiek diplomacy/intimidate stb. skilljei hasznalhatatlanok.

- Ha a wizard Polymorph Self skilljet hasznalom, es beszelgetesbe keveredem egy kuldetesben fontos karakterrel (Pl. az ork vezerrel) akkor a karakter visszavaltozik kerdes nelkul az eredeti alakjaba. Remek, mivel ilyenkor alt. mindig csata jon. Nem mindegy azert hogy troll formaban rontanak ram, vagy az eredetiben.

- Tul sok magikus targy esik. Mar az Act I-ben is Khelgar a tulterheles szelen szaladgalt, mivel tele volt +1-es meg +2-es cuccokkal, amit mar nem tudtam a karakterekre aggatni.

- A legtobb cucc ami esik az hasznalhatatlan a sorcerer/wizard classnak. Az elso jobb robe-ot 10 ora jatek utan talaltam. Ez azert is szopos, mivel a varazslok igysem a tuleles bajnokai 😊 Persze pont elotte vettem 28k aranyert valami kevesbe jobbat...

- Ha nem puppet modban vannak a varazslo karakterek, akkor teljesen idiota modon varazsolnak... a druidam magatol sosem varazsol Summon Creaturet, hanem atmegy medvebe/farkasba/vaddisznoba es elorerohan a csataba. Ha overkillre allitom a spellcastingot akkor sem valtozik sokat a dolog. Gyogyitani egyszer sem gyogyitott peldaul 😊

Kb. ennyi jut eszembe 😊

Befejeztem a játékot.
Hát meg kell hogy mondjam nem vagyok elájulva tõle.
Az elején nem volt nagy a történet, majd kezdett javulni, a végefelé pedig átment eszetlen öldöklésbe az egész.

Persze lehet hogy jobban tetszett volna ha nincs benne a kismillió bug, fõleg az karakterek útvonal keresésének gyengesége miatt téptem ki majdnem a hajamat, de egyéb idegesítõ apróságok zavaróak voltak.

Viszont az elsõ részben is a kiegészítõk sztorija volt a jobb, így már elõre várom a folytatást. 😊

BlackShadow
azt tudom 😊 kotor-on edzõdtem 😄
a lényeg az egészbõl annyi, h sztem sokkal kevesebb a társalgás az act2ben.
törpillával úgy állok, h megvan mind3 tesztje, de még nincs elég befolyásom, h eldöntse be akar e állni szerzetesnek.

Lehet hogy errõl már volt szó: csak a fõkarakterrel lehet beszélgetést kezdeményezni? Tul. képpen nem olyan nagy probléma, de ebben az esetben ha nem rouge v bárd karit indítok, akkor a társalgási skileket úgy ahogxy van el lehet felejteni. Kicsit illúzióromboló, hogy velem van egy neverwinteri tolvaj (Neeshka), és nem lehet kihasználni a skilljeit...
dzsonesz
a törpés? az sztem iszonyat egyszerû volt...
ráadásúl a törpe pont az 1ik karakter, akinél én személyszerint a legtöbb befolyást szereztem, amúgy minden attól függ ,h kik vannak a csapatban, úgyértve, h azzl tutira nem lesz influence +/- ,aki nincs a csapatba😄

BlackShadow
na találtam egy újabb bugot 😊 mikor garius kifingik és aztválaszolod, h még maradsz.. akkor el ne kóborólj egy másik zónába, mert nem fogsz tudni továbbmenni 😊 ha beszélsz a csókával akkor nem történik semmi..

amúgy még észrevettem, h ACT 2-ben nagyon kevés a társak közbeavatkozása.. nagyon kevésszer szólnak bele dolgokba, nem lehet szerezni/veszteni befolyást.
így kicsit nehézkes a törpi queszt 😞

dzsonesz
nah végeztem vele
pár debil és idegesítõ bugtól eltekintve, fasza kis game volt.Jó story ,határozottan hosszú és szavatosság ügyileg is helytáll(asszem indítok is warlock ot😄). igazából 1 dolog volt, ami picit bssza a csõröm, aki végigjátszotta az tudja az extro -ról lenne szó.. lehet csak én vagyok finnyás de többet vártam vólna tõle. Na mind1 összefoglalva tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak😄

Megtaláltam végre mindet, az egyik labirintusban figyelmetlen voltam és elfelejtettem, hogy van még benne további lejárat 😊

Lantian
Ha szeretnéd megnyerni a tárgyalást mencs elõtte mert nem biztos hogy elsõre menni fog és semmit ne bizz Sandra kivéve a tanúid behívását mert õ elszúrja és a bizonyítékok nem elegendõek magukban. És kedveltesd meg magad Shandra-val úgy simább lesz😊

A goblinvezérnek legyaktam a pókokat az a gyûrû megvan a napló az nem rémlik köszi a helpet!
Lantian
A templomban a gem mine-ban vagy a fort-ban lévõ szobor nincs meg?

Lantian
Nos azonkon kivül amiket leírtál 2 bizonyíték van. 1 db napló ami a lemészárolt faluban van a földön, a másik pedig a kútban továbbvezetõ alagútban van egy goblin vezérnél. õt vagy levered vagy megcsinálsz neki egy questet és kapsz egy gyûrût amit az egyik elkövetõ viselt. Ha visszamész a várba és elkezded a tárgyalást ott lesz a fiú is.

j0nNyKa
elolvasni a quest logot, mint eddig

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Helló emberek!

Nem gondoltam volna ,hogy el fogok akadni benne de nagyon úgy tûnik. Act 2-ben az ártatlanságomat kéne bizonyítani a gyereket összeszedtem a kútból a druidát levertem elszedtem tõle a powderjét a hullákat is megvizsgáltam beszélek azzal az idióta Sand-del de semmi olyat nem mond ami elõrébb vinne. A gyerek a kocsmában meg csak azt szajkózza ,hogy jön ha úgy gondolom ehhez képest csak áll a tûz mellett. Dunsztom sincs mit kéne csinálni ,hogy továbbhaladjak...
j0nNyKa
de lehet hogy bugba utkoztel, olvass vissza

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/