7862
  • virs lee
    Videokártya?
  • virs lee
    8-10? úgy 5-10 éve még talán. 40-50g ma már nem minimum kell, de inkább több.
  • ArtanisNerwen
    Sokan mint én is több particióra szedik a winchesterük azért, hogy egy esetleges oprendszer reinstall egyszerübb legyen. Ennek az optimális mérete XP estén 8 10 GB szvsz. Az NWN2 elég rendhagyó program abból a szempontből, hogy ugyan másik particióra is telepítheted, de ö akkor is a C:\ meghajtót terheli. Különféle dolgokkal.
    -inteziv swap használat
    -temp használat
    -nagy mentések
    -és még ki tudja mi...
  • ArtanisNerwen
    Szerintem még korai magyaritással foglalkozni. Az első rész magyaritása 4 év alatt készült el.
  • Me0w
    A jatek gyokerebe csinalj egy olyan nevu fajlt, ami ures es kesz.
  • Me0w
    Komolyan ne csinaljatok mar gyerekek, 15e forint egy 200-as hdd, azt ne mondja senki, hogy erre nem telik...
  • NecroMan89
    Nekem az a problémám amikor 1.03-mal patch-elném hogy kiírja hogy ezt a fájlt nem találja:nwn2_pc_english_from102788_to103840.txt
    Ez lehet azért mert tettem fel részeleges magyarítást?
  • ArtanisNerwen
    Úgy veszem észre nagyon érzékeny a tools a szabad helyre. Ha nincs hely, akkor egyszerüen be döl és kész. Szóval legyen minél több szabad helyed a C:\-n. Nekem a reinstall mellett segitett az is hogy sok üres helyet csináltam 1 GB kevés volt.
  • Count Adyn
    Árnyékok is legyen off,azis segithet
  • csgj
    hát nekem a 2 effekt közül egyik sincs bekapcsolva a víznél...
  • Hoz_Hun
    Á szerintem az irónia miatt vigyorgott. Érted; Neverwinter a játék neve, te meg pont ott nem akarsz sokat lenni... :)
    A lényeg hogy szerintem a Dock Districtben karistolsz most még. Valószínüleg a víz megjelenítése miatt szaggat. A beállításoknál vegyél le víz tükröződéséből meg hasonlók, aztán akkor valószínüleg jól fog menni. Egyébként ha nem is sokat, de eltöltesz ott egy kis időt.
  • Lantian
    Nos már régen volt hogy mélyeben belemásztam a regisztribe de az biztos hogy minden 3szor van meg. Ha egy helyen is ott marad valami töredék akkor az egészséges esetben visszaírja magát a többi helyre de ilyet mér nem sokat láttam:). Az amit ptomesz írt az ha nem túl homályos az emlék akkor az a local masine registry részt reseteli.És ahogy most így átfutottam csak oda van regelve az nwn 2 de oda 2szer helyre is:)
  • TopGun
    Koszi a tanacsot! Ezt meg ma este kiprobalom, vajon a tobbi ilyen hibat jelzo proginal is segit ez a megoldas? mert sajnos tobb progi van ami ezt az uzenetet kuldi reinstallnal :(
  • csgj
    ez mi volt? csak ennyit tudsz hozzáfűzni? olyan vicces az én tragédiám? xD
  • Hoz_Hun
    Még szerencse, hogy vannak ilyen guruk. Én rá nem jöttem volna. Ismét tanultam valamit, hol tudok utánnanézni, ha ilyesmi adódna.
  • ptomesz
    haver pontigy jártam.de megoldáshozott nálam: c:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\ikernel.rgs filet vagy törlöd vagy csak átnevezed és ha ujrainditod a telepitést máris ujra feltelepedik
  • ArtanisNerwen
    Az elöző Top Gun-nak válasz.
  • ArtanisNerwen
    Nem tudom. Én nem értek annyira a regisztrihez. Ezért csak ritkán matatok benne. Ha azt rendesen kiüritetted akkor csak arra tudok gondolni, hogy valami temp állományok maradtak fent.
  • zorrobomber
    :)
  • csgj
    ááá, Neverwinter városában baromira szaggat... sokáig kell ott lenni?
  • TopGun
    ok. es megis mivel es hol keressem meg, hogy mi maradhatott bent? :((
  • Lantian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    :D az jó volt. Volt 1 full party-m /4 fő/ aztán Bishop mert ugye ő követte a nyomait és persze Amon is beállt amikor megleltem.:)
  • Aspyrin
    Bug, nálam nem lehetett.
  • BlackShadow
    azt amúgy észrevettétek, h
    amikor ammon eltűnik (elmegy a farmra) és utána mész, a csapatválasztásnál lehet őt is választani? :D
  • Me0w
    Jahogy tutorial... azt en skippeltem :(
  • Silence78
    Én Ammon-nal a Web of Purity-t használtam, ez befog 1 hálóba 4-5 klónt is, aztán a harcosaimmal ledaráltam őket. Utána click a WoP szoboron, és újra lehet használni a featet. A végén már sokkal kevésbé voltak harciasak a klónok...
  • ptomesz
    később vettem észre hogy az Y lenyomásával az a hülye farakás világitani kezdett. :) jah elég tré hogy a tutba akadtam el :)
  • zorrobomber
    jó topikba írt, vicces lehet a tutorialban elakadni, én kb belebotlottam a tollakba :)
  • ptomesz
    feather = (madár)toll
    és jó topicba irtam
  • ptomesz
    köszi a segitséget mindenkinek
  • BlackShadow
    le kell őket vadászni .. elfogynak :) a leges legegyszerűbb módja ha nem bírsz velük, akkor menj a cleansing nova szoborhoz, kattints rá feltöltődik a feated, rájuk nyomod.. és ezt folytatod míg meg nem döglenek.
  • Prox
    Kérdezném attól aki már végigvitte hogy a végén mikor a fő*****val harcolok mit kell csinálni a második fordulóban (miután elsőre levertem)mert 1et megölök jön helyette 2 másik, a statuekat meg nem tudom elpusztítani (vagy franc tudja mit kéne csinálnom)?

Köszi
  • virs lee
    Jaja, az aréna melletti farakásban van, jól becsapdázva.
  • csgj
    a farönkök között lesz, asszem egy tyúk vagy kakas is ott lábatlankodik xD
  • Lantian
    A farakásban van a küzdőtér melett
  • Me0w
    Biztos jo jatek topikjaba irtal? En bevallom, nem vagom milyen tollakrol van szo...
  • ptomesz
    sziasztok, bocs a kérdésért de rögötn az elején nem találom a 3ik tollat vagy mi a szösz, feltörtem a ládát (fehér) meg lenyultam a zöld ruhás ficót, de a kéket hiába kutatom már vagy ötször felturtam az egész terepet.
  • ArtanisNerwen
    Megpróbálhatod refreshlock nélkül ha úgy jó akkor, a frissités körül van a bibi.
  • wantonly
    Refreshlock-ot használok, ami fixre állítja a felbontást és a frissítést, de így is szabálytalan műveletet irogál. Esetleg majd megpróbálom ablakban futtatni, ahogy MeOw mondotta.
  • ArtanisNerwen
    Csak gondolom, hogy valami mégis fent maradt vagy bent maradt.