Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kár hogy ezt nem javították ki, már az 1. részben is ez volt a legnagyobb hiba. Pedig a BG sorozatban viszonylag tûrhetõen meg volt oldva (bár ott is lehetett volna mit jaívtani). Teljesen értéktelen lesz egy +5 cucc azzal hogy minden bozótban találni belõle hármat... A BG2-ben is volt staff of magi, de legalább meg kellett érte küzdeni, aki azokat lenyomta, meg is érdemelte. Na vmi ilyen kéne.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ööööö.... ez most pontosan mit jelent?
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Egy apró kérdésem lenne hogy szerintetek ha nem játszottam az elsõ részével akkor érdemes belefognom?
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/3/3c11f9c2de.jpg
Este indulhat a moka!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
aut viam inveniam aut faciam
Together we'll fly someday...
btw, varázslóknak télleg iszonyat kemény lesz a vége felé
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Az is tetszik, hogy bár nem patch-eltem (procyon változat), eddig teljesen jól, szinte bugmentesen futott. Egyedül néha volt gond a csapattagok nem irányíthatóságával.
tudod mindig lehetne jobb 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mindez dnd hardcore fokozaton.
Na jó, még az is durva, hogy nem halhatnak meg a karakterek. Simán megoldhatták volna pl. vásárolható resurrection tekerccsel 15-20e aranyért.
Én az Act 1 vége felé vagyok, és nagyon könnyûnek tûnik a játék. Szinte alig kell menteni, elég felrakni a Mage Armort megf a Stoneskint, beindítani a power attacket, aszt' elõre küldeni a harcosokat. Ha nagy gáz van, esetleg 1 haste. Pénz rengeteg, már nem is tudok értelmes cuccot venni... Késõbb bedurvul a helyzet?
Hiába van puppet mód beállítva, meg varázslás és dispel magic kikapcsolva a behavior lapon, a pap és druida amikor csak tud elkezd restorationt es dispel magic-et varázsolni, ha úgy gondolja hogy másnak erre szüksége van.
- Barmely race/class/deity kombinacio valaszthato a kezdo karakternek. Ez total hulyeseg, hogy kerul pl. egy Lloth hivo CE papno a jatekba? Le kellett volna szukiteni az adott modulhoz valaszthato opciokat.
- A gonosz karakterek kevesebb Xp-t kapnak, mivel a mellekkuldetesek alapja 90%-ban az, hogy segitunk valakinek.
- Csak a fo karakter beszelget masokkal, igy a tobbiek diplomacy/intimidate stb. skilljei hasznalhatatlanok.
- Ha a wizard Polymorph Self skilljet hasznalom, es beszelgetesbe keveredem egy kuldetesben fontos karakterrel (Pl. az ork vezerrel) akkor a karakter visszavaltozik kerdes nelkul az eredeti alakjaba. Remek, mivel ilyenkor alt. mindig csata jon. Nem mindegy azert hogy troll formaban rontanak ram, vagy az eredetiben.
- Tul sok magikus targy esik. Mar az Act I-ben is Khelgar a tulterheles szelen szaladgalt, mivel tele volt +1-es meg +2-es cuccokkal, amit mar nem tudtam a karakterekre aggatni.
- A legtobb cucc ami esik az hasznalhatatlan a sorcerer/wizard classnak. Az elso jobb robe-ot 10 ora jatek utan talaltam. Ez azert is szopos, mivel a varazslok igysem a tuleles bajnokai 😊 Persze pont elotte vettem 28k aranyert valami kevesbe jobbat...
- Ha nem puppet modban vannak a varazslo karakterek, akkor teljesen idiota modon varazsolnak... a druidam magatol sosem varazsol Summon Creaturet, hanem atmegy medvebe/farkasba/vaddisznoba es elorerohan a csataba. Ha overkillre allitom a spellcastingot akkor sem valtozik sokat a dolog. Gyogyitani egyszer sem gyogyitott peldaul 😊
Kb. ennyi jut eszembe 😊
Hát meg kell hogy mondjam nem vagyok elájulva tõle.
Az elején nem volt nagy a történet, majd kezdett javulni, a végefelé pedig átment eszetlen öldöklésbe az egész.
Persze lehet hogy jobban tetszett volna ha nincs benne a kismillió bug, fõleg az karakterek útvonal keresésének gyengesége miatt téptem ki majdnem a hajamat, de egyéb idegesítõ apróságok zavaróak voltak.
Viszont az elsõ részben is a kiegészítõk sztorija volt a jobb, így már elõre várom a folytatást. 😊
a lényeg az egészbõl annyi, h sztem sokkal kevesebb a társalgás az act2ben.
törpillával úgy állok, h megvan mind3 tesztje, de még nincs elég befolyásom, h eldöntse be akar e állni szerzetesnek.
ráadásúl a törpe pont az 1ik karakter, akinél én személyszerint a legtöbb befolyást szereztem, amúgy minden attól függ ,h kik vannak a csapatban, úgyértve, h azzl tutira nem lesz influence +/- ,aki nincs a csapatba😄
amúgy még észrevettem, h ACT 2-ben nagyon kevés a társak közbeavatkozása.. nagyon kevésszer szólnak bele dolgokba, nem lehet szerezni/veszteni befolyást.
így kicsit nehézkes a törpi queszt 😞
pár debil és idegesítõ bugtól eltekintve, fasza kis game volt.Jó story ,határozottan hosszú és szavatosság ügyileg is helytáll(asszem indítok is warlock ot😄). igazából 1 dolog volt, ami picit bssza a csõröm, aki végigjátszotta az tudja az extro -ról lenne szó.. lehet csak én vagyok finnyás de többet vártam vólna tõle. Na mind1 összefoglalva tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem gondoltam volna ,hogy el fogok akadni benne de nagyon úgy tûnik. Act 2-ben az ártatlanságomat kéne bizonyítani a gyereket összeszedtem a kútból a druidát levertem elszedtem tõle a powderjét a hullákat is megvizsgáltam beszélek azzal az idióta Sand-del de semmi olyat nem mond ami elõrébb vinne. A gyerek a kocsmában meg csak azt szajkózza ,hogy jön ha úgy gondolom ehhez képest csak áll a tûz mellett. Dunsztom sincs mit kéne csinálni ,hogy továbbhaladjak...