7862
-
virs lee #3491 Videokártya? -
virs lee #3490 8-10? úgy 5-10 éve még talán. 40-50g ma már nem minimum kell, de inkább több. -
#3489 Sokan mint én is több particióra szedik a winchesterük azért, hogy egy esetleges oprendszer reinstall egyszerübb legyen. Ennek az optimális mérete XP estén 8 10 GB szvsz. Az NWN2 elég rendhagyó program abból a szempontből, hogy ugyan másik particióra is telepítheted, de ö akkor is a C:\ meghajtót terheli. Különféle dolgokkal.
-inteziv swap használat
-temp használat
-nagy mentések
-és még ki tudja mi... -
#3488 Szerintem még korai magyaritással foglalkozni. Az első rész magyaritása 4 év alatt készült el. -
#3487 A jatek gyokerebe csinalj egy olyan nevu fajlt, ami ures es kesz. -
#3486 Komolyan ne csinaljatok mar gyerekek, 15e forint egy 200-as hdd, azt ne mondja senki, hogy erre nem telik... -
NecroMan89 #3485 Nekem az a problémám amikor 1.03-mal patch-elném hogy kiírja hogy ezt a fájlt nem találja:nwn2_pc_english_from102788_to103840.txt
Ez lehet azért mert tettem fel részeleges magyarítást? -
#3484 Úgy veszem észre nagyon érzékeny a tools a szabad helyre. Ha nincs hely, akkor egyszerüen be döl és kész. Szóval legyen minél több szabad helyed a C:\-n. Nekem a reinstall mellett segitett az is hogy sok üres helyet csináltam 1 GB kevés volt. -
#3483 Árnyékok is legyen off,azis segithet -
csgj #3482 hát nekem a 2 effekt közül egyik sincs bekapcsolva a víznél... -
Hoz_Hun #3481 Á szerintem az irónia miatt vigyorgott. Érted; Neverwinter a játék neve, te meg pont ott nem akarsz sokat lenni... :)
A lényeg hogy szerintem a Dock Districtben karistolsz most még. Valószínüleg a víz megjelenítése miatt szaggat. A beállításoknál vegyél le víz tükröződéséből meg hasonlók, aztán akkor valószínüleg jól fog menni. Egyébként ha nem is sokat, de eltöltesz ott egy kis időt. -
#3480 Nos már régen volt hogy mélyeben belemásztam a regisztribe de az biztos hogy minden 3szor van meg. Ha egy helyen is ott marad valami töredék akkor az egészséges esetben visszaírja magát a többi helyre de ilyet mér nem sokat láttam:). Az amit ptomesz írt az ha nem túl homályos az emlék akkor az a local masine registry részt reseteli.És ahogy most így átfutottam csak oda van regelve az nwn 2 de oda 2szer helyre is:) -
#3479 Koszi a tanacsot! Ezt meg ma este kiprobalom, vajon a tobbi ilyen hibat jelzo proginal is segit ez a megoldas? mert sajnos tobb progi van ami ezt az uzenetet kuldi reinstallnal :( -
csgj #3478 ez mi volt? csak ennyit tudsz hozzáfűzni? olyan vicces az én tragédiám? xD -
Hoz_Hun #3477 Még szerencse, hogy vannak ilyen guruk. Én rá nem jöttem volna. Ismét tanultam valamit, hol tudok utánnanézni, ha ilyesmi adódna. -
ptomesz #3476 haver pontigy jártam.de megoldáshozott nálam: c:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\ikernel.rgs filet vagy törlöd vagy csak átnevezed és ha ujrainditod a telepitést máris ujra feltelepedik -
#3475 Az elöző Top Gun-nak válasz. -
#3474 Nem tudom. Én nem értek annyira a regisztrihez. Ezért csak ritkán matatok benne. Ha azt rendesen kiüritetted akkor csak arra tudok gondolni, hogy valami temp állományok maradtak fent. -
#3473 :) -
csgj #3472 ááá, Neverwinter városában baromira szaggat... sokáig kell ott lenni? -
#3471 ok. es megis mivel es hol keressem meg, hogy mi maradhatott bent? :(( -
#3470 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D az jó volt. Volt 1 full party-m /4 fő/ aztán Bishop mert ugye ő követte a nyomait és persze Amon is beállt amikor megleltem.:) -
Aspyrin #3469 Bug, nálam nem lehetett. -
#3468 azt amúgy észrevettétek, h
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor ammon eltűnik (elmegy a farmra) és utána mész, a csapatválasztásnál lehet őt is választani? :D -
#3467 Jahogy tutorial... azt en skippeltem :( -
Silence78 #3466 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én Ammon-nal a Web of Purity-t használtam, ez befog 1 hálóba 4-5 klónt is, aztán a harcosaimmal ledaráltam őket. Utána click a WoP szoboron, és újra lehet használni a featet. A végén már sokkal kevésbé voltak harciasak a klónok... -
ptomesz #3465 később vettem észre hogy az Y lenyomásával az a hülye farakás világitani kezdett. :) jah elég tré hogy a tutba akadtam el :) -
#3464 jó topikba írt, vicces lehet a tutorialban elakadni, én kb belebotlottam a tollakba :) -
ptomesz #3463 feather = (madár)toll
és jó topicba irtam -
ptomesz #3462 köszi a segitséget mindenkinek -
#3461 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!le kell őket vadászni .. elfogynak :) a leges legegyszerűbb módja ha nem bírsz velük, akkor menj a cleansing nova szoborhoz, kattints rá feltöltődik a feated, rájuk nyomod.. és ezt folytatod míg meg nem döglenek. -
Prox #3460 Kérdezném attól aki már végigvitte hogy a végén mikor a fő*****val harcolok mit kell csinálni a második fordulóban (miután elsőre levertem)mert 1et megölök jön helyette 2 másik, a statuekat meg nem tudom elpusztítani (vagy franc tudja mit kéne csinálnom)?
Köszi -
virs lee #3459 Jaja, az aréna melletti farakásban van, jól becsapdázva. -
csgj #3458 a farönkök között lesz, asszem egy tyúk vagy kakas is ott lábatlankodik xD -
#3457 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A farakásban van a küzdőtér melett -
#3456 Biztos jo jatek topikjaba irtal? En bevallom, nem vagom milyen tollakrol van szo... -
ptomesz #3455 sziasztok, bocs a kérdésért de rögötn az elején nem találom a 3ik tollat vagy mi a szösz, feltörtem a ládát (fehér) meg lenyultam a zöld ruhás ficót, de a kéket hiába kutatom már vagy ötször felturtam az egész terepet. -
#3454 Megpróbálhatod refreshlock nélkül ha úgy jó akkor, a frissités körül van a bibi. -
#3453 Refreshlock-ot használok, ami fixre állítja a felbontást és a frissítést, de így is szabálytalan műveletet irogál. Esetleg majd megpróbálom ablakban futtatni, ahogy MeOw mondotta. -
#3452 Csak gondolom, hogy valami mégis fent maradt vagy bent maradt.