Sztárbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Tánc az kevés volt. Inkább az ütések után menekült....

A kesztûk meg miért nem voltak felragasztva a kezükre ragtapasszal?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tuvok
Azért szidom, mert nem birom. Mint a harlemi majmok a betondzsungelben...

Punker
ja és 12-s karika se volt, máskor ha éjjfélkor kivillan 1 cickó a filmben akkor az már 18, itt meg azért a kamerás észnél volt és megmutatta rendesen a lányokat 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
egyébként nem értem mit szidjátok, beszari volt, elugrált szaladgált, idegesitete dopemant, de nyert és ez a lényeg.... az életben is az marad fenn aki nem megy fejjel a falnak.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandee1987
Tuvok: Azér, mert te nem birod a rappet, azért nem kéne a dopemant szidnod. Az utolsó mondatoddal pedig teljes mértékben egyetértek

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

CarajoEsp
"Mindenki bekaphatja???"
Ez azért színvonal ,hogy S**-nak le. ilyen dolgot élõ egyenes adásba SEMELYIK normális csatornán nem hallottam.
Már írtam is egy levelet a felelõs szerkesztõnek aki ha reagálni nem is fog(nem is várom el) legalább 1x átgondolja.
😞(((

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Tikal
dopeman elsunnyogott....

majka me kitáncolta dopemant és nyert 😊
a végén kicsit tulzásba vitte...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tuvok
Elmehet mindkettõ a picsába, akassza fel a feka dope magát majkával együtt, ráadásul amit csinálnak, az minden, csak nem zene, csak hadaró tapló tahóság valami csattogásra.

Jöjjön a hetihetes végre.

Punker
meg kiváncsi vagyok hogy döntötték el hogy ki nyerjen feldobtak egy pénzérmét? mert hogy kamu volt az egész az tuti

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
tull képpen miért is veszett össze dopeman és majka?
mert majka egy idõ után már nem csapatban dolgozott?

KG21
meg véletlen lecsúszott a kesztyûje.... utálom az ilyet!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Punker
szerintetek mennyi lóvét kaszáltak be ezért ez a 10 majom?

KG21
ehh Lajka egy csaló köcsög, Dopeman leütötte vagy kétszer aztán mégsem õ nyert😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

nah webcamommal ilyet én is csinálok 😊 csak annak a címe szarbox lex!érted most kb lex meginnt szeptemberbe ilyen szar!!!ehh!!! 3:30 óra abból 1 óra reklám 😊)

zaki
azok. fejkendõs paraszt cigányok

I.C.ram
Kik voltak azok a fejkendõs paraszt cigányok?
felakasztja magát dopeman!!!! 😄DDD
zenéje jó minta kurváké azoké a nõké akik pénzé baxnak JÉÉ!!! 😄

Bandee1987
Jaja, végre ezután jön egy normális mûsor is. Bár ezen a mûsoron is röhögtem 1et

zaki
ez vagy te majka, huligánozz csak bazze

Adam5
na ez a szinvonala majkának....

I.C.ram
Jólett volna megnyerni azt a H Astrát! 😞
Tuvok
Jöjjön már a hetihetes, csak ne maradjak már eddig fenn fölöslegesen !

I.C.ram
Szerintem Dopeman is tudta, hogy úgysem nyerhet, de gondolom ezt kompenzálták némi lével is.
Tuvok
Nah, tipikus, a paraszt leveri a cigót, erre a parszt parasztkodik...

Bandee1987
Na, ennyi volt a móka mára...Reméljük ilyen többet nem lesz...😊 Igazából 2 "jó" meccs volt itt ma: Majka-Dopeman és a Segal-Szabolcs összecsapás.
A többit meg végigröhögtem

I.C.ram
DOPEMAN nem is szólhat hozzá????? Ez mekkora pöcsfasz retekklubos szarság már.
Aramir
Hehehe, a vége tetszett a szövegének 😊

I.C.ram
LOL MAJKA KIFAKADT!
I.C.ram
LOL EZ A SZÖVEG!!! 😄
zaki
Majka gratula az undorító stílusodhoz

Adam5
Sztem Dopeman jobban boxolt
Majka nem mert a közelébe (nem csak taktika volt)

I.C.ram
ez a retekklub... már az elején lehetett tudni, hogy Majka nyer, mégha KO-val ki is üti Dopeman, akkor is kitalálnak valamit.
Aramir
LOL!

Punker
na mindegy lol volt az egész

gPROject
ha már ez a szar van a tévében akkor Sumákkert meg Palikot a ringbe

Aramir
Vajon leharapja dópmen majka fülét? 😄

Punker
amúgy szerintem a földön nem ütötte meg rendesen max megpaskolta...

itt bunyó lex 😊

Punker
ja

Bandee1987
MAJKA WINS

Adam5
Ej nem kellet volna a foldon utni 😞

I.C.ram
Mekkora kamu ez.... tudtam... Akkora bunda fos ez!
Juheeeeeeeeee

FrezeR
micsoda izgalmak!! te jóó ég

Punker
KOKO is mindig így játszott...

nah

Punker
mert? lassú ellenfél ellen a legjobb, ütsz de nem hagysz a másiknak idõt, aljas de hatékony

Dopeman boxolni próbált, de gy bohóccal ez nehéz!

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

I.C.ram
Tuti majka nyert ,epdig sokkal szarabb volt.
ricsi1
ja,de mér?