515
Sztárbox
  • Bandee1987
    Én azt se, inkább nézek mást(van még 20 csatorna) vagy netezek...
  • Darkboy
    inkább néztem a megaszart
  • Bandee1987
    Azért az kurva nagy pojén volt, hogy a balázs mondja, hogy tapsot az xy emberkének, hatalmas tapsvihar hallatszik, de a háttérben látszó közönség közül 1 embert sem láttam tapsolni :). Ennyit az rtl-ről....
  • fifi
    No azért Muhamed Ali nem egészen így játszott az ellenfeleivel! Ez itt futkosott, ugrándozott, nem volt tisztességes! De várható volt hogy győz, hiszen ő a szopja az RTL klub f@szát nem az a tuskó Pityinger...
  • PLackó
    skristof:Pedig Igaz!!!
  • macilaci123
    Az egész szégyen, hogy szombat este ilyen szart kell nézni normális film helyett
  • skristof
    perszeeeeeeeee?!?!?!?!!?
    ennyiért mit vártak
    ki a picsát érdekel, hogy hogyan verik ezek egymást
    elaludtam rajta, de eléggé megrendezettnek tűnt az egész
  • Aspyrin
    Hatalmasat röhögtem a tegnapi boxon, jó volt látni Anettkát amint Pandora hóna alá fogta a fejét és ütögette :-)) Az egész műsor egyébként egy vicc volt, tele üres székekkel, elcseszett playbackkel a háttérben.
  • Tikal #467
    nyert, nem?
    csalt? nem

akkor miről beszélunk?

muhamed ali is játszott az ellenfelével, kihsználta a másik ostobaságát, azt hogy ki lehet zökkenteni. A jo bokszolo az ilyen mitugrászokta is leveri mint majka, de dopeman lomha, dagadt, profi bokszban az ilyeneket elverik, persze ha betalál az baj :D
  • Daniel
    Hella!
    Tegna annak a crystal számnak mi volt a címe?
  • Bandoló
    Majka szerintem azért tudott úgy ugrálni, mert 2 éve még Ózdon követ tört.
  • zaki
    te, én az életben nem boxoltam, de amit Majka csinált azt én is megcsiálom. egész végig elugra bugrálok a másik elől, és néha egyet ütök azért, hátha talál. na mind1, nem is idegesítem magam ezen, tiszta lol az egész
  • Darkboy
    Majka:leszarom, hogy ki mit gondol... mindenki bekephatja aki azt mondja hogy én rosszabb vagyok, mint dopmen és hogy én másfél hónapig ő meg másfél éve boxol...

ez nagyon király volt!!! MAJKAKIRÁLY VAGY!!!!
  • PLackó
    amúgy azért voltak olyan kevesen mert a jegyár 8000-15000Ft volt.(nővérem ott volt de ő ingyen bemehetett)
  • PLackó
    é=és
  • PLackó
    Hogy ő mindenkit leszar é bekaphatja mindenki.
  • Shep
    Hát igen kicsit off volt, de ez most kikívánkozott belőlem, és a főlapon a sztárboxos topic pont benne volt a top tenben így hát ide jutottam :)
  • Davidus
    Bocs ezt a lineage topicba akartam
  • Davidus
    Ez ki?

Elég keménynek tűnik:P
  • fifi
    És végülis mi volt a meccs utáni gázos dolog amit beugatott? Mert arról sajna lemaradtam!
    Mármint a Lajka...
  • Trade
    ja amikor megszólalt a köcsög,bunkó,tahó "majma" mindenki
    kifütyülte -meg fújozott!
    Szóval látták ott hogy mi a helyzet!
  • Bucser
    Én sem néztem és egyre kevesebbet nézek TV-t én is... Síralmas ami benne van, de ez már másik Topic:)
  • Bucser
    Mármint az - Eye of the tigerre gondolsz? Az azt hiszem a Rockynak volt hivatalos zenéje. Azóta elég sok Bokszal kapcsolatos műsorban használják, mert az emberekben összekötődött a Bokszal.
  • cseri001
    Ezzel is...
  • cseri001
    Egyetértek...
  • Blasta
    Szép mondatok... :-D
  • Shep
    Tőlem meg még kérdezik, hogy miért nem nézek TV-t, 2 hetente van 1-1 film aztán annyi, ja meg persze a sport, de mióta a BL meccseket egyik csodálatos földi adó sem vette, meg így kénytelen vagyok még azt is a szlovákon nézni /kábel, meg hasonlók híján/, egyébként szerintem elég szomorú, hogy az rtl totál iq hiányos iskolázatlan embereknek szóló műsorokkal jutott el idáig, értem én, hogy kell a nézettség, meg, hogy nem lehet egyfolytában tanítró jellegű műsorokat adni, de hogy se egy normális műveltségi vetélkedő, se pedig 1 nyamvadt természetfilm ne legyen, többet nem is várok, de hogy még ez sincs azért az szerintem elárul vmit az adóról, a csodálatos bajnoki meccseket is úgy állítják, be mintha ez lenne a világ legerősebb bajnoksága, ahol minden meccs tömény élvezet. A tegnapi műsorhoz meg csak annyit, hogy én azt vártam, hogy csak simogatni fogják egymást, ezzel szemben nem ez történt, úgyhogy kicsit meglepődtem, de ettől függetlenül egy kabaré volt az egész, kajkát meg szerintem rendes küzdelemben a másik figura simán megvere volna, de lehet tévedek, mondjuk én egyik meccsen se favorizáltam senkit, a feléről azt se tudtam ki kicsoda.
  • Ottto
    Hali. Jó volt a meccs mi? :D
    Engem igazán a zenéje fogottt meg nagyon. Nemm tudja valai honnan lehetne letölteni a sztárbox zenéjjét (akár csengőhangban is)
    Kössz.
  • Met
    Ez a lajka egy mekkora köcsög, reméltem, hogy ma reggel a hírstart azzal lesz tele, hogy "véletlen baleset érte". De sajnos nem.
    Behúzott farokkal szaladgál a ringben, letérdel, megjátsza, hogy fáj a nyaka meg leesik a kesztyűje. Ezzel lehet nyerni?? Undorító! De a pontot az i re a mondókájával tette fel.
    Jó, Dope se játszott rendesen:)
    Várható volt, hogy azt a csicskát hozzák ki nyertesnek, elvégre neki vannak rtl érdekeltségei.
    Na mindegy, az utcán nem lesz vele senki
  • Davidus
    lol
  • ricsi1
    bárcsak..;)
  • Bandoló
    DOPEMAN
  • I.C.ram
    Lilu faterja egy genya gazdag csávó, aki befizette a kislányát a retekhez is.
  • Match
    Azért egy Ganxta-kozsó meccset megnéznék :)
    Vga yegy kozsó-match meccset :)
    PUSZTAKÉZZEL!! :)))
  • fm
    Fúj a mindenit!
    Ez egy röhejes igénytelenség volt,hogy az emberek ne a Megaszart nézzék a másik csatornán,hanem a Szarboxot. Csak azt sajnálom,hogy senkinek sem tört el az orra,vagy lett vmi hasonló 8 napon túl gyógyuló sérülése,ha már 1 hónap készülés után fejvédő nélkül kiáll egy ilyen rakás szar műsorba, hülyét csinálni magából!
    Sztem csöppet felháborító húzás a boxból,mint sportból egy ilyen idegi-elborulós,személyes konfliktusokon alapuló "sztár" bunyót csinálni,de mindenesetre sokat röhögtem rajtuk. Arra jó volt...

u.i.:szvsz a felkészülés Szabin, Segálon, meg esetleg Tündén látszott, a többi mind össze-vissza ész nélkül csapkodott a levegőbe,lehajtott fejjel,becsukott szemmel
  • :)
    dopenak 1 normális ütése se volt .. most nemazé mo9ndomd de aki verekedett kicsit többet a kelleténél,az láthatta egyből hogy elég nevetségesen tartott a kezeit, meg az ütésformája is szar volt..
    ennél bénább csak kozsó volt aki kurvára nevetséges vót.. én nem is értem ezek milyen pasik bazzeg...
    segálon láccott hogy verekedett vmikor...
    majka is 1 beszari csávó.. szerintem az utcán nem is merne verekedni, úgy mint dope sem...
    amit majka művelt az is szerencsétlenkedés vót... végig menekült....
  • Adi
    BTW Majka elég sokat ugrált!!! Jól bírta nagyon!
  • Adi
    Még annyit hagy mondjak, hogy elég kemény végig bírni 4. mentet.. a 12 menekről meg ne is beszéljünk.
    Nem vagy felkészülve, hányinger, szédülis és egyéb gondok jönnek elő.
  • Adi
    Ezeken lehetne rendesen röhögni!
  • Adi
    Szerintem is... nagyon tetszet!!