Sztárbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nagyon király volt!!! MAJKAKIRÁLY VAGY!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mármint a Lajka...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kifütyülte -meg fújozott!
Szóval látták ott hogy mi a helyzet!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem igazán a zenéje fogottt meg nagyon. Nemm tudja valai honnan lehetne letölteni a sztárbox zenéjjét (akár csengõhangban is)
Kössz.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Behúzott farokkal szaladgál a ringben, letérdel, megjátsza, hogy fáj a nyaka meg leesik a kesztyûje. Ezzel lehet nyerni?? Undorító! De a pontot az i re a mondókájával tette fel.
Jó, Dope se játszott rendesen😊
Várható volt, hogy azt a csicskát hozzák ki nyertesnek, elvégre neki vannak rtl érdekeltségei.
Na mindegy, az utcán nem lesz vele senki

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vga yegy kozsó-match meccset 😊
PUSZTAKÉZZEL!! 😊))
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ez egy röhejes igénytelenség volt,hogy az emberek ne a Megaszart nézzék a másik csatornán,hanem a Szarboxot. Csak azt sajnálom,hogy senkinek sem tört el az orra,vagy lett vmi hasonló 8 napon túl gyógyuló sérülése,ha már 1 hónap készülés után fejvédõ nélkül kiáll egy ilyen rakás szar mûsorba, hülyét csinálni magából!
Sztem csöppet felháborító húzás a boxból,mint sportból egy ilyen idegi-elborulós,személyes konfliktusokon alapuló "sztár" bunyót csinálni,de mindenesetre sokat röhögtem rajtuk. Arra jó volt...
u.i.:szvsz a felkészülés Szabin, Segálon, meg esetleg Tündén látszott, a többi mind össze-vissza ész nélkül csapkodott a levegõbe,lehajtott fejjel,becsukott szemmel

ennél bénább csak kozsó volt aki kurvára nevetséges vót.. én nem is értem ezek milyen pasik bazzeg...
segálon láccott hogy verekedett vmikor...
majka is 1 beszari csávó.. szerintem az utcán nem is merne verekedni, úgy mint dope sem...
amit majka mûvelt az is szerencsétlenkedés vót... végig menekült....
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nem vagy felkészülve, hányinger, szédülis és egyéb gondok jönnek elõ.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Pl.: Kozsó ha szabályosan ütöt volna és nem össze vissza akkor megverte volna a niggert.
Kozsó már lassan 40 éves vagy mennyi. Sokkal több idõ kellett volna, hogy az ütések rögzõdjenek neki. Egyszerûen nem volt öszhang.
Anettka vs. Pandora: Vicc volt az egész...
Sega vs. Szabi: ez tetszet
Szilvi és Tünde: háátt.. nem tudom.. Szilvi hol él? ÕÕ akkar komolyan boxolni?
Pff.. ez is hülye egy menet volt.
Amúgy Majka is beszélhetet volna kicsit értelmesebben, nem ilyen paraszt módon. Én biztos szerénykedtem volna az õ helyébe... és ezzel sokkal többre becsülnek meg az emberek mintha szar, kabja be és hasonló jellegû szavakkal fejezem ki gyõzelmem és boldogságom. Én annyit mondtam volna, hogy örülök, hogy megnyertem a mecset bár ez a kettõnk közötti konkfliktust nem oldotta meg és örülök, hogy Dopemannal küzdhetem meg. És ez az egy hónap számomra nagyon kevés volt. Na szerintem egy ilyen dumát lenyom most nem utálnák még többen. Meg ez a ringbõl kirohanás is egy paraszt dolog sztem!! Mindenkit puszilgatot, mintha a világbajnokságot nyerte volna meg.
Én azt hittem, hogy Dopeman szanaszéjel veri az egy éves tudásával!
Na mentem aludni, bye mindenkinek!!
Mai világba már nagyon nem számít... Persze általába igen. De vannak érdekes dolgok. Mint mondjuk mikor kis vékony thai boxos gyerek szét marcangója a kidobó embert a diszkóba!!
Úgy ütik le a bodysokat néha mint a taxi órát.. Persze ha vkire pszihológilag hatnak akkor az már nagyon gáz. Pl.: Szabol vs. Segal... Monda a Szabolcs, hogy a végén elment a "lelkesedése" és kiszált belõle az erõ. Ha lelkierõd nincs az nagyon gáz...
Tudod pontosan, hogy dopeman és majka között mi történt?? (szerintem nem, max. a blikk vagy hasonló újságok amit írtak.)
Rendes boksz?? A boksz-ba nagyon sok fajta taktika van. Pl.: ez most egy k1-es példa... Te Bob Sapp ellen mit csinálnál? Neki rohannál és ütnéd? Vagy taktikusan ki ki ugrálnál és 2-3 menet után elkezdenéd ütni mint az atom. Õ pedig már ennyi menet után úgy kiszokot fáradni, hogy azt se tudja hol van!
lehetne itt sztárboxot csinálni kérem!

LOL... nem azt mondta, hogy mindenki.. illetve azt mondta az aki nem hiszi el, hogy õ így boxolt. Ennyi volt a lényeg. Végülis azt üzente, hogy Dopeman és csapata bekaphatja. Ennyi volt a lényeg...
Na majd a Balázs showban...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
lett volna a tuti meccs itthon nálam!
Egyébként mennyivel jobb lett volna mondjuk egy Vágó Pityu vs Rózsa Gyuri derbi, netalántán Kövér Laci vs Szekeres Imi, hamár sztárbox vazze. =)))
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DOPEMAN