Sztárbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandoló
Majka szerintem azért tudott úgy ugrálni, mert 2 éve még Ózdon követ tört.

zaki
te, én az életben nem boxoltam, de amit Majka csinált azt én is megcsiálom. egész végig elugra bugrálok a másik elõl, és néha egyet ütök azért, hátha talál. na mind1, nem is idegesítem magam ezen, tiszta lol az egész

Majka:leszarom, hogy ki mit gondol... mindenki bekephatja aki azt mondja hogy én rosszabb vagyok, mint dopmen és hogy én másfél hónapig õ meg másfél éve boxol...

ez nagyon király volt!!! MAJKAKIRÁLY VAGY!!!!

PLackó
amúgy azért voltak olyan kevesen mert a jegyár 8000-15000Ft volt.(nõvérem ott volt de õ ingyen bemehetett)

PLackó
é=és

PLackó
Hogy õ mindenkit leszar é bekaphatja mindenki.

Shep
Hát igen kicsit off volt, de ez most kikívánkozott belõlem, és a fõlapon a sztárboxos topic pont benne volt a top tenben így hát ide jutottam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Davidus
Bocs ezt a lineage topicba akartam

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez ki?

Elég keménynek tûnik😛

V9ykn8_TZL0

fifi
És végülis mi volt a meccs utáni gázos dolog amit beugatott? Mert arról sajna lemaradtam!
Mármint a Lajka...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Trade
ja amikor megszólalt a köcsög,bunkó,tahó "majma" mindenki
kifütyülte -meg fújozott!
Szóval látták ott hogy mi a helyzet!

Bucser
Én sem néztem és egyre kevesebbet nézek TV-t én is... Síralmas ami benne van, de ez már másik Topic😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mármint az - Eye of the tigerre gondolsz? Az azt hiszem a Rockynak volt hivatalos zenéje. Azóta elég sok Bokszal kapcsolatos mûsorban használják, mert az emberekben összekötõdött a Bokszal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

cseri001
Ezzel is...

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Egyetértek...

Úristen hód, fújd már ki!!!

Blasta
Szép mondatok... :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Shep
Tõlem meg még kérdezik, hogy miért nem nézek TV-t, 2 hetente van 1-1 film aztán annyi, ja meg persze a sport, de mióta a BL meccseket egyik csodálatos földi adó sem vette, meg így kénytelen vagyok még azt is a szlovákon nézni /kábel, meg hasonlók híján/, egyébként szerintem elég szomorú, hogy az rtl totál iq hiányos iskolázatlan embereknek szóló mûsorokkal jutott el idáig, értem én, hogy kell a nézettség, meg, hogy nem lehet egyfolytában tanítró jellegû mûsorokat adni, de hogy se egy normális mûveltségi vetélkedõ, se pedig 1 nyamvadt természetfilm ne legyen, többet nem is várok, de hogy még ez sincs azért az szerintem elárul vmit az adóról, a csodálatos bajnoki meccseket is úgy állítják, be mintha ez lenne a világ legerõsebb bajnoksága, ahol minden meccs tömény élvezet. A tegnapi mûsorhoz meg csak annyit, hogy én azt vártam, hogy csak simogatni fogják egymást, ezzel szemben nem ez történt, úgyhogy kicsit meglepõdtem, de ettõl függetlenül egy kabaré volt az egész, kajkát meg szerintem rendes küzdelemben a másik figura simán megvere volna, de lehet tévedek, mondjuk én egyik meccsen se favorizáltam senkit, a felérõl azt se tudtam ki kicsoda.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ottto
Hali. Jó volt a meccs mi? 😄
Engem igazán a zenéje fogottt meg nagyon. Nemm tudja valai honnan lehetne letölteni a sztárbox zenéjjét (akár csengõhangban is)
Kössz.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Met
Ez a lajka egy mekkora köcsög, reméltem, hogy ma reggel a hírstart azzal lesz tele, hogy "véletlen baleset érte". De sajnos nem.
Behúzott farokkal szaladgál a ringben, letérdel, megjátsza, hogy fáj a nyaka meg leesik a kesztyûje. Ezzel lehet nyerni?? Undorító! De a pontot az i re a mondókájával tette fel.
Jó, Dope se játszott rendesen😊
Várható volt, hogy azt a csicskát hozzák ki nyertesnek, elvégre neki vannak rtl érdekeltségei.
Na mindegy, az utcán nem lesz vele senki

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Davidus
lol

V9ykn8_TZL0

ricsi1
bárcsak..😉

Bandoló
DOPEMAN

I.C.ram
Lilu faterja egy genya gazdag csávó, aki befizette a kislányát a retekhez is.
Match
Azért egy Ganxta-kozsó meccset megnéznék 😊
Vga yegy kozsó-match meccset 😊
PUSZTAKÉZZEL!! 😊))

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

fm
Fúj a mindenit!
Ez egy röhejes igénytelenség volt,hogy az emberek ne a Megaszart nézzék a másik csatornán,hanem a Szarboxot. Csak azt sajnálom,hogy senkinek sem tört el az orra,vagy lett vmi hasonló 8 napon túl gyógyuló sérülése,ha már 1 hónap készülés után fejvédõ nélkül kiáll egy ilyen rakás szar mûsorba, hülyét csinálni magából!
Sztem csöppet felháborító húzás a boxból,mint sportból egy ilyen idegi-elborulós,személyes konfliktusokon alapuló "sztár" bunyót csinálni,de mindenesetre sokat röhögtem rajtuk. Arra jó volt...

u.i.:szvsz a felkészülés Szabin, Segálon, meg esetleg Tündén látszott, a többi mind össze-vissza ész nélkül csapkodott a levegõbe,lehajtott fejjel,becsukott szemmel

dopenak 1 normális ütése se volt .. most nemazé mo9ndomd de aki verekedett kicsit többet a kelleténél,az láthatta egybõl hogy elég nevetségesen tartott a kezeit, meg az ütésformája is szar volt..
ennél bénább csak kozsó volt aki kurvára nevetséges vót.. én nem is értem ezek milyen pasik bazzeg...
segálon láccott hogy verekedett vmikor...
majka is 1 beszari csávó.. szerintem az utcán nem is merne verekedni, úgy mint dope sem...
amit majka mûvelt az is szerencsétlenkedés vót... végig menekült....
Adi
BTW Majka elég sokat ugrált!!! Jól bírta nagyon!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Még annyit hagy mondjak, hogy elég kemény végig bírni 4. mentet.. a 12 menekrõl meg ne is beszéljünk.
Nem vagy felkészülve, hányinger, szédülis és egyéb gondok jönnek elõ.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ezeken lehetne rendesen röhögni!

Adi
Szerintem is... nagyon tetszet!!

Adi
Én amúgy az ütésektõl kaptam agy bajt....
Pl.: Kozsó ha szabályosan ütöt volna és nem össze vissza akkor megverte volna a niggert.
Kozsó már lassan 40 éves vagy mennyi. Sokkal több idõ kellett volna, hogy az ütések rögzõdjenek neki. Egyszerûen nem volt öszhang.
Anettka vs. Pandora: Vicc volt az egész...
Sega vs. Szabi: ez tetszet
Szilvi és Tünde: háátt.. nem tudom.. Szilvi hol él? ÕÕ akkar komolyan boxolni?
Pff.. ez is hülye egy menet volt.
Amúgy Majka is beszélhetet volna kicsit értelmesebben, nem ilyen paraszt módon. Én biztos szerénykedtem volna az õ helyébe... és ezzel sokkal többre becsülnek meg az emberek mintha szar, kabja be és hasonló jellegû szavakkal fejezem ki gyõzelmem és boldogságom. Én annyit mondtam volna, hogy örülök, hogy megnyertem a mecset bár ez a kettõnk közötti konkfliktust nem oldotta meg és örülök, hogy Dopemannal küzdhetem meg. És ez az egy hónap számomra nagyon kevés volt. Na szerintem egy ilyen dumát lenyom most nem utálnák még többen. Meg ez a ringbõl kirohanás is egy paraszt dolog sztem!! Mindenkit puszilgatot, mintha a világbajnokságot nyerte volna meg.
Én azt hittem, hogy Dopeman szanaszéjel veri az egy éves tudásával!
Na mentem aludni, bye mindenkinek!!

Petyus_
Bonjaski rulz. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Adi
Sok igazságot véltem találni a mondataidba... Elég sok mindennel egyetértek veled!!

Adi
"Nézd csak meg a legegxszerûbb különbséget: az eltérõ fizikumot"
Mai világba már nagyon nem számít... Persze általába igen. De vannak érdekes dolgok. Mint mondjuk mikor kis vékony thai boxos gyerek szét marcangója a kidobó embert a diszkóba!!
Úgy ütik le a bodysokat néha mint a taxi órát.. Persze ha vkire pszihológilag hatnak akkor az már nagyon gáz. Pl.: Szabol vs. Segal... Monda a Szabolcs, hogy a végén elment a "lelkesedése" és kiszált belõle az erõ. Ha lelkierõd nincs az nagyon gáz...

Adi
He-he... nem tudod az okát, hogy mér hagyta ott.. akkor most mi a faszról beszélsz?? Hee?
Tudod pontosan, hogy dopeman és majka között mi történt?? (szerintem nem, max. a blikk vagy hasonló újságok amit írtak.)
Rendes boksz?? A boksz-ba nagyon sok fajta taktika van. Pl.: ez most egy k1-es példa... Te Bob Sapp ellen mit csinálnál? Neki rohannál és ütnéd? Vagy taktikusan ki ki ugrálnál és 2-3 menet után elkezdenéd ütni mint az atom. Õ pedig már ennyi menet után úgy kiszokot fáradni, hogy azt se tudja hol van!

FtranX
Medgyessy vs. Orbán, Kovács L. vs. Martonyi, Bush vs. Saddam, Bayer Zs. vs Funar 😄D
lehetne itt sztárboxot csinálni kérem!

Adi
Inkább vegyél egy halló készüléket!
LOL... nem azt mondta, hogy mindenki.. illetve azt mondta az aki nem hiszi el, hogy õ így boxolt. Ennyi volt a lényeg. Végülis azt üzente, hogy Dopeman és csapata bekaphatja. Ennyi volt a lényeg...

fifi
Vagy rapper akar lenni.
Na majd a Balázs showban...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Lajka volt nõje vs. Én
lett volna a tuti meccs itthon nálam!

Petyus_
Ja igen, azt meg kell hagyni, hogy ha a mûsorban valami színvonalas volt, akkor az annyi, ahogy Szabolcs meg a Segal gyerek felkészült. Az mér kezdett boxmeccsre hasonlítani. Kár hogy "mondvacsinált" volt az õ összecsapásuk, de úgy látszik nálunk csak a "popmenedzserek" képesek valódi ellentéteket szülni a hazai "sztárvilágban". =))

Egyébként mennyivel jobb lett volna mondjuk egy Vágó Pityu vs Rózsa Gyuri derbi, netalántán Kövér Laci vs Szekeres Imi, hamár sztárbox vazze. =)))

elmo
mindenesetre holnaptól megint beindul a boxutánpótlás képzés. az összes ózdi cigánygyerek a WBO-ba tör!
fifi
Azért a Szabolcstól sem kéne füles...

elmo
oksa. 😊
Dynamic
De ez nem az utca.Boxmeccs volt, boxmérkõzésre hívta ki és ott a box szabályai érvényesek.Boxban nyert, ez biztos.Most gyakorlatilag teljesen mellékes, hogy az utcán agyonverné-e vagy sem.
Adam5
na bye én húzok aludni

Adam5
na mind1 én se istenitem dopemant csak nekem nem jött be az amit majka csinált

elmo
különben a boxban futássszerû elmozgás nem bûn, tudtommal szabályos, csak egy a probléma: ilyenkor nemcsak azt kellene nézni, hogy ki ütött többször (egyébként majkának én 1! értékelhetõ ütésére emlékszem, a többi favágáshoz hasonlított), hanem hogy ki támad. Ha nem így van, bocs.
fifi
Ez így igaz!

Petyus_
Ja, ez majdnem biztos.

Adam5
vagy elkapja majka gyerket (amit ugye a box-ban nem szabad) és ...