Sztárbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
na, azt megnézem...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hogy néz most ki azzal a szõke vagy milyen szinu szakállal?? mint egy félresikerült pankrátor:-))
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Hát igen :-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Majka vagy Dopeman? Majka vagy Dopeman? Majka vagy Dopeman? Majka vagy Dopeman? Majka vagy Dopeman képmása alatt van több szavazat? És igen! Majka gyõzött. Kolsy Péter barátom is megjósolta, hogy Majka fog gyõzni. Jók a tippjeid Péter!
- Köszönöm! Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire eltalálom ...
A medve nem játék.

A medve nem játék.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Dopeman: 'Majka gyáva nyúl maradt'
Mr. Nyócker szerint a bíró nem volt fair
"Leszarom, hogy mások mit gondolnak, és mindenki bekaphatja" - búcsúzott Majka a közönségtõl és a nézõktõl a Sztárbox gála fõmérkõzésének beharangozott meccs után. A küzdelmet egyhangú pontozással az ózdi hõs nyerte meg, ami Dopeman szerint nem véletlen: a bíró nem volt fair, az RTL Klub pedig mindent megtett, hogy megóvja hamburgerét.
A hónapok óta egymásnak üzengetõ két rapper küzdelmére rengetegen voltak kíváncsiak, hiszen a kibékíthetetlen Mr. Nyócker és az ózdi hõs azt ígérte, a ringben végre rendezik nézeteltéréseiket. A legtöbbek arra tippeltek, hogy a meccs végén a bíró majd Dopeman kezét emeli a magasba - hisz a józsefvárosi rapper hosszú ideje bokszol, Majka meg Koko dorgálása ellenére sem vett részt az összecsapás elõtti edzéseken - de nem így történt. Az ózdi "mindenkikapjabe" hõs pontozásos gyõzelmet aratott, Pityinger László pedig sietõsen távozott a helyszínrõl - állítólag nem azért, mert nem bírta elviselni a kudarcot, a továbbiakban egyszerûen nem volt kíváncsi Majka papára. Meg egyébként is, Dopeman szerint nem az ózdi gyerek nyert, hanem õ.
Pityinger szerint a bíró nem volt fair
"Amikor egy kicsit jobban megütöttem, a bíró megállította a meccset" - méltatlankodott Pityinger László, akit egy alkalommal meg is intettek, és akitõl pontot is levontak, miután tovább püfölte a földre került Majkát. "Szerintem nem volt fair a bíráskodás, az RTL Klub védte Majkát. Nincs ezzel semmi baj, végül is, ha a Dopeman-tévében ment volna a meccs, akkor Dopeman került volna elõnyösebb helyzetbe" - folytatta a rapper. "Az eredményt nem vitatom, a bírók, meg az RTL Klub így döntött, és ezt elfogadom. Bokszolhattam volna jobban is, de én nem arra készültem, hogy egy futóbolonddal fogok megmérkõzni. Ha a kezem közé kerül, semmi sem marad belõle, de állandóan csak menekült. Szerintem én gyõztem, mert én tényleg bokszoltam és sportszerû voltam" - nyilatkozta a Velvetnek Dopeman, aki úgy véli: olyan "nemférfival" küzdött szombat este, akiben még annyi férfihormon sem volt, mint Kozsóban.
Úrnak születni kell,
a paraszt meg terem, mint a gomba - mondta a népi bölcsességekben is igen jártas Dopeman, amikor Majka búcsúszavaival kapcsolatban kérdeztük. "Én csak röhögök ezen az emberen, ezen a gyáva nyúlon, aki ugyanolyan senki ember, mint volt. Ez is õt jellemzi, bár nekem nem okozott meglepetést, mert tudom, milyen" - tette hozzá a józsefvárosi rapper, aki továbbra sem érti, hogy a csatorna miért õt állította be nyolcadik kerületi suttyónak, mikor Majka az, aki nem tud viselkedni. És ami szerinte nem mindegy: "Rá csak az RTL Klub mondja, hogy sztár, az emberek meg ezt megeszik, mint a hamburgert a McDonald's-ban".
A business, az business
Pityinger László egyébként - mivel Majka hajlandó volt ellene kiállni - egyes értesülések szerint kétmillió forintot engedett el az ózdi hõs négymillió forintos tartozásából, amit a lemezszerzõdés felbontása miatt kell kifizetni Majkának. Dopeman kérdésünkre nem erõsítette meg a hírt, csak annyit árult el, hogy valóban elengedett egy kisebb összeget, bõvebb információval azonban nem akart szolgálni. "A dolog anyagi része szerintem nem tartozik a sajtóra" - mondta Dopeman.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vagy valami ilyesmi tehát betartotta igaz nem gyõzött de megverte Majkát 😊
Igazából azt akartam, hogy majka veszítsen és dopeman ne nyerjen 😊

ennyiért mit vártak
ki a picsát érdekel, hogy hogyan verik ezek egymást
elaludtam rajta, de eléggé megrendezettnek tûnt az egész
football without ultras is nothing
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
csalt? nem
akkor mirõl beszélunk?
muhamed ali is játszott az ellenfelével, kihsználta a másik ostobaságát, azt hogy ki lehet zökkenteni. A jo bokszolo az ilyen mitugrászokta is leveri mint majka, de dopeman lomha, dagadt, profi bokszban az ilyeneket elverik, persze ha betalál az baj 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tegna annak a crystal számnak mi volt a címe?

Totálisan igazad van!!!