34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#31332 mindig is népszerűek voltak, csak hát elég hosszú ideig szopóágon voltak:D
az komoly, hogy idén eddig a roma meccsein voltak a legtöbben. ilyen se mostanában volt.. -
Hunor88 #31331 A Napoli nagyon feltörekvő ha jól tudom. Igaz? -
#31330 kinek van több ultrája vagy szurkolója?:D 2 klubnak amúgy olaszországban kb ugyanannyian drukkolnak. nagyon kicsi szokott lenni az eltérés. meccsekre is kb ugyanannyian járnak.
tavalyi adatok alapján olaszországban az Inter volt a 2 legnépszerűbb klub, most azt írják idén a Milan, de ilyen nagyon apro különbségek vannak.. -
#31329 a fotelek nem beszélnek, csak szép csendben ülnek. Szóval psssz! -
#31328 nem unod még? attól mert te voltál kint 2x meccsen már olyan kurva nagy drukker vagy?:DS:SDSD:DS:DS
buta -
#31327 hát az ilyen fotelek mint te számítanak? :D -
#31326 Na ha ilyen jártas vagy, akkor kinek van nagyobb szurkolótábora Milannak vagy Internek? (tényleg nem tudom, ezért kérdezem :D) -
#31325 :D:Dnagy csalókD: mármint a juve:Dvérükbe van:D -
#31324 juventust ne keverjük bele :D -
#31323 csak míg Németországba a 40 ezer "tapsikoló nyugdíjasból" van 10 ezer szurkoló addig verónába a 8000 ezer szurkoló mellett nincs senki aki kiváncsi lenne a meccsre.
Bár nem is csoda, hogy Bundaországba nem járnak meccsekre:D -
#31322 Gondold át azt az utolsó mondatot mégegyszer, hülyeséget nem kellene állítani alaptalanul...:)
hát hogy lesznek így koefficiens pontok? :(( -
Hunor88 #31321 Hát ez a baj Olaszországban. Egy csapat nem a szurkolóitól lesz olyan, amilyen. Szidhatjátok a Chievot 8000 átlagszurkolóval, de akkor ez egy csoda nem? Ennyi szurkolóval tavaly a 10. helyet érték el. Sőt! Nem csak hogy a 10. lettek, hanem + 40 millió eurót termeltek, ami magasan kiemelkedik (ebben a sorozatban a 2. Lazio +10-et tudott összekaparni). Ennyi szurkolóval ilyen szintre csak egy csodacsapat juthat. És ez a csapat nem más mint a Chievo! :)
Effe neked meg annyit, hogy ez a 8000, mind szurkolók, nem úgy mint Németországban, ahol 40000 60 éves "néző" tapsikol, és elmondhatják, hogy milyen sokan járnak ki meccsre. :) -
#31320 ja amúgy ezt adom nagyon.
nincs bajom velük, de tényleg senkit nem érdekelnek.
első hazai meccsükön 6 ezren a másodikon 7 ezren voltak. a hellas meccsein a b-ben meg 14-15 ezren vannak.. -
#31319 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aztakurva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most befostam :D -
#31318 Chievora a kutya nem kiváncsi egyébként, a seria a-nak nagy szivességet tennének ha kiesnének a pcsába.Inkabb jusson vissza a Bari vagy a hellas, legalább nekik van szurkolójuk:D:D:D:D -
:D:D -
#31316 pontosan. meg a buzikat is felismerem, szevasz matyi! -
#31315 azért sztem az ultra témában fotelszücsy meg fotellascar jobban otthon vannak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#31314 elég jártas vagyok az ultra témában. a chievonak nagyon kevés ultrája vannak ez köztudott. a legtöbben a hellas-nak szurkolnak veronában. a serie c-ben többen jártak a hellas meccsekre mint a chievo meccseire. ez nem basztatásból írom, ezek tények ha tetszik ha nem..
az Inter ultráiról neked meg fogalmad sincs szerintem. én nálam jobban szerintem nem nagyon van itthon senki aki jobban képbe lenne az Inter ultráival kapcsolatban. szóval erről ne is vitatkozzunk:D -
#31313 te miről beszélsz????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
végig inter indulok mennek :D ha ismernéd őket tudnád h azok mentek végig -
#31312 hát ezt behúztuk, a végére azért felpörögtek a srácok... :D Militoval elég szar lesz végignyomni a szezont, a télen tényleg elkéne hozni Llorrentét
Sneijder sérülése ne legyen komoly, a Fio ellen nagy szükség lesz rá
Handa meg megint megmentette a picsánkat párszor, iszonyat magabiztosságot sugall a faszi, baszott jó igazolás volt Brancáék részéről
Mudingayi meg 10 perc alatt jobb benyomást keltett, mint Cambiasso és/vagy Guarín az egész meccsen
Fio ellen kíváncsi leszek a felállásra, Montella nagyon összerakta őket, Cuadrado, Borja Valero sokat passzolnak és nagyon gyorsak, Joveticről meg nem kell szót ejteni... -
Hunor88 #31311 Vannak ultrái. Azért mert nem hallod, még ugyanúgy szurkolnak. Annyi különbség van az Inter ultrái és a Chievo ultrái között, hogy a Chievosok nem csak a meccsekre járnak ki "segíteni"... -
#31310 chievonak nincsenek is szinte ultrái. vannak vagy 100-an és még lehet sokat mondtam. az olasz mtk.. néha felcsendül a chievo, chievo és kb ennyi:D -
#31309 hazai pályán meg 5 meccs, 2 döntetlen, 3 vereség, 5 lőtt 11 kapott gól. -
Hunor88 #31308 Hát nem nagyon. Én eddig csak a Solo Chievot hallottam.
Ez meg mióta les? :D -
#31307 h zsidózzák a milant az ultrák :DDDDDD csak a mieinket hallani egész meccsen
SU CANTIAMO TUTTI INSIEME ROSSONERI EBREI EMME I ELLE A ENNE VA CAGA'
-
#31306 nevetséges, 5 idegenbeli meccs, 12 lőtt, 0 kapott gól... -
Hunor88 #31305 Jegyzetelsz azért? :D -
#31304 AS:DASD:A:SSd
persze ő nem pazzini :D -
#31303 eltévesztetted a házszámot.. ez nem a chievo topik. -
Hunor88 #31302 És még szerencsénk sincs :( -
#31301 hihetetlen, hogy előrejátékban mekkora 0 a középpályás-sorunk... -
#31300 kráterarc látom betalált, te meg ne fotelezz, így is Vera ma rommáoltott ezzel a dumával :D -
#31299 hát jelenleg a játék rohadtul nem számít. csak húzzuk be a meccseket valahogy, mindegy hogyan:D -
#31298 na jó ezt a taktikát örökre felejtsük el vmi katasztrofálisan szarok vagyunk
vissza a 4:3:1:2-re
-
Hunor88 #31297 NA MOST JÖN STOIAN, SZÉTKAPJA EZT A TALICSKA INTERT. -
Hunor88 #31296 Na jó. :( -
#31295 cassanooooooooooooooooooo -
#31294 fotel neked itt kuss van D: -
Hunor88 #31293 Köszi :D Ti is győztök remélem :D