34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Mor3llo
    Srácok, Ti mit fogtok csinálni, ha a FIFA bevezeti azt a korlátozást, miszerint 6 hazai játékos, és maximum 5 külföldi lehet a kezdőben ? :D
  • fsgh
    xDDDDDDD :P
  • Csesza
    dzsanázod mi?!

nahúzás -.-
  • gabber_saviola
    fu mi új banner :P

tudom, voltam, viszlát -.-
  • Csesza
    nem, csak nem akartam hogy nyaggassál :DASDas_DsD:asDSdas

amugy jobb
  • fsgh
    látom betetted az új bannert:) ez akkor jobban tetszik?:)
  • fsgh
    Milánó, december 7., 16.50 Százmilliónál is többe kerülne a "koronaékszer".

h i r d e t é s

Az Inter elnöke, Massimo Moratti ismét kijelentette, hogy bár a csapat megtalálta "utazósebességét", mindent megtesz azért, hogy elhappolja a Barcától Lionel Messit. Moratti még azt is hozzátette, hogy az argentin csodacsatár megszerzése érdekében kész elővenni a nagyobbik csekkfüzetét.
    - Igaz, hogy Ronaldinho a világ egyik legjobb játékosa, de én csak és kizárólag Messiről álmodom - ismerte be az elnök.
    Ez a kis szeszély vélhetően sokba kerülne neki, a "blaugrana" oldalról ugyanis már kiszivárogtatták, hogy a "koronaékszer" megszerzése 100 millió eurónál is többel apasztaná le a bankszámláját.

már az nb1hun is írják...
  • fsgh
    nb1.huról van:DDDD

elvileg a gyerek nem is balhátvéd hanem középső középpályás:DDD
  • fsgh
    Egy kacsaszagú hír:

Milánó, december 7., 10.10 A River ajánlatot kapott Fernando Belluschiért.

Az olasz Inter gárdája újabb játékossal növelné argentin különítményét. A milánóiak kiszemeltje, a River Plate balhátvédje, Fernando Belluschi, akiért már tett is ajánlatot a kék-fekete klub.
    - Faxon érkezett hozzánk egy ajánlat, de mi egyelőre nem foglalkozunk vele - mondta Mario Israel, a "milliomosok" alelnöke. - Korábban már a Real Madrid és az Atletico Madrid is próbálkozott nálunk, de ők sem jártak sikerrel.
  • fsgh
    itt is van Messiről hír:) addig nyomatják a fiut amíg ő is ide akar majd jönni:):P
  • fsgh
    Dad admits Inter Milan contact over Barcelona ace Messi
    tribalfooball.com - December 07, 2006

The father of Barcelona ace Leo Messi has confirmed contact with Inter Milan.

Messi, currently recovering from surgery, is a dream target for Inter president Massimo Moratti, who is seriously considering putting together a massive financial package for the Argentine ahead of next summer's transfer window. The midfielder's buyout clause is set at �100 million.

Gazzetta dello Sport says Messi's Dad has revealed contact with Moratti and despite the player being tied to Barca until 2011 there remains a demand on his part to have his contract upgraded in the coming months.

Also of concern for Barca is an advertising representative contract Messi has with the son of Real Madrid coach Fabio Capello.

Moratti nagyon rá van kattanva Messire...Nyáron ajánlatot akar tenni rá...
  • fsgh
    Figo blow-up likely to lead to Inter Milan exit
    tribalfooball.com - December 07, 2006

Inter Milan winger Luis Figo is set to quit the club at the end of this season.

Corriere dello Sport says Figo blew-up with coach Roberto Mancini after his substitution at Bayern Munich this week.

The confrontation was reportedly so furious that there's now little chance of 34 year-old Figo having his contract renewed before it expires in June.

Figo úgy tűnik elmegy szezon végén...mondjuk ez már várható volt...

#6934:ja gondolom kacsa...
  • faláb
    Nem fog;>
  • fsgh
    be is baszna ha odamenne Crespo...(Bekemes hír is befigyel bal alsóban...)
  • Brankley
    Na hali! :)
    Egy örök élmény marad ez a meccs természetesen, de az Intert valahogy nem szerettem meg. Internél a szurkolokat szeretem, legalábbis jók, de inkább Milánhoz húz a szívem (jobban is ismerem a csapatot). Persze lehet az volt a baj, hogy nemvolt tétje a meccsnek :(
  • fsgh
    Remélem Stankovic már a kezdőben lesz vasárnap:) (elvileg kisebb izom húzodása volt...)
  • fsgh
    Ibra tényleg nem vlt a legjobb...de azért ne húzzuk le...eddig szerintem több jót tett mint rosszat...lőtt már kb 5-6 gólt volt 3-4 asszisztja...nem rossz játékos ő...csak vagy jól játszik vagy nagyon rosszul:P
  • Csesza
    :)
  • Mor3llo
    Hát igen. Recoba kétlábas, kitünő szabadrúgáslövő, jól cselez, elég rég óta interes...kell ennél több ? na mind1:)
  • Csesza
    ez mind igaz és nem is nagyon lehet rajta vitatkozni...

Vieira mondjuk ennél sokkal jobban szokot játszani

én Figo-t és Ibra-t nem is jellemzem mert ebben a topikban mindenki tudja rólam hogy mi a véleményem kettejükről :P

Recoba az egyik ha nem a kedvenc pléyam...
  • Mor3llo
    hna ! szeretném 1 picit leírni a véleményemet, a tegnapi meccsről ! jobban szólva 1-2 Inter játékost szeretnék 1 kicsit belezni :P
    a meccsről sok jót nem lehet szólni, 1-ik csapat sem gyilkolta szét a másikat, 1-ik csapat sem akart vérre menni (ennek ellenére volt 1-2 csúnya torkonragadás..khm).
    Először én Vieirán vagyok kiakadva.Nem egyszer volt olyan szituáció, hogy az 1ik Bayernes játékos elvette a labdát tőle, 1-0,5 méterre futott el mellette, de Vieira a füle botját sem mozdította, sétált szépen nyugodtan vissza...mindez egy védekező középpályástól ? ez eléggé megbontránkoztató ahhoz képest, hogy elég nagy játékosnak van kikiáltva.Sztem Figo már nem való ebbe a kezdőkeretbe, a 20.percben folyt róla a víz, holott egyáltalán nem 1 hajtós mérkőzésről volt szó.
    Ibra ha 10.percig nem kap labdát, behisztizik, és onnantól elfelejt focizni.Néha a szája többet jár, mint a futballtudását előidéző fogaskerekek(szép kis szókapcsolat :D).Ezért sem tartom számon Ibrát a legnagyobbak között.
    Recoba, és a tegnapi fiatalok miért nem játszanak többet ? Recoba beállt, és olyan színt vitt a játékotokba, amit jól sikerült eldugnotok szinte az egész meccsen.
  • Csesza
    nahuzzáinnen -.-
  • gabber_saviola
    bazz, minek erőltetitek ezeket a képeket? :P
    /minden héten van valami málőr -.-/

hát a mostani bannert már csak a sapkás Zanettivel lehetne űberelni komolyan :Ddddddd

píszvan , voltam, bocs hogy élek :)
  • Csesza
  • fsgh
    14:45 Labdarúgás
    Olasz bajnokság, 16. forduló, Inter-Messina (élő)

:)))

vagyis most és jövőhét vasárnap is adja a tv a meccsünket... és uána meghétközi forduló lesz amin csak 1 meccset adnak de sztem azok mi leszünk mert azért mégiscsak Inter - Lazio lesz...(vagy fordítva...)
  • fsgh
    :DDDDD
  • Csesza
    haggyámárahülyeségeiddel:DSAD:asDsadasdasds
  • fsgh
    sapkás zanetti nem kell-e?:DDDD

#6916?:DDDD
  • fsgh
    de tudtam hogy elbaxok valamit:DDD

• Csesza
    idegenben volt a meccs, dicsak :P
  • fsgh
    hát majd az is lesz:) de inkább előtte mint utána...

(úgy értettem hogy az nnepek alkalmából...)

elég vicces:DD

• faláb
    Karácsony?
  • fsgh
    Zaettire karácsony alkalmából tegyek télapós satyit?:DDDDDD
  • fsgh
    valaki nem tudja feltenni Vieira gólját?:)
  • fsgh

• fsgh
    mindjárt megcsinálom a képeket...
  • Csesza
    szar meccs volt, de örülök az x-nek bár mit ne mondjak, nem nagyon érdemeltük meg itt a végén az eggyenlítást
  • fsgh
    1-1 lett....

annyira nem rossz
  • kojak90
    nemsok tétje van a meccsnek de azért jó lenne nyerni
  • Szabi 22
    De utálom a Bayernt!!!!!!! Nyerni kell!!!!!!!