34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    Lesz-e Recoba bomba?

Dejan Stankovicnak össze kell szorítani a fogait és játszania kell vasárnap – sérülés ide vagy oda. Dacourt, Vieira és Figo hiány mellett nélküle már komoly bajban lenne a középpálya. A játékos ugyan edzett ma, de végső válasz csak holnap lesz azzal kapcsolatban hogy Mancini számíthat-e rá vagy sem a mérkőzésen. Az Inter eddig hét alkalommal lépett fel a toszkán kisvárosban és mérleg bizony nem túl fényes. 3 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség volt a csapat eddigi Empoli-beli vendégjátékának az eredménye ami a két klub közti különbséget nézve nem túl meggyőző. Egyedül Alvaro Recoba az aki szép emlékeket őrizget a stadionról, eddig ugyanis három gólt lőtt ott, egyet pedig ebből felejthetetlen módon 50 méterről. Bizony-bizony annak a legendás találatnak már 8 éve idén… 1998.január 25-én a Simoni féle Inter lépett pályára Empoliban, Recoba pedig a 70.percben állt be Moriero helyére és a 82.percben 1-1-re módosította az állást azzal a félpályás góllal.
    De ha már Chino gólok akkor idézzük fel a 2002.november 6-ait mikor az Inter 4-3-ra tudott győzni az Empoli otthonában. Akkor 25 méterről lőtt egy bombát a kapuba, az is elég szép volt. 2004.május 26-án pedig szintén egy 25 méterest láthattunk tőle. Az a gól 3-2-es győzelmet hozott és a Zaccheroni által irányított együttes akkor harcolta ki a BL indulást.
    Kérdés hogy Massimo Moratti gyöngyszeme képes lesz ezúttal is villanni egyet. Kedden láthattunk tőle már egy gólpasszt húsz perc játék alatt, most pedig meglephetne minket egy olyan bombával ami meccset dönthet el ismét.

forrás:
    www.internazionale.hu
  • Csesza
    :DsaD:asD.asdasdasdasasdd:DDDDDDDDd

te hüüüüüüüüüüüüülye -.-

áttyákátásztrófá

viszlát -.-
  • gabber_saviola
    Adriánót csak szépen tessenek lepasszolni :P

• Csesza
    :DDDDDDDD
  • Matthewpamer
    nem mert ha Adriano újra régi formájában fog tündökölni akkor ő a világ legjobb csatárja :\
  • Csesza
    gondolom szereti Martins-t...

• faláb
    És akkor mi van?
    Azt miért nem írtad hogy Dalmat és Okan is gólt rúgott?
    JA és mellesleg Emre is betalált-.-
  • Csesza
    gábor, ha tudsz jobb (PROFI) hátteret és banner-t csinálni akkor azt megköszönnénk

nem fikázás Imi, ne vedd annak én még ennyit se tok megcsinálni (nekem tetszenek a dolgok ha nem tetszettek volna akkor be se raktam volna őket), de ha tud jobbat mint te és tetszik mindenkinek akkor sztem miért ne...

thx all
  • Csesza
  • fsgh
    Martins játszott a Newcsatleben az elöző meccsükön és gólt lőtt...

FT Newcastle U. [3 - 2] Reading
    23' [1 - 0] A. Sibierski
    37' [1 - 1] J. Harper
    42' [1 - 2] J. Harper
    57' [2 - 2] O. Martins (pen.)
    64' G. Murty
    82' N. Solano
    84' [3 - 2] Emre
    Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
  • fsgh
    ht egy Arsenal elleni meccsre kiváncsi lennék:) az a poén hogy akárkivel sorsolnak minket össze az szuper nagy rangadó lesz:DDD

• Mor3llo
    azért valljátok be...azért egy Adriano-Henry csere nem éppen lenne reális :)
  • Csesza
    nembántasz meg senkit

viszlát -.-
  • fsgh
    óó nagy Gabber köszönjük kedvességed^^
  • fsgh
    szerintem nem hülyeség ha elmegy Henry mondjuk pont ide akkor mehet érte adri...itt már nem hiszem hogy meg fog újjulni... de persze a hír ettől még kacsa:)
  • Mor3llo
    nem akarok megbántani senkit..de nem hiába inter(national) a nevetek :D
  • Csesza
    hülyeség, habár henry el akar menni az arsenalból de nem éri meg nekik...
  • ForzaInter
    Forza INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Messi és Henry is ide fog jönni remélem
  • Mor3llo
    úristen...micsoda hír :X::ASD:AS:D
    ezért utálom a médiát..mindent összehoznak mindenkivel
  • Matthewpamer
    thx bobo :)
  • gabber_saviola
    igen betettem a hátteret :)
  • fsgh
    betetted a hátteret?:O:)
  • fsgh
    Inter plan Henry swoop
    Friday 8 December, 2006
    Inter are eyeing a move for Arsenal striker Thierry Henry and could offer the Premiership club a swap deal including Adriano, according to the latest reports in Italy.

The Frenchman has long since been a dream of the Nerazzurri President Massimo Moratti, who considers him one of the best forwards in the world.

Henry has already been linked with the Stadio Giuseppe Meazza outfit during the summer before eventually extending his contract with Arsenal.

However, the Gunners have had a poor start to the season in both the Premiership and the Champions League, where they struggled to qualify for the knockout stage, and the French striker might now consider a move.

According to Il Corriere dello Sport, Moratti and Co. could offer Arsenal Brazilian striker Adriano as a counterpart in a straight swap deal, without including any cash fee.

Henry is five years older than Adriano, who has struggled for form and fitness this season, and the former Monaco man’s characteristics would easily allow him to play alongside both Hernan Crespo and Zlatan Ibrahimovic.

The former Juventus man now seems unhappy about the situation at his current club and is reportedly not on good terms with Coach Arsene Wenger, although the player recently denied a rift with the tactician.

“I read some things that are not true. Of course I was not happy to be left out of the match with Tottenham, but I spoke with the Coach and there is no problem at all,” said Henry, who will be rested by Wenger until the New Year.

“I am still tired and stressed out after the World Cup. I played many matches and I can guarantee that it isn’t easy to lose two finals in the same season,” added the World Cup finalist.

Reports suggest Inter plan to make their offer shortly in order to beat rivals Barcelona in the race to sign the striker.

Henry jönne cserébe Adrianoért...

na ennél nagyobb lehetetlenséget nehéz elképzelni:DD
  • Csesza
    thx, akkor rosszul emlékeztem :S
  • faláb
    Nah neki nincs már biztos.
  • faláb
    Hát nem tudom,transfermarkt.de-n néztem és ott nem írták Cordobát...
  • Csesza
    Córdoba?
  • faláb
    Recoba,Crespo,Cambiasso,Andreolli,Materazzi,Coco,Burdisso,Grosso,Zanetti,Orlandoni,Toldo
  • Csesza
    jaja, tényleg, soknak!
  • faláb
    Elég sok olyan külföldi van akinek már egyben olasz állampolgár is ;>
  • fsgh
    :)

[feszít de nagyon :DDDDDDDD]
  • Csesza
    jovan, nefesziccsé -.-
  • fsgh
    jahéskussoljálmárbe -.-

ezeket ismerem:DDDDD

(megoldás topikomban...nem kell névnap ahoz hogy kivegye a fehér közt...)
  • Csesza
    haggyadmármagad -.-
  • Csesza
    köszi

szia :)
  • fsgh
    Gabber gyorsan adj magadnak 2 büntipontot szpemért köszi:)))):DDDD
  • gabber_saviola
    értelmezési hiba a javascriptben /nem értek a javához/:P
    énköfi, szia
  • Csesza
    gáborbáttyám :DASDASd

ha már itt vagy, nédd már meg légyszíves hogy mi nem passzol, hogy nem írgya ki a névnapszarságot

htx
  • gabber_saviola
    dzsanázom jah, annyira kamelos lett a banner :P

viszlát :)
  • Csesza
    meglepetéééés