34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#6906 60.perc
Makay gól-.- -
#6905 De szar a meccs:SSSS
de a kapufa szép volt:) -
Csesza #6904 medzs a mets :P -
Csesza #6903 azért középen a rutinos samuel remélem nagy hatással lesz a fiatal andreolli-ra :) -
#6902 nagy?:D_:AS_D: -
Csesza #6901 szintén... -
Csesza #6900 mekkora? :DSDasdsadasdasd -
faláb #6899 Andreollira kiváncsi leszek,remélem megállja majd a helyét. -
faláb #6898 MAriano alkothat:OOO -
#6897 Gonzalez Andreolli Maxwell...
ők nem illenének bele..szvsz... talán Maxwell maradhat de Anderolli...báár mi akarunk mindig fiatalosítást...
Gonzalez gólt lőne mekkora lenne már:DDD -
#6896 húú ha így nyernénk:DDDD az oltás lenne:P -
Csesza #6895 adná az isten :)
bár ő általába megadja a hangulatot de nem mindig pozitívan ... -
faláb #6894 Majd Zlatan gondoskodik a hangulatról. -
faláb #6893 Szerintem meg nem. -
Csesza #6892 nem, inkább szereintem ez egy baromi unalmas meccs lesz :SSS
de ne legyen igazam -
#6891 aztaqurva:OOOOO
így elpicsáznak:SSS -
Csesza #6890 kicsit érthetetlen számomra ez a kezdőcsapat, de Maxwell-nek örülök -
Csesza #6889 Starting lineups:
Bayern: Kahn; Sagnol, Lucio, Van Buyten, Lahm; Van Bommel, Ottl, Schweinsteiger, Salihamidzic; Pizarro, Makaay.
Inter: Toldo; Maicon, Andreolli, Samuel, Maxwell; Solari, Figo, Vieira, Zanetti; Ibrahimovic, Mariano Gonzalez. -
Csesza #6888 stfu -
#6887 Dec. 5. 19:30 -Torino- Luciano Moggi nem fér a bőrébe. A nyári olasz focibotrány negatív főszereplője az ügy kirobbanása óta folyamatosan mossa kezeit, úgytesz mintha ő csak egy mellékszereplője és egyben áldozata lenne az eseményeknek. Ez még nem is lenne gond, mert senki nem foglalkozna vele ám folyamatosan minden egyes alkalommal amikor felszólal belerúg egyet az Interbe. Így tette ezt most is, éppen az Odeon TV-n. ½Nem hinném hogy Roberto Mancini a legjobb edző lenne a jelenlegi mezőnyben. Egyszerűen csak szerencséje van mivel az Interrel megadatott neki hogy ebben a könnyű mezőnyben, mindenféle segítséggel nyerjen egy bajnoki címet. Emlékszem a Maradona féle Napolira, ahol úgy tartották az edző teljesen felesleges akár elmehet moziba is mert a csapat úgyis nyerni fog. Nos pont ilyen helyzetben van ő is, semmi érdeme nincs a sikerekben. Hogyha Moratti nem vásárolja fel neki a Juve lefontosabb embereit Ibrahimovicot és Vieirat akkor sehol sem lenne - még ebben a mezőnyben sem.½
de utálom ezt az embert...(nem kérünk a bunkó Juvés,Milános beszólásokból hogy igaza van thx-.-) -
#6886 nem tom:S -
#6885 hali. Bocs csak 1 kérdés : nten hol lehet meccset nézni? -
#6884 ledületben vagyunk...de igazad van ne essünk nagyott...
amúgy szerintem vagy
2-2 vagy 1-3 lesz:) a 4 gól az tuti:) -
Csesza #6883 azé ne nagyképüsködj :P -
#6882 jajaaa:)))
nem hinném hogy egy ilyen veretlenségi(nyerő) sorozatott meg tudna állítani a Bayern:P -
Csesza #6881 1óra és kezdődikkkk :) -
#6880 Hát beszarok... még a Hiradóban is bemondták hogy lehet jön Bekem:DDDASDASDASD
Jajj remélem nyerünk:) Fogadtam oszt társammal egy fél literes üditőben...ha kikapunk azt halgathatom vagy fél évig:DDDDDASDA -
Csesza #6879 hát ezt mondtam én is...
nemhiszem hogy érdemes lenne leigazolni, nemtudná megváltani a világot -
#6878 hát nem tudom...Figo helyére talán jó még 1 évig de sztem hosszabb távra kéne terveznünk... -
Csesza #6877 akkor ezexerint Moratti nem üzletet lát benne, hanem egy nekünk hasznos játékost...?! -
#6876 Az angol Sun és a barcelonai Sport című lapok szerint David Beckham Olaszországban, az Internazionaléban folytathatja pályafutását. A hírek szerint a középpályás új állomáshelyén maga rendelkezhetne reklámbevételeivel.
A Sun című angol bulvárlap értesülése szerint az Internazionale labdarúgócsapata le szeretné igazolni David Beckhamet.
Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa állítólag 110 ezer fontos heti fizetésben állapodott meg a Real Madrid középpályásával, sőt, a válogatottból a nyári világbajnokság után kiszorult futballista száz százalékig maga rendelkezhet a reklámbevételeivel.
A spanyol klubnál Beckham csak a felét kapja meg a 20 millió fontot is kitevő reklámbevételeknek.
A 31 éves futballista a nyáron kiszorult a Fabio Capello által megálmodott madridi kezdőcsapatból, és bár a vezetőség szerette volna meghosszabbítani szerződését, az angol középpályás nem állt kötélnek.
A barcelonai Sport című lap is megerősíti Beckham lehetséges olaszországi jövőjét: Ernesto Bronzetti, az egyik olasz játékosügynök szerint az angol játékos valóban Itáliában folytathatja, de arról nem beszélt, hogy hol.
Beckhammel kapcsolatban korábban olyan pletykák is felröppentek, hogy a Los Angeles Galaxyhoz igazol, ráadásul a remek rúgótechnikájú futballista is többször kijelentette, hogy szívesen fejezné be karrierjét az Egyesült Államokban. -
Csesza #6875 :SSS -
Csesza #6874 hülyeség ez egész -
#6873 tudom...de most minek? -
#6872 Inter prepare Beckham bid
Tuesday 5 December, 2006
Reports in England are suggesting that Inter are ready to offer David Beckham a £5m per year contract.
The former Manchester United star is contracted to Real Madrid until June 2007, but it seems likely that he will leave Spain at the end of the season after failing to break into the plans of Fabio Capello.
According to The Sun, the Merengues annually keep half of the £20m earned by Beckham thanks to his sponsorship deals.
But Inter could lure the midfielder by offering him over £110,000 per week, plus the entire control of his multi-million pound image rights.
Transfer guru Ernesto Bronzetti, who deals with Real’s foreign deals, is sure this is the right road to follow if Inter want to finalise the operation.
“I know Beckham will come to Italy,” he explained. “He’s not so concerned about wages as what he earns from publicity contracts.”
Beckham, who had stated in the past that he wanted to end his career in the United States, seems keen on remaining in Europe despite the reiterated interest expressed by Alexi Lalas’ LA Galaxy.
As well as Galaxy, Celtic, Spurs and Israeli club Maccabi Netanya are also reported as possible destinations for the high-profile star.
The former England captain would make a perfect replacement for Luis Figo at Inter seeing as his contract is set to expire in the summer too.
őő ez kezd pletykából átcsapni komolyra...:S jönni fog Bekem(60-80%) -
Csesza #6871 erről már volt szó tavaly is... -
#6870 Inter Milan have option for Chievo's Obinna
tribalfooball.com - December 05, 2006
Inter Milan are confident Victor Obinna is their player.
The young Nigerian has a contract with Chievo Verona until 2010, where he has scored four goals in the last five games.
However, Inter chiefs reportedly have a private agreement with Chievo president Luigi Campedelli over first refusal for 19 year-old Obinna.
érdeklődünk Obináért... de hogy minek??? sztem kacsa... -
#6869 nemsokára meccs:)
ja meg nyomatok pár pletykát is mindjárt:P -
Csesza #6868 fákkk -
#6867 Na indulás ! :) Szerda este re! :P