FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
legrosszab hír

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Törölt felhasználó
állítólag Helveggel hosszabbitott az Inter
Matthewpamer
May. 4. 14:02 -Milano- A Lecce elleni szégyenteljes vereség után felmerült a kérdés magasabb körökben is: valóban Zaccheronira kellene bízni jövõre is a csapatot? A lehetséges alternatívákról már sokat hallhattunk. Moratti elsõ számú kedvence Roberto Mancini lenne, de a Fabio Capelloval kapcsolatos ötlet sem tûnik elképzelhetetlennek.
Az Inter háza táján immáron 15 éve vár mindenki a scudettora, de csak nem akar eljönni a hõn áhított bajnoki cím. Igaz a Capello által irányított Roma 18 év után lett újra bajnok, éppen ezért nem lehetetlen hogy a Milannal sikert sikerre halmozó edzõ lehet a befutó a végén. Persze Rómában hallani sem akarnak Capello távozásáról, de mint tudjuk Moratti -ha igazolásról van szó- néha csodákra képes...

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
remélem.

Törölt felhasználó
hát jah. zacch idény végeztével sztem csomagolhat is.
Matthewpamer
basszameg.2:1 a leccének.kibaszott zaccheroniból elegem van már.össze-vissza varjál.

Matthewpamer
zaccheroni megen varjált.ki kéne baszni a picsába

Matthewpamer
0:0 lett 😞

Buddy
Lazio grande Lazio

remélem nyernek

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Matthewpamer
tegnapi edzésen 1:1 lett a meccs,ahol az egyik csapatnál vieri,másiknál adriano lõtte a gólt.íme a lazio elleni keret:
Goalkeepers: Alex Cordaz (71), Alberto Fontana (12), Francesco Toldo (1);

Defenders: Daniele Adani (15), Fabio Cannavaro (17), Ivan Cordoba (2), Carlos Gamarra (24), Thomas Helveg (13), Marco Materazzi (23);

Midfielders: Fabrizio Biava (29), Emre Belozoglu (5), Francisco Farinos (14), Cristian Kily Gonzalez (18), Giovanni Pasquale (26), Sabri Lamouchi (8), Okan Buruk (22), Dejan Stankovic (11), Javier Zanetti (4);

Strikers: Adriano (10), Julio Ricardo Cruz (9), Mohamed Kallon (3), Obafemi Martins (30), Andy van der Meyde (7), Christian Vieri (32).

Törölt felhasználó
szerintem valami edzõmeccs 😊
Matthewpamer
ez milyen meccs?

Törölt felhasználó
INTER 13-0 GALBIATESE (félidõben: 3-0)

Gólszerzõk: Adriano 9', Kallon 24', 28', Cruz 42', 46', 63', van der Meyde 43', 48', Martins 50', 62', 67', Biava 51', 65'

Vieri nincs sehol

Matthewpamer
½Végre sokkal jobban érzem magam!½ kezdte a mondanivalóját Fabio Cannavaro aki a Bologna meccsen ismét azt hozta amit várunk tõle. ½Gólt lõttem, már alig fáj a bal lábam, reméljük minden így fog folytatódni. A hátralévõ 4-5 meccsen jól akarok játszani mert a mostani szakaszt én már az EB felkészülésnek tekintem. Az öt gyõzelem zsinórban semmit nem ér ha kikapsz a egy hónapon keresztük minden meccsen. Éppen ezért a célunk ennek a szép szériának a folytatása.½

Matthewpamer
A mai nap megérdemelt pihenõjét töltötte az Inter a tegnapi gyõzelmet követõen. Javier Zanetti az Inter Channelnek nyilatkozott délután. ½Fontos gyõzelem volt a tegnapi. Ezúttal arra törekedtünk hogy a labdát a földön járassuk, szerencsére a csatárok jó játékának köszönhetõen eredményesek is lettünk. Még négy meccs van hátra, de nekünk mind olyan lesz mint a mostani. Gyõzni kell, mert innen csak rajtunk áll minden. Készen állunk a végsõ sprintre!!!

Matthewpamer
Adriano ugyan nem lõtt ma gólt de a játékára nem lehet panasz. Õ így vélekedett a Vieri-ügyrõl. ”Megértem azt aki mindig játszani akar és ha nem így van akkor kicsit elveszíti a fejét. Szerintem tudnánk együtt játszani, ehez dolgozni kell és az edzõnek úgy dönteni. A meccs? Elégedett vagyok azzal hogy a szurkolók velem bántak ma, pedig nem is lõttem gólt bár jól ment a játék. De azért sokkal szabadabban érzem magam egyedül, nekem ez jobban fekszik.”

Matthewpamer
dede 😄

Törölt felhasználó
remélem nem hozzánk (juve) jön
Matthewpamer
hát ja.jó lenne ha elmenne

Törölt felhasználó
Vieri nem ment el a csapattal
Apr. 18. 15:24 -Milano- Megdöbbentõ híreket hallhattunk percekkel ezelõtt. Christian Vieri -miután megtudta hogy nem lesz kezdõ- úgy döntött nem megy el a csapattal a San Siroba, hanem inkáb edz, mivel neki 10-15 percet játszani egy meccsen nem motiváció... Aztán a körkapcsolásban azt láthattuk hogy Vieri a lelátón nevetgél Materazzival még a többiek játszanak...
A döntést Vieri a következõképpen magyarázta a Telelombardiának. ½Engem nem érdekel az hogy 15 percre beállhatok a végén és talán lõhetek egy gólt. Én nem ilyen karakterû játékos vagyok, inkább itt maradon Pinetinában és edzek, majd a következõ meccsen ha számítanak rám ott leszek. Nincs semmi bajom az Interrel, év végén úgyis leülünk Morattival beszélni. Zaccheroni? Nem vesztünk össze.

szerintem nála már csak az a kérdés, h hova megy jövõre

--A szurkolók Vieri ellen
Apr. 18. 16:37 -San Siro- Az Inter szurkolóinak elegük lett a sokadik Vieri ügybõl. Miután megtudták hogy Bobo nem ment a csapattal (hiába várt rá a busz õ nem szállt fel), de a tribünön megjelent, csináltak egy hosszú feliratot ami nem volt éppen barátságos hangvételû. Ezek után elkezdték szídni a támadót, még Adrianot és Zaccheronit ünnepelték. Egy történet véget ért...

Matthewpamer
Az Inter szurkolóinak elegük lett a sokadik Vieri ügybõl. Miután megtudták hogy Bobo nem ment a csapattal (hiába várt rá a busz õ nem szállt fel), de a tribünön megjelent, csináltak egy hosszú feliratot ami nem volt éppen barátságos hangvételû. Ezek után elkezdték szídni a támadót, még Adrianot és Zaccheronit ünnepelték. Egy történet véget ért...

asszem vieri jövõre már nem a san siroban lesz

Matthewpamer
2:0 Cannavaro

Matthewpamer
Megdöbbentõ híreket hallhattunk percekkel ezelõtt. Christian Vieri -miután megtudta hogy nem lesz kezdõ- úgy döntött nem megy el a csapattal a San Siroba, hanem inkáb edz, mivel neki 10-15 percet játszani egy meccsen nem motiváció... Aztán a körkapcsolásban azt láthattuk hogy Vieri a lelátón nevetgél Materazzival még a többiek játszanak...
A döntést Vieri a következõképpen magyarázta a Telelombardiának. ½Engem nem érdekel az hogy 15 percre beállhatok a végén és talán lõhetek egy gólt. Én nem ilyen karakterû játékos vagyok, inkább itt maradon Pinetinában és edzek, majd a következõ meccsen ha számítanak rám ott leszek. Nincs semmi bajom az Interrel, év végén úgyis leülünk Morattival beszélni. Zaccheroni? Nem vesztünk össze.

Matthewpamer
vezetünk 1:0-ra recoba 33.percben lõtt góljával!!

Matthewpamer
ok,köszi

gercse
nekem bejön

Matthewpamer
valakinek bejön az interhonlap-jánál a fórum?plíz nézze meg valaki,mert nekem: a lap nem jeleníthetõ meg

Matthewpamer
jaja.azért ne nézd 😄DDDD

Buddy
teljesen véletlenül egyébként, amikor úgy jobban megnézem, mit játszanak, az általában otthon van és kikapnak......lehet én vagyok az oka 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Matthewpamer
akkor ne nézd õket! 😄

Buddy
az inter egy fura csapat......amikor látom õket, otthon mindig kikapnak

de inkább inter, mint mu

Matthewpamer
az inter egy jó csapat,egy szar edzõvel

Törölt felhasználó
Az Inter egy lófasz!

miért?😊
Matthewpamer
õsszel már a san siro gyepén fog futkosni.
inter gey lófasz?akkor az mu-ról nem szólok.

Scholes18
Az Inter egy lófasz!
Leshetitek mikor adjuk Giggset!Mert soha nem lesz a tiétek!!

Glory Glory Man United!!

Törölt felhasználó
Vierit fejbe dobták egy üveggel a Perugia meccs után, mikor mentek a buszhoz
Matthewpamer
vierit nem sajnálom csak materazzit.majd recoba keverni fog.

Matthewpamer
ja

Törölt felhasználó
Meglepetésre nincs ott a Marseille elleni keretben sem Christian Vieri sem Marco Materazzi. Az elõbbinek nem múlt el a fejfájása és futás illetve mozgás közben erõs fájdalmai vannak. Materazzi pedig a Perugia meccsen sérült meg ezért nem lesz ott a visszavágón.
Matthewpamer
jaja.de a 2. is szép volt

Matthewpamer
2:3 😄

ricsi1
hm..2-2?

zaki
hm, elég szép gólt lõtt most a Perugia ellen Adriano...

ricsi1
forza roma😛
ide sem ír sok nter drukker😄

Matthewpamer
FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inter hivatalos magyar honlapja