FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bffff
de legalább 32 meccse nem kaptunk ki.

Rudee
Ügyes vagy, leülhecc.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bekaphatod, fasszopó

zaki
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Rudee
Az biztos hogy 14 döntetlen helyett 14 gyõzelem részese lenne.

Rudee
Az, és pont illik rád <#mf3>

bobogóól

sztem idén többet nyerünk mint a milan.

na mert a divatos reallal nyerne vmit?azért szeretnék megveni Adrianot hogy eladhassanak egy csomo mezt...

DONGUBA
jo tema lezarva a kerdes BUZI-E VAGY? szitkozodj ha elvezed kis lama.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

a köcsög is egy jelzõ! 😄

sz.ted

Rudee
A szar csak egy jelzõ.

"szar inter"

Rudee
Szerintem nem baszogatott senkit, csak leírta hogy az Interrel Adrianonak nem fog összejöni semmi. Ebben pedig van valami.

te szégyenled magad? ki jött ide baszogatni a másikat!!!! ezzel saját magad meg a "csapatodat" égeted!!!
mind1 én csak röhögök rajtad tovább!!!

DONGUBA
Anyad a kocsog....szegyenlem magam az ilyen emberek miatt hogy egyaltalan egy csapatot szeretunk!!Remelem tudod kirol van szo te csicska!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

miva te milanos köcsög, menny és sírd ki magad a topicodban , mer hát elég ciki hazai pályán 1 bologna-tol kikapni!!!!!<#mf1><#mf2><#hehe>

DONGUBA
de szegeny eezel a szar interrel nem fog nyerni semmit

Rudee
Napról-napra változik a dolog

"Egyelõre még az Inter játékosa vagyok, és nagyon remélem, hogy egyszer majd a jövõben a Real Madridban játszhatok majd." - nyilatkozta Adriano a Canal Plus tv csatornának. "Perez elnök eddig még csak pozitívan nyilatkozott rólam, és hallottam azt is, hogy hajlandó lenne értem akár hatvanmillió eurót kifizetni. Tudom, hogy szereti a játékomat és szívesen látna a csapatában, de az idén még szeretnék valamit nyerni az Interrel és csak azután távozni."

20:15 Labdarúgás. Palermo-Internazionale, olasz bajnokság, 21. forduló (élõ)

SPORT1

vargam
Vicces gyerek ez az Adriano...

..the warrior\'s heart begins pounding faster...

Milánó, január 26., 11.30 A csatár terveiben egyelõre nem szerepel a Real.

A Real Madrid már hónapok óta élénken érdeklõdik Adriano iránt, most az Inter brazil csatára is elmondta véleményét a spanyol klub puhatolózásáról.
- Egyelõre nem mehetek el Madridba, mert az Internél nagyon fontos szerepet szántak nekem - mondta a támadó -, ez azonban nem jelenti azt, hogy valamikor, a jövõben ne igazolhatnék a spanyol egyesülethez. Régi álmom, hogy egyszer a Realban játszhassak, ha õk is hasonlóan vélekednek rólam, néhány év múlva visszatérhetünk az üzletre.

Interrel valamit nyerés?
LOL

😮 milyen galaktikókról beszél ez? azokat már régen a Chelseaben kell keresni...

DONGUBA
szegenynek csak alom marad az interrel valamit nyeres.

[/b]Mancini:½Adriano itt fog maradni½ [/b]
Jan. 25. 23:35 -Milano- Az imént említett Adriano üggyel kapcsolatban megszólalt az Inter jelenlegi edzõje Roberto Mancini is. ½Adriano még nagyon sok ideig az Inter játékosa lesz, nem hinném hogy el akarna menni innen. Mondjuk az érthetõ hogy egy olyan játékost mint õ nagyon sok klub meg akar szerezni, de mint mondtam kizárt hogy távozzon. Az pedig hogy udvariasan beszél más klubokról még nem jelent semmit.½
A hírt küldte: gaRRy

Facchetti:½Adriano nem megy innen soha sehova½
Jan. 25. 23:32 -Milano- A napokban ismét kirobbant a minden hónapban aktuális Adriano botrány. Ezzel kapcsolatban szólalt meg a klub elnöke Giacinto Facchetti is. Mint köztudott egy olyan Adriano nyilatkozat látott napvilágot mely szerint a csatár ´álma´ hogy egy napon a Real Madrid mezét vegye magára. ½Adriano az Inter játékosa és nem fog innen elmenni soha sehova. Üzengethet a Real Madrid nem kell õket komolyan venni, ugyanis még jó pár klub szeretné Adrianot megszerezni. De aki ismeri õt tudja, hogy az õ álma az Interrel nyerni valamit.½
A hírt küldte: gaRRy

Rudee
Adriano has announced that he dreams of playing for Real Madrid

Ez kapásból azt jelenti, hogy Adriano egyik álma az hogy a Real Madridban jácchasson...

esetleg ez lehet az???? (((((NB1.hu))))) 😄

Milánó, január 24., 17.00 A brazil állítása szerint nincs kapcsolat közte és a Real Madrid között.

Adriano cáfolja az újra felröppenõ híreket, amelyek szerint a Real Madrid továbbra is szeretné õt megszerezni.
- Sem én, sem az ügynököm nem tárgyalt semmilyen klubbal, sem a Reallal, sem másik egyesülettel. Jól érzem magam, az Inter az én csapatom - válaszolt kissé ingerülten az újra felmerülõ pletykákra Adriano. - Ja, és majdnem elfelejtettem mondani: a jövõ hónapban Spanyolországba utazom, de nem tárgyalni, hanem egy barátomhoz, látogatóba.

help please, én nem tudok angollul!!!! eennyire!!!
mi van ide írva?!?!!??!

Adriano Reveals Madrid Desire

1/24/2005 10:09:00 PM
Adriano has announced that he dreams of playing for Real Madrid and is flattered by the interest that Florentino Perez is showing in him.
The Brazilian striker is being touted as the next Galactico to sign for the Spanish giants and he is expected to meet the Madrid president in Paris in April.

"I am very happy that Florentino has said good things about me," Adriano explained. "We will have to see what happens in the future, but I hope to fulfil my dream and that of Florentino’s.

"He likes my style a lot and watches the games I play in and wants me to be a part of his club.

"But it is very difficult to leave Inter now because I am an important player here, but in the future I hope to play for Real Madrid.

"I want to enjoy my football. I came to Italy when I was very young to learn more and then to be able to go to Spain."

Adriano then revealed his special relationship with Madrid’s director of football Arrigo Sacchi, who was coach at Parma when the strike was there.

"Sacchi helped me a lot," he explained. "I was very young when I went to Parma and he was like a second father to me."

9csöves9
húú akkor sokáig nem fogunk itt tapsot hallani😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
nem nem nem!!! Majd akkor amikor a San Siroban szarrá verjük a Juvét! 😛 Na utána egy hatalmas tapsvihar lesz!!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

9csöves9
nemlehetne inkább egy tapsvihar vastapssal fûszerezve?😊

Sheva
na egy jó...... de csak egy tapsot!!!

9csöves9
egy tapsot sztem megér 😄DD

😄

és mi mit szóljunk a livornoi eredményhez?

Sheva
pffffffffff

te inkább semmit!
😄

Sheva
na most erre mit mondjak!

azt tom, de akkor is már nem a régi!!!!
nagyon sok helyzetet amit más valószínüleg megoldana õ elcseszi!!!!!!

lõtt egy szabáylos gólt amit nem adott meg a bíró

bobo-t mi a fasznak jáccatják, csak szerencsétlenkedik a pályán lassú öreg lomha állat lett belõle!!!!! állítom cruz többet érne mint õ!!!!!!

hát ja

zaki
és egy balbekket (Cesar jó lenne) <#zavart2>

óóó faszom...
nemhiszem el hogy nemtudnak venni egy kurva kibaszott irányítót meg jobb szélsõt!

nah vaze
1:1
a 14. döntetlen!!!!!

nah martinsra lehet számítani!!!!!
ezt már innen meg kell nyerni!!!!
😄

zaki
<#miaz>