34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#7306 ja hogy kemények vagyunk:DDDD
Maxwel - Adriano csere:DDD -
#7305 már éppen örültem hogy vezetünk meg minden...áhhh...
éreztem én hogy nem lesz ez könnyű de nem gondoltam volna hogy egy kiálítás miatt:( -
#7304 félek így nem lesz meg:SSS -
#7303 na basszameg Ibrahimovics-.-
de vezetünk Cambiasso góljával...
ez így kibasz*tt nehéz lesz:@@@@@ -
Csesza #7302 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
CAMBIASSOOOOO
0-1 -
Csesza #7301 nem valami acélos a csapat, bár nem szar a meccs, itt is ott is egy kicsit több pontossággal meg lehetne szerzni a vezető golt -
#7300 ettől füetlenül az optimista tippem:
1-3
a Pesszimista:
1-1 -
#7299 félek ettől a meccstől:S -
#7298 gyorsabb voltál épp most akartam írni:P
nincs ott Filkor:(
de azért óriási dolog hogy nevezték:) -
faláb #7297 LAZIO - Peruzzi, Oddo, Cribari, Siviglia, Zauri, Mudingayi, Ledesma, Firmani, Mauri, Makinwa, Pandev. A disp.: Ballotta, Stendardo, Belleri, Beharami, Manfredini, Foggia, Tare. All.: Rossi
INTER - Julio Cesar, Maicon, Burdiso, Materazzi, Maxwell, Vieira, Cambiasso, J.Zanetti, Stankovic, Ibrahimovic, Crespo. A disp.: Toldo, Andreoli, Figo, Solari, Gonzales, Adriano, Recoba. A disp: Mancini
ARBITRO - Rocchi di Firenze -
#7296 Majd kiderül hogy benne lesz-e vagy sem 22 perc mulva...
Messihez azt szolnám hogy örülnék neki:) persze csak ésszerű kereteken belül...nem kell értem több tíz milliókat dobálni annyit nem ér.. -
#7295 Messihez te mit szólnál a Fsgh? -
#7294 remélem nyerünk, Most Filkor benne lesz a keretben vagy nem? -
#7293 jaja mindjárt meccs...:) -
#7292 Na mi újság meg vagytok halva? Még 2 óra és kezdünk a Lazio ellen nagyon nehéz meccs lesz. -
#7291 Adriano -
faláb #7290 Úgy értettem hogy nem nagy a valószínüsége. -
#7289 kár -
faláb #7288 Sajnos nem lesz,de már az is nagy szám hogy a felnőtt kerettel lehet együtt. -
#7287 hátha benne lesz Filkor a keretben -
#7286 Crespo Ezüst cipős lett a vb-n és tt a díjkiosztás:) Grat neki:)
-
faláb #7285 Remélem Adrianot kihagyja Mancini... -
tomcat1 #7284 éspedig azé me a szombat szerda ritmus miatt sokan padozni fognak a nagyok közül.. -
Csesza #7283 nagyon remélem :) -
tomcat1 #7282 én meg azt gondolom le fogja tenni a névjegyét az Olimpikóban... -
Csesza #7281 szvsz
Carini és Choutos tuti hogy nem lesznek nevezve..
Andreolli, hááát megláttyuk néha még jáccik is, ugyhogy vszeg necces
sajnos szerintem nem lesz nevezve Filkor mert elég sok ember hiányzik :S -
#7280 Carini,Andreolli, Choutos szvsz nem esélyes így már csak 1 embert kell kiszorítania :) -
#7279 mégse olyan heppi a helyzet mert:
22 pléja:/ ez azt jeléenti 4 ember kimarad:SSS ert ugye 11kezdő és 7 csere...félő hogy Attila nem ül le a padra:S
-
#7278 -
#7277 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lambros Choutos.
FILKOR a KERETBEN!!!!!! -
faláb #7276 Inkább Quaresma kellene,jobb a testalkata a kemény focihoz. -
#7275 Hát azért nem járnánk rosszul vele , mondjuk az igaz azért 70 milla meg Adri az azért túlzás de ha még is ide jönne azért hosszú évekre megoldaná Figo megüresedő posztját. -
faláb #7274 Én nem röülnék Messinek,főleg ennyiért... -
#7273 Nem ámítás, nem hazugság, Massimo Moratti Buffonért sem kínált keveset, ám a futballtörténelem legnagyobb vétele lehet a kis argentin. Mivel a hónap elején tett 70 millió eurós ajánlat nem hatotta meg a Barcelonát, így az Inter emelt az ajánlaton, és hozzácsapta válogatott brazil csatárát Adrianót is az ajánlathoz.
Hát nem tudom ez kicsit erős azért, de nem lenne rossz ha Messi ide jönne, állítólag a hír igaz. Ebből a köcsög suliból írok még 3-óra mire végzek. iskola -
#7272 nekem nem
ha lenne ennyim elinnám meg eldrogoznám :D :S -
FC Internazionale - AC Milan
2007. március 9-12-ig!
Az olasz bajnokság milánói csúcsrangadóján láthatjuk a két városi óriás csatáját. Ezt nem szabad kihagyni egy igazi futballrajongónak!
A csomag tartalma:
- 3 éjszaka (3*, kétágyas)
- Reggeli
- Meccsbelépő
- Stadiontúra
- Transzfer (reptér-hotel-reptér)
- Repjegy (Milánó) + illetékek
Csomag ára: 159.900 Ft/fő
Csomagok, jegyek a készlet erejéig!
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a [email protected] címem.
Jó lenne egyszer egy ilyen meccsre kijutni (az egyik álmom) csak kinek van erre pénze? -
#7270 7 pont előny lesz:) -
#7269 Roma Palermo 2-0...
úgy látszik csak 6 pont előnyünk lesz... az azért még veszélyes...de ha tarjuk jelenlegi formánkat senki se álíthat meg:) -
#7268 meg loria az atalantából ;) -
#7267 Szerintem Crespo lesz a gólkirály remélem, Ibrára nem látok sok esélyt mert sokat előkészít és emiatt szerintem Crespo több gólt fog lőni Ibránál mert Crespo az a tiptikus befejező csatár.