34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#7266 Top Scorers
9 A. Mutu
9 C. Rigano
9 F. Totti
8 G. Spinesi
8 C.d.O. Amauri
8 R. Bianchi
8 V. Iaquinta
7 H. Crespo
7 Z. Ibrahimovic
7 I. Budan
7 F. Quagliarella
6 C. Doni
6 L. Toni
6 E. Corini
6 M. Frick
5 S. Bjelanovic
5 G. Corona
5 M. Oddo
5 S. Mauri
5 T. Rocchi
5 C. Lucarelli
5 D.D. Michele
4 N. Ventola
4 R. Zampagna
jó lenne ha inter játékos lenne a gólkirály:) erre jelenleg meg is van az esély:) -
#7265 Az első félidőben az ellenfél Messina edzője nyakon csapta Marco Materazzit, a másodikban a világbajnok védő ollózott az Inter 2-0-ás győzelmével végződött olasz bajnoki futballmeccsen. A milanói klub már tíz ponttal vezeti a bajnokságot.
Az éllovas Internazionale két góllal nyert a vendég Mesina ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, és tíz pontra növelte előnyét a második AS Roma előtt. A fővárosi csapat késő este lép pályára, a harmadik Palermo ellen.
A feszült hangulatú találkozón az első félidő vége előtt a játékvezető kiállította a kispadról Bruno Giordanót, a Messina vezetőedzőjét, mert a szakember tarkón vágta Marco Materazzit, az Internazionale világbajnok védőjét.
Materazzi bedobást szeretett volna elvégezni, de összeszólalkozott a trénerrel, aki szerinte túl lassan adta oda neki a labdát. A milánói játékos sárga lapot kapott, a mérkőzés egy percet állt lökdösődés miatt.
A 0-0-ás félidő után Materazzi a játékra is koncentrált: remek ollózós gólall szerzte meg a vezetést az Internek. A végeredményt később Zlatan Ibrahimovich állította be.
Materazzit legutóbb nyáron bántalmazták futballpályán, a világbajnoki döntőben Zinedine Zidane fejelte mellbe, miután az olasz beszólt neki.
"Az első félidőben az ellenfél Messina edzője nyakon csapta Marco Materazzit, a másodikban a világbajnok védő ollózott" :DDDDDD e így leírva elég nevetséges:P -
#7264 Hátha döntetlen lesz a Roma-Palermo vagy kikap a Roma az nagyon jó lenne számunkra, nagyon elhúznánk. -
#7263 Inter 42
Roma 32
Palermo 31
Catania 23
Lazio 22
Atalanta 21
Livorno 21
Torino 21
Sampdoria 20
Udinese 20
Empoli 19
Siena 19
Cagliari 16
Messina 14
Milan 14
Fiorentina 12
Chievo 11
Parma 11
Reggina 9
Ascoli 6
de jó ezt nézegetni^^ legjobb esetben 9pont előny vagy ha a Roma nyer akkor 6pont előny.. -
#7262 Ilyenkor így kell -
#7261 valaki sztároltatja magát:DD
-
#7260 valóban így igaz, csodálatos volt -
faláb #7259 -
#7258 ja sorry elolvastam:P de a gól se volt semmi:P -
#7257 kösz, de nem a gólt keresem, hanem az eksönt -
#7256 nem a gólra kiváncsi :D -
#7255 méghozzá itt -
#7254 Az Inter.it-n fent van... -
#7253 hi
nem
szivi -
#7252 hi Interesek!
nem vette fel vki Mátrix vs. Messinai edző eksönt, mert nagyon kiváncsi vagyok rá?
köfi -
#7251 óóóóóóóóó -
#7250 most szóltam, kösz -
#7249 1 hét múlva fog eltűnni, mivel már meglévő büntetés alatt flémeltél, és ez így automatice folytatódik. De ezt már az első büntetésnél megkaptad üzenetben. -
#7248 nem tom... Szólj Gabbernek... -
#7247 az nemsokára mit jelent mert így nem használhatok logot -
#7246 nemsokára eltűnik:)
#7244: méd báj én:P :) -
#7245 Valaki mondja már el az egyik büntetőpont mikor tünik már el merrt a milános már lejárt -
#7244 zsír a banner ;] -
#7243 -
Csesza #7242 használj szmájlikat és a válasz gombot :) -
#7241 ja jó, hú de durva volt ez a matrix gól anyám egy hátvédtől ilyet csak egy inters hátvéd tud -
#7240 nem igazán mert én ezt egy oldalról szedem és ott így van fent...talán majd megprobálok gyártani egyett...meglátjuk... -
#7239 hé fsgh a lazio címert nem tudnád lecserélni? Nem valami jó ne vedd sértésnek. -
#7238 ja nekem is az volt:DDD argentín zászlóra emlékeztet...dehát ez van... -
Csesza #7237 thx, furcsa így nekem a Lazio logója :) -
#7236 Ilyen jó sorozatban még soe volt a klubb:) -
#7235 itt vannak a képek:) remélem hibátlanul:P
-
#7234 az egész csapatra gondoltam természetesen... -
#7233 Ez is megvan. Zsinórban 9 kell ennél jobb csak így tovább fiúk!!!!! -
#7232 jó meccs volt.9 főleg végén amikor Ibra és Adri trükköztek:D
Adrianot sajnálom:(( pedig nagyon akart és jól is játszott... -
Csesza #7231 vége a meccsnek
Inter - Messina 2-0
g.: Mátrix, Ibra -