FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még1szer:

http://iaro.srv.hu/kep/07vieri.jpg
ezt többféleképpen is lehet érteni... <#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
meg még egy ilyen aki ennyi döntetlent játszott 😄
ügyes vagy!!!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
de láttam adriano készülõdik gondoltam hogy visszahozzuk a meccset!!!!
mégha nem is lõtt gólt nagyot lendített a csapatjátékon!!!!!
bobo ha nem lenne ilyen balf*sz akkor még nyerhettünk is volna (akkora luftot rugott mint a ház)
baszki:
nyert a udinese és így visszacsúsztunk a 4. helyre!!!!!
simán nyerhettünk volna
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#szomoru1>#szomoru1>

azér durva lenne, ha innen is visszahoznák emberhátrányban... <#whatever>#whatever>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
kikapott a juve!!!!!!!!!!!
1:0 palermoban!!!!!!!
<#taps>#taps><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
én befejeztem ti mér nem tudjátok??????
tényleg de hüle v.ok már olvastam hogy még nem!!!!
adriano gondolom nem jáccot , vagy igen????
simán bajnokok leszünk P
Szar Bayern, szar Bayern :)
és azt mondta hogy marad.És Facchetti ugyse adja el.Van annyi sze nem úgy mint Morattinak aki anno eladta Ronaldot!
Szar Bayern, szar Bayern :)