34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #7346 ott lesz és a 2. félidő elején pályára fog lépni
[kva optimista] :DD -
#7345 :DDDDDD
kiváncsi vagyok Filkor ott lesz-e...és ha ott lesz akkor üssük ki az Atalantát és akkor talán lehetőséget kap! -
Csesza #7344 bazmeg, és tényleg...
teljesen elfelejtettem hogy megen ilyen korán lesz :) -
#7343 nemsokár meccs:)
FORZA INTER!! -
Csesza #7342 Zlatan, Matrix egy-egy meccs eltiltás "csak" -
#7341 Ez szerintem Mancini részéről egy karácsonyi ajandék a fiataloknak, de mondjuk sok az eltiltott és a sérültek. De jó lenne ha Filkor a keretben maradna. -
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 46 Dennis Esposito, 77 Marco Andreolli.
Midfelders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.
jó sok a fiatal:) és van esélye Filkornak hogy a padon helyet foglaljon hisz ez egy 19fős keret csak 1 valaki marad ki:) reméljük nem Attila lesz az:) -
#7339 -
Csesza #7338 gondolom -
#7337 ja -
#7336 És ha regisztrálok én is kapok ilyen mezképet a szülinapomon mint te? -
#7335 És az Inter.it-en hol kell regisztrálni? -
Csesza #7334 kössz, nem csináltam semmit csak regisztráltam még 1szeee -
Csesza #7333 köcce :) -
#7332 Akkor nem csináltál semmit hogy ilyet kaptál Csesza? Az Inter honlapjára regisztrálva vagy nem? -
#7331 Boldog Szülinapot Csesza! -
#7330 BSZ csesza -
Csesza #7329 nem csináltam sehol, csak egyszer regeltem és most küldték egy születésnapi üdvözlés mellékletében, e-mailben :) -
faláb #7328 Na már megvan. -
faláb #7327 Ilyet hol lehet csinálni ott? -
#7326 :D
nekem is volt ilyen -
Csesza #7325 htx
Az inter.it - től :P -
faláb #7324 Boldog Születésnapot! -
Csesza #7323 kössz
:DDDD
szombat, rolling? -
#7322 HB ;]
nah tegnap sajna házibuliba voltam és nem láttam a meccset :D
de zsír hogy laziot idegenben megtudtuk verni -
Csesza #7321 thx all :) -
#7320 Boldog Szülinapot Csesza:)
Forza Inter;) -
#7319 nincsmit:)
Atalanta ellen se Cordoba se Samuel se Materazzi:SSS marad a Burdisso Andreolli középső védősor:SSS annyira nem ütős... -
#7318 bsz Csesza! -
Csesza #7317 thx -
-
#7315 kusfogdbeaszád
szóltabirotegnap -
#7314 nekem sulim van ma is meg még holnap is:SSSS ha hazaértem(3órakor) akkor majd meglesz... -
#7313 Nehéz meccs volt de megnyertük, Ibrának azért jobban oda kéne figyelnie, de szerencsére a csapat megnyerte helyette is a meccset, csak így tovább!! -
Csesza #7312 várom a képeket :) -
Csesza #7311 gratulálok a csapatnak, nehéz szülés volt, de örülök :) -
#7310 amugy hasonlót huztam volna énis, mert crespo egyedül nemnagyon tud mit csinalni elől
az első gól előtt is félelmetesen vitte be, nemsok reményt füztem az ő teknikai tudását tudva, és mégis összejött neki
azaz elég hasznos játékos, amellet hogy nagyon gólérzékeny is
ingyen azér megérte, vagymi :D
ibra kiállitását most azegyszer nem éreztem jogosnak, egyrészt nemvolt les, másrészt már lenditette a lábát simán amikor fujt, sztem énis simán elrugtam volna. nadehát talán ezért nemvagyok ott :D
a vicc hogy nemis látszott az emberhátrány, teljesne sztárcsapatként játszott az inter, amolyan kötelező győzelmet hozott, mint egy sima meccsen. a lazio a pillanatnyi állásától eltekintve sem ide sorolható, ugyhogy hatalmasrespekt ^^
hőjhőjhőj irányarekordfeléééé -
#7309 nektek ez idén alap^^ pont a fejest láttam a végén grat -
#7308 és megvan hihetetlen:DDDD
Hatalmas jelenet:
Materazzi gól után Materazzi oda ment Figohoz megfogta a lábát és megcsókolta:DDD -
#7307 MMMAAATTERRAAAZZIII!!!!!!!!!!
10EMBERREL!!!!!!!