FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dikkk a milánosok itt csövelenek az inter topicba
yo mongyuk amíg niccse megjegyzés nnincs gond!!! ÚGYE GUBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#gonosz2>#gonosz2>
yo mongyuk amíg niccse megjegyzés nnincs gond!!! ÚGYE GUBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#gonosz2>#gonosz2>
Moratti: 100 Million Euros For Adriano? I’d Say No
3/16/2005 10:48:00 AM
Inter patron Massimo Moratti says that he would reject any big-money offer from Real Madrid for Adriano.
The Brazilian, who scored a hat-trick against Porto last night, has been linked with a move to the Bernabeu over the last few months.
"What would I do if Real offered me a hundred million euros for him? I would say no... But I don’t think this is likely," Moratti was quoted as saying on the club’s official site. "I hope Real aren’t interested in Adriano any longer, and we have already repeated that he is untransferable.
"And tonight the lad showed he wants to do well for Inter and the Nerazzurri colours. It wouldn’t be nice to behave any differently with him."
3/16/2005 10:48:00 AM
Inter patron Massimo Moratti says that he would reject any big-money offer from Real Madrid for Adriano.
The Brazilian, who scored a hat-trick against Porto last night, has been linked with a move to the Bernabeu over the last few months.
"What would I do if Real offered me a hundred million euros for him? I would say no... But I don’t think this is likely," Moratti was quoted as saying on the club’s official site. "I hope Real aren’t interested in Adriano any longer, and we have already repeated that he is untransferable.
"And tonight the lad showed he wants to do well for Inter and the Nerazzurri colours. It wouldn’t be nice to behave any differently with him."
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#lama>#lama>
NEM BAJ FOSEKNAK JO LESZ AZ X
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Inter-Fiorentina vasárnap 15:00 Sport1
hehe persze persze... 😛 mondjuk az elsõ szerencsés volt a második szép volt a harmadik szerencsés és szép is volt!!! 😄DD de Toldo...pffffff.... mármegint alkotott... sima 3:0 is lehetett volna ha nem ejti ki!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
hát igen a gólvágó (Adriano) visszatért régi formájához!!!!!!!!!!! - remélem-
így tovább párat remélem még tartogat a milánnak
így tovább párat remélem még tartogat a milánnak
sztem meg úgy gondolkodsz mint egy 10 éves
<#mf1>#mf1>
hat nyertek sajna
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
grat az internek és persze magamnak <#vigyor5>#vigyor5>
úgy akrta 😄
nem tudom nézni a meccset, majd tudósítsatok ha lesz valami érdekes!!
egyébként nekik szurkolok, mert ezen múlik a tippmixem!! 😛
egyébként nekik szurkolok, mert ezen múlik a tippmixem!! 😛
utána elmegyetek hozzátok és kitépen az internet kábelt 😄DD
lófaxt!!!!!
fogadunk!!!!
az inter kiveri a portót
fogadunk!!!!
az inter kiveri a portót
2. -re
sz.tem majd meglátjuk hogy formában mi lesz mer sztem edgar 100x jobb lesz szûrõnek vagy használja õket egymás mellett és akkor nem kapunk ennyi gólt!!!! 😊
sz.tem majd meglátjuk hogy formában mi lesz mer sztem edgar 100x jobb lesz szûrõnek vagy használja õket egymás mellett és akkor nem kapunk ennyi gólt!!!! 😊
1.nincs formában(igaz játék nélkül nem is lehet
2.Cambiasso mérfõldekkel jobban szûr
3.Mancio nem kedveli
2.Cambiasso mérfõldekkel jobban szûr
3.Mancio nem kedveli
szerintem csak ugyanaz a helyzet vele mint ami Recobaval szokott(tudom hogy most sérült),Mancini nem akarja berakni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
lehet hogy én most kurvára le vagyok maradva ,de Davids-al mivan?????????????? Nekem az 1ik kedvenc játékosom és mindig Cambiasso jáccik a poszján, mpndjuk szó volt arról hogy nincs formában de ilyen sokáig és még a keretben sincs, megsérûlt talán?????
<b>Keret a Porto ellen</b>
Mar. 14. 17:18 -Appiano Gentile- Kihírdették a 20 fõs kertetet a holnap esti BL összecsapásra:
Kapusok: 1 Francesco Toldo, 15 Fabian Carini
Védõk: 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 13 Zé Maria , 23 Marco Materazzi, 24 Carlos Alberto Gamarra, 40 Nicolas Giani
Középpályások: 5 Emre Belozoglu, 6 Cristiano Zanetti, 7 Andy van der Meyde, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21, Giorgos Karagounis, 25 Dejan Stankovic
Csatárok: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 30 Obafemi Martins, 32 Christian Vieri
Toldo|Ze Maria,Materazzi,Mihajlovics,J.Zanetti|Veron,Cambiasso,Stankovic,Kily Gonzales|Adriano,Martins
Én így küldeném ki õket.
Mar. 14. 17:18 -Appiano Gentile- Kihírdették a 20 fõs kertetet a holnap esti BL összecsapásra:
Kapusok: 1 Francesco Toldo, 15 Fabian Carini
Védõk: 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 13 Zé Maria , 23 Marco Materazzi, 24 Carlos Alberto Gamarra, 40 Nicolas Giani
Középpályások: 5 Emre Belozoglu, 6 Cristiano Zanetti, 7 Andy van der Meyde, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21, Giorgos Karagounis, 25 Dejan Stankovic
Csatárok: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 30 Obafemi Martins, 32 Christian Vieri
Toldo|Ze Maria,Materazzi,Mihajlovics,J.Zanetti|Veron,Cambiasso,Stankovic,Kily Gonzales|Adriano,Martins
Én így küldeném ki õket.
Este bl a viasat3-on,itt meglátjuk hogy mi is van most az Interrel.Hanem megyünk tovább akkor nagy gondok vanna.De remélem egy sima 2:0
hát azzal semmire nem mennek ha a bíró nem adja meg!!! de mondom Hóünapok óta nem megy neki!!!
tegnap lõtt gólt csak nem adta meg a bíró
na mondtam én h X lesz..az is lett!!! Adrianoval mi van??? hetek óta batyufasz formában van!!!
jah, a 17.
huhuuuuuuuuuuu
Cruz kiegyenlített
1-1
még nyerhetünk
Cruz kiegyenlített
1-1
még nyerhetünk
már örülnék is neki...komolyan mondom
ekeddõdõtt a meccs!!!
Forza inter
Forza inter
szerintem X lesz ez a meccs is... de ha Adriano tud vmit felmutatni akkor nyerhet az Inter!!! vagy majd Bazzani betalál oszt Lazio siker lesz!!! <#vigyor1>#vigyor1>
sport2