34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#7506 -
#7505 Bahrein-Internazionale
0-1
0-2
0-3
0-4
0-5
1-5
1-6 -
#7504 Az se rossz. -
faláb #7503 Figo két gólpassz... -
#7502 Az jó. Adri úgy látszik vissza nyerte góllövő formáját. -
faláb #7501 2-0 ide Adriano két góljával. -
#7500 én nem tudok róla. -
faláb #7499 Lehet nézni a neten valahol? -
#7498 bahreini kezdőtök.
INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 7 Figo, 14 Vieira, 21 Solari, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 10 Adriano
cserék: 1 Toldo, 2 Cordoba, 4 Zanetti, 77 Andreolli, 15 Dacourt, 91 Mariano Gonzalez, 99 Choutos -
#7497 Az al-Ittihadnál folytatja pályafutását Luis Figo, az Internazionale portugál labdarúgója, a korábbi hírektől eltérően azonban nem januárban, hanem csak júliusban költözik Szaúd-Arábiába.
"Egyéves szerződést írtunk alá, amely július 1-től érvényes. Azt nem árulhatjuk el, pontosan mennyit keres majd Figo, de annyit mondhatunk, hogy minden idők legjobban fizetett játékosa lesz a Közel-Keleten" - nyilatkozta a La Gazzetta Dello Sport című olasz sportnapilapnak Manszur al-Balvi, a klub tulajdonosa.
Az Intertől egyelőre nem erősítették meg a hírt, az ugyanakkor árulkodó jel, hogy az aranylabdás klasszis már az al-Ittihad mezében pózolt a La Gazzetta internetes honlapján.
A Sporting Lisboánál, az FC Barcelonánál és a Real Madridnál is megfordult, 127-szeres válogatott sztár azért távozik Milánóból, mert Roberto Mancini vezetőedző legtöbbször csak csereként számított rá. Ezzel együtt az Inter a napokban ragaszkodásának adta tanújelét, december végén ugyanis, amikor egyes sajtóorgánumok már arról számoltak be, hogy Figo hamarosan távozik, az elöljárók jelezték, hogy meg akarják tartani a futballistát, akinek a szerződése a nyáron jár le.
Új klubja 2004-ben és 2005-ben megnyerte az ázsiai Bajnokok Ligáját, tavaly viszont már a negyeddöntőben búcsúzott.
Az Internazionale jelenleg Bahreinben edzőtáborozik, ahol a napokban barátságos mérkőzést játszik a helyi válogatottal.
(forrás: MTI) -
tomcat1 #7496 Szerintem 15 millát se ér Messi..
Akkor inkább C Ronaldo, -
#7495 Espositot akartam írni... -
#7494 Az Inter Milan elnöke, Massimo Moratti kész, hogy nyáron egy szenzációs, 71 millió fontos ajánlatot tegyen a Barcelonának Lionel Messi leigazolásáért.
Az olajmágnás eddig sem csinált titkot abból, hogy szeretné a San Siróba csábítani az argentín válogatott játékost és spanyol híresztelések szerint a szezon végén már ajánlatot is tesz.
Az El Mundo Deportivo hírei szerint azonban a tervezett 71 milliós ajánlat még mindig nem lesz elég a nagy igazoláshoz.
Messit 2014-ig köti szerződés a Barcelonához és eszerint a kontraktus szerint, annak, aki szeretné leigazolni a játékost, ki kell fizetnie egy 107 millió fontos elengedési záradékot. Egyesek szerint ez sem gátolja majd meg az Inter elnökét az igazolásban.
A Nerazzurri képes lenne egy olyan szerződést felajánlani az argentín sztárnak, amivel évente 3,9 millió fontot tehet majd zsebre, és mivel a hírek szerint Messi elégedetlen a jelenlegi keresetével, ez nagyon csábító lehetne a számára.
Az átigazolási tanácsadó, Ernesto Bonzetti megerősítette az Inter érdeklődését, de elmondta, hogy a két klub között még nem jött létre semmiféle kapcsolat.
"Nem gondolom, hogy bármi újat is mondanék azzal, hogy az Inter elnöke mindent meg fog tenni a játékos leigazolása érdekében," mondta Bonzetti.
Messi a Newell's Old Boys csapatánál kezdte a pályafutását, majd 13 évesen a Barcához igazolt. 2005-ben pedig őt választották az U-20-as VB legjobb játékosának.
Forrás: http://channel4.com -
#7493 Suazo kidőlt 6 hónapra...ő se jön télen ezután már bitztos -
#7492 Messivel dobálozik megint a média...hogy nyáron leigazoljuk... kiváncsi leszek kitart-e ez nyárig... -
Csesza #7491 az FIGO :D -
faláb #7490 Araa Figo van írva;> -
#7489 kép hamisítás is felmerült...elvileg FIGC lenne rajta
-
#7488 megoldodott a rejtély...
Figo aláírt de csak nyáron megy el... -
#7487 majd meglátjuk mi lesz... -
#7486 a ma reggeli hírek azok olyanok voltak, hogy amit Figó kért, azt nem akarták megadi. egy olyan címmel volt, hogy "Figó a zsugori" -
#7485 elvileg van sok olyan hír ami tuti biztosra veszi Figo távozását de sok olyan is van ami tuti biztosra veszi a maradását....
még semmi se biztos...
és mivel az oldal is arab ahonnan van kép nem lehet tudni mit csinál azzal a mezzel, lehet csak jótékonykodik:P:DDD -
#7484 :O
ejha -
#7483 őőő izééé...
lehet csak élreértés de ki tudja:SS -
faláb #7482 Mi ez a pangás?
-
#7481 -
#7480 megy, de legalább oda írtam honnan van:) -
#7479 megyám a kopizás :) -
#7478 maradjunk annyiban hogy ELVILEG -
Csesza #7477 igen -
#7476 Akkor most ajánlatot tettünk Messi-ért? -