34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • faláb
    Mesto jöhetne.
  • fsgh
    nem
  • ForzaInter
    Mért Messi vagy Beckham játszhatna?
  • faláb
    Nem mert nem játszhat a BL-ben.
  • ForzaInter
    Hallod inkább Quaresma jöjjön mi?
  • faláb
    Egyre valószínűbb mostmár.
  • fsgh
    még nem biztos
  • faláb
    Figo januárban elmegy...
  • fsgh
    Inter Milan president Moratti: I will sign Messi
    tribalfooball.com - December 28, 2006

Inter Milan president Massimo Moratti admits he's ready to break the bank for Barcelona dazzler Leo Messi.

With Inter already regarded by many as Scudetto champions-elect for this season, Moratti is drawing up plans for a dynasty at the club, which includes several big signings and a move to a new stadium.

Along with Real Madrid midfielder David Beckham, Messi is a priority target for Moratti, who said today: "I love the way he plays.

"If they (Barca) are prepared to sell him, I will sign him."

Moratti: "Szerződtetni fogjuk Messit"

Moratti az Internazionale elnöke kész bankot robbantani Messiért...
  • ForzaInter
    Az igaz azért tényleg jó még 34 évesen is lehet hogy már nem bír ki 90 percet de csereként nagyon sokat segít a csapatnak pl erre az elmúlt 2 meccs ahogy azt már leírtam. Remélem jó játékost fogunk a helyére igazolni ha elmegy Quaresma tényleg nagyon jó játékos ahogy azt már Faláb mondta, Messi-ért sok lenne az a 70 milla meg Adri. De Beckham se lenne rossz megoldás, csak valahogy jobb lenne Quaresma mert fiatal és nekem is nagyon tetszik a játéka, ráadásul sok évre megoldaná azt a posztot de Beckham max 2 évet játszana oszt elmenne.
  • fsgh
    Figo még maradhatna fél évet...nagyon sokat segít a csapatnak még így "csere emberként" is...
  • ForzaInter
    Ha vki még nem hallotta volna.

Lapértesülések szerint Luis Figo, az Internazionale labdarúgócsapatának portugál középpályása Szaúd-Arábiába igazolhat januárban.
    Az A Bola címú lap úgy tudja, Figót január 5-én mutatja be a közönségnek az al-Ittihad együttese, amely másfél évre 4 millió eurót fizetne a futballistának.
    A klasszis játékos elégedetlen jelenlegi helyzetével, mivel Roberto Mancini legtöbbször csak csereként számít rá a milánói csapatban, amely ráadásul csak most télen "láthat pénzt" Figo után, hiszen nyáron lejár a szerződése, azaz ingyen igazolhatóvá válik.

Hátha el is megy ez már olyan levezetés lesz. Amúgy szerintem Figo csereemberként sokkal jobban tud teljesíteni mint kezdőként, az elmúlt két meccsen is csere volt adott is 2 gólpasszt.
  • ForzaInter
    Akkor jó azt hittem már hogy nekem volt sz@r. Jó nem azt mondom hogy semmit nem értek belőle .
  • fsgh
    ez jó:)
  • Csesza
    én se tudok olyan jól angolul de a 80-90% - át így is mgértem :)

nekem sem ment kb. negyed - fél óráig a fórum
  • ForzaInter
    Én is néztem már, csak az a baj hogy én nem tudok jól angolul. Csesza nem tudod mi volt a fórummal egy fél óraig nem tudtam megnyitni azt írta ki hogya lap nem jeleníthető meg pedig minden más oldalt megnyitott, neked nem volt ilyen?
  • Csesza
    Itt az inter.it - en van egy riport Sinisa Mihajlovic-al
    aki egy kicsit is tud angolul az megértni
    csupán csak kérdezz - felelek
    vannak benne kicsit elmosolyogtató kérdések és leég sok minden meg lehet tudni a a "szabadrúgás király - ról" :)
  • Csesza
    Én is ezt tenném ha kulák lennék :)

de hát ők jól fociznak és ezért kapják a pénzt, akkor már mé ne?! :D
  • ForzaInter
    Ja csak egy átlagos ember nem tud elutazni minden karácsonykor, ők meg mindig elutaznak azért nem kis pénzért.Erre momdtam. Amúgy megérdemlik.
  • DJ BP
    Mit tesz? Elutaznak rajta, nem tesz semmit :D
  • ForzaInter
    Ezt teszi a sok pénz.
  • Csesza
    Nyaral a Serie-A

Karácsony az olasz bajnokság játékosainak egyet jelent a vakációval és a nyaralással. Igen a nyaralással, hiszen a legtöbben valami olyan helyet keresnek fel az ünnepek alatt ahol meleg van, napfény és tengerpart. Persze az Inter dél-amerikai játékosai ilyenkor rendre hazautaznak mivel ebben a szakaszában az évnek ott is többnyire nyár van. A két francia Vieira és Dacourt hazájukban töltötték/töltik az ünnepeket, még Figo, Stankovic, Toldo, Materazzi és a vezetőedző Mancini Dubai és a Maldív szigetek irányába vették az utat. A csapat egyéb irány január 2-án találkozik először, de akkor is azonnal a Malpensa reptéren ahonnan közösen repülnek majd el Bahreinbe. A dél-amerikaiak választhatnak, vagy a csapattal mennek vagy pedig egyből a közel-keleti országban csatlakoznak a többiekhez. Január 6-án a mini edzőtábor utolsó napján az Inter összecsap majd a helyi válogatottal és majd csak ezután térnek vissza Milanoba.
    Érdekességként nézzük például a Milan játékosai merre nyaralnak. Kakà, Cafu, Serginho, Oliveira és Dida Brazíliában, még a csapatkapitány Maldini Floridában tölti az ünnepeket. Nekik január 2-án lesz találkozójuk és onnantól kezdve 10-ig Máltán edzőtáboroznak majd. Közben pedig január 6-án hazaugranak Milanoba és este lejátsszák a ’Trofeo Berlusconi’ Kupát a Juventus ellen.
    Vegyünk át még pár élvonalbeli játékost. Luca Toni otthonában Stella di Serramazzoni ünnepelt, Adrian Mutu pedig az Egyesült Államokban. Enrico Chiesa, Simone Vergassola és Mario Beretta közösen utaztak a családjaikkal Milanoba, majd pedig a hegyekbe hogy együtt töltsék ezt a hetet. Cristiano Lucarelli a családjával Santo Domingoba utazott még Marco Amelia Las Vegas felé veszi az irányt de csak Szilveszterre.
    Panucci Dubaiba ment, Chivu haza Romániába, Matteo Ferrari pedig New Yorkba. Flachi, Volpi és Bonazzoli is közösen töltik a pihenőt a családjaikkal a hegyekben Quagliarella pedig Nápolyba utazott a családjához. A brazil Amauri Zaccardoval tartott Madonna di Campiglioba, és a sort folytathatnánk még a végtelenségig…

internazionale.hu
  • báttyó02
    AS:F:AS:FS:S:S:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  • Zsolti9014
    Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek! a Juvésok nevében is.
  • bestGP
    aztazt
  • Csesza
    Ez a hír mostanában minden átigazolási időszak előtt megjelenik.
  • ForzaInter
    Hát ez szerintem is kacsa hova jönne Toni, nme ennyi ennyi jó csatár
  • fsgh
    Inter Milan president Moratti reveals Toni bid
    tribalfooball.com - December 24, 2006

Inter Milan president Massimo Moratti has admitted long-term interest in Fiorentina striker Luca Toni.

"Toni is a player who we admire very much and that effectively we have thought about taking this summer," explained the patron of Inter, "But then we discovered we could not afford to buy him for what Fiorentina were asking, so we chose to put him on the backburner."

kis karácsonyi kacsa:D érdeklődünk elvileg Toni iránt...
  • ForzaInter
    jó de, akkor egy hét van méd hátra?
  • gabber_saviola
    elmondom mégegyszer, büntikor kaptál egy üzenetet, gondolom nem olvastad el és ezért beszélsz butaságokat

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
    - Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
    - figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
    - 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
    - 3 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logót
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva
    - nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
    - 5 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logot
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva

5 büntetőpont:
    - 1 hét kitiltás a fórumból

• LasCar16
    Boldog karácsonyt jah és sok locsolót
  • ForzaInter
    mert már 2 lejárt.
  • Csesza
    már mondtam, ezt ne itt kérdezd hanem a Moderátor topikba
  • ForzaInter
    Most vki magyarázza el már nekem mikor tűnnek el ezek a büntetőpntok, mert azt mondta gabber egyszer hogy 1 hét mind a 3, most meg azt hogy még nem jártak le?
  • Csesza
    D_ASD:ASDAS:FASDfsa
  • 9csöves9
    :DDDDd

(első poénod,ami tetszett)
  • Matthewpamer
    Nektek is, de nemhiszem hogy kiesünk :-]
  • james69holden
    Kellemes ünnepeket az "interistáknak", jövőre találkozunk
    Forza Juve!
  • Szabi 22
    Boldog karácsonyt!!!