34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#7546 De jó nyertünk és Adri megint gólt lőtt, kár hogy sehol nem lehetett megnézni a meccset, ja fsgh királyak az eredményjelzők! -
-
#7544 és tényleg lőtt :))))
2-0 :)
szép volt fiuk szép volt Adri:)) -
_Vegeta_ #7543 Kar hogy Figi elmegy olaszorszagbol. :( -
Csesza #7542
-
Csesza #7541 FT Empoli [0 - 2] Inter Milan
71' [0 - 1] Adriano
90' [0 - 2] I. Cordoba
-
faláb #7540 Lő:) -
#7539 62' Empoli 0 - 0 Inter Milan
igazán történhetne már valami...lapos lehet a meccs -
#7538 41.perc 0-0
volt a 21.percben egy meg nem adott Figo szabadrugás gól -
#7537 és kezdődik a meccs:)
FORZA INTER!!!! -
#7536 Te is bye:D -
Bereet #7535 Ibra nagy balfasz bye :D -
#7534 Remélem. Adri Roma: Ne röhögtessenek már. -
#7533 vajon ma lő gólt Adriano?:) -
faláb #7532 Jó kis kacsa. -
#7531 itt a hír magyarul
Régóta hallottunk a fővárosi csapatról, akik most bejelentettek egy világklasszis igazolást, melyet idén nyáron terveznek megejteni. Luciano Spallettinek nagy álma, hogy edzhesse az Interben az utóbbi időben csupán agonizáló brazil tankot Adrianót, akit azonban legkorábban csak a nyáron lesz lehetősége megszerezni.
foci24.com - Varga Péter
-
#7530 Javában tart a mercato és Massimo Moratti a szokásától eltérően igencsak visszafogott ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Mint elmondta egyelőre a jelenre koncentrál, közben pedig Roberto Mancini félreérthetetlen utalásokat tesz néhány játékosra. Igaz Cassanot már tavaly is megszerezhette volna Moratti, ha akarta volna. De valamiért nem akarta és valószínűleg most sem fog semmiféle kockázatot felvállalni ezügyben.
Messi már más tészta. Moratti rendre csupa-csupa jót nyilatkozik a fiatal talentumról, de azért arra mindig vigyázott hogy olyat ne mondjon amivel kellemetlen helyzetbe hozhatja az Inter jelenlegi támadóit. A Barcelona nem igen nyitott semmire sem, de ez sem nagyon riasztotta vissza Morattit, aki pár hónappal korábban ezzel kapcsolatban azt találta mondani, hogy ”Ingyen semmit sem adnak ebben a világban.”. Emlékezzünk annak idején volt egy másik játékosa is a Barcelonának akit senki sem gondolt volna hogy valaha is elengednek…
Végül tegnap unta meg ezt a huzavonát és a pletykákat is Moratti és nyilatkozott ez ügyben. ”Mostanában mindenki sokat beszél Messiről aki mindenkinek az álma, de még többet Morattiról és Messiről, ez pedig annyira nem helyes dolog. Az igazság szerint én már elég régóta figyelemmel kísérem a játékos karrierjét. Láttam a korosztályos válogatottban és persze a Barcelonában is, de hogy bármiféle kontaktusba léptem volna vele az nem igaz. Messi a Barcelona játékosa ezt pedig az Inter maximálisan tiszteletben tartja. Én is olvastam hogy örült a dicsérő szavaimnak, ez a dolog visszafelé is igaz. Jelen pillanatban olyan a keretünk hogy nincsen szükség még egy ilyen kaliberű játékosra. Az ő játékstílusa most kissé messze van az Inter játékától azért pedig hogy csak úgy idehozzuk elég sokat kellene fizetni....” Persze annak a lehetőségét Moratti már nem zárta ki hogy mi lesz a jövőben…
A következő sarkalatos pont Buffon akiről Moratti szintén ódákat zengett az elmúlt időben és bizony már-már személyes misszójának tűnt az ő leigazolása. ”Ezen a poszton nincs szükségünk erősítésre mivel két klasszis kapus van a keretben. Julio Cesar nem csak mint kapus bizonyított mindenki előtt, hanem az emberi tulajdonságai is különlegesen. A legjobban ezt a csapaton belüli helyzete mutatja meg mindenki számára. Ebből pedig az következik hogy nincs szükség Buffonra, főleg azon az áron amelybe kerül. Én személy szerint inkább Julio Cesarra szavazok.”
Végül pedig az immáron biztos távozó Figo került szóba. ”Luis nagyon korrekt volt, hiszen mikor New Yorkban voltam és telefonon beszéltünk egymással akkor nyíltan elmondta hogy az idény végén távozni szeretne. Azt is mondta hogy júniusban dől majd el pontosan hogy Amerikába vagy a Közel-Keletre távozik. Végül közöltem vele hogy amennyiben megváltoztatná az elképzeléseit akkor kész vagyok vele további egy évet hosszabbítani.”
A hírt küldte: gaRRy -
#7529 Kizárt dolog télen mindig veszünk vkit ez már lassan hagyomány. Ezt a Messi híreket meg még nem unják... -
#7528 kiváncsi vagyok mikor igazolunk elöszőr:) (még az is lehet hogy nem veszünk senkit!?) -
#7527 aztán lehet hogy Cassanot máshol látjuk viszont:
Cassanót ingyen is elengedik?
2007-01-07 22:50:30
Antonio Cassano ideje kitelt a Real Madridnál, a fővárosi gárda, akár ingyen is elengedi a renitens olasz támadót.
Fél Olaszország biztos benne, hogy Cassano a csatárgondokkal küszködő Ac Milanban folytatja pályafutását, amit sem a Real Madrid sem a Milan nem cáfol, így már csupán a bejelntés van hátra. -
#7526 és van a már már szokássá válo Messis hírből is 1 :DD
Inter Milan president Moratti in talks with Messi Snr
tribalfooball.com - January 08, 2007
Inter Milan president Massimo Moratti has told Jorge Messi they're ready to double his son's Barcelona contract should he agree to move to Italy in the summer.
Corriere dello Sport says Moratti has spoken with Leo Messi's father, who also acts as the Argentine youngster's agent, about his plans to blow the summer market wide open with a mega offer for the midfield whiz.
Messi's Barcelona contract carries a �100 million buyout clause and Moratti is banking on Barca's pursuit of Manchester United winger Cristiano Ronaldo to force them to cash in on the youngster. -
#7525 mit olvastam a Channel4-en:DDDDD Roma álmodozik Adrianoról...le akarják iazolni nyáron:DDD
sztem kacsa... -
#7524 felvetődött még Almiron neve az Empolitól és Fiore a Torinoból -
#7523 Az Inter mellet az AC Milan is kivette a hálóját a világ legjobb kapusára, aki még nem döntötte el, hogy marad-e a Juventusban. Gianluigi Buffont most már Silvio Berlusconi is csábítja a Rossonerikhez, a kapus ügynöke Silvano Martina azt ígérte védence februárban dönti el mely csapatnál folytatja pályafutását.
ez is érdekes lesz... -
Csesza #7522 nemis...
max Cassano, de ő sem -.- -
#7521 :OOOO hozzuk mind2-t^^
(nem kellenek amúgy) -
#7520 Mancini:”Leigazolnám Cassanot és Shevát”
Jan. 8. 16:12 -Milano- Holnap este az Inter Empoliban fog játszani a Coppa Italia negyeddöntőjének első mérkőzésén. Ezzel kapcsolatban kezdte Roberto Mancini a mai nyilatkozatát. ”Nagyon fontos meccs lesz ez a számunkra, hiszen akárcsak a többi sorozatban ebben is minél messzebb szeretnénk jutni. De természetesen a szombati Torino elleni összecsapás is nagy jelentősséggel fog majd bírni… Szerencse hogy előbb van a kupameccs, mert sohasem könnyű pár hetes szabadság után azonnal formába lendülni. Így viszont lesz rá lehetőségünk holnap hogy újra felvegyük a tétmeccsek ritmusát.”
Meglepetésre aztán Mancini elejtett egy mondatot mellyel megnyitotta a kaput -és persze a pletykák sorát- Antonio Cassano számára. ”Cassanot szívesen leigazolnám. Technikailag fantasztikus játékos, persze tudom hogy most éppen nincs a legjobb passzban, és idény közben nem is olyan egyszerű idehozni őt. Rengeteg előnnyel jár egy csapat számára hogyha van egy ilyen kaliberű játékos a soraiban. A visszatérése nem csak neki hanem az egész olasz focinak a hasznára lenne.” Aztán az utolsó percekben egy olyan játékosra terelődött a szó aki bizony most igen nehéz helyzetben van. ”Shevchenko? Őt is szeretném!” mondta nevetve a tréner. Végül pedig Figo és Adriano kerültek szóba. ”Figoval nem kell külön leüljek beszélgetni mivel semmi szükség nincsen rá. Nincsenek problémáink. Adriano? Amennyiben ilyen intenzitással fog dolgozni tovább a jövőben is mint ahogyan azt az elmúlt napokban tette nagyon gyorsan formába fog lendülni.”
A hírt küldte: gaRRy -
#7519 edzőbá:DDD
-
#7518 -
#7517 A teljes Bahrein-Internazionale meccs
Codec Xvid
Bitrate 1000Kbps
Italian Comms
TeleLombardia Coverage
3 Files :
PRE-MATCH:6Mins & 30secs - 50Mo
1st HALF : 48Mins - 370Mo
2nd HALF : 47Mins - 363Mo -
#7516 :))
-
Csesza #7515 -
faláb #7514 eléggé Gyors akcio vége volt a második adri gól...:O -
#7513 ja amúgy -
#7512 gyönyörű Forza Inter!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7511 végre egy nem elbombázott labda hanem egy okos megoldás:))) -
#7510 -
#7509 és itt is:
-
az ott a kapus mögötte?:DDD
-
#7507 húú 1-6 :))) és Adri duplázott...első 2-3 tétmeccsén lő 2-3 gólt még azt merem mondani hogy visszanyerte a formáját...