34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #7586 :DDDD amugy nem mind1 :P
majd legközelebb -.- -
#7585 oly mind1... ez még amúgyis csak próba volt...amúgy meg 13.-a van és nem 12... vannak benne hibák de már biztos nem javítom majd este a meccs után -
Csesza #7584 vettem, az első asszem jó volt :)
Imi minden második banner-t elbaxa AS_DS_DASdAS_D_asDS
én meg cseszek figyelni :P -
#7583 hé srácok, nem Intertorinó, hanem Torinóinter lesz :P -
#7582 Sztem a inkább a Milanhoz megy a jelek erre utalnak, Mancini most tökéletes. -
#7581 Mourinho: Nyáron távozom
A Chelsea menedzsere az angol lapok szerint egy barátjának megerősítette, hogy a bajnokság végén elhagyja a londoni együttest.
Úgy tűnik, igaznak bizonyulnak azok a hírek, melyek szerint José Mourinho, a Chelsea menedzsere a szezon végén elhagyja a csapatot és egy másik országban keres munkát magának. Legalábbis ezt támasztja alá az angol The Sun értesülése, a lap információi szerint Mourinho egy barátja megerősítette, hogy a menedzser távozni készül Londonból.
- Ennyi volt. A szezon végével befejezem, de még nem tudom, hogy melyik csapathoz igazolok – idézte Mourinhót a forrás.
A lap információit megerősíti, hogy Cesar Peixoto, a Porto egykori játékosa egy interjújában elmondta: biztosan tudja, hogy Mourinho már házat keres magának Milánóban, ezért könnyen elképzelhető, hogy már meg is kezdődtek az egyeztetések a tréner és valamelyik milánói együttes vezetői között.
hááát szerintem Mancini most tökéletes...de a Milantól meg félnék egy Murinyóval...nem tom -
#7580 Jaja Mancini az nagyon fasza lenne, kell a halálnak Cassano jól mondod. -
#7579 szeretné a halál...csatár nem kell a csapatba...középpálás se kell egészen nyárig...nyáron majd Figo heylére valaki...Védelem tökéletes...kapus se kell...szóval szerintem most nem kell igazolni de nyáron be lehetne ruházni egy jó szélsőre...teszemazt Mancinire -
#7578 Ó felépülhetne már! Na akkor ti szeretnétek hogy Cassano idejöjjön? -
#7577 Samuel a keretben sincs...még sérült...
#7573 nem Tik hanem Ti;) -
#7576 Hát lehet de azért pár bajnokin lehetne adni esélyt Toldonak nem csak kupa meccseken, a csatároknál meg tényleg rotálás lesz mert ott nagyon ott vagyunk. -
faláb #7575 Szerintem most Julio Cesar jobb kapus,csatároknál úgyis rotálás lesz. -
#7574 Na ez még az én csaptom lenne.
Toldo
Maicon Samuel Materazzi Grosso
Zanetti Vieira Cambiasso Stankovic
Crespo Adriano
Lehet hogy Mancini nem favorizálja Toldot de nekem már 6 éve a kedvenc kapusom, Javier Zanetti meg sztem sokkal jobban teljesít jobboldali középpályásként, sztem.
-
#7573 Erre is csak ezt tom mondani: jaja, Tik amúgy szeretnétek hogy Cassano idejöjjön? Mert én nagyon nem. -
#7572 Majdnem tökéletes, de azért én pár helyen változtatnék. -
faláb #7571 Barzagli sansztalan,Juve vagy Fio közül választ. -
#7570 Jaja, jól mondod, Samuel télleg nem kéne. -
#7569 nem kéne de Mancini viszont nagyon jó lenne Figo helyére...Samu helyére meg jönne mondjuk a Palermoi védő aki mostanság eléggé sztárolt:P -
faláb #7568 Samuelt nem kellene eladni... -
#7567 Kicsit kacsa szaga volt de Adriano mostani formája alapján hihetőnek tűnt, bár most kezd bele jönni!! hál istennek!!! -
#7566 az nso összehor minden baromságot..ne hidd el;) -
#7565 erről azt olvastam h ha jön Cassano akkor Adriano menne a Milánhoz félévre kölcsönbe szal télleg nem volna jó nektek ha jönne :SSS -
#7564 ezt eyépként nagyon sok helyen írják...
többek közt: Tribal,Channel4... -
#7563 Mancini(Roma játékosa) összekapot Tottival és nagyon úgy néz ki hogy nyráon elmegy...azzonal le is csaptunk rá...a Roma 20 millát mond de felvetődött egy pénz+Samuel üzlet vagy egy még kevesebb pénz+samuel+Pizzaro (ugye Pizzaronak a fele még a miénk...) -
#7562 Szombaton este a középmezőnyhöz tartozó Torino vendégeként a sorozatban aratott bajnoki győzelmeket illetően csúcsot dönthet az Internazionale a labdarúgó Serie A 19. fordulójában. A milánói gárda eddig 11-szer diadalmaskodott egymás után, ezzel beállította az AS Roma tavaly, az előző szezonban elért rekordját, amit most egy újabb diadallal túl is szárnyalhat. A hétvégi játéknappal a félidejéhez érkezik az olasz bajnokság, amelyet jelenleg hét pont előnnyel vezet az Internazionale az AS Roma előtt. A fővárosiak a bennmaradásért küzdő Messinához látogatnak. -
#7561 A játékosok megpróbálnak nyomást gyakorolni a vezetőkre,
annak érdekében, hogy Antonio Cassano ne kerülhessen a csapathoz.
Roberto Mancini vezetőedző nemrégiben kijelentette, hogy szívesen
leigazolná Antonio Cassanót a Real Madridtól, ha a spanyol gárda
reális összeget kér játékosáért. A vezetőedző ötlete nem tetszik
az Inter játékosainak, akik minden lehetséges módon megpróbálják
rávenni a menedzsmentet, hogy ne szerződtessék az olasz támadót.
A futballisták szerint Cassano érkezése csak rontaná az öltözői
hangulatot, ráadásul az eredmények is igazolják, hogy az együttesnek
nincs szüksége új támadóra. Figóéknak annyiban igazuk van, hogy
Mancininek valóban nem kell mindenáron ragaszkodnia a futballista
leigazolásához, jelenleg öt hasonló képességű támadót is a keretben
tudhat, ezért most is van kik közül válogatnia.
sportforum.hu -
#7560 én csapatom
Cesar
Zanetti Cordoba Materazzi Grosso
Stankovic Vieira Cambiasso
Figo
Crespo Adriano -
#7559 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo. -
#7558 Isten ments Cassano nem kell!!!! Mindent csinál csak focizni nem focizik csak a szája jár ezért küldték el Romából,és most már a Realból is.Mennyen a Milanba!!! Beckham talán. -
#7557 Egy csapatba igazolhat a két Real Madrid csillag, akik manapság csupán a fakóban villoghatnak, esetleg a Copa Del Rey gyenge kis meccsein. Antonio Cassano olasz források szerint nagyon közel áll, hogy megegyezzen Morattiékkal, míg David Beckham nem hosszabít szerződést a királyi gárdával, így nyáron költözhet az Interhez az al-Ittihadhoz szerződő Luis Figo rezidenciájába.
foci24.com - Varga Péter -
#7556 Hát azért én már jobbat is láttam. -
#7555 Ez eddig a legjobb Interes kép amit láttam :)
-
#7554 Így gondoltad? -
#7553 amúgy ha visszaállítod a fejlécszíned akkor egybeolvad a logóddal;) -
#7552 oks:) nincs mit -
#7551 Ó nem tudtam csak ott volt a gépen az interes képek közt, és már nem is emlékeztem rá honnan szedtem le, de megkérdem oszt ha baj kicserélem másikra. Amúgy kösz. -
#7550 jóó báár az alapját még anno Gabber csinálta...lehet meg kelett volna kérdezni tőle hogy felhasználhatod-e... -
#7549 Vkinek tetszik az újlogóm? -
#7548 jaja...formáztam a gépet. -
#7547 új sztájl?:]