34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • bubu13
    Boccs a dupláért
  • fsgh
    Crespo gól:DDD

nagy potya volt:D
  • bubu13
    2:0 Crespo
  • bubu13
    2:0 Crespo
  • Matthewpamer
    0:2
    xD
  • bubu13
    Szép és gyors gól volt.
  • ForzaInter
    KIrály vezetünk egy gyors Adri bombagólal elég unalmas meccsen gyenge a hangulat mondjuk milyen is lenne nézők nélkül.
  • fsgh
    0-1 a félidőben:) Adri király:) az 1. felidő meg hót unalom...
  • Matthewpamer
    Adriano gól
  • fsgh
  • ForzaInter
    Ja értem.
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDd
  • Csesza
    mert -.-

majd a meccs után lesz
  • gabber_saviola
  • ForzaInter
    Chievo elleni meccsünknek mért nincs kitéve eredményjelző???
  • fsgh
    nem...de ha megtudom elbeszélgetek vel egy kicsit
  • gabber_saviola
    ki tejesztette itt ezt az Októberi dolgot, nem tudod? :Ddddddd
  • ForzaInter
    Hát nem tik hogyvagytok vele de Cassano-nak nagyon nem örülök Recoba meg ne menjen el mert sokkal jobb mint Cassano még sérülten is többet tud mint Cassano, az meg király hogy jöhetnek a szurkolók.
  • fsgh

Az Inter Milan elnöke, Massimo Moratti megegyezett a Real Madriddal Antonio Cassano vételárában.

Cassano alig kap lehetőséget a Realban, ezért már régen hangsúlyozta, hogy szeretne távozni, úgy tűnik, hogy az Inter 2,5 millió fontért leigazolhatja a csatárt.

Amennyiben az egykori Bari és Roma támadó a San Siróba igazol, Recoba valószínűleg távozik a Nerazzurriból, mivel idén sem sikerült helyet szereznie magának a kezdő tizenegyben.

Forrás: http://tribalfootball.com

egy régebbi hír magyarra lefordítva
  • fsgh
    bizony:) ezekszerint kacsa volt az oktoberig tartó szünet:)
  • Csesza
    Szabad a bejárás a San Siróba

Milánó, február 10., 20.10 A bérleteseket beengedik a Milan holnapi bajnokijára.

Mégsem lesz zártkapus a vasárnapi AC Milan-Livorno olasz bajnoki mérkőzés: a milánói klub munkásai csütörtöktől azon fáradoztak, hogy a San Siro Stadion egy részét a biztonsági előírásoknak megfelelővé tegyék.
    A szövetség illetékesei szombat délután a pályabejárást követően úgy döntöttek, hogy a bérletesek számára, azaz 37 ezer szurkolónak kinyitnak a legendás Giueseppe Meazza Stadion kapui.
    A szombati másodosztályú találkozók közül hatot zárt kapuk mögött rendeztek. A legújabb olasz futballbotrány múlt hét pénteken robbant ki: a Catania-Palermo mérkőzés alatt, illetve után kitört rendbontásokban életét vesztette egy rendőr.
    (MTI)

ez jó hír, akkor talán ha mi játszunk hazai pályán akkor is jöhetnek a szurkolók :)
  • fsgh
    elég sérülékeny...:S
  • Csesza
    Recoba már megint nincs
  • fsgh
    a hol holnapi keret:(Ibrahimovic nélkül...még sérült..de a kövi meccsen már ott lesz)

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.
  • fsgh
    hát nem...

#7921: tudom...nem is azért írtam csak simán várom már:) örülnék ha harmadszorra is mi nyernék a kupát zsinórban..ráadásul a Roma ellen megint:D
  • Csesza
    messze, de ideírtam, mert most lett meg az időpont
  • Csesza
    hát jah, de a pénz beszél, gondolom...

amugy nem most játszunk benne előszőr emlékeim szerint :)
  • fsgh
    messze van még:((
  • fsgh
    elég ratyin néz ki...
  • Csesza
    TIM CUP: NEW DATES FOR FINAL

Inter and Roma

Stadio Olimpico - on Wednesday 9 May

Stadio Giuseppe Meazza - on Thursday 17 May.
  • Csesza
    a Chievo ellen megint a kínai betükkel írt pirelli-s mezben játszunk -.-

• Csesza
    jah és a Roma meccs:

2007.04.18. Internazionale - AS Roma
  • Csesza
    VERONA, 2007. Február 11. 15:00 --- TV: Sport-1

CHIEVO - INNTERNAZIONALE
  • Csesza
    valószínű, hogy a köv. meccsre nem a felnőtt csapattal készűl hanem a primavera csapattal...
  • ForzaInter
    Nem hinném hogy jelentene vmit csak frissítették a keretet mert pl: már Coco nem itt játszik és gondolom levették Filkort is mert ő meg a Primavera csapatban játszik, és nem csatár.
  • tomcat1
    áá most néztem az inter honlapján, levettéka a nagykeret csatárai közül Filkort :( persze azt tudom hogy eddig se csatár volt, de ez jelenthet valamit, vagy nem?
  • ForzaInter
    Legyen igazad.
  • faláb
    Októberig egy új stadion is elkészülne akár,ez oltári nagy kamu szerintem,1-2 hónap múlva már kész lesznek a biztonsági cuccok.
  • ForzaInter
    Azért elég rossz lesz hogy pl: Inter-Milan rangadón semmi hangulast nem lesz mert zárt kapuk mögött lesz nagyon nem lesz jó így szurkolók nélkül.
  • gabber_saviola
    az, hogy nekem mi lenne a jó és mi nem az másodlagos dolog ilyenkor, a péntek első a biztonság