34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#7946 Boccs a dupláért -
#7945 Crespo gól:DDD
nagy potya volt:D -
#7944 2:0 Crespo
-
#7943 2:0 Crespo
-
#7942 0:2
xD -
#7941 Szép és gyors gól volt. -
#7940 KIrály vezetünk egy gyors Adri bombagólal elég unalmas meccsen gyenge a hangulat mondjuk milyen is lenne nézők nélkül. -
#7939 0-1 a félidőben:) Adri király:) az 1. felidő meg hót unalom... -
#7938 Adriano gól
-
#7937 -
#7936 Ja értem. -
Csesza #7935 :DDDDDDDDDDd -
Csesza #7934 mert -.-
majd a meccs után lesz -
#7933 -
#7932 Chievo elleni meccsünknek mért nincs kitéve eredményjelző??? -
#7931 nem...de ha megtudom elbeszélgetek vel egy kicsit -
#7930 ki tejesztette itt ezt az Októberi dolgot, nem tudod? :Ddddddd -
#7929 Hát nem tik hogyvagytok vele de Cassano-nak nagyon nem örülök Recoba meg ne menjen el mert sokkal jobb mint Cassano még sérülten is többet tud mint Cassano, az meg király hogy jöhetnek a szurkolók. -
Az Inter Milan elnöke, Massimo Moratti megegyezett a Real Madriddal Antonio Cassano vételárában.
Cassano alig kap lehetőséget a Realban, ezért már régen hangsúlyozta, hogy szeretne távozni, úgy tűnik, hogy az Inter 2,5 millió fontért leigazolhatja a csatárt.
Amennyiben az egykori Bari és Roma támadó a San Siróba igazol, Recoba valószínűleg távozik a Nerazzurriból, mivel idén sem sikerült helyet szereznie magának a kezdő tizenegyben.
Forrás: http://tribalfootball.com
egy régebbi hír magyarra lefordítva -
#7927 bizony:) ezekszerint kacsa volt az oktoberig tartó szünet:) -
Csesza #7926 Szabad a bejárás a San Siróba
Milánó, február 10., 20.10 A bérleteseket beengedik a Milan holnapi bajnokijára.
Mégsem lesz zártkapus a vasárnapi AC Milan-Livorno olasz bajnoki mérkőzés: a milánói klub munkásai csütörtöktől azon fáradoztak, hogy a San Siro Stadion egy részét a biztonsági előírásoknak megfelelővé tegyék.
A szövetség illetékesei szombat délután a pályabejárást követően úgy döntöttek, hogy a bérletesek számára, azaz 37 ezer szurkolónak kinyitnak a legendás Giueseppe Meazza Stadion kapui.
A szombati másodosztályú találkozók közül hatot zárt kapuk mögött rendeztek. A legújabb olasz futballbotrány múlt hét pénteken robbant ki: a Catania-Palermo mérkőzés alatt, illetve után kitört rendbontásokban életét vesztette egy rendőr.
(MTI)
ez jó hír, akkor talán ha mi játszunk hazai pályán akkor is jöhetnek a szurkolók :) -
#7925 elég sérülékeny...:S -
Csesza #7924 Recoba már megint nincs -
#7923 a hol holnapi keret:(Ibrahimovic nélkül...még sérült..de a kövi meccsen már ott lesz)
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo. -
#7922 hát nem...
#7921: tudom...nem is azért írtam csak simán várom már:) örülnék ha harmadszorra is mi nyernék a kupát zsinórban..ráadásul a Roma ellen megint:D -
Csesza #7921 messze, de ideírtam, mert most lett meg az időpont -
Csesza #7920 hát jah, de a pénz beszél, gondolom...
amugy nem most játszunk benne előszőr emlékeim szerint :) -
#7919 messze van még:(( -
#7918 elég ratyin néz ki... -
Csesza #7917 TIM CUP: NEW DATES FOR FINAL
Inter and Roma
Stadio Olimpico - on Wednesday 9 May
Stadio Giuseppe Meazza - on Thursday 17 May. -
Csesza #7916 a Chievo ellen megint a kínai betükkel írt pirelli-s mezben játszunk -.-
-
Csesza #7915 jah és a Roma meccs:
2007.04.18. Internazionale - AS Roma -
Csesza #7914 VERONA, 2007. Február 11. 15:00 --- TV: Sport-1
CHIEVO - INNTERNAZIONALE -
Csesza #7913 valószínű, hogy a köv. meccsre nem a felnőtt csapattal készűl hanem a primavera csapattal... -
#7912 Nem hinném hogy jelentene vmit csak frissítették a keretet mert pl: már Coco nem itt játszik és gondolom levették Filkort is mert ő meg a Primavera csapatban játszik, és nem csatár. -
tomcat1 #7911 áá most néztem az inter honlapján, levettéka a nagykeret csatárai közül Filkort :( persze azt tudom hogy eddig se csatár volt, de ez jelenthet valamit, vagy nem? -
#7910 Legyen igazad. -
faláb #7909 Októberig egy új stadion is elkészülne akár,ez oltári nagy kamu szerintem,1-2 hónap múlva már kész lesznek a biztonsági cuccok. -
#7908 Azért elég rossz lesz hogy pl: Inter-Milan rangadón semmi hangulast nem lesz mert zárt kapuk mögött lesz nagyon nem lesz jó így szurkolók nélkül. -
#7907 az, hogy nekem mi lenne a jó és mi nem az másodlagos dolog ilyenkor, a péntek első a biztonság