FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coco az Ajaxban

Amszterdam, augusztus 2., 12.35 Az olasz hátvéd szeretne újra válogatott lenni.

Az Ajax Amszterdam gárdája leigazolta az Inter régóta sérüléssel bajlódó hátvédjét, Francesco Cocót. A játékosra az utóbbi évben egyáltalán nem számíthatott Mancini vezetõedzõ, mivel folyamatosan sérüléssel bajlódott. Emiatt került ki egyébként a mester látószögébõl, és volt kénytelen új csapat után nézni.
Cocót a hollandok mellett a görög Olympiakos is megkereste.

nb1.hu

sztem Milánóban

fsgh
ahha értem!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
oké!hol van??:-PPPPP

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sheva
igaz 😄DDDDDDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

8 év után mit vársz?

<#worship>

tom, ha kész lesz a bannerom akkor, kérek másikat 😄DDDD

Sheva
de ez már régóta megvan 😊

azért mert a barcát is szeretem, volt má inter,fradi.azt most barca logó van ennek a 3 csapatnak szurkolok csak hamar megunom a logókat azt néha cserélgetem

Sheva
nagyon el vagy szállva ettõl a kupa-gyõzelemtõl

nalátod mi még egy olyan csapattal is kupát nyertünk ahol nincs összerakva a csapat ti meg ..<#wow3>

mond Facchetinek 😛

fsgh
Vegyük meg oowent ha van rá lóvé!!!!

robotnyk
lehet hogy össze kell, csak sohasem sikerül
Rudee
Csak nem kerettag vagy, hogy tudod melyik edzõ kitõl mit kért.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tudod itt összekell rakni a csapatot nem ugy mint a realnal hogy 5 edzõnél ugyanaz a felállás volt <#mf1>

Rudee
Ha van pénz, akkor örülök, vehetnétek már egy edzõt is <#vigyor>

de volt bevétel is ne mond hogy nem lenne 16m-nk 😄 lol áá

Rudee
És tavaly óta nem voltak kiadások? Vierinek a lelépése volt csak 9 millió.

hát annyi biztos hogy van lol
még 50m is ugyanis tavaly 50m volt átigazolásokra abból kb 10-t költöttünk + most megint van pénz

Walter Samuel az Inter játékosa
Aug. 1. 18:40 -Milánó- Hivatalosan is bejelentették a napok óta ismert tényt, miszerint Walter Adrian Samuel a Real Madrid középsõ védõje visszatért Olaszországba, és az Interhez szerzõdött. Az argentin játékos 16 millió eurójába került a klubnak. Most három milliót kell kifizetnünk, míg a fennmaradó részt 2008-ig kell majd három részben. Az AS Románál Samuel a Calcio egyik (ha nem a) legjobb védõje volt. Érkezésével betöltötte a vezetõség azt a "nagy ûrt" amit Fabio Cannavaro távozása okozott lassan egy éve.

fsgh
akkor részletre vagy vmi de ez nagyon nagy befektetés lenne ha owen jönne hozzánk!!! 25 éves!!! és ha nem megy el sztem nagyon nagy eredményeket érhetünk el vele!!!!!!

Rudee
16 millió euróért mehet el, Inter ennyire tele van pénzzel?

fsgh
Miután Robinho és Julio Baptista a Real Madridhoz szerzõdött, egyes angol lapok szerint Michael Owen kiszorul a csapatból. A brit zsurnaliszták szerint az angol válogatott támadó nem kíván a kispadon ücsörögni, és máris visszatérne az Egyesült Királyságba.
Kérõkben természetesen nem lenne hiány, és az Arsenal, a Liverpool, a Manchester United valamint a Newcastle is szeretné megszerezni a futballistát. Egyes hírforrások szerint a manchesteriek akár 11 millió fontot is áldoznának a 25 éves labdarúgóért.
Na most kéne bejelentkezni owenért nem????<#falbav><#falbav><#falbav><#fejvakaras>

fsgh
csesza ha te inter szurkoló vagy miért barcelona jel van a logódon???<#nemtudom>

nekem, nem jön be

fsgh
Kössz!!<#wave>

Újabb holland a Spursnél

London, július 31., 19.15 Andy Van der Meyde is a Tottenham-et választotta.

A Tottenham gárdája újabb szenzációs igazolást ütött nyélbe, ugyanis Edgar Davids után Andy Van der Meydét is megszerezte. A két holland játékos jól ismeri egymást, hiszen mindketten az Ajax csapatában nevelkedtek.
A remek szélsõ nem érezte jól magát az Internél, ezért döntött a távozás mellett. Korábban egyébként már majdnem megegyezett a Didier Deschamps vezette Monacóval, de a vezetõedzõ az utolsó pillanatban elállt a szerzõdtetésétõl.
- Andyt hívta az Ajax is, de õ egyelõre még nem akar hazaszerzõdni - nyilatkozta Chiel Dekker a játékos ügynöke.

nb1.hu

üdvözlünk, itt az Inter fanok táborában!

fsgh
Sziasztok!!
Én uj vagyok itt!!!
egyenlõre csak annyit hogy FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!

<#worship><#worship>

aza Martins gól az nem volt 1 kis gól, onnan így belõni...

-Córdoba sérülése
Jul. 30. 00:11 -Brunico- Az Inter kolumbiai védõje, Ivan Ramiro Cordoba bokasérülést szenvedett a ma délutáni, Treviso elleni edzõmeccsen. A milánóiak orvosa, Franco Combi elsõdleges diagnózisa szerint ½Café½-nak jobb oldali boka húzódása van, melyet egy rossz mozdulat következtében ½szedett össze½.
Reméljük Cordoba mihamarabb, lehetõleg a Shakhtar Donetsk elleni Bajnkok Ligája selejtezõ mérkõzésre felépül, és újra régi önmagát láthatjuk majd!

ugathatnak ugyse értem 😄😄😄

eddig törölték a topicomat meg 1szer a hozzászólásomat

Rudee
Majd fölrakják ha meglesz. Egyébként van egy video request címû részleg, ott kellett volna kérned, ne lepõdj meg ha leugatnak.

én nem találom a gólokat

Rudee
Treviso-Inter "B" 4-1

Recoba szabadrúgásból szépített.
Ilyen csapattal illett volna nyerniük:

INTER: Toldo; Esposito, Cordoba, Valmy, Barni; Ravasi, Veron, C.Zanetti, Diarra; Cruz, Recoba
Subs: Tornaghi, Colombo, Capelloni, Lumbilla, Germinale

Rudee
Norwich-Inter 0-2
G.: Choutos, Martins

Reggelre talán lesznek videók is.

😄DD<#mf1>

jaja
egyértelmû 😛
más:
Pizzaro megmozdulásai

Rudee
Shakhtar Doneck-Inter pár a BLért.

ezt nézd meg :www.gportal.hu/portal/juve10 a név ne tévesszen meg!!!!!!!!!!

Rudee
Pedig ott van: C.palace Vs Inter goals

ja mert ott nem találtam 😊

Rudee
Azon az oldalon vannak, amit anno kilinkeltem a foci gólok letöltése címû topikban. Tudod, az amelyiket "ez csak egy fórum" jelzõvel illetted.