FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
karagounis vmi kurva nagy gól lõtt
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jul. 26. 15:21 -Milánó- Az olasz vezetõ sportnapilap, a La Gazetta Dello Sport (amely arról híres, hogy ritkán téved) szerint immáron orák vagy napok kérdése, hogy az Inter hivatalosan is bejelentse Luis Figo és Walter Samuel leigazolásának hírét. Tegnap Milánóba látogatott Figo ügynöke, valamint a Real Madrid üzleti vezetõje. Figo 2 évre írna alá és 3,5 milló eurót keresne évente. Érte nem kellene fizetnünk. Samuel 2 millió euróért kerülne kölcsönbe és ha beválik megvásárolhatnánk jövõ nyáron további 15 milló euróért.
Figo minek???????????????
Állítolag Solari kurva nagy sarkazós gólpasszt adott!
Jul. 25. 00:56 -Riscone Di Brunico- Biztossá vált, hogy az Inter elutazik a sajnálatos terrortámadások miatt nemrégiben lemondott angol túrájára.
Íme a 22 fõs keret:
Kapusok: J. Cesar, Bindi, Ciceri
Védõk: Favalli, Materazzi, Mihajlovic, Zé Maria, Wome, Arrieta, Bonucci, Giani, Fautario
Középpályások: Stankovic, Karagounis, Pizarro, Solari, Belaid, Maa Boumsong, Semenzato
Csatérok: Choutos, Momenté, Martins
- Mivel a Romát kizárták az átigazolásokból, nem könnyû a helyzet, de mi tovább tárgyalunk velünk, és bízunk benne, hogy hamarosan sort kerítünk a transzferre - így Moratti, aki a hírek szerint most már 18 millió eurót is hajlandó "leperkálni" a védelem közepén és bal oldalán egyaránt használható védõért. Ami Samuelt illeti, az elnök róla is beszélt:
- A jövõ héten lesz egy megbeszélésünk a Real Madrid vezetõivel, és remélem, hogy addig sikerül elõteremtenünk a Samuel leigazolásához szükséges pénzösszeget - nyilatkozta.
Ha az üzletek megköttetnek, az Internek szinte a teljes védelme kicserélõdik, hiszen rajtuk kívül már a kameruni Wome is csatlakozott Roberto Mancini csapatához.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
a bannert
most lesüllyedtem 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nekem ez az elsõ bannerem életembe 😄 remélem ahoz képest nem rossz annyira
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ez nem photoshop ugye?
nincs mit köszönni , Ájkosznak csináltam
remélem megfelel :-)
Jul. 23. 18:49 -Brunico- A milánói Kék-feketék három új felkészülési mérkõzést iktattak be még júliusra.
Az elsõ meccset a Mallorca ellen fogja játszani a csapat az ausztriai Watten-ben 25-én, hétfõn.
A második összecsapás a Red Star Belgrade ellen kerül megrendezésre 27-én, szerdán. A helyszín Bolzano, a kezdés idõpontja 20.30 lesz.
A harmadig mérkõzés a Serie B-ben szereplõ Treviso ellen lesz 29-én, pénteken 18.00kor.
Jul. 23. 18:34 -Brunico- Mancini a következõ, 25 játékost tartalmazó keretet jelölte ki a ma esti, Bordeaux elleni összecsapásra:
Kapusok: Toldo, Bindi
Védõk: Cordoba, Materazzi, Mihajlovic, Wome, Favalli, Ze Maria, Arrieta, Bonucci, Giani
Középpályások: Stankovic, Karagounis, Pizarro, Vron, Kily onzalez, C. Zanetti, Solari, Semenzato, Maa Boumsong, Belaid
Csatárok: Cruz, Martins, Choutos, Momenté
A következõ játékosok a Riscone di Brunico-ban maradtak folytatni a szezon elõtti felkészülést:
Carni, J. Cesar, Ciceri, Coco, J. Zanetti, Andreolli, Fautario, Cambiasso, Van der Meyde, Recoba, valamint Adriano.
Jul. 23. 00:53 -Brunico- A holnap esti meccset élõben is figyelemmel kísérheti mindenki a Rai UNO-n, ahol Mancini gárdája a francia Bordeaux-val csap össze 20.45-kor. Egyelõre még nem hírdették ki a Kék-feketék keretét, ám a gallok kerete már nyilvánosságra lett hozva.
Íme:
Kapusok: Ulrich Rame, Mathieu Valverde, Fréderic Roux
Védõk: Kodjo Afanou, Julien Faubert, Davide Jemmali, Franck Jurietti, Ted Lavie, Marc Planus
Középpályások: Paolo Sergio, Cardoso Da Costa, Bruno Cheyrou, Pierre Ducasse, Juan Pablo Francia, Laurent Leroy, Antonio Mavuba, Vladimir Smicer, Alejandro Alonso
Csatárok: Marouane Chamakh, Jean-Claude Darchaville, Lilian Laslandes, Edixon Perea
Jul. 21. 14:13 -Trieszt- Tegnap este az Inter Triesztben mérkõzött meg a hagyományos hármastornán a Juventus és a Milan csapatai ellen. Az elsõ 45 perces találkozó 0:0-ás eredményt hozott a Milán ellen, a 11-eseket végül mi nyertük 5:4-re. Ezután a Milan-Juve meccsen a zebrák kikaptak 2:1-re, míg az utolsó Inter-Juventus meccs 1:0-ás kékfekete sikert hozott. Gól: Martins. Így 1 hónappal az Olasz Kupa után Cordoba egy újabb serleget emelhetett a magasba és elmonhatjuk, hogy idén megint sikerült megvédenünk a TIM trófeát.
én láttam az összes meccset, martins-nélkül nem volt valami jó a csatársor, solari nem vol valami nagy eresztés, pizzaro-nak volt 1 nagyon nagy hibája, carini jól védett, adriano nem jáccott
vieri gólt lõtt a milán színeiben 11esbõl
na de akkor csinájjad .D
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -