34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Ja lehet de az akkor nem jó hír de majd belejön
  • Csesza
    lehet csak szarul játszott, mert nem találok arról semmi infót, hogy sérűlt lenne :S
  • ForzaInter
    Ja az nem jó lehet hogy megsérült, vagy taktikai csere volt vagy vmi nem tom.
  • Csesza
    hát igen, az viszont nem jó jel, hogy Filkor-t már a 30. percben le kellett cserélni :S
  • ForzaInter
    Majdnem égés lett, de lényeg továbbmentek a fiuk.
  • Csesza
    Szerencsés továbbjutás

Feb. 13. 14:32 -Viareggio- Egy kilencvenedik percben lőtt góllal jutott tovább az Inter a Karnevál Kupán így holnap a nyolcaddöntőben Genoa lesz az ellenfél. Amennyiben 0-0 maradt volna a San Marino elleni meccs akkor bizony a csapat szégyenszemre csomagolhatott volna így viszont csoport első lett és továbbment. A mindent eldöntő találatot Bonucci szerezte. A San Marino a 30.perctől 10 emberrel játszott és a kapusuk bravúrjainak köszönhetik azt hogy nem esett gól már korábban is. Arról pontos információ nincs hogy miért vitte le az edző Filkor Attilát a kiállíás után, de valószínüleg azért hogy a létszámfölényt egy újabb támadó jelen esetben Slavkoski beállításával jobban ki tudja használni. Amennyiben sérülés történt volna arról biztos írtak volna a hivatalos oldalon, ám ez nem történt meg, így az első verziót tekinthetjük a mérvadónak. A gól amúgy egy nagyon szép fejes volt Maaroufi beívelt szabadrúgása után. A 92.percben az Inter edzőjét Vincenzo Espostito is kiállította a játékvezető.
    A botrányos körülmények között továbbjutott Genoa nehéz ám nem legyőzhetetlen ellenfél lesz holnap, bízzunk a továbbjutásban. A torna eredményeit a főlapon lévő linkről elérhetitek.
    INTERNAZIONALE - SAN MARINO 1 - 0
    gól: Bonucci 90´
    INTER: Tornaghi, Conrotto, Fais, Maa Bounsong (75´ Siligardi), Figliomeni, Bonucci, Filkor (30´ Slavkovski), Pedrelli, Litteri (70´ Cocchiere), Maaroufi, Ribas. (Belec, Puccio, Bolzoni, Mei). edző: Vincenzo Esposito.
    SAN MARINO: Simoncini, Rossi, Vangelista, Berretti (73´ Zanotti), Indirli, Ligi, Amantini, Vitaioli, Cangialosi, Rastelli (63´ Bari), Bianchi (66´ Sacchi). (Ricci, Della Valle, Pellegrini, Del Zingaro). edző: Giordano Cinquetti
    vezette: Donzelli (Terni)
    sárga lap: Ligi, Cangialosi, Maaroufi, Figliomeni
    kiállítás: Indirli 30´ a San Marino.
  • Csesza
    :D hát igen, köcsög, ahogy te is mondtad, velünk volt és mégis elvette a gólt...
    igen ez így van, ha nincs az első percbe az a gól akkor máshogy alakul, akkor a 2. percben vagy a 3.ban kapjátok meg az első gólt -.-
    ebből a szempontból meg haggyuk ezt a csőlátású dolgot, valamilyen szinten mindenki az a saját csapatával szemben ugyanúgy ahogy te is eléggé a Chievo-val...
    jah és viszlát -.-
  • McFrost
    jaja télleg emléxem , kocsog Messina!
    Szabika! Ha nincs az elején az a szép gól tán más lehetett volna a színvonal és stb...
    na viszlát csőlátásúak-.-
  • fsgh
    ha jól emlékszem volt egy meg nem adott Crespo gól is ami igen csak egyvonalnak nézet ki de les miatt elvették a gólt...tessék tévedett a ti javatokra is...
  • Csesza
    én írtam, hogy nyertünk egy light-os meccsen és azért írtam mert véleményem szerint nem volt valami nagy meccs se hajtásban se technikai dolgokban és ezt a bírói pontozást se véletlenűl kopiztam, mert igen nem biztos, hogy minden bíró tovább engedte volna, sztem Adriano gólja nem volt olyan nagy gáz ennyi lökdösődés és taszítás majdnem minden támadásban van, ami tény, hogy igen Crespo tényleg kezezett a gól előtt, de szerencsénkre a bíró ezt nem vette észre...
    de ez attól még nem bunda
  • McFrost
    engem nem érdekel , hogy kikaptunk , mert miért is nyertünk volna?

DE!!! Itt senkinek a szájából nem hangzott el , hogy igen , Adriano húzással indult , meg Crepo kezezett és Pellissier szabályos gólt rúgott....nem , csak ilyenek , "hoztuk a kötelezőt lazán...." "15 győzelem naon durva elég gyenge meccs volt amugy de lényeg hogy nyertünk." "Sima győzelem egy nagyon light-os meccsen.

Hoztuk a kötelezőt, ez volt a lényeg. :)

Nagyon szép volt Adriano gólja!" "Crespo gól:DDD

nagy potya volt:D"

nekem csak ennyi nem tetszett ,
    az én véleményemet mindenki ismeri az olasz fociról...
  • báttyó02
    okok,akkor ezek szerint volt,de mondom ez már régen elmúlt...
    mióta tényleg tudom a közvetitéseket nézni,onnantol kezdve tudtam h tényleg melyik csapat az amelyik azt játssza amit szeretek
    off vége
  • ForzaInter
    Az INTER a legjob!!! Lehet szeretni utálni döntse el mindenki maga.
  • gabber_saviola
    fu ettől a Palermós komenttől hízott a májam :P
  • 9csöves9
    há azér báttyó írtál te már úgy ide mintha inter szurkoló lennél:o

nem néztem végig az összes hsz-t rányomtam valamelyik régebbi oldalra és kiadott ilyeneket: "basszameg...nem ugy volt hogy gilardino hozzánk jön? :("

"ezvan,Palermo jobbvolt...bár bevallom öszintén azon buktunk el,hogy nem tartottuk egyenlő ellenfélnek a Palermot és nagyképüen mentünk :("

[oknyomozó]

amúgy amit írsz igaz,én gyűlölöm az intert,de nem mondtam rájuk soha hogy bundások lennének ezt a bajnoki címet meg abszolút megérdemlik
  • báttyó02
    én meg most hogy miért :P
  • gabber_saviola
    most írtam le, hogy miért nem lehetsz objektív :P
  • báttyó02
    mi az h nem lehetek objektív?:D
    am te is tudod hogy az nem ma volt...és interes sose voltam,csak anno szimpi volt a játékuk ennyi
    ja és első mondatodra meg direkt akartam is irni hogy tisztelet a kivételnek!4
  • gabber_saviola
    Igaz nem vagyok oda az Interért, de nem merda Palermóban (máris egy kivétel vagyok)
    És amúgy a Te teóriáddal nem lehetsz objektív, mivel az Arsenálos és Reálos időszakod előtt nagy Interes voltál, de tudom az idő megszépíti a múltat :P
  • fsgh
    :) köszönjük hogy leírtad:) amúgy nagyon ritka az olyan ember aki közömbös az Inter iránt...vagy imádják vagy utálják...
  • báttyó02
    amugy kajak kezdelek titeket kicsit sajnálni :D
    mármint olyan értelemben,hogy itt sg-n két szurkolótábor van ahogy látom(akik az olasz focit szeretik):
    egyik bármelyik olasz csapatnak szurkol,és utálja az intert
    a másik és jóval kevesebb aki az internek szurkol,és állandoan magyarázkodnia kell az első tábornak
    azért szvsz elég durva hogy sokan(most nem mcfrost papára gondolok) ahogy olvasom az intert olyan szinten utálják hogy rájuk is rákiabálják hogy bundás,holott pont ők azok akinek a csapata gyönyörüen szörmézett(most gondolok itt a legjobban a juvésokra,1-2fiósra...a milánról nem beszélek mert itt sg-n csak 13éves gyuri rajongóik vannak akik beszélni is alig tudnak meg azt se tudják ki hány éves a "kedvenc" csapatukból)
    én személy szerint útálom az olasz focit,az olaszokat(főleg a vb óta..)de ahogy már elég régóta olvasgatom a topikokat ez nagyon durván szemet szúrt nekem amit leírtam...és én azt mondom így "olasz útáloként" hogy már csak azért is megérdemli az inter a bajnoki címet amiért ennyit kapnak a sok okostóbitól
    htxvm hogy leírhattam,most ilyen kedvembe vagyok:P
  • Csesza
    milyen stílus? sztem nem káromkodtam, nem sértettem meg senkit és fsgh-nak beszéltem...

máshogy nemtok erre reagállni

kábé ugyanaz a stílus ahhogy te nyilatkoztál az előző hsz-dben és fsgh topikjában

és azzal sincs gond
  • McFrost
    nem kell ez a stílus
  • Csesza
    áááááá, hogyan? ilyen elő sem fordúlhat, csak az Internél és csak bundával -.-
  • fsgh
    túl kéne már tenni magad ezen...tuti hogy ti is nyertetek már valamikor bíroi tévedésekkel...
  • Csesza
    akkor ezt ide is:

igaz, voltak hibák:

LA GAZZETTA DELLO SPORT (2007.02.12. hétfő)
    ALBERTO CERRUTI

JÁTÉKVEZETŐ ÉS PARTJELZŐK

5,5 Messina – Két súlyos hibát is elkövetett. Egyrészt nem vette észre hogy Crespo kézzel veszi le a labdát a gólja előtt, majd pedig Pellissiert tévesen állította meg lesen gólhelyzetben

de mégis magasan jobb osztályzatokat kaptak az Inter játékosai mint a Chievo-é ami vszeg nem véletlen :)

van bunda olaszban, mi ezexerint nem vagyunk benne, azért mert a bírónak voltak téves döntései a javunkra attól ez nem bunda - ha chievo meccsen a chievo javára hibázik a bíró akkor biztos ti is meglesztek fenyegetve bundázással?!
    a SanSiro meg nmetom hogy-hogy kinyílt, megjegyezném nem a mi bajnokink előtt nyílt ki hanem a Miláné ellőtt
    vszeg nem voltak akkora nagy hibák stadionban és ezt hamar kiküszöbölték és nem mehetnek be teljesen a nézők csak egy részük...
  • McFrost
    Chievo - Inter+Messina 0-2
    de csak sorjában:
    -Adriano visszahúzta Moro-t , Sport1-en meg is jegyezték a szakik , hogy ez ám a kezdősebesség:O( mindemellett nagy gólt lőtt)
    -Crespo kézel simizte maga elé a lasztit , külömben elpattant volna a nyaka mellett , de belőtte
    -Pellissier megkerülte Cordobát , a védő a szélben elhasalt , szabadrúgás...
    -összegzés: 22 szabálytalan és egy szabályos gól , mégis 0-2.....de nincs bunda olaszban.....és a San Siro sem lesz bezárva...
  • fsgh
    detto:)
  • Csesza
    A 23.forduló érdekességei

Feb. 12. 08:04 -Milano- A legfontosabb esemény hogy az Inter beállította az európai győzelmi rekordot, de van egy másik szép szám is mely szerint a kékfeketék kapuja 445 perce bevehetetlen. Január 21-e óta mikor a Fiorentina elleni meccs óta ez nem sikerült senkinek sem. A Milan a legutóbbi hat meccséből ötöt megnyert, viszont most gólt kapott, nekik így 234 perces széria dőlt meg. A Lazio továbbra is veretlen és a védelem náluk is remeket hiszen a kapujuk 273 perce érintetlen. A Sampdoria hívek is örülhettek hiszen hosszú idő után ismét nyert a csapatuk és 412 perc góltalanság után be is talált.
    Gianluca Pagliuca karrierje 23. büntetőjét hárította tegnap Genovában mikor Flachi lövését ütötte ki. Flachi korábban zsinórban 13 alkalommal sikerrel járt, most hibázott. Pagliuca amúgy eddig 90 alkalommal nézett szembe büntetőt végrehajtó játékossal. 60-szor túljártak az eszén, 23-szor ő győzött, 2 lövés mellé ment 5 pedig a kapufán csattant. Idén már megfogott egy Totti 11-est is.
    Sonetti mester ugyan vereséget szenvedett az Ascoli edzőjeként, de a tegnapi volt a 1000. alkalom hogy edzőként leült a kispadra. 1974-ben mutatkozott be mint a Viareggio trénere, azóta 302 győzelem, 391 döntetlen és 307 vereség a mérlege. Sonetti 20 csapatot irányított, többek között az Atalantát, a Leccét, a Torinot, a Torinot, a Cagliarit és az Ascolit is a Serie-A-ban.
    Egy csapat és egy edző is tegnap tudta le a 200. mérkőzését az első osztályban. A Chievo az Inter ellen érte el ezt a szép számot tegnap, de mint tudjuk vereséget szenvedett. A veronaiak mérlege a Serie-A-ban: 69 győzelem, 61 döntetlen és 70 vereség. A másik ünnepelt Walter Novellino volt aki a 200. meccsén a 67. győzelmét aratta a Samp edzőjeként tegnap.
    Első gólját szerezte az idényben Gennaro Gattuso aki április 22-e óta nem tudott betalálni. DE ha már ennél a meccsnél tartunk, Jankulovski a harmadik gólját lőtte, de ezek a találatok eddig idén 6 pontot hoztak az Internek. C.Lucarelli pedig a másik oldalon nyolcadszor terhelte góllal a Milan kapuját a karrierje folyamán.
    A La Gazzetta dello Sport szerint ez volt a forduló csapata: Storari (Milan); Maggio (Sampdoria), Materazzi (Inter), Jankulovski (Milan); J.Zanetti (Inter), Codrea (Siena), Jorgensen (Fiorentina), D.Franceschini (Sampdoria); Reginaldo (Fiorentina), Bianchi (Reggina), Crespo (Inter).

www.internazionale.hu
  • Csesza
    én is inkább szemjuell-t pártolom :)
  • faláb
    Bár Cordobát nem kellene erőltetni ellenük;>
  • faláb
    Ugyanmár,a Valencia ennyit ér Vicente beadásai nélkül,ha nem épül fel a BL-meccsre akkor semmi félnivaló nincs szvsz.
  • fsgh
    ja nagy nulla...aztán nehogy ellenünk keljenek életre a bl-ben...

ez foci a labda kerek én azért nem nyernémeg így előre a meccset...
  • bestGP
    egész durva amit csinálunk :)
  • faláb
    Hát ez a Valencia egy nagy nulla jelen pillanatban...
  • fsgh
    nemsokára bl meccs ha jól tudom^^

Cagliari meccs után már a Valencia jön:)
  • ForzaInter
    15 győzelem naon durva elég gyenge meccs volt amugy de lényeg hogy nyertünk.
  • Matthewpamer
    45 pont zsinorban elég nájsz
  • Csesza
    Sima győzelem egy nagyon light-os meccsen.

Hoztuk a kötelezőt, ez volt a lényeg. :)

Nagyon szép volt Adriano gólja!
  • fsgh
    nyertünk:)))

!15! ez teljesítmény