FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
gól:Martins,Adriano
Lausanne-ban a FIFA döntõbírósága visszaadta az AS Roma átigazolási jogát. A Farkasokat azért zárták ki az átigazolásokból, mert nem rendezték a 2004-én nyarán vásárolt Philippe Mexes vételárát az Auxerre-nek. Emiatt az utóbbi néhány hétben még tárgyalásokat sem kezdhettek egyetlen játékossal sem.
Az eladások terén viszont voltak egyezkedések, hiszen Antonio Cassanót több európai sztárcsapat is le akarja igazolni, és úgy tûnik, nem tudják megtartani a renitens támadót.
A rómaiak eddig leigazolták Samuel Kuffourt, Rodrigo Taddeit és Shabani Nondát, aki nem csatlakozhatott a csapathoz, mivel "megbukott" az orvosi vizsgálaton.
Na akkor vegyük meg chivu-t:-DDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
itt az eredeti. a feliratokat nem kell nézni
nekem így lényegesen jobban tetszenek😄(lehet ez is fake.d)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Aug. 6. 21:00 -Lecco- A ma esti barátságos találkozón a milánóiak 4 góllal verték a Lecco gárdáját a Stadio Comunale-ban.
Az elsõ találatot Adriano 11-esbõl szerezte, a 2. gól Obafemi Martins nevéhez fûzõdik, aki Solaritol kapta a gólpasszt. Az 58., valamint a 71. percben Ze Maria és Alvaro Recoba is betaláltak, beállítván ezzel a 0-4-es végeredményt.
Inter: Julio Cesar (Toldo 46.), J. Zanetti (Arrieta 72.), Cordoba (Samuel 46.), Materazzi (Choutos 76.), Wome (Favalli 46.), Stankovic (Ze Maria 46.), Veron (Maa Boumsong 65.), Cambiasso (C.Zanetti 46.), Solari (Karagounis 46.), Martins (Recoba 46.), Adriano (Cruz 46.)
Aug. 6. 12:09 -Milánó- Bár hivatalosan még nem erõsítették meg, ma már edzett és holnap pályára is lép majd a Newcastle csapatában egy felkészülési meccsen Francesco Coco, miután kölcsönadtuk õt az angol alakulatnak. Forrás: calciomercato.com
Gólok: adriano 31perc Martins 37perc zémaria 58perc recoba 71perc
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nemmontam hogy nemjó szûrõ! csak õ inkább támadóbb szellemû és kéne mellé vagy mögé 1 védekezõ is pl. Cambiasso
bár mindegy hány gólt kapunk, csak mindig lõjünk 1-el többet.
BMW 325 iX Rallye Car :)
Aug. 5. 15:42 -Milánó- Kb. negyed órával ezelõtt az Inter hivatalos honlapja bejelentette hivatalosan is Luis Figo leigazolását.

és cordoba sem vmi gyors,ehhez jön samuel akinek nem ment madridban reméljük itt fog.és j. zanetti gyors is meg erõs is de õ inkább a támadásokkal van elfoglalva
Aug. 5. 01:19 -Appiano Gentile- Az Inter legújabb szerzeménye, a védõ Walter Samuel a következõket nyilatkozta az Inter Channel-nek:
Boldog vagyok, és bízom abban, hogy bevéshetem a nevemet az Inter történelmébe!½-kezdte interjúját az argentin válogatott védõ.
½Csatlakoztam egy klubhoz, mely egy remek társaság, és amely igazolást hosszas megbeszélések elõztek meg, így természetesen a lehetõ legjobban akarom végezni a feladatomat. Gyõzelmeket kívánok aratni Inter mezben és a lehetõ leghamarabb be szeretnék illeszkedni a közösségbe. Az argentin csapattársaimat már jól ismerem, mindnyájukkal játszottam már együtt a válogatottban, de remélhetõleg az összes többi futballistát is meg fogom tudni ismerni. És ami a legfontosabb, mihamarabb Mancini szolgálatára szeretnék lenni
A tegnapi edzésen már részt vettem, és a main is részt fogok venni. Egyetlen percet sem szeretnék kihagyni, hiszen maximálisan ki akarom elégíteni a szurkolók igényeit és elvárásait. Még csak néhány napja vagyok itt, ám máris érzem a szurkolók reményteliségét.½
internazionale.hu
Gartulálunk neki.
Eddig úgy tudták az olaszok, hogy a játékos 1984 október 28-án látta meg a napvilágot, ám a szövetség weblapja szerint ez az idõpont 1978 május 1-e.
Az Inter véleménye szerint a késõbbi dátum a helyes, ezért kérte a nigériaiakat, hogy javítsák a hibát, de nem lenne meglepetés, ha kiderülne, a támadó jóval idõsebb a korábban gondoltnál.
én így raknám õket
most nekünk van a legerõsebb támadó sorunk olaszországba

Az Inter középpályája ráadásul úgy megerõsödött a nyár folyamán, hogy az veszélyeztetné a válogatott futballista helyét.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -