FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

<#eljen><#eplus2><#eljen>

Shaktar-Inter 0:2
gól:Martins,Adriano

fsgh
Roma, augusztus 9., 16.55 A Farkasok hétfõtõl újra igazolhatnak.

Lausanne-ban a FIFA döntõbírósága visszaadta az AS Roma átigazolási jogát. A Farkasokat azért zárták ki az átigazolásokból, mert nem rendezték a 2004-én nyarán vásárolt Philippe Mexes vételárát az Auxerre-nek. Emiatt az utóbbi néhány hétben még tárgyalásokat sem kezdhettek egyetlen játékossal sem.
Az eladások terén viszont voltak egyezkedések, hiszen Antonio Cassanót több európai sztárcsapat is le akarja igazolni, és úgy tûnik, nem tudják megtartani a renitens támadót.
A rómaiak eddig leigazolták Samuel Kuffourt, Rodrigo Taddeit és Shabani Nondát, aki nem csatlakozhatott a csapathoz, mivel "megbukott" az orvosi vizsgálaton.

Na akkor vegyük meg chivu-t:-DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nekem a ruhajuk tok8. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sheva
hoppá rééé 😄DDDDDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

9csöves9
szép de fake😄

itt az eredeti. a feliratokat nem kell nézni

nekem így lényegesen jobban tetszenek😄(lehet ez is fake.d)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
huhú <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#nyes><#nyes><#nyes>

Nagyon szimpatikus csapat. 😉

<#eljen><#worship>

fsgh
Ha ilyen csapatunk lenne biztos megnyernénk mindent!(senki se figyelne a labdára:-P)

Itt a bizonyíték hogy az internek a jele a kígyó! Ja és a mérleg nem hazudik:-P

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

biztos fog kapni

Aham eddzesen keszult kepeket enis lattam, remelem majd kap lehetoseget h bizonyisson. 😊

jah 😊

Sheva
megkapta a hetest? akkor már ezért is érdemes volt neki eljönni milanoba 😊

nem játszott de:

Figo?

-Lecco-Inter 0-4 (0-2)

Aug. 6. 21:00 -Lecco- A ma esti barátságos találkozón a milánóiak 4 góllal verték a Lecco gárdáját a Stadio Comunale-ban.
Az elsõ találatot Adriano 11-esbõl szerezte, a 2. gól Obafemi Martins nevéhez fûzõdik, aki Solaritol kapta a gólpasszt. Az 58., valamint a 71. percben Ze Maria és Alvaro Recoba is betaláltak, beállítván ezzel a 0-4-es végeredményt.
Inter: Julio Cesar (Toldo 46.), J. Zanetti (Arrieta 72.), Cordoba (Samuel 46.), Materazzi (Choutos 76.), Wome (Favalli 46.), Stankovic (Ze Maria 46.), Veron (Maa Boumsong 65.), Cambiasso (C.Zanetti 46.), Solari (Karagounis 46.), Martins (Recoba 46.), Adriano (Cruz 46.)

Coco is a Newcastle-ben folytatja

Aug. 6. 12:09 -Milánó- Bár hivatalosan még nem erõsítették meg, ma már edzett és holnap pályára is lép majd a Newcastle csapatában egy felkészülési meccsen Francesco Coco, miután kölcsönadtuk õt az angol alakulatnak. Forrás: calciomercato.com

fsgh
Az inter 4-0 nyert a Lecco ellen
Gólok: adriano 31perc Martins 37perc zémaria 58perc recoba 71perc

szerinted mér raktam oda ((((((((😛))))))))))) jelet ????

nemmontam hogy nemjó szûrõ! csak õ inkább támadóbb szellemû és kéne mellé vagy mögé 1 védekezõ is pl. Cambiasso

csm
pizzarro kiváló szûrõ és nem az fm-bõl kéne kiindulni.
bár mindegy hány gólt kapunk, csak mindig lõjünk 1-el többet.

BMW 325 iX Rallye Car :)

Pizzaro-t TKP kéne megpróbálni az efemben bejött 😛

Pizzaro is vkp-azt tudom de õ inkább irányítással foglalkozik kell mellé vagy mögé Cambiasso aki jobban megszûri az ellenfél támadásait

jah vágom

nem mér hol írtam ?

Rudee
Pizarro szerinted kapus?

Szar Bayern, szar Bayern :)

-Figo: Hivatalos!

Aug. 5. 15:42 -Milánó- Kb. negyed órával ezelõtt az Inter hivatalos honlapja bejelentette hivatalosan is Luis Figo leigazolását.

jah persze azt a középpálya meg átjáróház mi? szûrõ is kéne

csm
de ha samuel folytatja madridi formáját akkor a védelemmel gond lehet mert elég lassú.favalli,materauzzi,burdisso,mihajlovic mind lassú
és cordoba sem vmi gyors,ehhez jön samuel akinek nem ment madridban reméljük itt fog.és j. zanetti gyors is meg erõs is de õ inkább a támadásokkal van elfoglalva

Samuel: ½Gyõzelmeket akarok aratni Inter mezben!½

Aug. 5. 01:19 -Appiano Gentile- Az Inter legújabb szerzeménye, a védõ Walter Samuel a következõket nyilatkozta az Inter Channel-nek:
Boldog vagyok, és bízom abban, hogy bevéshetem a nevemet az Inter történelmébe!½-kezdte interjúját az argentin válogatott védõ.
½Csatlakoztam egy klubhoz, mely egy remek társaság, és amely igazolást hosszas megbeszélések elõztek meg, így természetesen a lehetõ legjobban akarom végezni a feladatomat. Gyõzelmeket kívánok aratni Inter mezben és a lehetõ leghamarabb be szeretnék illeszkedni a közösségbe. Az argentin csapattársaimat már jól ismerem, mindnyájukkal játszottam már együtt a válogatottban, de remélhetõleg az összes többi futballistát is meg fogom tudni ismerni. És ami a legfontosabb, mihamarabb Mancini szolgálatára szeretnék lenni
A tegnapi edzésen már részt vettem, és a main is részt fogok venni. Egyetlen percet sem szeretnék kihagyni, hiszen maximálisan ki akarom elégíteni a szurkolók igényeit és elvárásait. Még csak néhány napja vagyok itt, ám máris érzem a szurkolók reményteliségét.½

internazionale.hu

Megszületett Dejan Stankovic 3. gyermeke is. Alexandernak hivják.

Gartulálunk neki.

csm
sztem:j.cesar-j.zanetti,cordoba,samuel,favalli-figo,veron,pizzaro,solari-adriano,martins

csm
Az Internazionale együttesének fogalma sincs arról, mikor született Obafemi Martins, ezért hivatalosan kérte, hogy a Nigériai Labdarúgó-szövetség írja meg a játékos születési dátumát. Több afrikai labdarúgónál igazából csak vélelmezni lehet a születés dátumát, ugyanis az elmaradott földrészen sok helyütt a törzseknél nincs anyakönyvezés.

Eddig úgy tudták az olaszok, hogy a játékos 1984 október 28-án látta meg a napvilágot, ám a szövetség weblapja szerint ez az idõpont 1978 május 1-e.

Az Inter véleménye szerint a késõbbi dátum a helyes, ezért kérte a nigériaiakat, hogy javítsák a hibát, de nem lenne meglepetés, ha kiderülne, a támadó jóval idõsebb a korábban gondoltnál.

sztem: Julio Cesar/Toldo,Cordoba,Samuel,Wome,J.Zanetti,Cambiasso,Pizzaro, Veron, Solari, Stankovic, Adriano

Toldo,J.Zanetti,Cordoba,Samuel,Wome,Figo,Pizarro,Cambiasso,Solari,Adriano,Stankovic
én így raknám õket
most nekünk van a legerõsebb támadó sorunk olaszországba

Figo sokkal jobb....

ez lol mert akkor emerson?

Sheva
A Juventus vezetõedzõje, Fabio Capello bejelentette, hogy meg akarja szerezni az Internél feleslegessé vált középpályást, Cristiano Zanettit. A Roma egykori edzõje szerint a játékos nagyon jó párost alkotna a nyáron érkezett Patrick Vierával. Zanetti is hajlandó lenne a klubváltásra, mivel már régóta szeretne együtt dolgozni a kiváló mesterrel.
Az Inter középpályája ráadásul úgy megerõsödött a nyár folyamán, hogy az veszélyeztetné a válogatott futballista helyét.

nemtom sztem Figo-t nem kellett volna leigazolni, most tuti hogy õ lesz a kezdõ és Stankovic tuti hogy kifog maradni pedig õ sokkal jobb játékos és legalább szokott futni nem ugy mint L.F., és így is kifog valamelyik nagy ász pl. Pizzaro, Solari

*kispad

lófaxt, figo kipad (nagyon remélem) Zanetti jobb oldalra középpálya

9csöves9
és akkor ki kell hagynotok J.Zanettit mivel a 3 védõs játékba 3 belsõ védõ kell

3-1-4-2 is lehetjáccani 3védõ elötte Cambiasso

9csöves9
kinek a helyére? mondjuk Pizzarro és Veron is irányító tehát nem fognak valszeg együtt játszani

de ha bekerül cambiasso

9csöves9
jónak tûnik bár védekezni nem fog egyik se

báttyó02
gyááá<#gonosz1><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
Jaaa nem tom ti hogy vagytok vele de egy figo pizzaro veron solari négyes a legjobb lehet a seria-a-ban!!!!!!!!!:-DDD