34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#8066 Este verni kell a Valenciat, kár hogy nem tom nézni a meccset sehol, de FORZA INTER!!!! -
#8065 Már csak bő két óra a meccsig! -
#8064 Szívesen. ;) -
Csesza #8063 thx -
#8062 Sopcast progi -
Csesza #8061 linket légyszives a progihoz :) -
#8060 Sopcast progi kell és itt a lap alján találod a streameket..elvileg működik majd -
#8059 Nem tudja valaki hogy este melyik progival és hol lehet nézni élőben az Inter meccset? -
Csesza #8058 -
#8057 Ja tényleg elírtam. Bocsi gyorsan írtam. -
#8056 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.
Vieira nincs ott:S -
#8055 nem olasz..Portugál;) -
#8054 Ja fiatal gyors ráadásul olasz szal sztem is jó lenne. -
#8053 tökélets lenne Figo potlására szvsz:)
-
#8052 Jó akkor majd megmondom Cseszának hogy törölje mindkét hszt. -
#8051 Na ja. foci24.com...az sem igaz amit kérdeznek rajta. -
#8050 Az olasz éllovas, Internazionale gárdája kész ajánlatot tenni az AS Roma, 19 éves középpályásáért, Alessanro Rossiért. Ha a nyáron Roberto Mancini hosszabbít az Interrel, akkor az elsők között szeretné csapatában tudni a fiatal játékost. Azonban a Roma nem akarja az egyik fő riválisának odaadni a labdarúgót. Akár készek újabb szponzort bevonni csak, hogy megtartsák Rossit.
(foci24.com)
Jó vétel lenne örülnék neki.
-
#8049 A La Gazzetta dello Sport című lap számításai szerint az Internazionale labdarúgócsapatának az átigazolási díjjal és a fizetéssel együtt 125 millió euróba kerülne Cristiano Ronaldo megszerzése 2012-ig. Az újság úgy tudja, hogy a Manchester United 22 éves portugál válogatott klasszisa évente 3,75 millió eurót kap kézhez. A szerződése 2010-ig érvényes, a La Gazzetta szerint klubja már készített egy 2012-ig szóló ajánlatot, évi 7,5 milliós nettó fizetéssel. Ronaldo piaci értékét 50 millió euróra becsüli a cikk szerzője. Az újság azt követően kezdte el kiszámolni Ronaldo árát, hogy Massimo Moratti, az olasz bajnokságban 14 pont előnnyel vezető Internazionale elnöke kijelentette: nagyon örül annak, hogy a játékos felkeltette Roberto Mancini vezetőedző érdeklődését.
"Ronaldo rendkívüli képességekkel rendelkezik, nagyon tetszik a játéka, ráadásul csapatunk trénerének elképzeléseibe is beleillik" - mondta Moratti a lapnak.
Olaszországi vélemények szerint ezt a kijelentést úgy kell értelmezni, hogy Moratti "addig nem nyugszik", amíg Ronaldo nem szerződik az Internazionaléhoz.
Érdekes. -
#8048 Jaja én is egy 2-0-át tippelek esteleg 3 de ne bízzuk el magunkat mert ahogy Mancini mondta a BL-ben elég egy rossz estét kifogni és lehet is csomagolni. De bizakodóan kell várni a meccset. FORZA INTER!!!! -
#8047 Szerintem ha 5:1 nem is lesz, de nyerni fogunk. A lényeg, hogy ne kapjunk gólt hazai pályán. Én 2:0-át tippelek a milánói meccsen, és utána már nem lesz olyan dúrci a visszavágó mint a Villareal ellen tavaly. -
#8046 -
#8045 A Valenciat verni kell, bár nyertek a Barca ellen de sztem simán verni fogjuk őket (remélem). -
#8044 Jó reggelt! -
#8043 Egy kis emlék, egy kis nosztalgia, egy kis hangolás a Valencia elleni meccsre: http://www.youtube.com/watch?v=GxfK1sAU3y4
-
#8042 Nos igen. A mi stabil védelmünk nem lesz ilyen egyszerü nekik. Én sem aggódom. -
Mars Delight #8041 Sima meccs lesz,forza Inter! -
#8040 A Valencia 2:0-ra vezet a Barca ellen. De ettől függetlenül mi vagyunk a szerdai esélyesek. -
#8039 Köszönöm. ;) -
#8038 csak hogy ne legyen csend:)
Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője figyelmeztette játékosait, hogy ne lankadjon a figyelmük és az akaratuk. A bajnoki cím megszerzéséhez még sokat kell dolgozniuk.
" A bajnokságnak még nincs vége. Igaz ugyan, hogy 14 ponttal vezetünk a Roma előtt,de ez nem jelenti azt, hogy megnyugodhatunk. Továbbra is folytatnunk kell a kemény munkát." - vázolta a feladatokat a korábbi Sampdoria kedvenc.
Az Inter tegnap délután Nicolas Burdisso fejesével legyőzte a Cagliarit 1-0 arányban és ezzel immár zsinórban 16 mérkőzést nyert meg, ami az elitbajnokságokat tekintve abszolút rekordnak tekinthető. A kék-fekete gárda ezzel a Real Madrid és a Bayern München rekordját adta át a múltnak.
A Roma ugyanakkor némileg meglepő vereséget szenvedett az Empoli vendégeként, ezzel is közelebb segítve a Nerazzurikat a bajnoki címhez.
" Jelenleg egy kiváló periódusban vagyunk és remek formának örvendünk és ezt tartanunk is kell, hiszen még hosszú út vár ránk."
A tegnapi mérkőzésen visszatért a csapatba Zlatan Ibrahimovic, az együttes kiváló svéd csatára, aki az elmúlt bajnoki fordulót sérülés miatt kénytelen volt kihagyni. Nem tétlenkedett sokat, hiszen a gólpasszt ő adta Burdissonak.
" Nem volt még a legjobb formában, de nagy játékos és nagyon fontos volt, hogy visszatérjen és újra elkapja a ritmust. A második félidőben 15 percen keresztül nyomás alatt voltunk, de ez komolyabb ziccerekben nem mutatkozott meg." - értékelt a mester.
Az Inter most már minden idegszálával a következő feladatra összpontosít, ami nem lesz könnyű, hiszen a San Siroban a Valenciát látja vendégül a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
" Kiváló együttes a spanyol. Volt egy nehéz periódusok, amikor a kulcsjátékosaik megsérültek, de amióta felépültek, újra a spanyol bajnokság élcsapatai között vannak."
" Négy kiváló csatáruk van, két magas képességű középpályásuk és stabil, erős védelmük. Azonos szinten vannak velünk, ezért is lenne nagyon fontos, ha előnyt tudnánk szerezni a visszavágóra." - adott részletes elemzést az ellenfélről és a követendő taktikáról Mancini.
Forrás: http://channel4.com
-
#8037 Nagy itt ma a csönd. -
#8036 No problem. :) -
#8035 Giovanni Trapattoni, a volt edző szerint az Inter megnyeri a Scudettót, és beismerte a jelenlegi keret sokkal jobb.
"Vannak hasonlóságok, de ahogy mondtam, amikor kérdezték, melyik az erősebb, adtam 51%-ot Mancininek és magamnak 49%-ot"- jegyezte meg az 1988-89-es győztes.-"Én nem szeretem a személyek összehasonlítását, de a jelenlegi csapatból talán hiányzik Lothar Matthaeus figurája, de idővel Zlatan Ibrahimovic átveheti a szerepét."Az Inter egykori edzője beszélt a calciopolival kapcsolatban is:-"Nem hiszem, hogy kis értékű lenne a leendő cím ebben az esetben. Bevallom, szerintem ők kihasználják a kevés előnyt. De tudják nem könnyű a fordítás. A csapat viszont oldott hangulatban játszik. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek."A Roma 11 ponttal van a Nerazzurrik mögött, és edző szerint nem tudja behozni azt, és esetleg megfordítani az eredményt.-"Giallorossi játéka nagyon jó, és mostanában kiváló a meccseken a Milan is az Olasz kupában, de ebben a pillanatban az Inter megállíthatatlan. Ez majdnem meccs labda.Mancini alkalmas győzelemre motiválni, és jól bánik a rendelkezésére álló alternatívákkal. Ezzel a kerettel, az Inter a második vagy harmadik célját tűzheti ki, tekintettel arra, hogy bent vannak az Olasz kupa döntőjében. A Bajnokok Ligájában most az ellenfelek tisztelik és félnek az Intertől’
Lombardini ezt a honlapodból loptam:D -
#8034 Jó a logod! -
#8033 Köszönöm szépen, hogy beraktátok a honlapomat! -
#8032 Jó így hogy bevannak rakva a honlapok. -
Csesza #8031 meglássuk, de akkor berakom az alap interes honlapokat is :) -
#8030 amég várod a pikcsöröket, talán Interes pajtásod oldalának linjét berakhatnád a bannerbe. :) -
#8029 topikomban pihennek;) -
Csesza #8028
várom a pikcsöröke :) -
#8027 Hú király 14 pont azta mindenit nagy grat mégegyszer a csapatnak