34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Este verni kell a Valenciat, kár hogy nem tom nézni a meccset sehol, de FORZA INTER!!!!
  • Lombardini
    Már csak bő két óra a meccsig!
  • Lombardini
    Szívesen. ;)
  • Csesza
    thx
  • Lombardini
    Sopcast progi
  • Csesza
    linket légyszives a progihoz :)
  • fsgh
    Sopcast progi kell és itt a lap alján találod a streameket..elvileg működik majd
  • Matthewpamer
    Nem tudja valaki hogy este melyik progival és hol lehet nézni élőben az Inter meccset?
  • Csesza
  • ForzaInter
    Ja tényleg elírtam. Bocsi gyorsan írtam.
  • fsgh
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

Vieira nincs ott:S
  • fsgh
    nem olasz..Portugál;)
  • ForzaInter
    Ja fiatal gyors ráadásul olasz szal sztem is jó lenne.
  • fsgh
    tökélets lenne Figo potlására szvsz:)
  • ForzaInter
    Jó akkor majd megmondom Cseszának hogy törölje mindkét hszt.
  • Lombardini
    Na ja. foci24.com...az sem igaz amit kérdeznek rajta.
  • ForzaInter
    Az olasz éllovas, Internazionale gárdája kész ajánlatot tenni az AS Roma, 19 éves középpályásáért, Alessanro Rossiért. Ha a nyáron Roberto Mancini hosszabbít az Interrel, akkor az elsők között szeretné csapatában tudni a fiatal játékost. Azonban a Roma nem akarja az egyik fő riválisának odaadni a labdarúgót. Akár készek újabb szponzort bevonni csak, hogy megtartsák Rossit.

(foci24.com)

Jó vétel lenne örülnék neki.
  • ForzaInter
    A La Gazzetta dello Sport című lap számításai szerint az Internazionale labdarúgócsapatának az átigazolási díjjal és a fizetéssel együtt 125 millió euróba kerülne Cristiano Ronaldo megszerzése 2012-ig. Az újság úgy tudja, hogy a Manchester United 22 éves portugál válogatott klasszisa évente 3,75 millió eurót kap kézhez. A szerződése 2010-ig érvényes, a La Gazzetta szerint klubja már készített egy 2012-ig szóló ajánlatot, évi 7,5 milliós nettó fizetéssel. Ronaldo piaci értékét 50 millió euróra becsüli a cikk szerzője. Az újság azt követően kezdte el kiszámolni Ronaldo árát, hogy Massimo Moratti, az olasz bajnokságban 14 pont előnnyel vezető Internazionale elnöke kijelentette: nagyon örül annak, hogy a játékos felkeltette Roberto Mancini vezetőedző érdeklődését.
    "Ronaldo rendkívüli képességekkel rendelkezik, nagyon tetszik a játéka, ráadásul csapatunk trénerének elképzeléseibe is beleillik" - mondta Moratti a lapnak.
    Olaszországi vélemények szerint ezt a kijelentést úgy kell értelmezni, hogy Moratti "addig nem nyugszik", amíg Ronaldo nem szerződik az Internazionaléhoz.

Érdekes.
  • ForzaInter
    Jaja én is egy 2-0-át tippelek esteleg 3 de ne bízzuk el magunkat mert ahogy Mancini mondta a BL-ben elég egy rossz estét kifogni és lehet is csomagolni. De bizakodóan kell várni a meccset. FORZA INTER!!!!
  • Lombardini
    Szerintem ha 5:1 nem is lesz, de nyerni fogunk. A lényeg, hogy ne kapjunk gólt hazai pályán. Én 2:0-át tippelek a milánói meccsen, és utána már nem lesz olyan dúrci a visszavágó mint a Villareal ellen tavaly.
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    A Valenciat verni kell, bár nyertek a Barca ellen de sztem simán verni fogjuk őket (remélem).
  • Lombardini
    Jó reggelt!
  • Lombardini
    Egy kis emlék, egy kis nosztalgia, egy kis hangolás a Valencia elleni meccsre: http://www.youtube.com/watch?v=GxfK1sAU3y4

• Lombardini
    Nos igen. A mi stabil védelmünk nem lesz ilyen egyszerü nekik. Én sem aggódom.
  • Mars Delight
    Sima meccs lesz,forza Inter!
  • Lombardini
    A Valencia 2:0-ra vezet a Barca ellen. De ettől függetlenül mi vagyunk a szerdai esélyesek.
  • Lombardini
    Köszönöm. ;)
  • fsgh
    csak hogy ne legyen csend:)

Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője figyelmeztette játékosait, hogy ne lankadjon a figyelmük és az akaratuk. A bajnoki cím megszerzéséhez még sokat kell dolgozniuk.

" A bajnokságnak még nincs vége. Igaz ugyan, hogy 14 ponttal vezetünk a Roma előtt,de ez nem jelenti azt, hogy megnyugodhatunk. Továbbra is folytatnunk kell a kemény munkát." - vázolta a feladatokat a korábbi Sampdoria kedvenc.

Az Inter tegnap délután Nicolas Burdisso fejesével legyőzte a Cagliarit 1-0 arányban és ezzel immár zsinórban 16 mérkőzést nyert meg, ami az elitbajnokságokat tekintve abszolút rekordnak tekinthető. A kék-fekete gárda ezzel a Real Madrid és a Bayern München rekordját adta át a múltnak.

A Roma ugyanakkor némileg meglepő vereséget szenvedett az Empoli vendégeként, ezzel is közelebb segítve a Nerazzurikat a bajnoki címhez.

" Jelenleg egy kiváló periódusban vagyunk és remek formának örvendünk és ezt tartanunk is kell, hiszen még hosszú út vár ránk."

A tegnapi mérkőzésen visszatért a csapatba Zlatan Ibrahimovic, az együttes kiváló svéd csatára, aki az elmúlt bajnoki fordulót sérülés miatt kénytelen volt kihagyni. Nem tétlenkedett sokat, hiszen a gólpasszt ő adta Burdissonak.

" Nem volt még a legjobb formában, de nagy játékos és nagyon fontos volt, hogy visszatérjen és újra elkapja a ritmust. A második félidőben 15 percen keresztül nyomás alatt voltunk, de ez komolyabb ziccerekben nem mutatkozott meg." - értékelt a mester.

Az Inter most már minden idegszálával a következő feladatra összpontosít, ami nem lesz könnyű, hiszen a San Siroban a Valenciát látja vendégül a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

" Kiváló együttes a spanyol. Volt egy nehéz periódusok, amikor a kulcsjátékosaik megsérültek, de amióta felépültek, újra a spanyol bajnokság élcsapatai között vannak."

" Négy kiváló csatáruk van, két magas képességű középpályásuk és stabil, erős védelmük. Azonos szinten vannak velünk, ezért is lenne nagyon fontos, ha előnyt tudnánk szerezni a visszavágóra." - adott részletes elemzést az ellenfélről és a követendő taktikáról Mancini.

Forrás: http://channel4.com

• Lombardini
    Nagy itt ma a csönd.
  • Lombardini
    No problem. :)
  • ForzaInter
    Giovanni Trapattoni, a volt edző szerint az Inter megnyeri a Scudettót, és beismerte a jelenlegi keret sokkal jobb.

"Vannak hasonlóságok, de ahogy mondtam, amikor kérdezték, melyik az erősebb, adtam 51%-ot Mancininek és magamnak 49%-ot"- jegyezte meg az 1988-89-es győztes.-"Én nem szeretem a személyek összehasonlítását, de a jelenlegi csapatból talán hiányzik Lothar Matthaeus figurája, de idővel Zlatan Ibrahimovic átveheti a szerepét."Az Inter egykori edzője beszélt a calciopolival kapcsolatban is:-"Nem hiszem, hogy kis értékű lenne a leendő cím ebben az esetben. Bevallom, szerintem ők kihasználják a kevés előnyt. De tudják nem könnyű a fordítás. A csapat viszont oldott hangulatban játszik. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek."A Roma 11 ponttal van a Nerazzurrik mögött, és edző szerint nem tudja behozni azt, és esetleg megfordítani az eredményt.-"Giallorossi játéka nagyon jó, és mostanában kiváló a meccseken a Milan is az Olasz kupában, de ebben a pillanatban az Inter megállíthatatlan. Ez majdnem meccs labda.Mancini alkalmas győzelemre motiválni, és jól bánik a rendelkezésére álló alternatívákkal. Ezzel a kerettel, az Inter a második vagy harmadik célját tűzheti ki, tekintettel arra, hogy bent vannak az Olasz kupa döntőjében. A Bajnokok Ligájában most az ellenfelek tisztelik és félnek az Intertől’

Lombardini ezt a honlapodból loptam:D
  • ForzaInter
    Jó a logod!
  • Lombardini
    Köszönöm szépen, hogy beraktátok a honlapomat!
  • ForzaInter
    Jó így hogy bevannak rakva a honlapok.
  • Csesza
    meglássuk, de akkor berakom az alap interes honlapokat is :)
  • gabber_saviola
    amég várod a pikcsöröket, talán Interes pajtásod oldalának linjét berakhatnád a bannerbe. :)
  • fsgh
    topikomban pihennek;)
  • Csesza

várom a pikcsöröke :)
  • ForzaInter
    Hú király 14 pont azta mindenit nagy grat mégegyszer a csapatnak