34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    Inter: 1 Toldo, 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 11 Grosso; 4 Zanetti, 16 Burdisso; 21 Solari; 7 Figo; 8 Ibrahimovic, 10 Adriano.
    Subs: 12 Julio Cesar, 6 Maxwell, 25 Samuel, 15 Dacourt, 91 Mariano Gonzalez, 9 Cruz, 18 Crespo.
    Coach: Roberto Mancini.

Udinese: 1 De Sanctis; 2 Zapata, 14 Natali, 6 Coda, 26 Motta; 8 Pinzi, 5 Obodo, 11 Muntari, 20 Dossena; 18 Asamoah, 10 Di Natale.
    Subs: 70 Casazza, 82 Lukovic, 21 Zapotocny, 29 De Martino, 4 D'Agostino, 86 Siqueira, 15 Tiboni
    Coach: Alberto Malesani.

Referee: Marco Bergonzi (Genoa).
  • gabber_saviola
    császtok -.-
    miért van egyfolytában az, hogy "INTER, INTER, INTER"
    nincs valami dalammos ritmusa a tifosiknak? :)

várom a válaszokat
  • Csesza
  • Lombardini
    No akkor hamarosan kezdődik a meccs! Mindenkinek jó szurkolást!

FORZA INTER
    FORZA NERAZZURRI
  • Lombardini
    Meglesz a 18. győzelem és kész! Meg kell lennie! Amúgy az Udinese nem olyan jó idegenben. Legalábbis a statisztika szempotjából. Van 3 győzelmük, 3 döntetlenjük és 7 vereségük. Ez is bíztató lehet a mi szempontunkból. De nem szabad félválról venni a mai meccset, főleg úgy, hogy most egy kicsit vékony a keret.
  • Csesza
    Szervusz Gábor, ne fogadj ellenünk és az x-ra nagy pénzben, mert könnyen bukhacc...

viszlát -.-
  • Matthewpamer
    vagy a 18. győzelem ;)
  • fsgh
    nem tartom elképzelhetetlennek a helyzetünk alapján...de én bízom a csapatban és megnyerjük^^
  • ForzaInter
    Este verni kell az Udinesét!

FORZA INTER!!!!!
  • gabber_saviola
    akkor jöhet a 3. x is :P
  • fsgh
    Chievo-Roma 2-2

^^

Palermo-Milan 0-0

nem mintha sokat számítana de xeltek nagyobb riválisaink:D
  • Matthewpamer
    :D
  • Lombardini
    Szép, Inter győzelmes, Udinese veréses napot kívánok!
  • Lombardini
    Adri igyekszik, és akar,de én mégis inkább egyenlőre csereként számolnék vele.Nagyon jó Adri de ezzel a múlt heti húzásával megint egyet visszalépett.Sajnos.
  • fsgh
    --------------Cesar-------------

Maicon--Burdisso--Materazzi--Grosso

Zanetti-------Dacourt------Solari

--------------Figo-------------

---------Adriano---Ibrahimovic----

Én Adrianoban több fantáziát látok most...ugys bizonyítani akar...
  • ForzaInter
    JA.
  • Csesza
    őt se nagyon csipázom, de ő legalább csinál valamit a pályán :)
  • ForzaInter
    :DDD Meg Ibrát is nem? Nagyjából nekem is az a csapatom mint a tietek ezért le se írom.
  • Csesza
    akkor itt volt az ideje, hogy megtudd :P
  • Lombardini
    Én nem tudtam, hogy utálod. Nekem ez új.
  • Csesza
    csak ugye, tudjuk rólam, hogy én útálom Figot, mint a sz@rt -.-

nekem nem hiányozna és sztem Ibra jobb lenne az előkészítő szerepben, mint Fingo és ő legalább nem lassítja a játékot

ui.: természetesen csak ezekre a meccsekre gondoltam, mihelyst visszajönnek a jó pléyak, Ibra mehet vissza előre :)
  • Lombardini
    Szerintem Figo is meg tudja oldani a dolgot a két ék mögött. Nem látom értelmét, hogy Ibrát behozzam a két csatár mögé. Az ő igazi posztja elöl vagy szélen van ahogyan szokta is csinálni. Luis megfelelő támogatás lenne Cresponak és Zlatannak és ne feledjük ott lenne Solari is bal szélen.Neki szintén jól megy onnan a játék, már többször láthattuk.
  • Csesza
    jah tényleg, sry :S

akkor meg annyi, hogy a csatárok azok Cruz és Crespo és mögöttük Stanko helyett Ibra
  • Lombardini
    Jó a csapatod, Deki kivételével, mert hát ő ugye eltíltott. Na de megoldjuk akkor is.Én így állítanám össze:

Maicon--Burdisso--Materazzi--Grosso

--------------Figo-------------

---------Crespo---Ibrahimovic----

• Csesza
  • Csesza
    sztem:

Maicon--Samuel--Materazzi--Grosso

--------------Stanko-------------

---------Crespo---Ibrahimovic----
  • ForzaInter
    Mancini's squad for Inter v Udinese

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

• ForzaInter
    Jó lenne.
  • faláb
    Inter Milan approach Porto for Quaresma
    tribalfooball.com - February 27, 2007

Inter Milan are eyeing Porto winger Ricardo Quaresma as a readymade replacement for Luis Figo.

With Figo leaving in the summer for Saudi Arabia's Al-Ittihad, Inter chiefs have been drawing up a shortlist of potential successors.

An approach to Porto has already been made and Inter know that the Portuguese giants will sell Quaresma in the summer for the right price.
  • Lombardini
    Nagy ma itt a pangás. Pedig holnap meccs van ismét. Kiváncsi vagyok a keretre, remélem ma már azért közzéteszik a bő keretet. Azt tudni, hogy Filkor is a nagyokkal edz, de, hogy mi lesz holnap nem tudni. Mindenesetre látatlanba én egy ilyen csapatot küldenék ki a Meazza gyepére holnap este:
    ------------Cesar------------------
    Zanetti-----Cordoba------Burdisso-----Maxwell
    Maicon------Dacourt------Solari
    ------------Stankovic----------------
    --------Ibrahimovic---------Crespo---------
  • Lombardini

Bravo Samu!
  • Lombardini

Jó kis csapat!
  • ForzaInter
    Na ez már jó hír.
  • ForzaInter
    Én is, de az előző hsz az jó hír.
  • fsgh
    foci24....nagy kalap kaki:DDD

Samsngsport:

Mancini megegyezett a hosszabbításról
    Külföldi labdarúgás

Az Inter vezetőedzője a hírek szerint hároméves szerződéshosszabbítást ír alá a napokban.

Roberto Mancinivel kapcsolatban az idén rengeteg pletyka látott napvilágot, a szakember maradásáról és távozásáról is cikkeztek Olaszország szerte. Voltak, akik biztosra vették Mancini nyári távozását, az ő véleményüket támasztotta alá, hogy a vezetőedző eddig nem hosszabbította meg júniusban lejáró szerződését. Felmerült, hogy maga Moratti nem erőlteti a hosszabbítást, ám az Inter utóbbi időben produkált páratlan sikersorozata mára minden kétkedőt elhallgattatott.

Az olasz sajtó tudni véli, hogy a klub és Mancini már megegyezett az új szerződés feltételeiről, melynek aláírására csak napokat kell várni. A hírek szerint a felek pénteken csaptak egymás tenyerébe, a megállapodás értelmében Mancini további három évig kötelezi el magát a milánói kék-feketékhez.
  • Matthewpamer
    jót nevettem :D:D:D
  • ForzaInter
    Morattinak elege van Manciniből és Erikssont akarja!

Massimo Moratti, az olasz Internazionale elnöke megelégelte Roberto Mancini állandó visszautasítását a szerződéshosszabbítással kapcsolatban, s eltökélte, hogy új tréner után néz a következő idényre! Elsőszámú jelöltje a posztra a svéd Sven Goran Eriksson. A hírek szerint a felek már tárgyalásokat kezdtek a közös munkával kapcsolatban és szóbeli megállapodásra is jutottak már.
    - Ő egy kiemelkedő edző! - mondta Moratti. Boldog volnék, ha ő venné át a csapatot!

Hát elég kacsaszagú hír, remélem.
  • ForzaInter
    Ez hivatalos! Nyitva a San Siro! Telt ház lehet a milánói rangadón!

Az Olasz Labdarúgó Liga mai döntése értelmében kinyit a San Siro-stadion, így az Inter-Milan rangadón 67.500 néző lehet jelen. A szabály szerint minden alsó szektor első három szektorát lezárják. A székeket is ez alapján számozták a stadionban. Ezentúl a stadiontúrán részvevőknek egy ingyenes üdítőitalt ad a stadion üzemeltetője.

Király kész van minden jöhetnek a szurkolók!

• Matthewpamer
    :D
  • fsgh
    az jó:)))