FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szerzõi jogaim megsértése!
pillanatnyi elmezavar szüleménye a 2. sor , az 1. a reális!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megalázták a bajnokesélyest : a Chievo & Palermo meghúzgálta az oroszlán bajszát!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Scorers: Cruz 19, Di Michele 63, Tissone 82
UDINESE: Paoletti; Juarez (Candela 51), Sensini, Felipe; Zenoni (Tissone 61), Muntari, Mauri, Morosini (Barreto 46), Pieri; Di Michele (Gheddafi 81), Rossini (Di Natale 61)
Subs not used: Sciarrone, Rinaldi, Gotti
Coach: Serse Cosmi
INTER: Toldo ( Orlandoni 71); Zé Maria , Favalli, Samuel, Fautario; Semenzato (87' Valmy), Maa Boumsong (Germinale 89), C.Zanetti, Kily González (Belaid 64); Cruz (Siqueira 87), Momentè
Subs not used: Esposito, Maronese
Coach: Roberto Mancini
Referee: Oscar Girardi
Bookings: Juarez, Felipe, Maa Boumsong
De az eredményt fordítva írtad!<#vigyor1>#vigyor1>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sep. 1. 17:03 -Milánó- A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó német társaság, az IFFHS közétette az augusztusi listáját, melyet továbbra is a milánói kékfeketék vezetnek
1. INTER 308 pont
2. Liverpool 292 pont
3. AC Milan 272 pont

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Aug. 30. 20:07 -Milánó- A Serie A 1. fordulójában a Treviso elleni 3:0-s Inter gyõzelemmel végzõdött mérkõzésen a kék-feketék csapatkapitánya, Javier Zanetti sérülése miatt várhatóan 40 nap kényszerpihenõre szorul. Emiatt ½Capitano½ kihagyja a BL elsõ két csoportmérkõzését (idegenben az Artmedia Bratislava, míg Milánóban a Glasgow Rangers elleni meccseket), valamint a bajnokság 6. fordulójában Torinóban a Juventus elleni rangadót. Zanetti 2-3 nap pihenést követõen kezdheti el a rehabilitációs programot.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Légy jó, légy hű Magyar!