FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de fanatikusok :-)

gabber_saviola
a tini inter drukkerek 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fel ne jelents 😄D

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
ezt ki engedte meg?
szerzõi jogaim megsértése!
pillanatnyi elmezavar szüleménye a 2. sor , az 1. a reális!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
és menesztik Mancsinit 😛PPPPPP

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McFrost
Már látom a LaGazetta címlapját:
Megalázták a bajnokesélyest : a Chievo & Palermo meghúzgálta az oroszlán bajszát!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

haha a Császár ugyse hadja

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sheva
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

McFrost
palermoi kudarcotok után???

szept. 21

McFrost
vájjá még , addi eddzetek sokat!

höhö majd mikor Chievot verjük megyek a Chievo topicba <#vigyor>

McFrost
<#eljen><#worship><#taps><#hehe>

gabber_saviola
hogy mivan? hááát szép napos idõ asszem 😛

MIVAN?????????

gabber_saviola
ifi? 😄DDDDDDDDD

gabber_saviola
emmiez? 😄

?????? ki mondta hogy ifi

Sheva
Killy Samuel ifi? <#nemtudom><#wow3>

ja toldo ifibe..ilyen vegyes

DONGUBA
mi a szar ez ifi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

UDINESE 2-1 INTER (HT: 0-1)

Scorers: Cruz 19, Di Michele 63, Tissone 82

UDINESE: Paoletti; Juarez (Candela 51), Sensini, Felipe; Zenoni (Tissone 61), Muntari, Mauri, Morosini (Barreto 46), Pieri; Di Michele (Gheddafi 81), Rossini (Di Natale 61)
Subs not used: Sciarrone, Rinaldi, Gotti
Coach: Serse Cosmi

INTER: Toldo ( Orlandoni 71); Zé Maria , Favalli, Samuel, Fautario; Semenzato (87' Valmy), Maa Boumsong (Germinale 89), C.Zanetti, Kily González (Belaid 64); Cruz (Siqueira 87), Momentè
Subs not used: Esposito, Maronese
Coach: Roberto Mancini

Referee: Oscar Girardi

Bookings: Juarez, Felipe, Maa Boumsong

Brankley
Szervezzetek Lazio - Romara meccset, vagy esetleg Livorno 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

l'imperatore a császár

fsgh
Mi tagadás a kép az jó lett!<#worship>
De az eredményt fordítva írtad!<#vigyor1>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DONGUBA
ez ki?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nemhiszem :S

fsgh
a ma esti inter meccset nem közvetíti vmi?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

éjféljor felkeltél és lerajzzoltad amit álmodtál? 😄

gabber_saviola

Továbbra is az élen az IFFHS listáján
Sep. 1. 17:03 -Milánó- A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó német társaság, az IFFHS közétette az augusztusi listáját, melyet továbbra is a milánói kékfeketék vezetnek

1. INTER 308 pont
2. Liverpool 292 pont
3. AC Milan 272 pont

gabber_saviola

Majd Zé Maria helyettesíti

báttyó02
😞((((

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
Gábor az a lényeg hogy a pajermo szívni fog 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sheva
hát ez pehhhhhhhhhhhh

J. Zanetti: több, mint 1 hónap kényszerpihenõ
Aug. 30. 20:07 -Milánó- A Serie A 1. fordulójában a Treviso elleni 3:0-s Inter gyõzelemmel végzõdött mérkõzésen a kék-feketék csapatkapitánya, Javier Zanetti sérülése miatt várhatóan 40 nap kényszerpihenõre szorul. Emiatt ½Capitano½ kihagyja a BL elsõ két csoportmérkõzését (idegenben az Artmedia Bratislava, míg Milánóban a Glasgow Rangers elleni meccseket), valamint a bajnokság 6. fordulójában Torinóban a Juventus elleni rangadót. Zanetti 2-3 nap pihenést követõen kezdheti el a rehabilitációs programot.

érdekes

Sheva
de mozillában jó minden

:S

Sheva
na bazzeg Explorerben látni h a banner nem egy színü a fórum hátérrel :SSS

Rudee
Annyi, már megvizsgálták azóta.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Inter fórumon azt írták 1 hónap

Rudee
Nem írt hülyeséget, a vizsgálatok elõtt az orvosok is 3 hónapot mondtak.

nso hülyeséget írt 1 hónap

Brankley
Adom, hogy gyerekes az a sz*ros <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Légy jó, légy hű Magyar!

Rudee
J. Zanetti 3 hónapot pihenhet.