34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#8306 Jaja. Remélem a Valenciat verni fogjuk de az egy naon nehéz meccs lesz de addig még a hétvégi bajnokin is túl kell lenni az sem lesz könnyű. -
Csesza #8305 ez van.
akkor is kötelességünk lett volna megverni az Udinese-t főleg hazai pályán
de mint mondtam volt, ez még akár jól is jöhet a mentalitás szempontjából... -
#8304 Ja értem, de a bíró néha olyanokat ítélt hogy... -
Csesza #8303 nem azon -.-
a MINK szót emeltem ki... -
#8302 Azon is sztem. Mért nem???? -
Csesza #8301 nem a bírón múlt az, hogy nyerünk e vagy nem...
"de így is MINK tartjuk az európai csúcsot" -
#8300 Jó elnézést de az a bíró egy nagy vicc volt.... -
#8299 csúnya beszéd nem megoldás -
#8298 Buzi bíró tiszta csira volt, de a kövi meccsen nyerni kell, egyszer mindenkinek megszakad a nagy sorozata most meg szakadt de így is mink tartjuk az európai csúcsot örökké nem lehet nyerni,bajnokságot meg kell nyerni! -
Csesza #8297 sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni, de remélen ez miatt a köv. meccsen jobban hajt majd a csapat, a bíró mondjuk egy vicc volt de nem ezen múlt a meccs... -
#8296 ne rágódjatok, utcahosszal vezetitek a bajnokságot -
#8295 nyugi, csak savanyú a szőlő -
faláb #8294 Tudod hogy milyen idegesítő vagy?-.- -
faláb #8293 Lehet még jól is jött ez a döntetlen,legalább észhez kap a csapat hogy nem csak nyerni tudnak és legközelebb nagyobb lesz a hajtás. -
#8292 a szép álom nem ért véget, csak egy kis rossz álom is becsuszott.
veretlenek vagyunk, és ha ez megmarad a bajnokság végéig, na az lesz az istenfeletti :D -
#8291 Ne is álmodj róla. Láttam ma a Milan meccsét. Hát öregem ezzel a játékkal nem sok keresnivalótok lesz ellenünk. -
#8290 azért kár h. nem mi szakítottuk meg a szériátokat:P...nem lesz egy boldog márcuisotok^^ majd a BL és a derby^^ viszlát-.- -
#8289 Hát fájó egy kicsit, hogy véget ért ez a szép sorozat amit produkáltunk. Ami vígasztalhat minket az az, hogy több mint 30 mérkőzés óta veretlenek vagyunk, és toronymagasan vezetjük a bajnokságot. Persze remélem az a tény, hogy egy szép sorozat megszakadt és , hogy egy szép álom ezzel végetért, még nem fogja visszavetni a csapatot, és hozzuk azért a jó formát továbbra is. Kemény ez így három-négy naponta.Aki ezek után is azt mondja, hogy milyen könnyü az Inter helyzete, meg, hogy így könnyü bajnokságot nyerni az nem is ért az olasz focihoz.Fel a fejjel, előre kell nézni!
NON MOLLARE MAI!
FORZA INTER -
#8288 Persze magunkat is hibáztathatjuk,mert az első félidőt elszúrtuk nagyon. De a bíró elvett minimum két büntetőt tőlünk, Mottát ki kellett volna állítania és olyanokat nézett el az Udinesenek, gondolok itt többek között De Sanctis érdekes műesését a végén, ami felháborító. -
#8287 Szemét köcsög bíró! Az ilyen miért vezet meccset?? Simán az Inter ellen fújt! Szétvet az ideg! -
a bíró meg egy vicc volt -
#8285 hmmm még 3 perc...Udinesétől udineséig tartó győzelmi sorozat. Ez se rossz de azért ez a döntetlen fáj...főleg a bíro miatt... -
#8284 nincs lendület a játékunkban a gól óta:S pedig de szép is lenne 2-1...:S -
#8283 CCCCRREEESSSSSSPPPOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8282 0-1.... innen nehéz lenne innen fordítan ez ellen az Udinse ellen... -
#8281 ja nem első :D -
#8280 lol 0:1 ^^ meglesz az első x -
Zséé #8279 na csak nem megszakad a sorozat? 0-1 :O -
#8278 félidő 0-0... nem játszunk rosszul de az Udinese nagyon jól védekezik... -
Csesza #8277 nah én exit... -
Csesza #8276 ijjjjj bazzzee -
Csesza #8275 Córdoba, ahogy látom megint adja az élest, mint a Catania elleni meccsen :S -
Csesza #8274 hidd el, én se bánnám :)
de szvsz köze nem lesz az udineieknek hozzátok -.- -
Csesza #8273 jah és a dallamokról jut eszembe, mégvan elég sok más is és meg is volt nekem csak kvára nemtom honnan szedtem le de ha majd meccs után megtalálom akkor majd tolok ide linkeket... -
nah vezessetek már, mert nem kell még egy Udine is a nyakunkra :DDdd -
Csesza #8271 nem, előszőr azt akartam írni és azt is írtam csak aztán javítottam is
nem tok olaszúl, de amikor benyögtem az olasz tanárnak hogy "básztá" akkor jöhetett a beírás :ASDSADasdasdsad -
Csesza #8270 -
#8269 bastardo-t akartál írni szerintem :ASDasdasdasdas -
#8268 de elég sokat van ez a "INTER, INTER, INTER" szal tuti ez dominál végig a tifosik repertoárjában :)
nézem persze jah és hanggal :ASDasdasdasdasd
viszlát -
Csesza #8267 ha tovább nézed a meccset és nem nyomod be a mute gombot akkor majd hallasz mást is :)
pl. azt hogy BASTA PALERMoooo... :DDD