34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Jaja. Remélem a Valenciat verni fogjuk de az egy naon nehéz meccs lesz de addig még a hétvégi bajnokin is túl kell lenni az sem lesz könnyű.
  • Csesza
    ez van.

akkor is kötelességünk lett volna megverni az Udinese-t főleg hazai pályán

de mint mondtam volt, ez még akár jól is jöhet a mentalitás szempontjából...
  • ForzaInter
    Ja értem, de a bíró néha olyanokat ítélt hogy...
  • Csesza
    nem azon -.-

a MINK szót emeltem ki...
  • ForzaInter
    Azon is sztem. Mért nem????
  • Csesza
    nem a bírón múlt az, hogy nyerünk e vagy nem...

"de így is MINK tartjuk az európai csúcsot"
  • ForzaInter
    Jó elnézést de az a bíró egy nagy vicc volt....
  • gabber_saviola
    csúnya beszéd nem megoldás
  • ForzaInter
    Buzi bíró tiszta csira volt, de a kövi meccsen nyerni kell, egyszer mindenkinek megszakad a nagy sorozata most meg szakadt de így is mink tartjuk az európai csúcsot örökké nem lehet nyerni,bajnokságot meg kell nyerni!
  • Csesza
    sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni, de remélen ez miatt a köv. meccsen jobban hajt majd a csapat, a bíró mondjuk egy vicc volt de nem ezen múlt a meccs...
  • Nuno88
    ne rágódjatok, utcahosszal vezetitek a bajnokságot
  • Matthewpamer
    nyugi, csak savanyú a szőlő
  • faláb
    Tudod hogy milyen idegesítő vagy?-.-
  • faláb
    Lehet még jól is jött ez a döntetlen,legalább észhez kap a csapat hogy nem csak nyerni tudnak és legközelebb nagyobb lesz a hajtás.
  • bestGP
    a szép álom nem ért véget, csak egy kis rossz álom is becsuszott.
    veretlenek vagyunk, és ha ez megmarad a bajnokság végéig, na az lesz az istenfeletti :D
  • Lombardini
    Ne is álmodj róla. Láttam ma a Milan meccsét. Hát öregem ezzel a játékkal nem sok keresnivalótok lesz ellenünk.
  • LasCar16
    azért kár h. nem mi szakítottuk meg a szériátokat:P...nem lesz egy boldog márcuisotok^^ majd a BL és a derby^^ viszlát-.-
  • Lombardini
    Hát fájó egy kicsit, hogy véget ért ez a szép sorozat amit produkáltunk. Ami vígasztalhat minket az az, hogy több mint 30 mérkőzés óta veretlenek vagyunk, és toronymagasan vezetjük a bajnokságot. Persze remélem az a tény, hogy egy szép sorozat megszakadt és , hogy egy szép álom ezzel végetért, még nem fogja visszavetni a csapatot, és hozzuk azért a jó formát továbbra is. Kemény ez így három-négy naponta.Aki ezek után is azt mondja, hogy milyen könnyü az Inter helyzete, meg, hogy így könnyü bajnokságot nyerni az nem is ért az olasz focihoz.Fel a fejjel, előre kell nézni!

NON MOLLARE MAI!
    FORZA INTER
  • Lombardini
    Persze magunkat is hibáztathatjuk,mert az első félidőt elszúrtuk nagyon. De a bíró elvett minimum két büntetőt tőlünk, Mottát ki kellett volna állítania és olyanokat nézett el az Udinesenek, gondolok itt többek között De Sanctis érdekes műesését a végén, ami felháborító.
  • Lombardini
    Szemét köcsög bíró! Az ilyen miért vezet meccset?? Simán az Inter ellen fújt! Szétvet az ideg!
  • fsgh

a bíró meg egy vicc volt
  • fsgh
    hmmm még 3 perc...Udinesétől udineséig tartó győzelmi sorozat. Ez se rossz de azért ez a döntetlen fáj...főleg a bíro miatt...
  • fsgh
    nincs lendület a játékunkban a gól óta:S pedig de szép is lenne 2-1...:S
  • fsgh
    CCCCRREEESSSSSSPPPOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fsgh
    0-1.... innen nehéz lenne innen fordítan ez ellen az Udinse ellen...
  • Matthewpamer
    ja nem első :D
  • Matthewpamer
    lol 0:1 ^^ meglesz az első x
  • Zséé
    na csak nem megszakad a sorozat? 0-1 :O
  • fsgh
    félidő 0-0... nem játszunk rosszul de az Udinese nagyon jól védekezik...
  • Csesza
    nah én exit...
  • Csesza
    ijjjjj bazzzee
  • Csesza
    Córdoba, ahogy látom megint adja az élest, mint a Catania elleni meccsen :S
  • Csesza
    hidd el, én se bánnám :)

de szvsz köze nem lesz az udineieknek hozzátok -.-
  • Csesza
    jah és a dallamokról jut eszembe, mégvan elég sok más is és meg is volt nekem csak kvára nemtom honnan szedtem le de ha majd meccs után megtalálom akkor majd tolok ide linkeket...
  • gabber_saviola

nah vezessetek már, mert nem kell még egy Udine is a nyakunkra :DDdd
  • Csesza
    nem, előszőr azt akartam írni és azt is írtam csak aztán javítottam is

nem tok olaszúl, de amikor benyögtem az olasz tanárnak hogy "básztá" akkor jöhetett a beírás :ASDSADasdasdsad
  • Csesza
  • gabber_saviola
    bastardo-t akartál írni szerintem :ASDasdasdasdas
  • gabber_saviola
    de elég sokat van ez a "INTER, INTER, INTER" szal tuti ez dominál végig a tifosik repertoárjában :)

nézem persze jah és hanggal :ASDasdasdasdasd

viszlát
  • Csesza
    ha tovább nézed a meccset és nem nyomod be a mute gombot akkor majd hallasz mást is :)

pl. azt hogy BASTA PALERMoooo... :DDD