34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#8226 -
Csesza #8225 Filkor megint a felnőtt csapattal készűl!
-
#8224 Na jó napot mindenkinek! Nagy ma itt a csönd. -
#8223 Ettől vannak jobb oldalak is. Lásd a www.goalzz.com vagy a www.goalslive.com. Ezek gyorsabbak, pontosabbak és design-osabbak is. -
#8222 www.livescore.com -
#8221 közel van az a márc 11. esélytelenek nyugalma velünk van-.- -
#8220 Mi a helyzet a Meazza stadionnal? Csak mert a Milan meccsén több mint 60 ezer ember van illetve annyian mehetnek be. Akkor ezek szerint megint egy csomó dolgot megcsináltak amelyek hiányosságként szerepeltek eddig. Ez azért is jó hír mert így akkor mire jön a derbi akár helyre is állhat minden. -
#8219 Már megint ezzel a tiszta bajnoksággal jösz te is Milan azért ha télen már jól erősített, de ott nem csak az a baj hogy nem erősítettek jól Zombori is mondta a sport tv-n hogy cszínüleg mentális gondok lehetttek mert már jók vagytok:P -
Maldini 92 #8218 gratulálok a győzelemhez.sajnos most ti vagytok a legjobbak olaszországban[fáj kimondani de igy van sajnos].Idén nem botlotok annyit a kicsik ellen mint eddigés ez nem a pontlevonás oka.Lassan jövünk ki mi is a gödörből.A Milannal szerintem se a 8 pont volt olyan megrázó inkább az erősítés hiánya volt a gond.Bízom benne hogy jövőre jól erősít a Milan és egy jó és TISZTA olasz bajnokságot láthatunk. -
#8217 Jaja most mink vagyunk a legjobbak és kész, nem tudják elviselni. -
#8216 Ne is törődj vele.Én már megszoktam. A világon szinte mindenki ellenünk van, de már magasról teszek rá. -
#8215 -
#8214 -
#8213 Így igaz! Én egyszer ezt mondtam el az Olasz foci szerelemseinek topikban erre nagy flém keletkezett belőle és kaptam 2 büntipontot. -
#8212 Egyébként itt megtekinthető az összes gól: Catania-Inter -
#8211 Pazar játékunk volt ma is. Ez a csapat nagyon jó. Nem kell ezt a calciopolival magyarázni.Abban egyetértek, hogy adott könnyebséget a dolog, de azért ez semmit nem von le a csapat érdemeiből és abból, hogy ez valóban egy igazi CSAPAT most. Nem beszélve arról, hogy a súlyosabban büntetett Fiorentina képes volt megrázni magát és lám milyen jól hozzák az eredményeket, de a Milan az enyhébb büntetéstől összezuhant. Ami persze az én szabad véleményem szerint nem köthető össze a büntetéssel. Nem a calciopoli miatt olyan a Milan amilyen, és nem véletlenül van 30 pontos különbség a két milánói csapat között. Itt más bajok vannak. Abban egyetértek a kétkedőkkel, hogy jövőre egész más lesz a bajnokság, de azt továbbra sem tudom elfogadni és kategórikusan ELUTASÍTOM, hogy az Inter csak azért jó mert stb.stb.stb. -
#8210 Köszönjük a gratulációt. Jó kis meccs lesz a derbi szerintem is, de az esélyesek erősen mi vagyunk. De majd március 11.-én elválik. ;) -
Csesza #8209 mellesleg:
VICENZA 0-2 INTER (HT: 0-0)
Scorers: Andreolli 63, Filkor (pen) 66. -
Csesza #8208 majd valaki felébreszt -.- -
#8207 hát asszem nekünk kell megtörni ezt a nagy sorozatot^^ grat amúgy -
Csesza #8206 egész jó volt a meccs, nem volt semmi extra a 7 gólon kívűl :P
kicsit sajnálom azt a 2 bekapott gólt, de GRAT A CSAPATNAK :) -
#8205 2-5... na ez nemsemmi meccs volt a hótunalom 0-1 után:DD -
#8204 Vége 5-2-re nyertünk a 2 félidőben parádéztunk gólesó volt megvan a 17 győzelem is zsinórban, nagyon nagy grat a csapatnak -
Mars Delight #8203 attól még látom sima meccs.. -
#8202 Örömfoci, gólparádé, fieszta! Kár a két kapott gólért. -
Mars Delight #8201 Már csak adrinak kellene betalálnia -
#8200 Potyognak a gólok a második félidőben az már tény.5:2 Cruz révén. :) -
#8199 MICSODA MECCS!!!!!!!
2-5 :DDDDDDD -
#8198 Cruz gól 5-2:DD -
Mars Delight #8197 4-2?jó kis meccs lehet én liga kupa döntőt nézek ó,mennyi van még a meccsből?amugy sztem sima győzelem lesz! -
#8196 Corona gól:SSSSDDD 4-2 -
#8195 anyám mekkora védelmi hiba:SSS
2-4 -
#8194 na Ibra ez szép volt :) 1-4
Adri-Ibra csere -
#8193 Ibra le
Adri be -
#8192 Ibra góóóóóóóóóól 4-1 -
#8191 1-3 :SSS -
#8190 Na kérem ha a csapatnak megjön a kedve akkor alkot is rendesen. Bravo Grosso!Ez szép volt! -
#8189 Grosso góóóóóóóóóóóóóll!!!!!!!!!! DE mekkora uristen!!!!! 3-0 -
#8188 ATYAÉG!!!!!!! GROSSOO!!!!!!!! -
#8187 mi maradt ki!!!!!