34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    nemmondod?! ez a (j vs. ly) itt az esgén nagy forradalom

és ha észrevetted volna én mindig így írom, már csak ezért is...
  • Lombardini
    A muszáj az pontos "j"
  • fsgh
    jaja

én mondjuk beválalnék még1 xet ha továbbjutunk a blben
  • Csesza
    hát de nem is volt annyira hasznos a védekezésben, mint ha a támadásokat kellene építenie :)

nah mind1, mi ezeket látatlanba nem tudjuk előre megjelenzni, majd minden kiderűl
  • fsgh
    pedig már volt 1x 2x olyan szerepkörben:) az hogy néha feljön lőni egy kapufát az mellékes:D:P
  • Csesza
    ő nem az a fajta játékos akinek azt mondod, hogy ne nagyon támadj, inkább húzódj vissza és a védekezésre koncentrálj :)
  • fsgh
    Stankovic se támadna annyira előre...
  • Csesza
    szvsz a livorno elleni keretednél nem valami nagy a középpályás védelem :)

mert dacourt egyedül nem sokat ér...
  • fsgh
    huhh Zanettit kifelejtettem:S akkor egy kis jav: Solari helyére őt tenném...
  • Csesza
    jah tényleg, a szokásos :(
  • Csesza
    engem ne csitítgass gecie :ASDasdsadasdsdas

Livorno:
    Cesar

Maicon Mátrix Samuel Grosso

Stanko Zanetti Dacourt Solari

Ibra Recoba
  • fsgh
    most nézem nem élőben adja 18:00kor a soprt1 holnap a meccsünket hisz a mi meccsünk 15:00-kor lesz:SSS

nem tudom hogy neten nézzem az eredményt vagy várjam meg a felvételt...

(egy ötlet...aki neten követi majd az a meccsel kapcsolatos dolgokat spoilerbe irja már ok?)
  • fsgh
    psssszzzzz

inkább arról beszéljünk hogy szerintetek kik kezdjenek a Livorno ellen(figyelembe véve azt is hogy sorsdöntő Valncia meccs jön rá 3 nappal)
  • Csesza
    addig muszály többszőr beírnom, amíg folyamat visszakérdezel...
  • Lombardini
    Most ezt még hányszor írod be? Most oktatást tartasz nekem vagy mi? Csak, hogy tudjam. Egy ártatlan poén volt, de már elmentünk egy másik irányba ezzel. Na mindegy hagyjuk.
  • fsgh
    ezek alapján a kezdőcsapataim:

LIVORO

J.Cesar

Maicon Samuel Cordoba Grosso

Dacourt

Stankovic Solari

Figo

Cruz Ibrahimovic

VALENCIA

J.Cesar

Maicon Burdisso Materazzi Maxwel

Solari Dacourt Cambiasso

Stankovic

Crespo Ibrahimovic

• fsgh
    itt az Óriási keret a Livorno ellen

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named a 24-player squad for the upcoming league and cup games against Livorno and Valencia:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lampros Choutos.

(azért van benne ennyi játékos mert Livornoból kapásból Valenciába utazik a csapat...meghát az nem tesz rosszat a közérzetüknek ha együtt a csapat:) )

FORZA INTER!
  • faláb
    Nem tudom mi köze van a roflnak a röfögéshez,de ez már off...
  • Csesza

tegyél az ellen, hogy ne legyen pangás...

attól, hogy beírsz, hogy mi ez a pangás nem fog pörögni a topik
  • Lombardini
    Ne röfögj!
  • faláb
    ROFl
  • Lombardini
    Mi ellen legyek?
  • Csesza
    de mondjuk attól, hogy napont beírsz egy ilyen hsz-t kezdésnek, hogy miért van pangás, attól nem fog pörögni a topik...

ennyi erővel te is tehetnél ez ellen :)
  • Lombardini
    Te szegény. Majd visszasírod te még a sulit. :P Én dolgozom reggel 8.30-tól este 17.30-ig, és szombaton is nyomom 8.00-tól 12.00-ig.
  • ForzaInter
    Hát az sajna.
  • faláb
    Milyen alvásról zagyválsz itt?
    Iskola volt,vazze
  • fsgh
    márakinek:P
  • Csesza
    mert vszeg suli van? :)
  • Lombardini
    Miért alszik a banda?
  • Lombardini
    Ja jó.
  • Csesza
    nem esett senki senkinek, csak közölve lettek az idegesítő dolgok és a tények, amihez talán tudja majd tartani magát az az ember aki magára veszi...
  • Lombardini
    Hát amin most vitáztok az bezony tökre felesleges. Ne csináljátok már gyerekek. Most nem kell egymásnak esni ilyen kis piszlicsáré ügyek miatt.
  • Csesza
    túl sokat visszelsz -.-
  • ForzaInter
    Csak mondtam hogy ennyit nyertek.
  • Csesza
    és ez hol volt szted kérdés? egy szval is mondtam, hogy az Inter vagy bármelyik más csapat a csúcstartó?
  • ForzaInter
    Jó csak viccből mondtam hogy megnyernénk ott minden meccset. 25 meccset nyert egyébként a Celtic ott.

#8310: Csesza ezt neked tudni kéne:DDD Még amugy erről nem halottam.
  • fsgh
    el vagytok tévedve...a FERENCVÁROS tartja 32 győzelemmel...tegnap mutatták a sport1-en... mondták hogy küldik is az olasz lapokhoz mert azt nem vették bele...
  • Csesza
    nincsen ha...

az internek a skót bajnokságban nem lenne ilyen kerete.

teljesen más, a Celtic a saját hazája bajnokságában hasonló max kicsit jobb kerettel játszik, mint a top skót csapatok, pl. Rangers
    tehát az így is hatalmas szó

annak ellenére hogy én erről nem is halottam
  • ForzaInter
    De ők tartják, de top bajnokságokban az Inter, mondjuk a Skót bajnokságban minden meccset nyernénk sztem:DD
  • vmvr
    nem a Celtic tartja? huszon akárhány győzelemmel sorozatban