34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #8346 nemmondod?! ez a (j vs. ly) itt az esgén nagy forradalom
és ha észrevetted volna én mindig így írom, már csak ezért is... -
#8345 A muszáj az pontos "j" -
#8344 jaja
én mondjuk beválalnék még1 xet ha továbbjutunk a blben -
Csesza #8343 hát de nem is volt annyira hasznos a védekezésben, mint ha a támadásokat kellene építenie :)
nah mind1, mi ezeket látatlanba nem tudjuk előre megjelenzni, majd minden kiderűl -
#8342 pedig már volt 1x 2x olyan szerepkörben:) az hogy néha feljön lőni egy kapufát az mellékes:D:P -
Csesza #8341 ő nem az a fajta játékos akinek azt mondod, hogy ne nagyon támadj, inkább húzódj vissza és a védekezésre koncentrálj :) -
#8340 Stankovic se támadna annyira előre... -
Csesza #8339 szvsz a livorno elleni keretednél nem valami nagy a középpályás védelem :)
mert dacourt egyedül nem sokat ér... -
#8338 huhh Zanettit kifelejtettem:S akkor egy kis jav: Solari helyére őt tenném... -
Csesza #8337 jah tényleg, a szokásos :( -
Csesza #8336 engem ne csitítgass gecie :ASDasdsadasdsdas
Livorno:
Cesar
Maicon Mátrix Samuel Grosso
Stanko Zanetti Dacourt Solari
Ibra Recoba -
#8335 most nézem nem élőben adja 18:00kor a soprt1 holnap a meccsünket hisz a mi meccsünk 15:00-kor lesz:SSS
nem tudom hogy neten nézzem az eredményt vagy várjam meg a felvételt...
(egy ötlet...aki neten követi majd az a meccsel kapcsolatos dolgokat spoilerbe irja már ok?) -
#8334 psssszzzzz
inkább arról beszéljünk hogy szerintetek kik kezdjenek a Livorno ellen(figyelembe véve azt is hogy sorsdöntő Valncia meccs jön rá 3 nappal) -
Csesza #8333 addig muszály többszőr beírnom, amíg folyamat visszakérdezel... -
#8332 Most ezt még hányszor írod be? Most oktatást tartasz nekem vagy mi? Csak, hogy tudjam. Egy ártatlan poén volt, de már elmentünk egy másik irányba ezzel. Na mindegy hagyjuk. -
#8331 ezek alapján a kezdőcsapataim:
LIVORO
J.Cesar
Maicon Samuel Cordoba Grosso
Dacourt
Stankovic Solari
Figo
Cruz Ibrahimovic
VALENCIA
J.Cesar
Maicon Burdisso Materazzi Maxwel
Solari Dacourt Cambiasso
Stankovic
Crespo Ibrahimovic
-
#8330 itt az Óriási keret a Livorno ellen
APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named a 24-player squad for the upcoming league and cup games against Livorno and Valencia:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni, 79 Fabian Carini.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lampros Choutos.
(azért van benne ennyi játékos mert Livornoból kapásból Valenciába utazik a csapat...meghát az nem tesz rosszat a közérzetüknek ha együtt a csapat:) )
FORZA INTER! -
faláb #8329 Nem tudom mi köze van a roflnak a röfögéshez,de ez már off... -
Csesza #8328
tegyél az ellen, hogy ne legyen pangás...
attól, hogy beírsz, hogy mi ez a pangás nem fog pörögni a topik -
#8327 Ne röfögj! -
faláb #8326 ROFl -
#8325 Mi ellen legyek? -
Csesza #8324 de mondjuk attól, hogy napont beírsz egy ilyen hsz-t kezdésnek, hogy miért van pangás, attól nem fog pörögni a topik...
ennyi erővel te is tehetnél ez ellen :) -
#8323 Te szegény. Majd visszasírod te még a sulit. :P Én dolgozom reggel 8.30-tól este 17.30-ig, és szombaton is nyomom 8.00-tól 12.00-ig. -
#8322 Hát az sajna. -
faláb #8321 Milyen alvásról zagyválsz itt?
Iskola volt,vazze -
#8320 márakinek:P -
Csesza #8319 mert vszeg suli van? :) -
#8318 Miért alszik a banda? -
#8317 Ja jó. -
Csesza #8316 nem esett senki senkinek, csak közölve lettek az idegesítő dolgok és a tények, amihez talán tudja majd tartani magát az az ember aki magára veszi... -
#8315 Hát amin most vitáztok az bezony tökre felesleges. Ne csináljátok már gyerekek. Most nem kell egymásnak esni ilyen kis piszlicsáré ügyek miatt. -
Csesza #8314 túl sokat visszelsz -.- -
#8313 Csak mondtam hogy ennyit nyertek. -
Csesza #8312 és ez hol volt szted kérdés? egy szval is mondtam, hogy az Inter vagy bármelyik más csapat a csúcstartó? -
#8311 Jó csak viccből mondtam hogy megnyernénk ott minden meccset. 25 meccset nyert egyébként a Celtic ott.
#8310: Csesza ezt neked tudni kéne:DDD Még amugy erről nem halottam. -
#8310 el vagytok tévedve...a FERENCVÁROS tartja 32 győzelemmel...tegnap mutatták a sport1-en... mondták hogy küldik is az olasz lapokhoz mert azt nem vették bele... -
Csesza #8309 nincsen ha...
az internek a skót bajnokságban nem lenne ilyen kerete.
teljesen más, a Celtic a saját hazája bajnokságában hasonló max kicsit jobb kerettel játszik, mint a top skót csapatok, pl. Rangers
tehát az így is hatalmas szó
annak ellenére hogy én erről nem is halottam -
#8308 De ők tartják, de top bajnokságokban az Inter, mondjuk a Skót bajnokságban minden meccset nyernénk sztem:DD -
#8307 nem a Celtic tartja? huszon akárhány győzelemmel sorozatban