34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#8599 Nyertünk!!!!!!!!!! CRUZ,IBRA mekkorrák voltak ha az a sarkalás bemegy.... köszönöm fiuk hogy megnyertétek!!! FORZA INTER!!!! -
#8598 Köszi szépen! ;) -
#8597 grat nektek -
#8596 nem kezdik el, mert repül mind1-ik. -
#8595 Na srácok ne kezdjétek már itt is. Bazz minden fórumon ez megy. Muszáj ezt csinálni? -
#8594 arról beszélsz amiről csak akarsz, de plz ne itt... -
#8593 csak nem veled -
#8592 Arról beszélhetnénk ki a szánalmasabb. -
Csesza #8591 -
#8590 ez ellen a csapat ellen nem nagy szám :D olyan szánalmasak mint a juventus kb
Brescia-Juventus 3-1 :DDDDDDDDD -
#8589 megnyertük a derbyt!megnyertük a derbyt!megnyertük a derbyt!
:)))) -
#8588 A rangadó góljai itt -
#8587 HAHAHAHA -
#8586 Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! -
#8585 Crúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúz góóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!Mekkora cere!! -
#8584 Mekkora mázlista a Milan és pont aza f*sz rugta a gólt ááá, a második félidőben odaverjük őket! FORZA INTER!!! -
#8583 b@sszameg!!! sokkal jobbak voltunk erre -
DJ BP #8582 most én is (nem szeressük a Milant :), bár akinek szurkolok bármilyen sportágban, az már 2 éve semmit sem nyer :DDD -
#8581 nem szurkol, csak szeretne győzelmet :Ddddddd -
#8580 húúú Gábor az Internek "szurkol" :DDD ritka alkalom:) -
#8579 hát most azt kell mondanom, hogy csapatomnak Inter győzelem kéne :) -
#8578 FORZA INTER!!! Nyerni kell! -
#8577 Mindjárt kezdődik:))
FORZAINTER!!! -
#8576 ebből kettőt thx:)
-
#8575 Így igaz! Grat Attila! -
#8574 Grat a csapatnak és pesze Filkornak! -
#8573 CHIEVO 0-3 INTER (HT: 0-1)
Scorers: Ribas 22, Filkor (pen) 52, Balotelli 63. -
#8572 A nagy meccs előtti csönd:DDDDD -
#8571 Cambiasso seholRecoba remélem pados min. lesz. -
#8570 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.
Se Cambiasso se Adriano...:SRecoba ott van de sztem még a padra se kerül... -
#8569 kevertem sorry...tudd be annak h fáradt vok... -
#8568 :D -
#8567 Hát nekem nincs ma. Nem tudom honna veszed? -
Csesza #8566 Adriano felépült, Burdisso megbocsátott
Mar. 9. 09:16
-Milano-
A sérültek közül ketten elképzelhető hogy pályára lépnek majd vasárnap a Milan elleni roppant fontos bajnoki összecsapáson. Adriano szinte biztos bevethető lesz, de Cambiasso játéka sem elképzelhetetlen. Mancini nagy valószínűséggel mind a két játékost a kispadra fogja majd rakni, így bármikor bevethetőek lesznek a találkozó folyamán.
Adriano nem az első nehéz periódusát tudja le ebben az idényben és bizony ennek a mostani kiesésnek megint az lett az eredménye hogy a brazil szövetségi kapitány Dunga nem hívta őt be a válogatott keretbe mikor is március 24-én és 27-én Svédországban előbb Chile, majd Ghána ellen lép pályára a Selecao. A kapus Julio Cesar ellenben kézhez kapta a behívót így ő fogja az Intert képviselni a találkozókon. De vissza a csatárra. A tegnap előtti orvosi vizsgálatok alapján tegnap már a többiekkel edzett Adri, így tesz ma is, de azért ne feledjük ezen a héten mégsem tudott teljes értékű munkát végrehajtani.
A 15 napja az Inter-Valencia meccsen megsérült Cambiasso esete egy kicsit más. Sokat dolgozott az elmúlt napokban azon hogy minél előbb visszatérhessen de sérülése folyamatosan megakadályozta ebben. Ettől függetlenül tegnap ő is a társaival készült már de azért látszott a mozgásán hogy nem megy minden feladat azonnal. Egy biztos, amennyiben az állapota engedni fogja és szükség lesz rá, ő bevethető lesz vasárnap!.
Most pedig kicsit foglalkozzunk Burdissoval, aki a Valencia mérkőzésen történtek egyik legfőbb áldozata volt. Persze van aki ezt nem így látja Marchena szerint például Navarro csak megvédte őt a rárontó Burdissotól. Érdekes meglátás, szerintem teljesen felesleges is foglalkozni ezekkel a szubjektív véleményekkel, aki látta a történteket úgy is tudja miről van szó. Tehát Burdisso aki úgy néz ki most már nem neheztel az eszét vesztett cserejátékosra. ”Részemről le van zárva az ügy. Marchenaval ugyan veszekedtem de ez hozzátartozik a focihoz hiszen a pályán igen nagy és feszült csata volt végig. Aztán jött egy teljesen más nem odavaló reakció Navarro részéről… Nagyon örülök a csapattársaim reakciójának ismét megmutattuk hogy milyen egységes csapat vagyunk a pályán kívül is. Nagyon bízok az UEFA döntésében.” Ezek voltak a játékos szavai mikor a csapat hajnali háromkor megérkezett Malpensára. Tegnap pedig már így nyilatkozott a játékos. ”Már megbocsátottam Navarronak. Nem beszéltünk ugyan csak smst váltottunk tegnap, ő elnézést kért én pedig részemről lezártnak tekintettem az ügyet. Ennyi.”
A probléma csak az hogy a történetnek még közel sincs vége, hiszen az UEFA nem igen szokta tolerálni az ilyen eseteket. Eltiltások illetve büntetések mindenképpen várhatóak, csak kérdés hogy kire és milyen súlyosan súlyt majd le a bizottság. Az egyetlen ütést Burdisso kapta Navarrotól, sem előtte sem utána nem volt már csak lökdösődés és futkározás egymás után. Tegnap Francesco Toldo beszélt egy rádióban az ügyről és mint elmondta az egészet Marchena kezdte hiszen ”Előbb inzultálta Burdissot, majd a spanyolok és az argentinok egymásnak estek, sőt egyre többen lettek a pályán. Bementem hogy megfékezzem Burdissot erre berohant Navarro és a többit mindenki láthatta. Először nem gondoltam semmi rosszra, de olyan ütést kapott Nicolas orra hogy kiugrott a helyéről és óriási volt a fájdalma. Cordoba megpróbálta elkapni, majd pedig többen az öltözőben akartuk felelősségre vonni a tette miatt.”
(internazionale.hu) -
#8565 és pont ma vagy te is Szülinapos?:) hát grat:) vrbeli Interes:P -
Csesza #8564 HBD :)
-
#8563 BOLDOG SZÜLINAPOT INTER!!!! -
#8562 Na jó napot. De nagy itt a csönd!
MA 99 ÉVES AZ INTER! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A KLUBNAK! -
#8561 Hát igen ne haza menjen, ha nem vmi európai ligába. De azért jó lenne ha maradna csak sajnos sokat sérült, de nagy játékos naon. -
Csesza #8560 igaza is van, jobban járna ha elmenne innen, de remélem nem haza megy játszani hanem valamelyik másik nagy európai ligába, hogy lássuk még játszani