FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Még ha én nem is voltam tt..)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Oct. 3. 12:36 -Milánó- Hétvégén és jövõ hét elején szerte a világban VB selejtezõket játszanak majd. Az Inter keretébõl 12 játékost hívtak be a szövettségi kapitányok. Íme a teljes lista:
Dejan Stankovic: Litvánia-Szerbia és Szerbia-Bosznia
Alvaro Recoba: Ecuador-Uruguay és Uruguay-Argentina
Pierre Wome: Kamerun-Egyiptom
Adriano, Julio Cesar: Bolivia-Brazilia és Brazilia-Venezuela
Luis Figo: Portugália-Liechtenstein és Portugália-Lettország
Marco Materazzi: Olaszország-Szlovénia és Olaszország-Moldávia
Obafemi Martins: Nigéria-Zimbabwe
Ivan Ramiro Cordoba: Kolumbia-Chile és Paraguay-Kolumbia
David Pizarro: Kolumbia-Chile és Chile-Ecuador
Kily González, Walter Samuel: Argentina-Peru és Uruguay-Argentina
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Megérdemelten nyert ma a Juventus (remélem majd a Milanoi visszavágon elkapjuk õket)
ui.: ezt az Ibrah gyereket egyre jobban utálom, jól cselez meg jó felépítésú, de egyszerûen gusztustalan ahogyan játszik - én még régebben azthittem Figo az aki a legundorítobban játszik, de nem Ibrah az
Materazzit speciel 3x kilehetett volna szórni😄
a lábuk nem ért össze
ugyanez volt Martinsnál is
de lehet hogy egy vereség után én is keresném az ilyen kibuvókat hogy miért vesztettünk
Mancini😄 azthiszi ha gólt kell lõni akkor behoz 4 csatárt akkor gólt lõ az inter?😄 nuku középpálya és ívelgetták fel a négy csatárnak
látszik hogy teljesen tapasztalatlan edzõi téren
ezt is a bíróra tudod fogni?😄DDDDDd
a védõsorotok úgy játszott mint egy vadállat, minimum kettõt ki kellett volna szórni
a tizenegyeseidrõl nem is beszélve😄 szted ha egy 170 centis kis Martins befut 3 védõ közé akkor azt nem tudják szabályosan megállítani? egyenlõ testhelyzet volt mind Martins mind Adriano lepattant szó szerint
de hát mit is várhatunk egy interestõl, lehetett tudni hogy nem tudod elviselni a vereséget
nem gondolod hogy tenni is kellett volna vmit a gyõzelemhez?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nc
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#mf3>#mf3>
pedig ajaxba szimpi volt...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -