34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#8559 hát tényleg nagy hülyeség volt, Recoba nagyon tud keverni -
faláb #8558 Hát talán jobb lett volna ha ő játszik Crespo/Cruz helyett:S -
#8557 Recoba kiakadt Mancinire
2007.03.07. 18:00
Alvaro Recoba dühösen fogadta, hogy Roberto Mancini nem küldte be a pályára tegnap a Valencia elleni BL-visszavágón a Mestallában. A Gazzetta Dello Sport szerint az uruguay-i meg is kereste Massimo Morattit, az Inter elnökét, hogy a klub minél hamarabb engedje el őt Milánóból.
"Haza akarok menni." - közölte Recoba, aki úgy gondolja, hogy Roberto Mancini edzősködése alatt neki már nincs sok esélye a Nerazzurriknál. Recoba 1997 óta tagja az Inter keretének (egyedül az 1998/99-es szezont töltötte kölcsönben a Veneziánál): 176 bajnoki mérkőzésen lépett pályára eddig a Serie A-ban, 71 gólt szerzett.
-
#8556 Mancini: Büszke az Interre
„Nagyon csalódottak vagyunk a BL kiesés miatt. Nagyon fontos lett volna a továbbjutás az idei szezonunk szempontjából.”- nyilatkozta a Sky Italianak a valenciai mérkőzés után Roberto Mancini, az Inter vezetőedzője.- „Igazán kár, hogy tettük, amit nekünk kellett, voltak lehetőségeink, de nem tudtunk élni vele.”
Megkérdezték, hogy miért ezt a felállást választotta a Valencia ellen: „Kellett egy ember a középpályára, aki többet védekezik, mert Dacourt nem volt 100%-os és a szélsőket megkértem, hogy inkább a támadásokat támogassák. Burdisso jól szerepelt, ahogy az egész csapat. Ahogy már mondtam, az egyetlen hiányzó tényező a gól volt, amit nem sikerült megszereznünk a kidolgozott helyzeteinkből.”
„A két gól, amit otthon kaptunk, természetesen szerepet játszott, de nekünk lehetőségünk volt, hogy helyrehozzuk ezt a két gólt. Valencia főként védekező taktikával játszott, de mindig sikerült minket megállítaniuk. Ez hiba, mert mi szinte mindig gólt szerzünk.”
„Ibra kevésbé villogott, mint Livornoban? 8 emberrel védekeztek, rendkívül nehéz volt megtalálni az üres területeket. Volt jó pár lehetőségünk, nagyon csalódottak vagyunk, mert a bajnokságban már tetemes előnnyel vezetünk, ezért a BL-re tudtunk volna koncentrálni, ha továbbjutunk.”
Mancininek felvetették, hogy nem a fáradtság látszik-e az Interen: „Szerencsétlenek voltunk, hogy olyan játékosokat vesztettünk el, mint Vieira és Cambiasso, akik nagyon fontosak a csapat számára. De büszke vagyok arra, hogy a csapat úgy esett ki a versengésből, hogy nem kapott ki a párosításban.”
Az Inter büntetőt reklamált a 35. percben, mikor úgy tűnt, hogy Albiol kézzel ért a labdához. „Akármit mondunk, nem számít már, de akkor abszolút kezezett. Ezen kívül volt egy jó meccse a játékvezetőnek.”
A Mestalla-i találkozó végét elrontotta egy incidens, melynek végén egy Valencia cserejátékos eltörte Burdisso orrát. „Nem láttam semmit, mert én voltam az első, aki visszament az öltözőbe. A srácok elmondták, hogy mi történt. Most láttam a felvételt, a Valencia játékos gyáva volt. Mást nem tudok mondani egy olyan emberről, aki üt, majd elmenekül.
forrás: inter.hunsport.hu -
#8555 nyomi juvésoknak meg savanyú a szőlő -
#8554 Cuper első szezonban 2. lett az Interrel úgy, hogy utolso fordulo előtt még 1.ök voltunk
-
#8553 Cuper nehogymár, sztem nem rugjak ki Mancinit hülyeség lenne, egy dolog hogy kiestünk a bl-ből de azért a bajnokságban csak vezetünk simán. -
#8552 részvét nektek. érdekes volt a tegnapi meccs végi jelenet, ijet nem is tudom mikor láttam utoljára bár nem lepett megannyira ( argentín, olasz, spanyol ) csupa temperamentumos nemzet. Vezetőség hejében én nem bocsájtanám el Mancini-t de szezon végén elküldeném és bepróbálkoznék Lippinél. De ha most kirúgják akkor mind1 kit csak ne Cuper-t vegyék fel ( ő még innen is eltudná bukni a bajnokásgot) -
#8551 #8500-ért. -
faláb #8550 ??? -
#8549 Elnézést a durva beszédért:) -
faláb #8548 Gondoltam hogy Mancini be lesz szarva és ilyen fosós taktikával állunk ki:( -
Csesza #8547 a meccsről csak annyit, hogy szvsz szánalmasan szarul játszottunk, ahhoz képest, hogy meg kellett volna vernünk a Valencia-t, hihetetlen, hogy milyen taktikákat alkalmaz Mancini...
a balhé már az elején benne volt a légkörben amikor Ibra fellökte az eggyik játékost az elején (talán Albiol volt az) és rátámadtak, főleg Canizares
nem kellett volna ez a nagy balhé a végén
biztos vagyok benne, hogy egy 6-7 játékost eltíltanak
főleg Navarrot, de Burdisso-t is és sztem Cruz,Maicon,Córdoba is el lesz tiltve az miatt ahogy rátámadtak arra a vefutó emberre
nomeg akik nemtom mit műveltek benn az öltözőkben, ott csak(?) Figo-t és Marco-t láttam
szar meccs, balhéval fűszerezve :S -
#8546 "Szégyelli magát a viselkedéért David Navarro, aki szerdán a Macra című spanyol sportnapilapban kért elnézést azért, mert leütötte Nicolas Budissót, az Inter futballistáját.
„Korábban soha nem csináltam ilyet, biztos vagyok abban, hogy a családom is csalódott bennem” – fogalmazott a 26 éves védő.
„Szégyellem magam, és nagyon-nagyon sajnálom, amit tettem – folytatta. – Nem láttam még a televíziós felvételeket, és az az igazság, hogy nem is akarom megnézni.”
„Teljesen kivagyok, hiszen ilyesmit soha életemben nem csináltam, és később sem teszem meg újra.”
Emlékeztetőül: Navarro a kispadról ugrott fel és rohant be a pályára a lefújás után, amikor csapattársa, Carlos Marchena és Burdisso összetűzésbe keveredett.
Navarro egy ütéssel leterítette Burdissót, majd nyakába vette a lábait, mert több Inter-játékos is üldözőbe vette. A Valencia 17-ese a megtorlás elől az öltözőbe menekült, de oda is követték az ellenfél futballistái.
„Amikor láttam, hogy 'rámentek' Carlosra (Marchenára), berohantam a pályára idézte fel Navarro a történteket. Láttam Burdissót, és szét akartam választani őket, de elvesztettem a fejem.”
Hozzátette még: megpróbálja felhívni Nicolas Burdissót, hogy bocsánatot kérjen tőle a történtekért.
A európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága március 22-én tárgyalja a történteket, és várhatóan súlyos büntetésekről hoz döntést."
nso.hu -
DJ BP #8545 mostanában egyre több a balhé... vajon miért? Akár Angliában, akár olasz- és spanyolországban -
#8544 El fogják nyugi. -
#8543 eltörték Burdisso orrát...remélem a bl-től eltiltják vagy 1-2 évre azt a f@szt...:@@@:| -
#8542 A szokásos gratuláció és mezcsere ezúttal elmaradt, kezdésnek Materazzi akaszkodott össze Ayalával. Ezt a nem gyenge leosztást Marchena és Burdisso párosa követte.
Valószínű szóbeli sértésekkel indult, majd a tetteké lett a főszerep: a Marchena által meg is rúgott Burdissót féltucatnyi Inter-játékos is alig tudta lefogni, hogy elégtételt ne vegyen.
Amikor már mozdulni sem bírt, érkezett a cserepadról melegítőben David Navarro, aki egy még “bontatlan” Valencia-mezt lobogtatva szemből egy méretes ütéssel eltörte Burdisso orrát.
A védő elterült, csapattársai pedig Navarro után rontottak. Zanettinek nem sikerült hátulról felrúgnia, miként Córdoba próbákozása is sikertelen maradt. A keresztező Maícon viszont több “eredménnyel” járt: ő combon talpalta a szerencséjére felugró spanyolt, aki lendületét nem veszített el, így be tudták őt menekíteni az öltözőbe.
A vérző orrú Burdissót és az ütést látva többen a spanyolok öltözője felé vették az irányt. Figót és a civilben a folyosón ácsorgó Adriano, Cambiasso kettőst a rendezők nagy nehezen, csak a helyszínére érkező rendőrök segítségével tartották kívül. Az Inter cserekapusa, a jól megtermett Toldo azonban vérgőzős fejjel berontott.
Állítólag később azért néhány, meg nem nevezett társa követte, Mancini viszont egyelőre csak Toldót vizitjét ismerte el.
A pályán nagysokára állt helyre a rend, Burdissót hordágyon kellett levinni, Ibrahimovicsnak is jó idő telt, amíg legalább annyira lenyugodott, hogy nem kezdeményezett verekedést.
Állítólag a stadiont elhagyó Inter-busz ablakát is betörték, de ezt a hírt rendőri források egyelőre tagadták. Már bőven elmúlt éjfél, amikor az olasz csapatot szállító busz a Mestallából a valenciai reülőtér felé vette az irányt.
Forrás: nso.hu
-
#8541 Örvendek. Azért a keselyűk csa előkerülnek. Büszke lehetsz magadra. -
#8540 Ezen jót röhögtem. Milyen igaz :D -
#8539 A baj az, hogy sajnos már két hete a Meazzában eldőlt a továbbjutás. Az a két bekapott gól mindent eldöntött. Mert ha nem lettünk volna gólhátrányban akkor biztos vagyok benne, hogy a Velancia ugyanúgy mint tegnap nem rúgott volna gólt és mi megyünk tovább. De ez már csak az a bizonyos "ha" ami pedig mint tudjuk nincsen a fociban.
Még mindíg csalódott vagyok. -
#8538 az tényleg nem volt gyenge... de az egész videót leadhatnák a Eurosporton éjjel valamelyik K1 vagy pankráció műsor neve alatt, mert Navarro jobbegyenese sem volt gyenge... -
#8537 Maicon ugrásból karate rugás :DD:
egyébként várom majd a kifogásokat mancinitől -
faláb #8536 Úgy látszik lehiggadt egy kicsit amióta az Interben van. -
#8535 JO nagy marhak voltak a spanyol es az olasz jatekosok is. Nem akarok boszantani itt senkit, de ha az osszefoglalo 2. masodpercet megnezitek A kozepkorben rogton a lefujas utan, az egyik olasz megy oda a spanyolokhoz, valoszinu mondott valamit, es meglokte az egyik spanyolt, mert utana a spanyolok elkezdenek lokdosodni vele, es ebbol indult a balhe.
Vagy az egyik spanyol kiabalt oda valamit mire az olasz oda ment revansot venni. De tisztan latszik az 1. es 2. masodpercben a gabber altal feltet videon.
-
#8534 Neked is csak megszületned volt nehéz... -
#8533 Gusztustalan volt amit a Valenciaiak műveltek.
Kár hogy navarrot nem találta be egyik interes sem.
Remélem elmeszelik navarrot jó időre.
Amúgy azt nem tudjátok mi volt az a balhé az öltözőnél? -
#8532 thx -
#8531 aztakurva
Ibra hogy maradt ilyen nyugodt?! -
#8530 [right]
Valencia 0 - 0 Inter Milan free fight
LINK -
#8529 nyugi be lesz linkelve ide, ha aktív lesz a link -
#8528 milyen néven? -
#8527 egyik szemem sír a másik nevet remélem mi nem járunk így holnap a Celtic-kel..., derbyn pedig meg lesztek verve^^ nah písz -
#8526 hali
Vége nincs meg a meccsnek?:DD -
#8525 Majd a bunyú linkjét tegyétek már be. Köszi. -
#8524 majd egy linket dobj róla lécci:) -
#8523 jófej srácnak tartalak, csak nem birom a csúnya szavakat még magamtól sem
amúgy megy fel a youtubera a bunyó :) -
#8522 Legalább felébredtünk, hogy mégsem olyan jó minden és mégsem vagyunk olyan rettenthetetlenek. Nem jó hiú ábrándokban ringatózni. Most rendet kell tenni a fejekben. De félek komoly eltíltások lesznek itt a bunyó miatt. Csak nehogy a bajnokságra is kihasson azaz nehogy eltíltsanak kúlcsfontosságu játékosokat mert akkor KO van. -
#8521 :DDDD amúgy azért mert behúzott egyet Burdinak:D találták volna el:P...inkább nem így is nagy lesz a bünti... -
#8520 hát ha nem juttatsz tvább minket most akkor nem vagy nagy megváltó:P
tul kell lépni ezen szar ügy de akkor is...ez már ugyse lesz jobb