FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha most 3:0 lesz bazdmeg kikaõpcsolom a tv-t

mondtam 😞

megen szabadrugás 2:0....

majdnem 😞

na most FIGO!

gondolom az is szabadrúgás volt...

gabber_saviola
basszus 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mondtam 😞

mostl esz a gól :S

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

megcsöcsörézte Cambiassot

gabber_saviola
gusztustalan ez az ibrahimovics

gabber_saviola
jah kb.

McFrost
mint egy tigris panzer!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Adriano olyan mint egy tank (minden pozitív és negatív tulajdonságaival)

😊
nem moderálok többet

McFrost
engem szeret!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nemá papa, mert kimoderál ez a kancsó 😛

McFrost
FORZA CHIEVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabber_saviola
csak azért vok itt, mert fsgh kedvenc csapata az Iner, meg aztán nekünk sem jó ha elhúz a Juve

Hajrá Inter

Mindjárt kezdõdik jááááj de izgulok

Hopp a HMCS 😛

9csöves9
hát akkor ne becsüld le ezeket a gyõzelmeket

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

igen,és ez idén nem fordul elõ ezért leszünk (REMÉLEM) bajnokok

9csöves9
emlékszel hogy tavaly pont az ilyen könnyû ellenfelek ellen szereztetek tizen-akárhány x-t?

kapjatok ki és nyerjünk is 😄DDDDD

Sheva
hát jah ha nyerünk délután nektek szurkolo h ne lógjon meg a juve de ha kikapunk vagy Xelünk a juvenak szurkolok h ti ne lógjatok meg 😄DD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

a juve?eddig könnyû elenfelei voltak (kivéve udinese)
majd most meglássuk....

Sheva
nem most inter utálatomat félretéve a juve erõsebbnek tûnik :S

báttyó02
😞

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
ya😊

Sheva
te is a juvéra voksolsz? 😊

fsgh
belefér..:-)))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nem jó mert elbasztan a szélét 😞

fsgh
király a banner...<#eljen><#eljen>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
2-1 , bocs Sheva...

Sheva
a tippem 3:2

meg kéne nyernünk ezt a meccset ha bajnokok akarunk lenni, mégis a tippem 2:2

Keret a Juventus ellen
Oct. 1. 15:45 -Milánó- Mancini kijelõlte a 22 fõs keretet a Derby D´Italia-ra. Íme:

Kapusok: Toldo, Julio Cesar, Orlandoni

Védõk: Cordoba, Burdisso, Zé Maria, Favalli, Materazzi, Samuel, Wome

Középpályások: Stankovic, Figo , Pizarro, Veron, Kily González, Cambiasso, Solari, Maa Boumsong

Támadók: Cruz, Adriano, Recoba, Martins

lehet holnap este nem fogsz 😄 de lehet hogy én nem :S

9csöves9
ennek örülök 😄

Paparesta vezeti a meccset majd....

fsgh
0:2

0:3

juventus-interre mi a tippetek?
GÓÓÓÓL!!!!! PIZZARO szabadrúgás

Volt egy Crûz 11-es amit szépen kapufára rugott

Rudee nem megy vhol a meccs?

Nyerüni fogunk!! ti h csináltok ilyen hosszú képet oda fel ^^^^^^^^^^^^
MANCINI: "ADRIANO SYMBOL OF INTER"
APPIANO GENTILE - Part two of Roberto Mancini's pre-Inter v Rangers news conference:

Is it more important for Adriano to rest or play at the moment?
"He needs to play, and train also if there were the chance. He played very well in the first half against Fiorentina, but slowed down a bit in the second half. He needs to train a bit more but there's no chance to at the moment and we will look for a solution."

Fiorentina midfielder Donadel said in an interview that he found Inter more of a team than last season. Could Adriano's contract renewal and the fact that he wants to be even more the symbol of this Inter have an influence on this? He already had a contract until 2008 and it could have been re-negotiated later on...
(Mancini smiles) "But in our times it's risky to wait too long to discuss a contract that expires in 2008. A player risks being left out of the team... Jokes aside, Adriano is the symbol of Inter, he's a young and important player and he will do even better in the coming years. The team was very happy because they knew they had played a tough match and played it well, and this was very important for everyone. There were a lot of new players last year and we had to get to know each other, but we're certainly much more of a team now."

On the subject of Juventus-Inter. Luciano Moggi said he wants an international-level referee. What do you think?
(Mancini smiles again) "You can't ask me these questions... There's a saying they use in Rome that would be perfect for Moggi, but at the moment it's better to concentrate on Rangers. And Moggi would understand it well because he comes from Civitavecchia..."