FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Gondolom akkor:
Arsenal
Barca

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
sparta-arzenál
pana-barca
leszter-burney

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Megbeszéltük<#smile>
És még kikre fogadtál?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
remélem is, hogy menni fog neki, mert ha nem akkor áttruccanounk pár haverral Sziciliából Milánóba <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Gondolom Portó ellen...
Ott Adrinak megy... lõ egy mesterhármast azt szevasz-tavasz.....

gabber_saviola
nah fogadtam rátok tippmikszen, aztán nem elbaszni .....

fsgh
Hát igen tudják hogy mi szép focit jáccunk..:-))

Na észbe kaptak a tv-sek és a mi meccseinket adják!

fsgh
Recoba sztem is jó..
Figo miért köcsög??(mellesleg jól jáccik..)
NYERTÜNK!!!!FORZA INTER!!!5-0!!!!!!

franco
najah ziccer volt vártam mikor írja be valaki😊

amúgy téleg jó nézni, bár figo egy köcsög
recobat sajnálom sztem nagyon nagy játékos.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

fsgh
akkor pl ezt az Inter meccset...

McFrost
jobbis...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco
nem, nõvel voltam

McFrost
este nem láttad?<#vigyor1>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco
én csak jó focit szeretnék látni

fsgh
Franco te milyen drukker vagy?

fsgh
RECOBAAAA GÓÓÓÓÓLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

franco
végre Recoba is

fsgh
háát még én..
Akkor tudunk csak bajnokságo nyerni ha formát tudunk tartani és a Juve valamilyen csoda folytán gödörbe keröül 4-5 meccsre....

franco
pedig ez így van

majd meglátod...

BUDA > miskolc.

lol?

franco
amúgy a pénzügyi részérõl annyit hogy sztem adriano pár éven belül elmegy

nem hát juve simán nyeri a bajnokságt ^^

BUDA > miskolc.

franco
huhh már 4-0 az 51. percben

én õket látnám bajnokként legszívesebben de sajnos ez nem történik meg

fsgh
4-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OLÉÉÉÉÉÉ

McFrost
rohadtkocsogfelvásárlokmindenkit!

báttyó02
<#wow2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFrost
faszom nem kéne?????
Obinna MARAD!!!

fsgh
OLLLÉÉÉÉÉÉ!!! 2-0!!!!!!!

Ilyen mezben játszunk ma:

fsgh
huuu bazzzz!!! Ilyen kurv@ sok lóvé!!! Mi a f@szt csinált a vezetõség???
Seva te meg k@d be.... hasonló jókat a Milannak<#mf2>

<#gunyos1>

Sheva
remélem nem <#gonosz2>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Könnyedén bajba kerülhet az Internazionale labdarúgócsapata, ha Massimo Moratti magánvagyonából nem segít a klubon. A klubelnöknek 55 millió eurót kellene átutalnia, ugyanis az Inter az elõzõ szezon végéig 108 milliós tartozást halmozott fel.

Ha Moratti nem fizeti ki a szóban forgó összeget, akkor a csapat ellen csõdeljárás indul. Nem az Inter az egyetlen, aki ilyen nehézségekkel küzd. Két klub van még kritikus helyzetben, a Parma majd 96, míg a Lazio több mint 82 milliós tartozással rendelkezik.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Mivel a saját klubja csak fog utalni :\

Kedven magyar csapatombol kedven külf.be?😄

fsgh

Elképzelhetõ, hogy Czvitkovics Péter, az MTK középpályása pályafutását befolyásoló 90 perc elõtt áll. Nemcsak az U21-s válogatottal vív sorsdöntõ mérkõzést Horvátország ellen Kaposvárott, hanem meggyõzheti a tehetségérõl Franco Fontanát, az olasz Inter játékosmegfigyelõjét.
A fiatal, kreativitásáról ismert játékos a kék-fehérek mellett Róth Antal szövetségi kapitány keretének is kulcsembere, és sok függ attól, hogy milyen formában fut ki ma a pályára. Az itáliai menedzser a mérkõzés napján érkezik Budapestre, és onnan Czvitkovics pártfogójával együtt utazik a találkozó színhelyére.
(sághi)

Na erre varjatok gombot.... Egyészt örülnék mert magyar az Interben stb... Mástrészt nem hinném hogy elviszik!

fsgh
azért remélem így is ütõképesek vagyunk!

jah :s

roszz hír:

Stankovic: Decemberig pihenõ
Oct. 10. 14:11 -Milánó- Az olasz SKY Sport televízió értesülése szerint, Dejan Stankovic minimum két hónapig hiányozni fog az Inter csapatából, így leghamarabb valószínûleg decemberben állhat majd Mancini rendelkezésére.

😞(((((((((((((((faxa😞(((((((((((((

Inter - Chiasso 3:1
Oct. 9. 14:35 -Appiano Gentile- Azok a játékososk akik nem utaztak el nemzeti válogatottjukkal, ma délelõtt kb. 500 nézõ elõtt játszottak egy 70 perces edzõmeccset a Chiasso csapata ellen. A gólokat Crúz, Solari és Matteo Momente szerezték. Az Inter ezzel a felállással lépett pályára:

Toldo ( Orlandoni 36)

Burdisso, Andreolli (Maronese 61), Mihajlovic (Semenzato 57), Favalli (Bonucci 49)

J. Zanetti (Maa Boumsong 65), Veron (Siqueira 49), Cambiasso (Belaid 49), Solari

Momentè, Cruz (Diarra 57)

--A VB. selejtezõ mérkõzésekrõl
Oct. 9. 13:25 -Milánó- Tegnap VB selejtezõ mérkõzéseket játszottak szerte a világban. Az Inter játékosok szemszögébõl is jónéhány fontos találkozóra került sor. Kezdjük a legrosszabb hírrel. Dejan Sztankovics lesérült (izom húzódást szenvedett) a Litvánia-Szerbia/Montenegró (0:2) találkozó tizedik percében. A sérülés mértékérõl nem érkezett hír, azt csak akkor állapítják meg az Inter orvosai, amikor a játékos visszatér Appianoba. A másik drámai esemény a Kamerun-Egyiptom (1:1) mérkõzésen történt. Itt Wome a 94. percben 11-est hibázott, így nem került ki a csapata a németországi VB-re. Ha berúgja, õk jutnak tovább. A másik afrikai találkozón Martins két gólt lõtt Zimbabwe ellen, de hiába nyertek a zöld sasok 5:1-re, õk sem lesznek majd ott a VB-n. Kijutottak viszont a VB-re az Olaszok (1:0-ra gyõztek Szlovénia ellen) Materazzi nem lépett pályára a találkozón. Pályára lépett viszont (és végig is a játszotta a meccset) Luis Figo. A portugál válogatott 2:1-re gyõzött Liechtenstein ellen, így immáron õk is kereshetik a megfelelõ német szállodát 2006 nyarára. Alvaro Recoba 82 percet játszott az Ecuador (0:0) elleni meccsen, míg Pizarro és Cordoba végig a pályán voltak az 1:1-re végzõdött Kolumbia-Chile találkozón. Uruguaynak, Chilének és Kolumbiának még van esélye kijutni a VB-re. A Bolivia-Brazilia és az Argentina-Peru mérkõzéseket pedig ma játszák majd.

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
nám sajna😞
de lett egy pöttyünk😛P

ázok...

de finomabban is lehetett volna mondani 😛PPPP

de sajna tisevoltatok hû de jóak hazai pályán X a Treviso ellen

McFrost
gyöngék vótatok mint a szar....

fsgh
Hát ezt jól elbasztuk!!
Ha így jáccunk nagy csapatok llen akkor lõttek a bl-nek!!És sztem a bajnokság is veszélybe kerülhet...