FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenal
Barca
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
pana-barca
leszter-burney
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
És még kikre fogadtál?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ott Adrinak megy... lõ egy mesterhármast azt szevasz-tavasz.....
Figo miért köcsög??(mellesleg jól jáccik..)
NYERTÜNK!!!!FORZA INTER!!!5-0!!!!!!
amúgy téleg jó nézni, bár figo egy köcsög
recobat sajnálom sztem nagyon nagy játékos.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Akkor tudunk csak bajnokságo nyerni ha formát tudunk tartani és a Juve valamilyen csoda folytán gödörbe keröül 4-5 meccsre....
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
én õket látnám bajnokként legszívesebben de sajnos ez nem történik meg
Obinna MARAD!!!

Seva te meg k@d be.... hasonló jókat a Milannak<#mf2>#mf2>
Ha Moratti nem fizeti ki a szóban forgó összeget, akkor a csapat ellen csõdeljárás indul. Nem az Inter az egyetlen, aki ilyen nehézségekkel küzd. Két klub van még kritikus helyzetben, a Parma majd 96, míg a Lazio több mint 82 milliós tartozással rendelkezik.
Forrás: www.nemzetisport.hu
Mivel a saját klubja csak fog utalni :\
Elképzelhetõ, hogy Czvitkovics Péter, az MTK középpályása pályafutását befolyásoló 90 perc elõtt áll. Nemcsak az U21-s válogatottal vív sorsdöntõ mérkõzést Horvátország ellen Kaposvárott, hanem meggyõzheti a tehetségérõl Franco Fontanát, az olasz Inter játékosmegfigyelõjét.
A fiatal, kreativitásáról ismert játékos a kék-fehérek mellett Róth Antal szövetségi kapitány keretének is kulcsembere, és sok függ attól, hogy milyen formában fut ki ma a pályára. Az itáliai menedzser a mérkõzés napján érkezik Budapestre, és onnan Czvitkovics pártfogójával együtt utazik a találkozó színhelyére.
(sághi)
Na erre varjatok gombot.... Egyészt örülnék mert magyar az Interben stb... Mástrészt nem hinném hogy elviszik!
Stankovic: Decemberig pihenõ
Oct. 10. 14:11 -Milánó- Az olasz SKY Sport televízió értesülése szerint, Dejan Stankovic minimum két hónapig hiányozni fog az Inter csapatából, így leghamarabb valószínûleg decemberben állhat majd Mancini rendelkezésére.
😞(((((((((((((((faxa😞(((((((((((((
Oct. 9. 14:35 -Appiano Gentile- Azok a játékososk akik nem utaztak el nemzeti válogatottjukkal, ma délelõtt kb. 500 nézõ elõtt játszottak egy 70 perces edzõmeccset a Chiasso csapata ellen. A gólokat Crúz, Solari és Matteo Momente szerezték. Az Inter ezzel a felállással lépett pályára:
Toldo ( Orlandoni 36)
Burdisso, Andreolli (Maronese 61), Mihajlovic (Semenzato 57), Favalli (Bonucci 49)
J. Zanetti (Maa Boumsong 65), Veron (Siqueira 49), Cambiasso (Belaid 49), Solari
Momentè, Cruz (Diarra 57)
Oct. 9. 13:25 -Milánó- Tegnap VB selejtezõ mérkõzéseket játszottak szerte a világban. Az Inter játékosok szemszögébõl is jónéhány fontos találkozóra került sor. Kezdjük a legrosszabb hírrel. Dejan Sztankovics lesérült (izom húzódást szenvedett) a Litvánia-Szerbia/Montenegró (0:2) találkozó tizedik percében. A sérülés mértékérõl nem érkezett hír, azt csak akkor állapítják meg az Inter orvosai, amikor a játékos visszatér Appianoba. A másik drámai esemény a Kamerun-Egyiptom (1:1) mérkõzésen történt. Itt Wome a 94. percben 11-est hibázott, így nem került ki a csapata a németországi VB-re. Ha berúgja, õk jutnak tovább. A másik afrikai találkozón Martins két gólt lõtt Zimbabwe ellen, de hiába nyertek a zöld sasok 5:1-re, õk sem lesznek majd ott a VB-n. Kijutottak viszont a VB-re az Olaszok (1:0-ra gyõztek Szlovénia ellen) Materazzi nem lépett pályára a találkozón. Pályára lépett viszont (és végig is a játszotta a meccset) Luis Figo. A portugál válogatott 2:1-re gyõzött Liechtenstein ellen, így immáron õk is kereshetik a megfelelõ német szállodát 2006 nyarára. Alvaro Recoba 82 percet játszott az Ecuador (0:0) elleni meccsen, míg Pizarro és Cordoba végig a pályán voltak az 1:1-re végzõdött Kolumbia-Chile találkozón. Uruguaynak, Chilének és Kolumbiának még van esélye kijutni a VB-re. A Bolivia-Brazilia és az Argentina-Peru mérkõzéseket pedig ma játszák majd.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

de lett egy pöttyünk😛P
de finomabban is lehetett volna mondani 😛PPPP
de sajna tisevoltatok hû de jóak hazai pályán X a Treviso ellen