34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    írtam is, hogy mióta itt játszik lövi a gólokat és sok assistod ad, nem is ezzel volt a gond...

ha lő még sok gólt és folytatja a gólpasszok gyártását és gólkirály lesz, meg kapja Figo helyett a "nem csipázom" funkciót hiszen Figo úgy is elmegy :P
  • faláb
    Szerintem amióta nálunk van nem akkora görény,és még a gólkirályi címet is elcsípheti,legalább a számodra semleges jelzőt megkaphatná
  • Csesza
    ennek nem az volt lényege, hogy félj
  • faláb
    Nagyon félek
  • Csesza
    nah nekem ilyet ne mondj, hogy én divatból szeretek ill. nem szeretek egy embert, mert esküszöm megkereslek!

én aki mondhatom, hogy az eddigi egész életemet szinte úgy élem, hogy a fasszopó divatköcsögöket mentálisan ill. ha lehet verbálisan okítom, iszonyat ugrok erre a szóra...

akkor most elmondom utoljára, hogy tisztábban lásson mindenki:
    Ibra: már az Ajax-ban láttam előszőr játszani, az elején még amíg nem követtem annyira figyelemmel a játékát, vicces volt, meg jó volt nézni amíg hülyítette az embereket, mert az tény ezt bárhol csinálja felállok és tapsolok, mondjuk bárkinél, de amikor az Ajax-ban játszott és láttam végig az ottani utolsó meccseit, hát valami elképesztő pályára nem illő sudribunkóságával villogott, akit tudott ALATTOMOS módon utött,vágott,csípett,rúgott,haraptott, stb. az már nekem nem futballpályára való viselkedés (és ezzel nem azt mondom hogy ezt más nem csinálja csak most ő róla beszélünk) és amikor oda kerűlt a Juve-ba ezt mind vitte magával egy jó nagy adag EGO-val megfűszerezeve; jó persz azt mondják lehet annak EGO-ja aki ilyen szinten játszik, de annak ne legyen aki ilyen gusztustalanul játszik és szinte lófaszt nem csinált egy idény alatt csak lőtt néhány gólt és mindjárt ő lett a faszagyerek
    én féltem is amikor idekerűlt, hogy ez lesz; hozta magával a fenntebb leírtakat csak így kezdett belerázódni a játékba és mostanába lövi a gólokat és assistokat ad, de én ettől nem fogok megszeretni egy játékost hogy most az utolső 10meccsén csak 5embert rúgott oldalba könyökölt le de rúgott mellette 12gólt! - erről ennyit -

Figo: vele nem volt semmi baj míg a barcába játszott (sokat nem láttam ott játszani koromnál fogva)
    átment a Realba, eleinte jól ment neki, ment neki, de aztán jött ott is a nagy EGO, mert minden 2. meccsén jól játszott és akkor mindjárt ő szarat a spanyol viaszt, kis túlzással
    de ezek az iszonyatos méretű műesések és egyéb dolgok amik nélkűl már egyszerűen elképzelhetetlen egy Figo meccs, meg a játék lassítása, nah az aztán elképesztő -.- (és akkor erre mondhatom azt hogy Figo-t Ibra-hoz képest csak nem csípem és ennyi)

persze mind2-jük sokat tett/tesz a csapatért, ezt sehol nem tagadtam de ettől nem fogok Ibra és Figo poszterekkel takarózni...

és ha ettől nem nagyok Tifosom akkor mondhatom, hogy kurvára leszarom...
    mert nekem ez az életszemléletem és ha ez valakinek nem tetszik felveheti az I.J. pólót

remélem velős voltam
  • Lombardini
    Egy igazi Tifoso nem utálja azt aki a legtöbb gólt szerzi és láthatóan és érezhetően mindent megtesz a csapatáért. Figo is azok közé tartozott aki a tavalyi szezonban sokszor szinte egyedül vitte hátán a csapatot. Én sem fogadtam kitörö lelkesedéssel Zlatan érkezését. Na de miért? Mert a merda juvéban játszott. De idejött, szívvel játszik, ontja a gólokat. Ez engem meggyőzött. Mi kell még ennél több?
  • faláb
    Mér utálod Ibrát?
    Mert az a divat?
    Hát szép,mondhatom...
  • ForzaInter
    Figot én se csípem... Ibrát se naon de most már miota az interben van és rugja a gólokat, azóta már nem utálom.
  • Csesza
    Ascoli ellen.

• Csesza
    Friendlies:

Marco Andreolli: England U21 v Italy U21 (24 March, London)

Fabian Carini, Alvaro Recoba: South Korea v Uruguay (24 March, Seoul)

Ivan Cordoba: Colombia v Switzerland (25 March, Miami); Colombia v Paraguay (28 March, Bogotà)

Julio Cesar: Brazil v Chile (24 March, Gothenburg); Brazil v Ghana (27 March, Solna)

Euro2008 qualifiers:

Zlatan Ibrahimovic: Northern Ireland v Sweden (28 March, Belfast)

Dejan Stankovic: Kazakhstan v Serbia (24 March, Almaty); Serbia v Portugal (28 March, Belgrade)

Marco Materazzi: Italy v Scotland (28 March, Bari)
  • Csesza
    annyiszor leírtam már...

nemfogom ezzel traktálni a fórum új látogatóit, mert ez nem ide való :)

lényeg, hogy nagyon de nagyon útálom -.- jobban, mint Figo-t pedig az se kutya :SADsadsad
  • Lombardini
    Mi a fene bajod van Zlatannal?
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDASDSAD:SA:DSA:Dsadsadsad

thx :) be is rakom :)

hála istennek annyira nem láccik Ibrageci feje :D
  • fsgh
    egy kis érdekesség az utobbi 3 meccsünket 2-1-re nyertük és a 6 gólunkból 4-et Ibrahmovic lőtt a maradék 2-t pedig Cruz:)
  • fsgh
    jajjj most nézem az Ibra:DDDDD
  • gabber_saviola
    jaja az a hiphop része :DDDDDDddddd
    nem mondom el, mert akkor nem fogja használni :P
  • fsgh
    ki van a képen?:) (mintha bakelit lemezt huzogatna:DDDD)
  • gabber_saviola
    A Tolna megyei hiphop maffiozónak tőlem :)

• Csesza
  • ForzaInter
    Grat a csapatnak!Ibra lesz a gólkirály!
  • fsgh
    18 Totti F. (Rom)
    15 Bianchi R. (Reg)
    Ibrahimovic Z. (Int)
    Toni L. (Fio)
    13 Mutu A. (Fio)

már csak 3 gólra van:P
  • fsgh
    Vége!

1-2

a végén kaptak egy 11-est...

de NYERTÜNK!!! ez a lényeg a Roma pedig ixelt:)
  • ForzaInter
    Toni és Totti pedig nem lőtt gólt eddig.
  • ForzaInter
    Mondtam hogy 2-0 lesz.
  • fsgh
    Ibrahimovic le Solari be

(senki nincs itt?)
  • fsgh
    ja és a 2 gólpaszt Adriano adta
  • fsgh
    3 csatárraé nyomjuk... Maxwell le Crespo fel:)

Ibra.Crespo,Adrinao!

közben 0-2 IBRAHIMOVIC!!!!!!! 3 csatárral nem is csoda:)
  • fsgh
    67' Ascoli [0 - 1] Inter Milan
    10' R. Corallo[sárga]
    15' J.A. Zanetti[sárga]
    17' D.S. Maicon[sárga]
    19' P. Foglio[sárga]
    21' Z. Ibrahimovic[sárga]
    42' S. Lombardi[sárga]
    65' [0 - 1] Z. Ibrahimovic
    Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

GGGÓÓÓLLL!!!!!!!!(mondom hogy Ibrát gólkirálynak:P csak Toni vagy Totti ne lőjjön ma gólt:P)
  • ForzaInter
    Mondtam hogy nem lesz itt 5-1,4-1,4-2 vagy 1-0-ra nyerünk vagy 2-0-ra.
  • fsgh
    57' Ascoli 0 - 0 Inter Milan

:(( lehetne már egy gól...

52' Inter bring on Adriano for Julio Cruz.

vagyis Cruz le Adri be...
  • fsgh
    HT Ascoli 0 - 0 Inter Milan
  • fsgh
    mire ezt leírom:

13' Ascoli [0 - 0] Inter Milan
    10' R. Corallo[sárga]
    Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
  • fsgh
    hát nem kapkodják magukat a csapatok...12 perc telt el de még egyik meccsen sincs gól...még egy nyamvat sárgát se kapott senkieddig:DD:P
  • fsgh
    6' Ascoli 0 - 0 Inter
  • fsgh
    Burdisso megint vkp...na mind1 amúgy elég erős kezdő...nyerni kell
  • faláb
    INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 16 Burdisso, 4 Zanetti, 5 Stankovic, 7 Figo; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz
    A disposizione: 1 Toldo, 23 materazzi, 19 Cambiasso, 21 Solari, 91 Mariano Gonzalez, 10 Adriano, 18 Crespo
    All.: Roberto Mancini
  • ForzaInter
    Hát azért ennyire sima meccs nem lesz sztem, kb 2-0 az én tippem hát sztem Ibra nem lesz gólkirály Toni lesz az.
  • Csesza
    szvsz 1-4 vagy 2-4

ha 2-4 akkor az első Ascoli gól öngől lesz
  • fsgh
    plusz Adri is betalálhatna 1x... szval a tippem 5-1_DDD (ők is bemákolnak egyet 3-0-nál:P)
  • Csesza
    leszarom ki lesz a gólkirály :)

felőlem Ibra is vághat kettőt, Cruz mellett...