FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
jolenne ha kezdene Solari,Veron,Cambiasso,Stanko középpálya és Recoba Adriano csatársor
Oct. 26. 00:58 -Milano- Szerencsére nem olyan súlyos a baj mint ahogyan elõzetesen mindenki gondolta. Adrianonak csupán megrándult a válla így elvileg szombat este hatkor ott lehet a Sampdoria ellen a pályán. Tegnap egy halom vizsgálatot végeztek el az Imperatoren… ”Nincs komoly baj, csak egy ütés érte a vállat amelynek következtében az izomban erõs fájdalmat érzett.” volt olvasható a hivatalos oldalon. Adriano tehát a terápia mellett edz is így már biztos hogy nem nagy a baj .Tegnap amúgy õ is nyilatkozott. ”Kicsit ideges voltam a sérülés miatt de a vizsgálatok megnyugtattak. Most azon vagyok hogy mielõbb harcra kész legyek.”
Nem ez volt az egyetlen jó hír a csatár számára, ugyanis kiderült a France Football jelölte õt és Figot is az Interbõl az Aranylabda választásra. Most már nincs más dolga a brazilnak minthogy augusztus 28-a után ismét a kapuba találjon… Ha hinni lehet a híreknek akkor erre szombaton lehetõsége is lesz, de a jövõ heti Porto elleni BL meccsen már szinte biztos hogy a pályán lesz.
Holnap este biztosan nem lesz viszont ott a Roma meccsen, ezt tegnap este Mancini az Inter Channelen erõsítette meg. ”A Roma egy nagyon erõs csapat amely a nyári edzõváltás óta még nem talált magára. De nekünk így is teljes koncentráció kell ahhoz hogy legyõzzük õket. A Juventus? Botlani fognak, ez törvényszerûség.” mondta a tréner.
ZANETTI - Tegnap a csapatkapitány és a felesége a játékos által minimális összegért (2€😉 piacra dobott karkötõ bemutatóján vettek részt. Pupi elmondta hogy kész a visszatérésre (lehet hogy már kedden látjuk õt a pályán?) és beszélt az Adriano ügyrõl is. ”Ez egy férfiak közötti dolog volt. Elmondtuk neki a problémáinkat õ pedig belátta hogy hibázott. Innentõl szeretném ezt a témát lezárni, azt pedig hogy ez egy argentin-brazil ellentét lenne elutasítom. Ilyen nálunk nincs!
HÍREK - A legfrissebb információk szerint Kily Gonzalez (október 12-én az Uruguay elleni válogatott meccsen sérült le) a jobb lábán súlyosan sérült meg, így minimum két hónapos pihenõ vár rá. Emlékezhetünk a játékos tavalyi kálváriájára, ennek fényében pedig a dolog még bosszantóbb. Jó hír viszont hogy Stankovic jól halad a különedzésekkel és a jövõ héten már futhat is. Aztán valamelyest javult Recoba jobb lába és Martins bal térde, bár még egyikük sem száz százalékos...
Oct. 25. 19:11 -Appiano Gentile- Mancini a következõ 20 játékost nevezte a holnapi, Roma elleni rangadóra:
Kapusok: Toldo, Julio Cesar
Védõk: Cordoba, Burdisso, Mihajlovic, Zé Maria, Favalli, Materazzi, Samuel, Wome
Középpályások: C. Zanetti, Figo, Pizarro, Veron, Cambiasso, Solari
Csatárok: Cruz, Adriano, Recoba, Martins
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
de Figo ziccerét láttam 😄
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
írt a milan topicba is egyem meg de töröltem
ad2 nem voltál már te ezért banolva?
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!
a kurva rohattgeci fos életbe hogy nem mentem el fogadni pedig akartam!!
itt ecseteltem Takinak tegnap hogy megyek fogadni a portora...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
BUDA > miskolc.
#2236 <#worship>#worship><#worship>#worship>
BUDA > miskolc.
Mi nem mondjuk , hogy mocskos Inter stb. Úgy látszik nekünk csöppet nekünk magasabb az értelmi szintünk....
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
olasz csapat vagytok szal nektek is szurkolok a blben egy kicsit