FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6' <1 - 0>1 - 0> A.S. Diana
31' <1 - 1>1 - 1> E. Cambiasso
35' <2 - 1>2 - 1> A.S. Diana
40' <2 - 2>2 - 2> I. Cordoba
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gólok:Cordoba,Cambiaso,Diana2x
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ebbõl gyõzelem lesz:-)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(Kösz a bizalmat:-D)
SAMPDORIA (4-4-2): 21 Antonioli; 77 Zenoni, 14 Castellini, 15 Sala, 26 Pisano; 34 Diana, 4 Volpi, 17 Palombo, 7 Gasbarroni; 18 Bonazzoli, 10 Flachi
Subs: 1 Castellazzi, 8 Dalla Bona, 11 Zauli, 13 Kutuzov, 19 Falcone, 20 Borriello, 22 Tonetto
Coach: Walter Novellino
INTER (4-4-2): 12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 25 Samuel, 11 Mihajlovic, 16 Favalli; 7 Figo , 19 Cambiasso, 8 Pizarro, 21 Solari; 10 Adriano, 30 Martins
Subs: 1 Toldo, 3 Burdisso, 9 Cruz, 13 Zé Maria , 20 Recoba, 33 Wome, 55 Maa Boumsong
Coach: Fernando Orsi
Hazai pályán, a San Siróban kapott ki az Inter az AS Romától szerda este 3-2-re, úgy, hogy a vendégek már 3-0-ra is vezettek. Roberto Mancini edzõ a katasztrofális elsõ félidei teljesítményben látja a vereség okát, hozzátéve, hogy rossz taktikai döntések vezettek idáig.
- Ha a Roma legjobb játékosainak jut elég terület, megsemmisítenek. Szörnyû hibákat követtünk el az elsõ játékrészben. Dühös vagyok magamra. - nyilatkozta a mester. - A második félidõ már más volt, nagy erõkkel támadtunk, örülök Adriano két góljának a vereség ellenére is. Nagyon akart játszani, pedig nem volt száz százalékos állapotban.
Mancini még hozzátette, szerinte Montella egyszerûen feldobta magát, ezért nem volt jogos a Romának megítélt tizenegyes (elvileg Materazzi szabálytalansága miatt ítéltek büntetõt).
Luciano Spalletti, a Roma mestere elégedett volt csapata szervezettségével, és kiemelte, hogy nem hagytak területet az ellenfélnek a középpálya és a védelem között.
- Ezen az úton kell tovább haladnunk a jövõben - állapította meg a szakvezetõ a mérkõzés után.
Pizarro, az Inter chilei középpályása nem tudta beverekedni magát az Inter kezdõcsapatába a jó formában játszó Juan Sebastian Veron mellett, így a csereüzlettel alighanem mindenki jól járna - leszámítva a szintén a fiatal és balhés csatárt "üldözõ" városi rivális Milant és a Juventust.
Én is sajnálom a Reált ilyen kerettel világverõ(nek kéne lennie..)!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egyébként sajnálom, hogy ti is szívtok mostanában.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Szar Bayern, szar Bayern :)
Oct. 27. 19:27 -Milánó-
Juan Sebastian Veron mellett Roberto Mancinit is két találkozótól eltiltották csütörtök délután. Az argentín középpályást kiállították a Tottival való afférja miatt, míg edzõnk a Roma elleni ütközet után az öltözõben került összetûzésbe a mérkõzés bírájával, Rosettivel. A jelentés szerint Mancio ordibált a játékvezetõvel és meg is sértette õt, ami miatt a 10. és a 11. forduló (a Sampdoriához látogatunk, majd a Laziót fogadjuk) találkozóját a nézõtérrõl követheti majd.
A harmadik eltiltott csapatunkból a farkasok elleni csata után Marco Materazzi, aki még egy Cambiasso által elkövetett szabálytalanság miatt tüntetett Rosettinél az elsõ félidõben és kapott emiatt sárga lapot.
Kár hogy nem csapta meg a bírót
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
BUDA > miskolc.