FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi r9. Letottyuk.<#smile>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ennek örülök

Bár korábban a Juventusszal hozták hírbe, most mégis az Internazionaléra voksolt Maxwell, az Ajax brazil légiósa.

A balhátvédnek a nyáron lejár a szerzõdése, és akkor lelépési díj nélkül lesz a kék-feketék labdarúgója.

Egy milánói kórházban töltötte az éjszakát az olasz Internazionale brazil válogatott támadója, Adriano, miután a szerda esti Empoli elleni bajnoki mérkõzésen súlyos agyrázkódást szenvedett.

A csatár már a 3. percben betalált az Empoli kapujába, majd a 14. percben összefejelt Andrea Raggival, amelyet követõen eszméletét vesztette, s csak hosszú percek elteltével tért magához. Ettõl függetlenül azonnal kórházba szállították s éjszakára bent is tartották kivizsgálásra.

<#worship>

Ha van quicktime-d akkor itt egy összefoglaló

fsgh
macska=Sheva!:-DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sheva
azt írják h visszafog vonulni és vesz egy telket ahol sakkozni fog a macskájával 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

az elsõ 2gólt azt láttam! valaki kilinkelné a többit? megköszönném!

nemtok angolul 😄 de sztem semmi komoly

fsgh
Új stadiont akar építeni a Milan. A piros-feketék 1926 óta "laknak" a Giuseppe Meazza-stadionban, korábbi - és igazából ma is használt - nevén a San Siróban, amelyet azonban a városi rivális Interrel közösen használnak. A klub alelnöke, Adriano Galliani megerõsítette a költözésrõl szóló híreket, és felfedte a terv fõbb vonalait.
- A Milan komolyan dolgozik a terven, hogy új stadiont építsen, a Schalke arénája mintájára - jelentette ki Galliani -, és bár még nagyon az elején tartunk a dolognak, de komolyan gondoljuk a tervünket. Sehol a világon nem használ két ekkora klub közös stadiont, egyértelmû, hogy mindkettõnknek szüksége van egy saját otthonra.
Galliani azt is elmondta, a több helyen bevált módi szerint egy szponzor kapja majd meg az új stadion névhasználati jogát. Az bizonyos, hogy komoly anyagi befektetésre lesz szükség, fõleg, ha valóban a hipermodern gelsenkircheni Arena AufSchalke lesz a "modell".
- bz -

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
akkor nincs semmi baja!!??

ADRIANO OKAY AFTER INITIAL TESTS

Thursday, 22 December 2005 00:04:10

MILAN - After the clash of heads with Empoli defender Raggi and the consequent substitution in the twentieth minute of Wednesday evening's Serie A Week 17 match at the Giuseppe Meazza, Nerazzurri striker Adriano was taken to Milan's Niguarda hospital for tests and a brain scan, the results of which were negative. Adriano, who has suffered concussion, will be kept under observation for several hours.

Inter - Empoli
Serie A utsó forduló az évben!

Mien meccs volt ez gyerekek? Tudjam mit kell leszedni. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

fsgh
és a Fio is:-(

Na maradt a 4:1! Szép volt! <#eljen>
de sajna nyert a juve meg a bilán is 😞

fsgh
És igen MARTINS!!!:-)) Nagyon benne vagyunk mostanában..Mindenkit gólokra verünk...

4:1 Martins

fsgh
Ez az FIGO!!!

3:1
Figo ill. VANNUCCHI

fsgh
elválta messzirõl.. jól tette..

fsgh
szép!😄D

elõzö rossz lett
1 - 0

fsgh
2-0!!!!!!!!GGGÓÓÓLLL!!!!!!!!CRUZ!!!

Cruz Góóóóóóóóól!!!!!!!

fsgh
😊)) A Francba!😊

fsgh
huhh...Szerencse megkönyebültem...

Azt írták a fórumon :
Most mondták a körkapcsolásban hogy az Inter sajtófelelõse kiadott egy közleményt az újságíróknak hogy Adriano eszméleténél van és már jobban van

asfa
😄DD
adriano sérült le?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
mostmár mind1 megsértõdtem b+ 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Gabber ezt ne vedd komolyan:#2633 csak most elégé ideges vok...:-(((

fsgh
én is..

gabber_saviola
írjad má ki ide ha vmit megtudsz, köfi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nézem az inter.it-t de még semmi

gabber_saviola
van vmi hír, hogy mennyire súlyos a sérülés?

gabber_saviola
én is

én is..

Remélem csak kisebb agyrázkódás

fsgh
Még jó hogy téli szünet tlán nem súlyos és kipiheni jövõre...

passz,más csere nem volt

fsgh
na te meg a jó kivánságaid... csak nem a lába hanem a feje....

fsgh
és a másikkal mi van annak betonból volt a feje??

fsgh
te jó ég!!Mennyire összefejelhettek!!:-SSS Remélem semmi baja nem lesz!!!!:S

gabber_saviola
😞

gabber_saviola
basszus, sajnálom 😞

jobbulást a golyófejünek 😊