FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Lecserélték elvitték hordágyon, de már mozgot
hol nézed a meccset?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gabber de csak akkor ha a palermo játékosok a buszon ülve becsúsznak az árokba vagy valami ilyesmi😛PP
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
de ha tippre vagy kiváncsi akkor Adriano játszik és gólal nyerünk!
Azt akarom kérdezni, hogy az Inter milyen kezdõcsapattal áll fel az empoli ellen (Adriano játszik-e?) és fognak-e kétgólos különbséggel nyerni?
Valaki segítsen.
CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jövõre elsõ lesz.VB-n gólkirály lessz akkor tuti megkapja.
Konf. kupán gólkirály
Copa Americán gólkirály
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
de remélem megváltozik majd a véleményem!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A masik meg: Attol h utalod nem lesz rossz jatekos, Figi igenis a vilag egyik legjobb jatekosa(a posztjan meg aztan foleg). En hiaba utalom adrianot meg ronaldinhot mint a ge*it, nem fogom azt mondani mien szar jatekosok is, mert nem azok.
Enis utalok egy-ket jatekost megis elismerem a tudasukat.
Dec. 19. 10:30 -Reggio Calabria- Tegnap délután a 2005-ös szezon utoló elõtti meccsén a Reggina otthonában 4:0-ra gyõztünk (Cordoba, Martins, Adriano, Pizarro), így 8 pontra faragtuk a hátrányunkat a Juventussal szemben. A meccs kulcsfigurája a 3 gólpaszt és egy bõdületes kapufát lövõ Luis Figo volt. Holnapután a Meazza stadionban az Empoli ellen, remélhetõleg ott folytatják a fiúk ahol tegnap abbahagyták.
- miva? a fostarisznya játszott egy jó meccset? hála istennek!

Lécci ne flémeljetek!Kösz...
Hat mi ez a stilus kisfiam?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!