FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
eméljük nem az aminek ûnik..:-SSSSSSSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sehol egy Inter mondta msn-n.Összefejelt vkivel.Azt írta hogy:
Lecserélték elvitték hordágyon, de már mozgot

gabber_saviola
ne bassz...... 😞

hol nézed a meccset?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ez pech<#rinya>

Adriano a földön fekszik és nem mozdul és rángatozik!Mi a fasz ez?:S

<#idiota>

Kéne most neki egy mester 3-as

fsgh
Ez az GÓÓÓLL!!!!!!!:-))))

Gabber de csak akkor ha a palermo játékosok a buszon ülve becsúsznak az árokba vagy valami ilyesmi😛PP

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
ne mutogass 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#ejnye1>

gabber_saviola
hogy törne el a lába 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Adriano most jó formában van,ontja a gólokat!!<#hawaii>

Már is vezetünk Adriano góljával!!!!!!

asfa
hát igen emlékezzünk a magyar-svéd mérkõzésre

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

2 góllal tuti nyerünk

fsgh
tudtommal nincs közöttünk jövendõ mondó...
de ha tippre vagy kiváncsi akkor Adriano játszik és gólal nyerünk!

Japep
Hello!
Azt akarom kérdezni, hogy az Inter milyen kezdõcsapattal áll fel az empoli ellen (Adriano játszik-e?) és fognak-e kétgólos különbséggel nyerni?
Valaki segítsen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fsgh
húú õt én is utálom mint a szart!! Rosszabb mint Totti minden sz@ szabálytalanságra rájátszik stb...

<#eljen>
Jövõre elsõ lesz.VB-n gólkirály lessz akkor tuti megkapja.
Konf. kupán gólkirály
Copa Americán gólkirály

Adriano 5. lett a FIFA az év játékosa szavazáson<#hawaii><#worship><#eljen>

Nem arrol van szo h nem szereti, csak ne keritene neki ekkora feneket. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

DJ Bee18
hagyjuk, ha nem szereti, hát nem szereti. Így érzi, én is vagyok így néhány emberrel. 😄D Egy valaki van, akinek még a teljesítményét sem ismerném el soha (pedig jó játékos 😄), ez az ember pedig Ibrahimovic...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

3 gólpassz 1 meccsen nem változás?vagy csak szokásos forma?😛

egszerûen nem teccik ahogy játszok nekem ezért nem szimpatikus mint egy primadonna! állandóan feldobja magát, a labdái 80% elbasszta, lassú stb stb

de remélem megváltozik majd a véleményem!

DJ Bee18
de a szeretett csapatodban játszik. Én se szerettem Beckhamet, mégse írtam baromságokat róla, és egy év óta nagyon odateszi magát a meccseken, nem mondanám rá mostmár soha, hogy csak reklámember, mert ha nem is olyan jó, mint Dinho, legalább küzd. Ha Figo ott lesz még jövõre, te se fogod többé ócsárolni, abban biztos vagyok...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Okes h nem csipazod, de nem kell ennyire a vilag ele tarnod, h huu te mennyire utalod stb. Attol h masok csinaljak neked nem kell utanozni oket, tudod az utanzas a legszanalmasabb dolog. En ezert utalom tobbek kozott a divatmajmolokat.

A masik meg: Attol h utalod nem lesz rossz jatekos, Figi igenis a vilag egyik legjobb jatekosa(a posztjan meg aztan foleg). En hiaba utalom adrianot meg ronaldinhot mint a ge*it, nem fogom azt mondani mien szar jatekosok is, mert nem azok.

abbahagyom de egyszerûen nemtudok mit mondani rá annyire nem szímpatikus ember, de ugyanígy szidják mások az én általam "szeretett" játékosokat mégse szólok!

Kezd mar kicsit irritalo lenni ez a logikatlan Figo utalatod.

Enis utalok egy-ket jatekost megis elismerem a tudasukat.

ha te mondod...

fsgh
Mi bajod Figóval mindig is jól játsot!>😞

Figo igen is jó ;-)

Figo-ra de benne is van a szövegben

fsgh
kire gondolsz?<#conf>

Délutáni póker délen

Dec. 19. 10:30 -Reggio Calabria- Tegnap délután a 2005-ös szezon utoló elõtti meccsén a Reggina otthonában 4:0-ra gyõztünk (Cordoba, Martins, Adriano, Pizarro), így 8 pontra faragtuk a hátrányunkat a Juventussal szemben. A meccs kulcsfigurája a 3 gólpaszt és egy bõdületes kapufát lövõ Luis Figo volt. Holnapután a Meazza stadionban az Empoli ellen, remélhetõleg ott folytatják a fiúk ahol tegnap abbahagyták.

- miva? a fostarisznya játszott egy jó meccset? hála istennek!

<#eljen><#eljen>

fsgh
ok! meg a sport1(vagy 2ön)en is adják a z összefoglalót 18:15-kor

bocsbocs megtaláltam már!

fsgh

a gólokat valaki esetleg kitudná linkelni??? aztmondják Adriano gecinagy gólt lõtt meghogy Recoba szétszopatta a kapust!

fsgh
Mi csak örülhetünk!!:-))

fsgh
Ez szép volt!! Behozhatjuk a Juvét!!Remélem!
Lécci ne flémeljetek!Kösz...

te nagyon megvagy csúszva...

DONGUBA
pofad???
Hat mi ez a stilus kisfiam?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
kicsit kurtuláltabban kéne fórumoznod, semmi mást

például befogod a pofád és ha nem teccik akkor nem olvasod el a hsz-eit!

DONGUBA
de mitcsinaljak ha ilyen lama szegeny

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
ezt megértem.....én is törölném

látod gabber az ilyenekért törlöm a commentjeit