34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#9043 Moratti simán "meghülyülhet" :DDDDDDD:P bajnoki cím bodulatában elklti a vagyonát:DDD -
faláb #9042 Magadnál vagy?:| -
Csesza #9041 esélytelen lenne sztem -
Csesza #9040 nemhiszem, inkább ő a védők lelki világát :D -
Csesza #9039 Chivu simán jó lenne ide, ha elmegy Grosso ha nem
belső védőként is faxa -
ryhdeksan #9038 quaresmát 1 hét alatt széttörnék -
#9037 mancini vagy quaresma -
#9036 oda egy stabil Mancini kell;)
nagy durranás kategoria lehet Henry,Cristiano Ronaldo..... -
#9035 biztos nem -
#9034 C.Ronaldo ? :P -
#9033 hát nemtom jó lenne Figo helyére vmi "nagy durranás":D -
#9032 50millio...hihető és azért mert Moratti nagyot akar durrantani így a centenárumi évben...de figyeljétek meg olyat fog igazolni akitől leesik az állunk és eddig nem is volt róla szó...(megérzés...) -
#9031 ja nem kellenek, Quaresma kell!!! Hátha Grosso elmegy akkor jöhet Chivu, mert Grosso tényleg gyenge. -
#9030 hmmm Figo elmegy és ezért igazolunk egy kapust és egy csatárt...ez a hír már itt bűzlik:DDDD meg egyáltalán nem kellenek ők ide...nem hoznának frisseséget a csapatba(még ennél is nagyobbat:P) -
#9029 majd a centenáriumi mezt megveszem;)
#9024 már hogy a viharba ne kéne...Grosso helyére bőőőven jöhet mert nem sokat mutatott idén...és a bal védő poszt mindig is a gyengénk volt...Maxwell néha villan de nem stabil szsz... -
#9028 ezmindaz, de legalább van vmi új:D mezről mi a véleményed? -
#9027 Hát ennyi pletykát is régen olvastam egy helyen. -
#9026 Az Internazionale elnöke kész 50 millió eurót költeni új játékosokra a nyári átigazolási időszakban. A csapat a hétvégén megnyerte az olasz bajnokságot, Massimo Moratti szerint azonban komoly erősítések kellenek a címvédéshez. A Corriere della Sera című újság úgy tudja a klub több nagy nevet akar leigazolni. Az Inter már tárgyalásban áll a Real Madriddal a középpályás Mahamadou Diarra megvásárlásáról, de szóba került a Porto brazil védőjének Pepe-nek a leigazolása is. Moratti a tavalyi nagy sikeren - Ibrahimovic szerződtetésén - felbuzdulva egy újabb sztárcsatárt kíván elcsábítani, méghozzá a Fiorentinából, Luca Tonit. A tavaly világbajnoki címet szerző olasz támadó, Adriano helyettesének érkezne a kék-feketékhez. A lap azt írja három játékos mellett az Inter hevesen érdeklődik még David Suazo a Cagliari, Gianluigi Buffon a Juventus, Christian Chivu a Roma, és Dario Danielli a Fiorentina labdarúgója iránt is.
Én vhol 35 milliót olvastam, diarra csak akkor jööjjön ha vieira elmegy,pepe,chivu felesleges, ha adri elmegy talán jöhetne Toni. -
#9025 A bajnoki cím vasárnapi megünneplése után az Internazionale labdarúgócsapatának vezetői immár azon dolgoznak, hogy leigazolják Gianluigi Buffont és Luca Tonit.
"Mindenképpen meg kell erősítenünk a keretet, hiszen jövőre még ennél is eredményesebben akarunk szerepelni" - mondta Massimo Moratti, a klub vezetője.
A két világbajnok klasszis igencsak sokba kerül(ne), hiszen a kapus Buffon kivásárlási ára 40 millió euró a Juventusnál, míg a csatár Tonit nagyjából 14 millió euróért lehet(ne) megszerezni a Fiorentinától.
A bajnoknak szüksége is lesz új játékosokra, hiszen már biztos, hogy a portugál Luis Figo nyáron Szaúd-Arábiába távozik, s több játékos jövője is kérdéses a klubnál, többek között a brazil Adrianóé.
(forráS: MTI)
szvsz egyikse kéne:) -
#9024 Cristian Chivu az Inter Milánónál folytatná pályafutását, legalább is a realsoccer.it honlap értesülése szerint. A korábban a Barcelonával is hírbe hozott játékosért az AS Roma megkaphatná cserében Fabio Grossót. Chivu leigazolásáért a Real Madrid és az AC Milan is érdeklődik.
(forrás: mediatica.ro)
védő nemke sztem. -
9000 ft, felirat nélküli szerintetek megéri megvenni, és rajt van a scudetto jele! lionban 17 000 és nincs rajta a scudetto jele:) -
ryhdeksan #9022 omg milyen feje van zlatannak xD -
#9021 :D -
#9020 Jájjjj:DDDDD
(sorry a képspemért:P de ezek olyan jók:DDDD) -
#9019 vannak még itt durva fejek:DDD
-
#9018 -"Már vége is a bulinak???" :DDDDDDdd
-
Csesza #9017 oké, örülünk, de itt akkor fejezzük be azt a témát, mert nem ide való
thx :) -
#9016 na faláb segítségével megoldódott a problémám, sikerült kitörölnöm a fájlokat total commanderrel -
#9015 nekemse talált vírust, csak tudnám akkor micsináljak, mert akárhányszro frssítek megtelik velük az asztal:D már 2700- töröltem:d vszínű windows reinsatll lesz... -
#9014 Szó mi szó Zlatan egy kicsit tényleg nagyképűen nyilatkozott de hát mit tegyünk. Azonban az nekem külön jól esett, hogy Materazzi többek között a világ összes Inter drukkerének is ajánlotta a scudettot. Ez jó érzés, tudja, hogy szerte a világban vannak szurkolóik és megbecsülik őket,minket is. Köszönjük Mátrix! -
Xtra99 #9013 Kb 2,5 perc
Én is kinlódtam vele 1/4 óráig (no virus)
Inkább a youtobe -
#9012 nost indítottam, mekkora barom vok... -
Csesza #9011 én nem kaptam be, mert amikor letöltöttem, még a kicsimagolás előtt láttam hogy itt valami nem okés és még idejében letöröltem -
faláb #9010 Helyetekben indítanék egy víruskeresést meg egy spyware keresést... -
#9009 áááááá ne én megőrülök ha olyan sok van áááááááá.
Csesza te már letrölted őket? -
#9008 beszedtetek egy vírust?:DDDD az gáááz...az ilyenekbe milliárdra is rughat az ikonok száma:S -
#9007 15! -
Csesza #9006 szintén :P -
#9005 basszus csesza amit belinkeltél, ünneplést még tegnap leszedtem mondom kicsomagolom az aszatalra, oszt nem tom hány ezer ikon rakott ki már az 1500-at trölöm, és kitrölöm jön a követező 20 amir ráfér az asztalra és trölöm remélem már nincs sok, a gépet mikor benyomtam 10 percet várni kellet mire bejöttek az ikonok jó hogy 1 kb-osok. elnézést az offért -
#9004 én most akarok venni, ha lesz olyat veszek