FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azé nem ártana egy gólt lõni ^^

Sztem
Julio Cesar
J.Zanetti,Cordoba,Samuel,Favalli
Figo,Veron,Cambiasso,Stanko
Adriano,Martins

Japep
Hello!
Azt akarom kérdezni, hogy milyen csapattal áll fel az Inter a siena ellen?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

3:0 lett :-)

ha nem nagyképûen állnak neki a meccsnek akkor igen, ez várható...

😄DDDDD - annyira nem lehetnek szarok 😛

McFrost
25 perc alatt

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Azoknak lõttök vagy 10et.

Szar Bayern, szar Bayern :)

A Spezia elleni, holnapra tervezett barátságos mérkõzés helyett Mancini legénysége a Serie C1-ben vitézkedõ Pizzighettone 11-e ellen fog pályára lépni Forte dei Marmiban, holnap 14.30-as kezdettel.

Köszi nektek is!

Sheva
B.U.É.K. Milánó kék-fekete részére is!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Köszike Nektek is!

asfa
Sikerekben Gazdag Uj Évet

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

McFrost
Gyõzelmekben gazdag évet!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

dankaa

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

ezmegmék bornyu?:|

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

fsgh
Mi van? Hogy megint vettetek egy sztárt a padra!Gratula!<#wilting>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Hello All!!

B.U.É.K. Mindenkinek!!! Inter Sikerekben gazdag újévet!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rajtatok csak a jó Isten tudna segíteni(meg Adriano de õt b@ss7h47j4'70k) nem Cassano.

Legyél Interes! <#vigyor>

Kaplan
Nem vagyok Interes mégis benne van a kedvenceim közt a topik. 😛
De ez a hír , röhej. Lassan már én is elbizonytalanodok , hogy a Juvénak kellene-e Cassano. Sztem nem olyan jó játékos, hogy ennyit kelljem érte fizetni.
Bár ízlések és pofonok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fsgh
Kisebbfajta holtpontra jutott a Cassano-Real frigy,ezt jelezte az hogy már tegnap lehetett olvasni arról hogy a Roma ultimátumot intézett a Real-hoz,adjon jobb ajánlatot és igazolja le záros határidõn belül Cassano-t,vagy száljon le róla! A Real utolsó ajánlata 3.5 millió € volt a Roma felé ezt keveslik Roma-ban,és már maga Benito Flores a spanyolok sportigazgatója is elbizonytalanodott hogy nekik valóban Cassano-ra van-e szükségük!És állítólag Mancio addig rágta Moratti fülét jól jönne õ nekünk,hogy Moratti komolyan el fog gondolkodni azon hogy nagyon rövid idõn belül egy komoly( 5 millió Eu a Roma-nak és évi 4 millió netto 4 éven keresztül a játékosnak!) ajánlatot tesz a fõvárosiaknak így feoldaná a Real hezitálása miatt kialakult jelenlegi patthelyzetet!

forrás:http://gportal.hu/portal/fcinter/ nemtom mennyire hiteles...

Jan 5.-én felkészülési meccse a spezia ellen

<#worship><#worship> viszont

Köszi nektek is! Jobb késöbb mint soha :-)

Kaplan
Kellemes ünnepeket Interesek! (Igaz kicsit megkésve)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

kép: internazionale.hu

fsgh
BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJVÉT KÍVÁNOK!!!!!

McFrost
KELLEMES,BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKERES ÚJÉVET MINDENKINEK!

9csöves9
én csak magyarul😊

Boldog karácsonyt minden Nerazzurinak!😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
na vérzõ szívvel de <#vigyor1>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

bmffm856
Buon Natale e Felice Anno Nuovo per tutti tifosi dell' Inter!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

asfa
hát ja talán csatár kéne.mert elmegy kettõ akkor lesz egy kis baj

fsgh
errõl van szó ezért kell venni 1-2 játékost!

asfa
Igazolni fog az Inter?
Roberto Mancini, az Inter szakvezetõje a januári átigazolási szezonban könnyen lehet, hogy egy-két igazolással erõsíteni fogja a keretét. Obafemi Martins, valamint Pierre Wome ugyanis januárban nem áll majd a csapat rendelkezésére: mindketten az Afrikai Nemzetek Kupáján fognak részt venni.

fsgh
Nem volt semmiféle érdeklõdés Ronaldo iránt és a brazil visszatérésének lehetõségét ma(tegnap) M.Moratti ki is zárta. Ugyanakkor januárban(!) egy másik csatár fog érkezni,õ pedig nem más,mint a jelenleg Chievo-játékos nigériai Obinna.

"Megegyeztünk minden részletben a Chievoval,hogy nálunk tudjuk (Obinnát)"

A Ronaldoval kapcsolatos pletykákkal és a Curva Nord szerda esti tüntetésével kapcsolatban Moratti megerõsítette,hogy "nem hallottunk felõle,nem voltunk kapcsolatban.Nem történt semmi,beleértve akármilyen kapcsolatfelvételt részünkrõl,az egész csak egy újságírói kitaláció.Nehéz nekem rosszat mondani Ronaldoról,de ez az egyetlen dolog,amit mondhatok vele kapcsolatban."

Mit jelent?

ráadásul Recoba alapból nem is csatár

fsgh
MILAN - (ANSA) - There has never been any kind of interest in Ronaldo, and once again today Massimo Moratti excluded an eventual return of the Brazilian to Inter. In January, however, another striker will come and he is the Nigerian player Obinna, currently at Chievo. "We already have an agreement and we have concluded all negotiations with Chievo to have him here," Moratti declared.

On the rumours about Ronaldo and the Nerazzurri Curva Nord's protests last night, Moratti confirmed that "we never never heard from him and he has never been in touch. There was nothing, given that we never made any move, so it was just a journalistic theory. It's hard for me to talk badly of Ronaldo but this is the only thing I can say".

fsgh
de akkor van :Adriano(akirõl még nem tudjuk hogy mien súlyos a sérülése) Cruz és Recoba húúúúúú 3 csatár baz!!az kurva kevés fõleg ha rotálni kell!!!!ráadásul az egyi(Adriano) még instabil!!!

McFrost
jaja, hiány van nálatok csatárból .... de xar....

fsgh
Martins elmegy 2-3 hónapra! kell helyette más!

McFrost
minek kellenek kérdem én, minek?

fsgh
És??? nem a drukkerek döntik el hoy jön-e egy játékos vagy nem...

Obinna félig az Interé+Sajnos nemhiszem hogy visszajön Ronaldo mert az Inter-Empolin a drukkerek tüntettek ellene :-(

McFrost
Moratti teljesen belebolondult Martins játékába és megrögzöttül kutatja a megoldást, hogy a milánói kékekhez vigye a Chievo 18 éves zsenijét:Victor Obinna-t,aki Martins honfitársa:
Obinna remekül teljesít eddig a repülõ szamaraknál: 3 gól és több assziszt van a számláján.
Moratti azt mondja már mindenben megegyezett a Chievoval és ahogy elkezdõdik a januári átigazolási szezon Obinna már költözik is Milánóba.
Ráadásul Moratti állítja Ronaldo is vissza tér a Realtól!

forrás: skysport