34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    Moratti simán "meghülyülhet" :DDDDDDD:P bajnoki cím bodulatában elklti a vagyonát:DDD
  • faláb
    Magadnál vagy?:|
  • Csesza
    esélytelen lenne sztem
  • Csesza
    nemhiszem, inkább ő a védők lelki világát :D
  • Csesza
    Chivu simán jó lenne ide, ha elmegy Grosso ha nem

belső védőként is faxa
  • ryhdeksan
    quaresmát 1 hét alatt széttörnék
  • ForzaInter
    mancini vagy quaresma
  • fsgh
    oda egy stabil Mancini kell;)

nagy durranás kategoria lehet Henry,Cristiano Ronaldo.....
  • ForzaInter
    biztos nem
  • Hegeace
    C.Ronaldo ? :P
  • ForzaInter
    hát nemtom jó lenne Figo helyére vmi "nagy durranás":D
  • fsgh
    50millio...hihető és azért mert Moratti nagyot akar durrantani így a centenárumi évben...de figyeljétek meg olyat fog igazolni akitől leesik az állunk és eddig nem is volt róla szó...(megérzés...)
  • ForzaInter
    ja nem kellenek, Quaresma kell!!! Hátha Grosso elmegy akkor jöhet Chivu, mert Grosso tényleg gyenge.
  • fsgh
    hmmm Figo elmegy és ezért igazolunk egy kapust és egy csatárt...ez a hír már itt bűzlik:DDDD meg egyáltalán nem kellenek ők ide...nem hoznának frisseséget a csapatba(még ennél is nagyobbat:P)
  • fsgh
    majd a centenáriumi mezt megveszem;)

#9024 már hogy a viharba ne kéne...Grosso helyére bőőőven jöhet mert nem sokat mutatott idén...és a bal védő poszt mindig is a gyengénk volt...Maxwell néha villan de nem stabil szsz...
  • ForzaInter
    ezmindaz, de legalább van vmi új:D mezről mi a véleményed?
  • Lombardini
    Hát ennyi pletykát is régen olvastam egy helyen.
  • ForzaInter
    Az Internazionale elnöke kész 50 millió eurót költeni új játékosokra a nyári átigazolási időszakban. A csapat a hétvégén megnyerte az olasz bajnokságot, Massimo Moratti szerint azonban komoly erősítések kellenek a címvédéshez. A Corriere della Sera című újság úgy tudja a klub több nagy nevet akar leigazolni. Az Inter már tárgyalásban áll a Real Madriddal a középpályás Mahamadou Diarra megvásárlásáról, de szóba került a Porto brazil védőjének Pepe-nek a leigazolása is. Moratti a tavalyi nagy sikeren - Ibrahimovic szerződtetésén - felbuzdulva egy újabb sztárcsatárt kíván elcsábítani, méghozzá a Fiorentinából, Luca Tonit. A tavaly világbajnoki címet szerző olasz támadó, Adriano helyettesének érkezne a kék-feketékhez. A lap azt írja három játékos mellett az Inter hevesen érdeklődik még David Suazo a Cagliari, Gianluigi Buffon a Juventus, Christian Chivu a Roma, és Dario Danielli a Fiorentina labdarúgója iránt is.

Én vhol 35 milliót olvastam, diarra csak akkor jööjjön ha vieira elmegy,pepe,chivu felesleges, ha adri elmegy talán jöhetne Toni.
  • ForzaInter
    A bajnoki cím vasárnapi megünneplése után az Internazionale labdarúgócsapatának vezetői immár azon dolgoznak, hogy leigazolják Gianluigi Buffont és Luca Tonit.
    "Mindenképpen meg kell erősítenünk a keretet, hiszen jövőre még ennél is eredményesebben akarunk szerepelni" - mondta Massimo Moratti, a klub vezetője.
    A két világbajnok klasszis igencsak sokba kerül(ne), hiszen a kapus Buffon kivásárlási ára 40 millió euró a Juventusnál, míg a csatár Tonit nagyjából 14 millió euróért lehet(ne) megszerezni a Fiorentinától.
    A bajnoknak szüksége is lesz új játékosokra, hiszen már biztos, hogy a portugál Luis Figo nyáron Szaúd-Arábiába távozik, s több játékos jövője is kérdéses a klubnál, többek között a brazil Adrianóé.

(forráS: MTI)

szvsz egyikse kéne:)
  • ForzaInter
    Cristian Chivu az Inter Milánónál folytatná pályafutását, legalább is a realsoccer.it honlap értesülése szerint. A korábban a Barcelonával is hírbe hozott játékosért az AS Roma megkaphatná cserében Fabio Grossót. Chivu leigazolásáért a Real Madrid és az AC Milan is érdeklődik.

(forrás: mediatica.ro)

védő nemke sztem.
  • ForzaInter

9000 ft, felirat nélküli szerintetek megéri megvenni, és rajt van a scudetto jele! lionban 17 000 és nincs rajta a scudetto jele:)
  • ryhdeksan
    omg milyen feje van zlatannak xD
  • ForzaInter
    :D
  • fsgh
    Jájjjj:DDDDD

(sorry a képspemért:P de ezek olyan jók:DDDD)
  • fsgh
    vannak még itt durva fejek:DDD

• fsgh
    -"Már vége is a bulinak???" :DDDDDDdd
  • Csesza
    oké, örülünk, de itt akkor fejezzük be azt a témát, mert nem ide való

thx :)
  • ForzaInter
    na faláb segítségével megoldódott a problémám, sikerült kitörölnöm a fájlokat total commanderrel
  • ForzaInter
    nekemse talált vírust, csak tudnám akkor micsináljak, mert akárhányszro frssítek megtelik velük az asztal:D már 2700- töröltem:d vszínű windows reinsatll lesz...
  • Lombardini
    Szó mi szó Zlatan egy kicsit tényleg nagyképűen nyilatkozott de hát mit tegyünk. Azonban az nekem külön jól esett, hogy Materazzi többek között a világ összes Inter drukkerének is ajánlotta a scudettot. Ez jó érzés, tudja, hogy szerte a világban vannak szurkolóik és megbecsülik őket,minket is. Köszönjük Mátrix!
  • Xtra99
    Kb 2,5 perc
    Én is kinlódtam vele 1/4 óráig (no virus)
    Inkább a youtobe
  • ForzaInter
    nost indítottam, mekkora barom vok...
  • Csesza
    én nem kaptam be, mert amikor letöltöttem, még a kicsimagolás előtt láttam hogy itt valami nem okés és még idejében letöröltem
  • faláb
    Helyetekben indítanék egy víruskeresést meg egy spyware keresést...
  • ForzaInter
    áááááá ne én megőrülök ha olyan sok van áááááááá.

Csesza te már letrölted őket?
  • fsgh
    beszedtetek egy vírust?:DDDD az gáááz...az ilyenekbe milliárdra is rughat az ikonok száma:S
  • Armani
    15!
  • Csesza
    szintén :P
  • ForzaInter
    basszus csesza amit belinkeltél, ünneplést még tegnap leszedtem mondom kicsomagolom az aszatalra, oszt nem tom hány ezer ikon rakott ki már az 1500-at trölöm, és kitrölöm jön a követező 20 amir ráfér az asztalra és trölöm remélem már nincs sok, a gépet mikor benyomtam 10 percet várni kellet mire bejöttek az ikonok jó hogy 1 kb-osok. elnézést az offért
  • ForzaInter
    én most akarok venni, ha lesz olyat veszek