FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
És ebbõl a kedõk

INTER: 12 Julio Cesar; 4 J. Zanetti , 2 Cordoba, 25 Samuel, 3 Burdisso; 7 Figo , 14 Veron, 19 Cambiasso, 18 Kily González; 9 Cruz, 10 Adriano
Subs: 1 Toldo, 6 C.Zanetti, 8 Pizarro, 11 Mihajlovic, 21 Solari, 23 Materazzi, 33 Wome
Coach: Roberto Mancini

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Mancini a következõ 20 játékost nevezte a holnapi, Treviso elleni hétközi bajnoki meccsre:

Kapusok: Toldo, Julio Cesar, Orlandoni
Védõk: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Mihajlovic, Materazzi, Samuel, Wome
Középpályások: C. Zanetti, Figo, Pizarro, Veron, Kily González, Cambiasso, Solari, Abdoulaie Diarra
Csatárok: Cruz, Adriano

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Tegnap Massimo Moratti arról beszélt hogy egyáltalán nem tartja elképzelhetetlennek a Toldo-Bojinov cserét. ½Ez egy abszolút reális dolog, bár nagyon sok függ tõle hogy mit akar Toldo. Bojinovot mindenki ismeri, fiatal nagyszerû képességekkel megáldott játékos, de mi most még annak a lehetõségét tanulmányozzuk hogy miképpen lehetne a mi támadónk. Az edzõvel közösen fogjuk értékelni a szituációt.½
Amennyiben nem jönne össze az üzlet akkor a hírek szerint továbbra is ott van a kiszemeltek között Esposito. A játékos a napokban nagyon elismerõen beszélt az Internazionaleról. ½Köszönjük Esposito szép szavait mindig öröm ilyeneket hallani, de mindenkit biztosíthatok arról, mi egyáltalán nem állunk kapcsolatban a Cagliarival.½

fsgh
forrás:www.inter.it itt van több is több 100...

<#eljen>

fsgh
Úgyis nagy itt a pangás..Pár INTERes kép a meccs elõtt😊

fsgh
Vége 3-2 ide!

fsgh
3-2 Suazo😞(((

fsgh
3-1!!Tizenegyesbõl!!!ADRIANO!!!!

fsgh
ja😞(((

Kaplan
2-1

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fsgh
2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADRIANO MARTINS!!!!!!!!!!!!!!2-0!!!!!!!!!!!

Toldo iránt az Everton is érdeklõdik!

Szerény döntetlen – de továbbjutás

Jan. 13. 10:16 -San Siro- Tegnap este a nyolcaddöntõk utolsó meccsén az Inter továbbjutott a Parmaval szemben az Olasz Kupában, így az ellenfele a negyeddöntõben a Lazio lesz majd. A tavalyi Tardiniben aratott 1-0-s siker után most egy szerény 0-0-ra futotta a San Siroban egy olyan meccsen ahol inkább csak a vendégeket dicsérhetjük a küzdeni akarásukért.
Érdekesség hogy az elõzetes várakozásokkal ellentétben mégis a kezdõcsapat tagja lett Adriano (Martins a padon kapott helyet), de ennél nagyobb meglepetés volt hogy a másik oldalon Beretta a kezdõbe jelölte a 17 esztendõs szélsõ védõt Mattiuzzot. De a többi poszton is tartalékosak voltak a vendégek, elég csak De Luca kapusra gondolni, de Rossi, Dessena és Cigarini sem számítanak állandó kezdõnek a kiesés ellen harcoló csapatnál.
Az elsõ félidõben ugyan szervezetten játszott az Inter ám mégsem tudott semmi különöset tenni a Parma ellen, pedig olyan nevek játszottak a csapatban mint Adriano, Cruz, C.Zanetti, Pizarro, Solari vagy Kily. Természetesen a próbálkozások Mattiuzzo oldalán folytak, de õ állta a sarat és amikor kellett akkor a társak is besegítettek neki. Volt pár lehetõség, de gólhelyzetrõl nem beszélhettünk az elsõ játékrészben.
A folytatásban Beretta lehozott két alapembert a pályáról, de a játék képe nem változott. Sõt inkább olyan érzése volt az embernek mintha a Parma akarna csak valamit csinálni. A játékot is õk játszották és helyzeteik is nekik voltak. Az Internek váltania kellett, beállt Stankovic és Martins is, ám mégis Ruopolo hibázott el egy ordító ziccert a másik oldalon. Volt még egy büntetõ gyanús eset ami után nem fújt a bíró és egy-egy kimaradt helyzet Martins illetve Solari révén. A hármas sípszó megváltás volt mindenkinek… Az Inter továbbment, azt pedig hogy miképpen – felejtsük el.
INTERNAZIONALE – PARMA 0 – 0
Inter (4-4-2): Toldo, Burdisso, Materazzi, Mihajlovic (83’ Cordoba), Wome, Solari, Pizarro, C.Zanetti, Kily Gonzalez (64’ Stankovic), Cruz, Adriano (71’ Martins). (22 Orlandoni, 4 J.Zanetti, 19 Cambiasso, 44 Momentè😉. edzõ: Mancini.
Parma (4-3-2-1): De Lucia, Mattiuzzo, Bonera, Couto (46’ Cannavaro), Rossi, Cigarini, Dessena, Bolano, Morfeo (46’ Simplicio), Dedic (83’ Mandorlini), Ruopolo (7 Bucci, 34 Bernardini, 9 Corradi, 35 Paponi). edzõ: Beretta.
vezette: Giannoccaro (Lecce).
jegyzet - szöglet: 2-1 a Parmanak. hosszabbítás: 0’ ill 4´. Sárga lap: Dessena, Cordoba és Bolano. San Siro: 3.294 nézõ (17.631 euro bevétel).

internazionale.hu

Zaki ennyi gólt löttél?<#nyes>

<#eljen><#worship>IFFHS: Adriano Is 2005 Top Scorer
The IFFHS (International Federation of Football History and Statistics) has released yet another ranking to baffle and enrage – or even delight – football fans. The list of ‘goalgetters’ released by the German statistical organisation is topped by Adriano and followed by... Wilmer Velásquez of Olimpia Tegucigalpa (Honduras).

The Emperor scored 10 for the seleção and eight more for club Inter Milan, giving a podium-topping 18 goals netted in 2005. His immediate pursuer was the rather lesser-known Wilmer Velásquez, with15. The ‘bronze’ was shared between Ronaldinho Gaúcho of FC Barcelona and Emad Mohamed of National SC Cairo (Egypt); both with 14 goals.

The list (http://www.iffhs.de) includes those players who made it into double figures last year – 16 in total, but has already stirred controversy with many fans claiming that the German accounting isn’t up to traditional accuracy. Can any readers name players who should have made it onto the list? Does this sort of statistical report need 'weighting' to give a bigger emphasis on the more competitive leagues? Let us know...

Top Sixteen Goalscorers 2005

1. Adriano (Inter Milan/Brazil) - 18 (8/10)
2. Wilmer Velásquez (Olimpia Tegucigalpa/Honduras) - 15 (2/13)
3. Ronaldinho (Barcelona/ Brazil) - 14 (7/7)
4. Emad Mohamed "Motaeb" (National SC Cairo/Egypt) 14 (7/7)
5. Djbriel Cissé (Liverpool/France) - 13 (8/5)
6. Amr Zaki (ENPPI Cairo/Egypt) - 12 (0/12)
7. Jared Borgetti (Pachuca/Bolton Wanderers/Mexico) - 12 (4/8)
8. Hernán Crespo (Milan/Chelsea/Argentina) - 12 (6/6)
9. Robinho (Santos/Real Madrid/ Brazil) - 11 (6/5)
10. Luis García (Liverpool/Spain) - 11 (8/3)
11. Andrei Shevchenko (Milan/Ukraine) - 11 (9/2)
12. José Fonseca (Cruz Azul/Mexico) - 10 (0/10)
13. Kwang-Hyok Kim (Korea) - 10 (0/10)
14. Didier Drogba (Chelsea/Ivory Coast) - 10 (3/7)
15. Steven Gerrard (Liverpool/England) - 10 (9/1)
16. Martín Palermo (Boca Juniors/Argentina) - 10 (10/0)

hogy 5m-rõl belelövi a kapusba?

9csöves9
hát azokat enyhe jóindulattal lehet csak ziccernek nevezni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
....jaja sajnos😞(

Sheva
az munka <#eljen>

amúgy néztem az összefoglalót hát Stankovic kihagyott egy bajnokságra való ziccert

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

fsgh

asfa
hát eddig Gábor nem találom de még kutakodok mondjuk egy golját kéne megszerezni hátha abban benne van

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
okés fa, várom ha van 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kristof88
jaja szaltók sokasága

asfa
az az amikor ugrik egyet a levegõbe mellel 😊 nézek hátha van rola

gabber_saviola
😞

megnéztem vólna az a Shefki Kuqi gólörömöt 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kristof88
nincse

gabber_saviola
video van? ^^

asfa
az igaz nem volt rossz

kristof88
a MIlan elleni gólörömöt nem felejtem el

asfa
Shefki Kuqi gólöröménél nincs jobb 😄DDDDDDDD

kristof88
az biztos nm vagyok Inter drukker de Martinst nagyon birom... fõleg a gólörömeit

legalább szívbõl játszik

jah tényleg 😛PP

McFrost
mégtöbbet, csóri Martins többet keres egy héten mint Nigéria 1 évi bevétele

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nem adom 😊

meg ezt sem értem hogy a 2 önzõkirály Adrinao és Martins mit keresnek egyszerre a pályán

jön nyáron Maxwell ingyen...

hát ez az... nála még Wome is jobb lenne, de remélem nyáron igazolunk valami faxányos balszélsõ védõt helyette pl. Grosso-t 😛PP

McFrost
hát qrva sok júrót, ami átszámítva lírába még qrva sokabb!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
mit keres ez a Favalli az Interben.....

jah 0-0 lett, egyszerûen ez a Mancini kegyetlen, már megin nem játszott Recoba, megin semmi tudatos játék - mondjuk Veron jól játszott, Adriano önzö volt, Adrinao és Martins nemtudták gólra váltani még azt a kevés helyzetet is... jah és Favalli : katasztrófa

figo-ról meg má nem is mondok semmit...

0-0 maradt?

REAL MADRID

én nem láttam,mi volt?

szánalmas egy meccs volt...

McFrost
na , belátom, elfér itt Obinna!

ez a döntetlen nem kellett volna most...

nemhiába félt fachetti

remélem a végén még befér egy gólocska

szánalmas....ennyit bajnokságról

gabber_saviola
hajrá-hajrá 😊