FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemhiszem el mit csinál a csapat :@

úúúúúúúúúúúúú
julio
asszem lassan kiszorítja didat

az a kemény nem a faláb 😄

szép kis fejesgól volt <#hawaii>

lol elfelejtettem a meccset 😄😄 1:0 zsír

én nem tartom Obinnát olyan jó csatárnak és sztem õ nem elég. kéne valami erõsebb

Rudee
Ott van Obinna.

Szar Bayern, szar Bayern :)

jó szülinap volt összetörték a motorom ma ellopták az Interes pénztárcám <#mf3>

jaja, juniusban jár le nekije, de mivel most Martins afrikába van elég sok játéklehetõséget fog kapni de sztem ezt õ is tudja hogyha visszajön martins akkor nem ö lesz a másik kezdõ csatár, kíváncsi vagyok hogy hosszabít e majd szerzõdést, ha nem akkor mindenképpen kell igazolni 1-2 csatárt télen/nyáron

gabber_saviola
játszani akar rendszeresen, és feb. 1-ig ad haladékot

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Aha....Egyértelmû...^^
Lefordítanád?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Serie A
Cruz da un ultimatum all'Inter: l'1 Febbraio
Se entro quella data non avrà rinnovato, tratterà con altri
21.01.2006 12.22 di Cristiano Cinacchio
Julio Ricardo Cruz ha dato un ultimatum alla società interista: se entro il primo Febbraio non avrà rinnovato inizierà a trattare con altre squadre. Lo ha dichiarato un portavoce del giocatore, Gustavo Ghezzi: "La volontà di Julio è chiara: vuole rimanere all'Inter. Tratteremo per tutto Gennaio e al 31, se necessario, faremo un ultimo colloquio con i dirigenti nerazzurri e vedremo quel che succederà. Da quel momento in poi sentiremo anche altre proposte, Roma in primis. Siamo realisti, sappiamo che Julio ha un'età, perciò chiediamo un biennale con opzione per il terzo. Se il giocatore fà bene è normale che la società la eserciti."

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
sima 3:0 -. -

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
Hello!😊 kemény meccs lesz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nemhiszem hogy sima gyõzelem lennem, a Palermo nagyon jó csapat és ráadásul van egy csomó hiányzónk. : Stankovic, Recoba, Martins, Ze Maria...

ugyhogy naggyon hajtani kell a gyõzelemért, sztem ez egy kevés gólos meccs lesz, remélem a mi javunkra... tippem: 2-1

hátmondjuk nemlenne gáz ha felhozná az u20-ból Carboni-t vagy Dimartino-t (õk az efembe is jóak 😛)

báttyó02
sima gyõzelem

gabber_saviola
^^

fsgh
Mostmár lassan kezdek parázni hogy nincs más csatárunk:SSS

fsgh
Mancini a következõ 19 játékost nevezte a holnapi, Palermo elleni bajnoki összecsapásra:

Kapusok: Toldo, Julio Cesar
Védõk: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Mihajlovic, Favalli, Materazzi, Samuel, Wome
Középpályások: C. Zanetti, Figo, Pizarro, Veron, Kily González, Cambiasso, Solari
Csatárok: Cruz, Adriano

fsgh
Bizony és gyõzni fogunk!!!!

Holnap este Sport2:
20:30 Labdarúgás. Internazionale-Palermo, olasz bajnokság, 21. forduló (élõ)

thx <#wink>

Boldog Szülinapot!!!!!!!

REAL MADRID

asfa
Boldog Szülinapot 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

köszi köszi köszi xD

fsgh
Boldog Szülinapot!😊

heppy szülinapot Mátyás 😛

😄D

gabber_saviola
gyorsan verd ki a fejedbõl 😄DDDDDdddddd

köszi <#hawaii>
Ajándék képp 3 pontot kérek 7végére.[ugye gabber <#ravasz1>] :-)

báttyó02
boldog szülinapot R9

gabber_saviola
ó bocs 😊

hi,köszi 😊
17 😄

gabber_saviola
boldog szülinapot Matyi 😊

hányadik , 16?

fsgh
4' (SÁRGA)F. Parravicini
11' (SÁRGA)N. Burdisso
19' (SÁRGA)C.K. Gonzalez
22' <0 - 1> J.R. Cruz
73'(SÁRGA)L.d.A. Gustavo

fsgh
jaja:SS

Még 10 perc van vissza.Nehogy gólt kapjunk <#zavart1>

fsgh
81' Treviso <0 - 1> Inter Milan
4' (SÁRGA)F. Parravicini
11' (SÁRGA)N. Burdisso
19' (SÁRGA)C.K. Gonzalez
22' <0 - 1> J.R. Cruz
73' (SÁRGA)L.d.A. Gustavo

fsgh
66' Treviso <0 - 1> Inter Milan
4' (SÁRGA)F. Parravicini
11' (SÁRGA)N. Burdisso
19' (SÁRGA)C.K. Gonzalez
22' <0 - 1> J.R. Cruz

fsgh
51' Treviso <0 - 1> Inter Milan
4' (SÁRGA)F. Parravicini
11' (SÁRGA)N. Burdisso
19' (SÁRGA)C.K. Gonzalez
22' <0 - 1> J.R. Cruz

fsgh
HT Treviso <0 - 1> Inter Milan
4' (SÁRGA)F. Parravicini
11' (SÁRGA)N. Burdisso
19' (SÁRGA)C.K. Gonzalez
22' <0 - 1> J.R. Cruz

jeje
gyerünk Császár!!

fsgh
39' Treviso <0 - 1> Inter Milan
4' (SÁRGA)F. Parravicini
11' (SÁRGA)N. Burdisso
19' (SÁRGA)C.K. Gonzalez
22' <0 - 1> J.R. Cruz

fsgh
27' Treviso <0 - 1> Inter Milan
4' F. Parravicini
11' N. Burdisso
22' <0 - 1> J.R. Cruz
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

GGGGÓÓÓLLLLLLLLL

fsgh
Nincs itt senki aki kdvenc csapatáért szorítana????

fsgh
25' Treviso <0 - 0> Inter Milan
4' (SÁRGA)F. Parravicini
11' (SÁRGA)N. Burdisso

fsgh
13' Treviso <0 - 0> Inter Milan
4' (SÁRGA)F. Parravicini
11' (SÁRGA)N. Burdisso

fsgh
8' Treviso <0 - 0> Inter Milan
4' (SÁRGA)F. Parravicini