34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Hegeace
    Jah :) Én kérek elnézést
  • Lombardini
    Nyugi foci24.com-ról való a hír, kéretik így kezelni az ügy komolyságát.
  • Hegeace
    Lucarelli nem idős már 1 kicsit ahoz hogy a jövő nagy játékosa legyen???
  • fsgh
    Topik Up!:)

Massimo Moratti, az Internazionale elnöke a Livorno középcsatárát, Cristiano Lucarellit szeretné megvenni a nyáron. A játékos ellen fordultak az elmúlt időben a drukkerek, aki emiatt nem kíván tovább a Livornoban játszani.
    - Akarom Lucarellit! - mondta Moratti! Ő a jövő nagy játékosa és az Interben a helye! Mindent meg fogok tenni, hogy ez így legyen!

----------------------------------------------------------

Az olasz bajnok Internazionale együttese rövidesen öt évre szóló szerződést fog kötni csapatának brazil kapusával, Julio Cesarral. Az új megállapodás szerint a hálóőr évente 2,5 millió fontot fog keresni.

----------------------------------------------------------

És egy sportszerű hozzászólás Vieirától:)

Az Inter francia középpályása elismeréssel adózik a Milan idei teljesítményének, amely szerinte érthetetlen a nyáron történtek ismeretében.

Patrick Vieira szerint csapatának milánói riválisa megérdemelten jutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. Az Inter középpályása ugyanakkor nem érti, hogy az elmúlt nyáron történtek után a piros-feketék, hogy voltak képesek ilyen magabiztos teljesítményre.

- Megérdemelten jutottak a fináléba, a pályán bizonyították kvalitásukat. Mindenkit megvertek, aki az utukba került - mondta az Inter középpályása. - Persze az nem világos, hogy a calciopoli után, hogyan tudtak ennyire összeállni.
  • Lombardini
    Ezek még vasárnapi képek. :)
  • Armani
    Ezek még mindig buliznak?
  • Lombardini

• tomcat1
    Annyit azért nem ér..
    Akarsz beszélni róla :)
  • fsgh
  • Csesza
    ha nem a fradi akkor csak is az inter

de ha lenne egy fradi-inter akkor lehet inkább öngyilkos lennék...
  • Lombardini
    Csakis az Inter. Nem divatból vagyok kék-fekete. Ha magyar csapat lenne az ellenfél akkor az, mindegy. C'É SOLO L'INTER!
  • ForzaInter
    Inter
  • fsgh
    érdekes lenne...ha tétnélküli akkor Inter..de szerintem tétmeccsen is Inter:)
  • ryhdeksan
    Inter
  • Armani
    Fradi v Inter? :D Húúúúúzóóóóóós :D
  • tomcat1
    Srácok, ha egy magyar csapattal játszana az Inter tétmeccset kinek drukkolnátok[feltéve, hogy a magyar csapatnak is lennének esélyei].
    Őszinte válaszokat várok(tetszés szerinti magyar csapat lehet..)
  • Csesza
    a meccs óta csak most tudok előszőr beírni, de természetesen megnéztem és rohadt jó meccs volt, az Empoli sem állt be védekezni és így volt a király

RECOBA
  • ForzaInter
    A Barcelona argentín válogatott játékosa, Lionel Messi visszautasította az olasz bajnok Inter érdeklődését.

A milánói kék-feketék elképesztően gazdag tulajdonosa, Massimo Moratti idén már többször elmondta nyilatkozataiban, hogy szívesen látná Messit a csapatában.

"Tudom, hogy Moratti szereti a játékomat, ez nagy megtiszteltetés a számomra." mondta Messi.

"MIndazonáltal nem szeretném elhagyni a Barcelonát, jól érzem magam itt és még sokáig szeretnék maradni."

Az argentín csatár 13 éves kora óta a Barca játékosa. Múlthéten gyönyörű gólt szerzett a Copa del Reyben, a Getafe ellen, többen Diego Maradona 1986-os VB-döntőn lőtt góljához hasonlítják azt a találatot.

"Nem szeretnél Olaszországban játszani, legalábbis egyelőre még nem."

Jöjjön Quaresma
  • ForzaInter
  • Lombardini
    Nyilatkozatok az Empoli mérkőzés után

Javier Zanetti: "Csodálatos érzések"

Alvaro Recoba lelkesen ölelte át Javier Zanettit, amikor a támadó átadta helyét a beálló játékosnak, az Empoli elleni győzelem alatt. Az ünneplés pillanataiban az Inter csapatkapitánya is megszólalt:

"Ez egy csodálatos érzés. Nincsenek arra szavak, hogy elmondjam, mi történt múlt héten, és ma este. Ezt a nagyszerű örömöt örökké a szívünkben fogjuk őrizni, az Inter család megérdemli ezt a nagy sikert.
    A csapat egységes volt, pontos célokkal, tisztában voltunk azzal, miért küzdünk. Ez a csapat be akarja írni magát a klub történelmébe."

Materazzi: "Egy nagyszerű év"

A berlini olimpiai stadiontól kezdve, a milánói Giuseppe Meazza-ig. “Egy nagyszerű év ez nekem." Mondta a válogatott és az Inter hátvédje a meccs után. Egy álom valóra válása megynyerni Olaszországgal a Világbajnokságot, és a Scudetto-t az Interrel. Fantasztikus. És ez a sok év után, pályán megnyert bajnoki cím, sokkal jobb érzés.

Mancini:

A győzelem után, a Sky Italia arra kérte edzőnket, hogy nevezzen meg egy játékost, aki a különbséget jelentette számunkra a többi csapattal szemben.

“Egyikőjüket kiválaszani igazságtalan lenne a többiekkel szemben" - válaszolta. “Mindenkinek a legjobbját kell adni azon, hogy egy ilyenszezon létrejöjjön. Mindenki fontos volt számunkra, és mindenki azt adta hozzá, ami a feladata volt. Voltak pillanatok, amikor még többet adtak bele, különösen a nehéz helyzetekben. Boldogok vagyunk, és nyugodtan megveregethetjük egymás hátát. Külenleges szezon volt. Tovább akartunk menni a Bajnokok Ligájában, de a bajnoki cím elnyerése létfontosságú volt. Különösen a múlt évi történések után. Fontos volt nyernünk, így tehát örülünk neki."
    Az Inter edzője hozzátette:
    “Az igaz, hogy az Inter egy nagyszerű csapat, de minden nagyon könnyű, amikor jól mennek a dolgok. Megtettünk mindent, hogy jól menjenek a dolgok, már az elején. Összehoztunk egy remek gárdát, ami segített is abban, hogy minden rendben legyen, és remélem ebben a mentalitásban folytatjuk."

“Recoba gólja? Hálás vagyok neki, mert nem érezte túl jól magát, örülök, hogy betalált egy ilyen különleges alkalomkor. Nagyszerű ballába van, nehéz lenne más játékosokat is megnevezni, akiknek ilyen van.

A kérdésre, miszerint Figo, és Recoba marad-e, és kik a nyári célpontjaink, így válaszolt:

“Van még hátra négy meccs, és a két kupadöntő. Ezek mosta fontosabbak. Természetesen lépni fogunk az átigazolási piacon, de nem tudnám még megmondani, merre."

Továbbá megkérdezték, hogy milyen a kapcsolatuk, a Juventus-szal.

“Semmi különös. Az újságírók kitalációja az olyan képtelen történetek, hogy mi haragban vagyunk a másik csapatal. Ez akár veszélyes is lehet a következő szezon beli meccsekkor.

Voltak emberek, akik egészen hihetetlen dolgokat műveltek ott a klubnál, Ők elképzelhető, hogy neheztelnek ránk. A játékosaik ezzel nem kezdhetnek semmit. Ők csak a dolgukat tették, a legjobbjukat adták, és helyénvaló az is, hogy úgy érzik, ővék az elmúlt két bajnoki cím, amit elvettek tőlük."

inter.hunsport.hu

• LasCar16
    főleg 23.án
  • Lombardini
    Én is remélem.
  • ForzaInter
    hátha marad...
  • Lombardini
    Recoba: "Egy diadal a szurkolóinknak"

Milánó - Dacourt-tal együtt, az uruguayi csatár, Alvaro Recoba volt az egyetlen mezönyjátékos az első csapatból, aki még nem szerzett gólt az idei szezonban. De El Chino, hozzáadta immár nevét, a találatot jegyzők hosszú listájához, méghozzá egy lenyűgöző góllal, amit szögletrúgásból szerzett az Empoli ellen aratott 3-1 es siker alatt.

" Örültem, hogy pályára léphettem ma, és nagyon be akartam találni, mert az egész családom ott ült a lelátón "- mondta.

" Igazán boldog vagyok, része lehettem a csodálatos drukkerek örömének. Ez elégedettséggel tölt el, és nagyszerű, hogy a szurkolók tömege előtt ünnepelhettem.

" A jövőm? Mindig is azt mondtam, hogy jó formába akarok kerülni. Ez után fogok dönteni csak."

inter.hunsport.hu
  • Xtra99
    Részemről picit aggódtam a megtizedelt keret miatt , de kiderült :
    a Királyok azok Királyok !
  • ForzaInter
    chino naon nagy volt, szögletből szerzett gólja nagy grat a csapatanak szép volt fiuk, naon jó érzés volt nézni az ünneplést.
  • Xtra99

KIPIPÁLVA !

Következik .

Picit csúszik .
  • Lombardini
    Gyerekek! Ezt az ünneplést nagyon jó érzés volt nézni! Nagyon jó volt. Mekkora buli van Milánóban! Na és mekkora lesz!! :)
  • fsgh
    mit hagyott ki FIGO!!!!!:OOO
  • fsgh
    STANKOVIC!!!!!!!!!

3-1!!!!!!!
  • fsgh
    1-1....

aztán 2-1!!! RECOBA mekkora gólt lőtt:OOO
  • fsgh
    hát mintha az empoli gálázna:S
  • Lombardini
    Jól is teszed. Szerintem a másodikban gálameccs lesz.
  • fsgh
    lemaradtam az első félidöről:( de a másodikat nézem!!! FORZA INTER!!!
  • Lombardini
    A második félidőben Chino gólt is várok.
  • Lombardini
    Na kérem, jól játszik a csapat. Cruz betalált, sajnálom, hogy lesérült. Egyébként Cambiasso nem akármilyen passzt adott.Mariano eléggé bal****kodik. De Choutos még így sem fér be, hogy Cruzt le kellett cserélni. Szegény manusz. Hát ez van.
  • ForzaInter
    félidőben 1-0-ra vezetünk cruz góljával:)
  • ForzaInter
    mindjá kezdünk. FORZA INTER!!!
  • Armani
    Nekemis ez ugrott be róla...
  • ForzaInter
    meg még azse biztos hogy ez lesz jövőre.