FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asse bánom ha nem kopog😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de sztem a legjobb/leghasznosabb játékos Cambiasso/Verón
Adriano egyre flegmább lesz és egyre kevesebbet mozog a pályán remélem nemsokáig lesz ez így!
és a Lecce ellen iszónyu nehéz dolgunk lesz de kell negyon a 3pont és mostmár nekünk nem a Milánt kell figyelnünk hanem arra hogy mikor botlik a Juve...
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
REAL MADRID
27' <1 - 1>1 - 1> C. Manfredini
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
BUDA > miskolc.
REAL MADRID
szépvolt Paolo!!
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

REAL MADRID
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
naggyon jó csatár csak sajna nem én vagyok a club tulaj. 😞😛
nembaj most lényeg a 3pont! és akkor jövõ hét szombaton Lecce-Inter (hááát...)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
3:0