34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #9287 rohaggyatok meg, nagy a kísértés de nem néztem meg eggyik képet sem, se az összefoglalót... :P
de este mindenképp megnézem
hála istennek el kell mennem itthonról, nemtom meddig bírnám ki anélkül, hogy megnézzem az eredményt -
#9286 nyugi az eredményt tom:P -
#9285 mindenképpen nézd meg!!!! Sport2 21.00. -
#9284 az lehet mert én nem néztem streamen...este lehet megnézem... -
#9283 Az Inter-Lazio meccs összefoglalója itt
én csak annyit mondok, hogy baromi jó meccs volt ;) -
#9282 EZEK AZ EREDMÉYJELZŐK AKIK MÉG NEM LÁTTÁK A MECCSET NE NÉZZÉK MEG!
első kép
második kép -
#9281 majd a meccs után berakom ide az eredményjelzőket LINKELVE! tehát az nézi meg aki akarja... -
#9280 azt hittem már hogy vki beírta, hála istennek nem:D -
faláb #9279 Tudom vazze:| -
#9278 tudod most megy a meccs...Inter-Lazio...rémlik?:D -
faláb #9277 Mivan? -
#9276 látom senki nem ír semmilyen eredményt...na mind1 -
#9275 Vettem főnök. -
Csesza #9274 az, de off-nak legyen vége... -
#9273 LOL -
Csesza #9272 SHUT THE FUCK UP!!! -
#9271 Fúúú ti nem vagytok normálisak. Mi a francot vitáztok itt ilyen hülyeségen? Ez kemény. Ennyire nem kell ezt valóban komolyan venni. -
#9270 elnézést a csúny beszédért, de akkor máskor faláb ne írj olyat amit nem gondolsz komolyan és akkor nem lesz gond. -
faláb #9269 Viccből írtam,ő komolyan vette,ennyi,ne nézzétek hülyének,mert még a végén meghasad a szíve... -
#9268 amúgy meg nem kéne szétflémelni a topikot! -
#9267 ő izé van benne valami...mikor Roma meccs volt hiába nem írtátok be az eredményt messziről elkerültem az Inter topikot... -
#9266 mekkora f*sz vagy most büszke lehetsz magadra... -
faláb #9265 Portieri : 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares;
Difensori : 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli;
Centrocampisti : 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez;
Attaccanti : 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lampros Choutos. -
faláb #9264 Mert ha nem mi lesz? -
faláb #9263 Nem írom be,de nehogy úgy járjatok mint lombi a MU-Koppenhága meccsel anno...:D
Szal ti jártok jobban ha inkább nem neteztek a meccsig. -
#9262 bazmeg faszér szivatsz ilyen hülyeséggel, álljál le bazmeg! -
faláb #9261 pedig már sikerült -
#9260 akkor mi a fasznak írtad msn-en hogy mondjam meg????:|| ne csinálj belőlem hülyét... -
faláb #9259 Hülye vagy,ha valamit akarok elmondom itt. -
#9258 faláb üzeni, akkor is beírja az eredményt:| nem nagyon értettem mért írta ezt mns-en:| -
#9257 legjobb az lesz ha nem írja be senki. -
faláb #9256 Ti meg ennyi erővel azt tiltjátok meg hogy ne írjuk be az eredményt. -
#9255 Na persze. Majd megtíltod nekünk mi? Azért ez erős lenne. -
faláb #9254 szerintem úgy lenne fair hogy aki este akarja nézni az ne jöjjön netezni. -
#9253 Szerintem úgy lenne fair ha senki nem írná be. Legyünk tekintettel a többiekre én azt javaslom. -
Csesza #9252 talált, süllyedt -.- -
#9251 hát iz én a neten fogom követni:P akkor ide nem írjak be semmit? -
#9250 remélem most se fogják. -
Csesza #9249 multkor sem írta be senki az eredmény tudomásom szerint, amikor felvételről akartuk megnézni... -
#9248 kár hogy felvétel, vmi barom ugyis beírja vhova az eredményt:SS jó lenne ha senki nem írná majd be, mondjuk az este nekem is jobb délután énse nagyon érek rá.