FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feb. 9. 14:11 -Milánó- A Nemzeti Sport értesülése szerint könnyen elképzelhetõ, hogy a jelenlegi angol kapitány Sven-Göran Eriksson lehet Moratti következõ nagy fogása. A svéd szakember szerzõdése a nyáron jár le az angol szövetségnél és már köztudott, hogy nem akarja megújítani azt, mert jobban benne szeretne lenni a labdarúgás forgatagában. Eriksson nem mint edzõ, hanem mint technikai igazgató érkezne az Interhez. A vezetõedzõje a csapatnak továbbra is Mancini maradna. Nem lenne ismeretlen ez a felállás egyikük számára sem, mert a Sampdoria és a Lazio csapatában is dolgoztak már együtt.
És ezt mint Inter szurkoló mondom.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
nyithatnának egy színházat
nah végre jön Recoba
pizzarrot kéne még behozni
nah szép volt Adriano!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
most is Adrianon és a tûzijátékon kivûl nem sok volt...
lövünk 20-at semmi lõnek 1et erre vezetnek!!!hol itt az igasság😞<#sir>#sir><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szelvényhez nem nyulok meccs végéig (babonás)
teljesüljön kérésed😊
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!