34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #9247 amugy felvételről nyomják majd a sport2-n a meccset
21:00 Labdarúgás, Internazionale-Lazio, olasz bajnokság, 36. forduló (mai)
hála istennek ugysem nagyon leszek gépközelbe 6körűl, ugyhogy este megtudom, ugy nézni a meccset mintha élő lenne :P -
#9246 Capello állítólad Ibrát akarja:DD
majd pont Ibrát adjuk el a Real-nak. -
Csesza #9245 szabad, persze -
#9244 tényleg megjött a mezem, majd nyomok képeket róla, ha szabad. -
Csesza #9243 np
thx -
#9242 ja -
#9241 holnap verni kell a laziot -
#9240 áá ezt rossz nézni, gondolom milyen nagy örömmel csináltad:S -
-
#9238 röstellem meg minden de mostanában nem sokat voltam gép előt:SSSS de most nekiugrok
-
Csesza #9237 #9224
ezekszerint még nem ért rá... -
#9236 Gyerekek. Tudom, hogy fájó a szerdai emlék de legyünk tisztességesek és írjuk az eredményt. Így illő. -
#9235 legyen igazad és nyerjünk 4-0-ra. -
#9234 Soha nem mond, hogy soha. A Barca se gondolta,hogy nem lesz neki elég az 5:2. Bízni kell. De legalábbis tisztességesen helytállni. -
#9233 nekünk nem fog:( -
faláb #9232 Realnak is majdnem sikerült tavaly Zaragoza ellen. -
#9231 Bocsánat nem a Sevilla hanem a Getafe az aki elpüfölte a Barcát tegnap. Elnézést. :) -
#9230 Eszembe jutott ma reggel a Boro UEFA kupás menetelése. Amikor nekik is 4 gól kellett ahhoz, hogy tovább jussanak és megcsinálták. Vagy tegnap a Sevillának a Barca ellen szintén sikerült a továbbjutás 4:0-val. Szóval ha így vesszük, így két nap távlatából szemlélve azt mondom én is, hogy sanszunk az van, elméletileg meg kell tudni csinálni. De meg tudjuk-e csinálni? -
#9229 hát, részvét -
#9228 Ezt te sem gondoltad komolyan. -
Csesza #9227 reméljük bár ha milánóban is ilyen (gondolom) lélektelen lesz a játékunk mint itt akkor erre sincs sok esély, bár ne legyen igazam... -
ryhdeksan #9226 milánóban kapnak egy 4est azt csá -
Csesza #9225 jah és nem láttam a meccset :S -
Csesza #9224 a képek természetesen kellenek, thx Imi
ForzaInter te meg fogd vissza magad nem szeretek törölgetni... -
#9223 Egyénileg: Toldo legalább a gólok felében benne volt, a hátsó sorról inkább semmit. Középen Figonak akadtak értékelhető pillanatai, erre lecserélték. Dacourt és Sztankovics Lost - eltűntek, Adriano katasztrófa, Crespo két gól és annyi. A cserék közül Recoba kezdhetett volna, Vieira a pirosat érő szabálytalanságát kivéve elfogadható volt.
-
#9222 nekemnyócc -
#9221 majd Csesza eldönti -
#9220 efesgéha ennek sztem ne csinálj eredményjelzőt, nincs kedvem ott nézegetni hogy kaptunk egy 6-ost:(((( -
#9219 vége 6-2 -
#9218 -
#9217 ááá ez kész ilyen gyalázattos játékot.... no komment, komolyan álltak ehez a meccshez is gratulálok szépen leszerepeltünk... -
#9214 AS Roma [6 - 2] Inter Milan
ezuttal búcsozom a kupátol :( -
ryhdeksan #9211 hogy az érettségivel voltam elfoglalva kb ugy :D -
#9210 HOGY LEHET ELFELJETENI???? EGY INTER MECCSET????:| -
#9209 miaz hogy nem érdekli őket gy kupasorozat? már nem azért de a Romátol kikapni 5-2-re kicsit égő...nem a Romát minősítm le hanem a mi hozzáálásunkat -
ryhdeksan #9208 lol el is felejtettem a meccset
mit izgultok sztem már nem igazán érdekli őket :) -
#9207 EZ ENNYI VOLT... -
#9206 EGYRE KEVESEBB... -
#9205 esély mindig van csak most elég kevés... -
#9204 MAXVELL LE
GROSSO BE