34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    :DDDD
  • Lombardini
    Na ideje lesz lelépni a melóból, hogy hazaérjek a meccsre. :)
  • Lombardini
    Változott a helyzet, a Rai Uno úgyfest mégsem adja. Legalábbis a honlapján nem írják. A Rai Due az tuti, hogy adja és ezen a linken is nézhető majd: http://www.media.rai.it/mpmedia/0,,Sport%5E25012,0.html
  • ForzaInter
    azse biztos hogy igaz
  • fsgh
    :OOOOOO

legalább pénzért adtuk kölcsön?
  • Oziris666
    Inter Milan offer Chelsea Adriano on-loan
    tribalfooball.com - May 16, 2007

Inter Milan are prepared to send Adriano to Chelsea in exchange for Hernan Crespo.

Inter president Massimo Moratti is desperate to hold onto Crespo for next season and is ready to offer Adriano on a 12-month loan in a straight swap.

Chelsea intermediaries have indicated they're keen on the proposal, though the London giants would prefer to discuss an immediate permanent deal for the troubled Brazilian.
  • ForzaInter
    lesz választék:D
  • Lombardini
    Görgess a legaljára.
  • Lombardini
    Jól látom a Rai Uno is adja meg a Due is?
  • ForzaInter
    tom, csak kivi voltam hogy adják-e vagynem:D
  • faláb
    Majd holnap.
  • ForzaInter
    rai-on megint adják a meccset???
  • faláb
    De azért már jöhet a helyettes is hogy kezdjen beépülni.
  • Lombardini
    Figo maradjon.
  • Csesza
    Figo menjen, Martins jöjjön :)
  • ryhdeksan
    jó lenne ha visszajönne elég sokat tanult már
  • ForzaInter
    jó lenne ha maradna:) martins azér ne jöjjön vissza:D
  • Hegeace
    De most kibújt belőle az ördög ... bár szerintem nem ide fog igazolni, a Boltonban jobban eltudnám képzelni :)
  • fsgh
    nálubk mindig rendes volt
  • Hegeace
    Igen Adrianoval több vonatkozásban is jól együtt tudnának működni XD
  • fsgh
    Figo beinthet az araboknak
    Külföldi labdarúgás

Elképzelhető, hogy Luis Figo mégsem hagyja el az Internazionale futballcsapatát. Forrás: Mobilpress

A 34 éves portugál klasszis már hónapokkal ezelőtt aláírt a szaúdi el-Ittihad csapatához, ahova a szezon végén igazolt volna, miután úgy gondolta, ilyen idős korában eljött az ideje a levezetésnek (és még egy utolsó nagy pénzkereseti lehetőség kihasználásának). Figo azóta többször is kijelentette, hogy nem kívánja megváltoztatni döntését, az utóbbi napokban azonban fordulatot vettek az események.

Miután Massimo Moratti klubelnök elmondta, hogy szeretné, ha a szélső nem hagyná el az Intert, Figo minden lehetséges eszközzel megpróbálja rávenni a szaúdiakat, hogy tekintsenek el nyári szerződtetésétől. Ez persze egy aláírt kontraktus után nem lesz egyszerű elérni, de ha egy mód van rá, a portugál igyekszik megragadni azt, és újabb egyéves haladékot kicsikarni az ázsiai együttestől.

- Az elnök, Massimo Moratti nagyon szeretné, ha maradnék, és én is jól érzem magam Milánóban. Nem tudom mi lesz, majd meglátjuk! - mondta Figo.

Forrás: Mobilpress

én örülnék ha maradna nagyon hajt mostanában és ontotta az aszisztokat...
  • fsgh
    Szó nélkül lelépett a Szarkák sztárja
    Külföldi labdarúgás

Obafemi Martins eltűnt, mint annak idején Petőfi a ködben! A Newcastle nigériai csatára már a hétvégi bajnokin sem volt hajlandó pályára lépni, hétfőn egészen odáig merészkedett, hogy meg sem jelent a Szarkák edzésén. A klub vezetősége várhatóan kirúgja a renitens támadót.

Martins a Newcastle egyik legjobb igazolása volt a szezon során, a szurkolók is hamar megszerették, ezért is ért mindenkit váratlanul, hogy szó nélkül faképnél hagyta a csapatot. A hétvégén történtek után szinte bizonyos, hogy a csatár elhagyja a klubot, pedig a szakmai stáb igényt tartott volna a játékára.

- A szombati edzés előtt Martins bejelentette, hogy sérült, az orvosok azonban semmit sem találtak, ami megakadályozta volna őt a tréningezésben. Nem akart elutazni a Watford elleni bajnokira, de a szakmai stáb tagjai tudomására hozták, hogy kénytelen lesz utazni, s majd Watfordban átesik egy vizsgálaton. Másnap az edzők felszólítása ellenére sem volt hajlandó megjelenni a meccs helyszínén, sőt, vissza sem utazott a csapattal, azóta nem hallottunk róla - nyilatkozta a klub egyik alkalmazottja.

na nem való neki anglia jöjjön vissza:P
  • Lombardini
    "mínusz négy gól nem a világ"

Hát ahogy vesszük. De persze amíg van esély addig nem szabad feladni!
  • fsgh
    nter: mínusz négy gól nem a világ
    Külföldi labdarúgás

Az Inter 6-2-re kikapott az Olasz Kupa döntőjének első felvonásán a Romától, az bajnokcsapat játékosai azonban nem adták fel a reményt a kupa elhódítására.

Az Inter játékosai abban bíznak, hogy ahogyan a Roma a BL negyeddöntőjében beleszaladt egy "hetesbe" a Manchester United otthonában, úgy ők is képesek lesznek nagy különbséggel legyőzni Tottiékat. Hernan Crespo, az Inter argentin csatára a tavalyi Olasz Szuperkupa-döntőre emlékeztette az ellenfelet: akkor csapata 0-3-ról állt fel egy félidő alatt, és nyerte meg 4-3-ra a meccset.

- Mindössze azt mondom, hogy hinnünk kell magunkban. A szuperkupadöntőn egy félidő alatt álltunk fel és fordítottuk magunk javára a meccset, most kétszer 45 percünk lesz ugyanerre - öntötte a lelket társaiba Crespo.

Az argentin támadó kitért saját idei teljesítményére is.

- Azt hizsem, az egész szezonban jól játszottam, a sérülésem után is sikerült gyorsan formába lendülnöm, most már csak a Roma elleni kupadöntőre koncentrálok, bízom benne, hogy itt is sikerült jó játékkal hozzájárulnom a győzelmünkhöz - nyilatkozta a csatár.

Samsungsport
  • ForzaInter
    ugylegyen
  • Lombardini
    Sebaj. Roma ellen visszatér, lő négy gólt ami meghozza a kedvét és utána a hátralévő bajnoki meccseken is betalál majd és megvan a házi gólkirályi cím. Ennyi.
  • Csesza
    jaja, sztem is rohadt jól játszott
  • ForzaInter
    hátigen ha Ibra nem lenne sérült, vszínű akkor ő lenne a házigólkirály:)
  • Lombardini
    De csak azért mert Ibra sérült. Különben már régen gyarapította volna a góljainak számát. :)
  • faláb
    Nem gondoltam volna hogy ilyet is fogok írni,de Mariano nagyon jó volt.
  • ForzaInter
    Crespo nagyon ottvan már 14 gólos így Ibrát is megfogja előzni sztem, grat a csapatnak
  • Csesza
    király :D

legalább többet tudok röhögni
  • Lombardini
    Ki nem sza**a le?
  • ryhdeksan
    most még jobban utálják az Intert :DDDD
  • Csesza
    nah én kibírtam :P

4-3 :XD

Crespo fantasztikus!!! Mariano is nagyon jól játszott, meglepetésre...

nagyon örülük viszont nagyon nagy negatívum a 3 bekapott gól
  • fsgh
    egyetlen különbség van a Roma és a Lazio elleni meccs között:

a helyzetkihasználás...ha a Lazioban olyan kaliberű játékosok lennének mint a Romáan akkor már nem 2-1 hanem 3-1,4-1 lenne...
  • fsgh
    mondhatni kibaxott rosszak vagyunk így a elején:S eléggé kétségbe ejtő hogy tudunk így is játszani...
  • fsgh
    :dDDDD
  • ryhdeksan
    én nem bírtam ki :D
  • fsgh
    :DDDDDDDDDDddd