FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a szart

lol ^^

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most Adriano!

úgy lesztek 2.ak hogy gólkülönbség ami a serie a-ba nem számít

Julio azta rohadt mekkorát védett <#wow1>

Sheva
nem tom :S

ha nektek akkor nyertek és nem leszünk másodikok

ha a juvénak akkor nyernek és jobban elhúznak de másodikok leszünk

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

te kinek drukkolsz?😊

Sheva
<#nezze>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
sziasztok 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gyertek drukkolni emberek 😛

Na ma este eldõl, hogy érettek vagyunk-e már arra, hogy újra BAJNOKOK legyünk?
Szerintem IGEN!

jah csak nem mostanában 😄

Sztankonak mindenképp helye van a középpályán, nagyon hasznos futballista

Gabber miért nem jó a banner? <#schmoll2>

Mihajlovics le Matrix be
Sztanko le Cambiasso be

AdRiAnO
Ez a csapat nem kaphat ki!

www.englishfootball.hu - CSAK ANGOL FOCI!

Julio Cesar- J. Zanetti, Samuel, Mihajlovics, Cordoba- Figo, Verón, Sztankovics, Recoba- Adriano, Martins

Ez a Juve verõ csapat! Szerintem

Végre itt van Oba! Tipp Mix-en 1-st fogadtam :-) remélem nyerünk. Mind2 csapat formán kívül játszik

Keret a Juventus elleni meccsre
Feb. 12. 10:07 -Appiano Gentile- Roberto Mancini 19 fõs keretet jelölt ki a ma esti mérkõzésre. A hálónk õrzésére Francesco Toldo és természetesen Julio Cesar lettek kijelölve. A Juventus támadóinak megállítása Cordoba, Burdisso, J.Zanetti, Mihajlovic, Materazzi, Samuel, és Pierre Wome feladata lesz. Középpályán a Stankovic, Figo, Pizarro, Veron, Kily, Cambiasso hatosfogatból fognak 4-en szerepet kapni, míg a támadósorban a Cruz, Adriano, Recoba, Martins négyesbõl választhat a miszter.

AdRiAnO
Mi a várható kezdõcsapatunk?

www.englishfootball.hu - CSAK ANGOL FOCI!

gabber_saviola
😄DDDDDDDddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
jaja elõre levan minden zsírózva

Cesarhoz is küldtünk egy kis ajándékcsomagot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
ezt jó látni nagyon kelleni fog vasrnap...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bírót még el is tudom képzelni
moggi intézkedik

9csöves9
ugyse nyertek,lefizettük az összes bírót,sõt még doppingolunk is

Ha hétvégn nyerünk már "csak" 6 pont lesz ez elõnyük.
De nekünk is lesz még a milan ellen meccsünk :-\

:-)

fsgh
zsír a tabella😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
az a szomorú hogy annyira senki nem esett pofára mert egy kicsit várható volt...

és igazad is van...

gabber_saviola
egy mondat csak úgy, mert kijön belõlem:
Csalódás volt a tegnapi játék

Ballack sztem nem kéne, igyis túlzsúfoltság van a középpályán ráadásul sztem Pizzaro és Verón is jobb mint õ de ha verón nyáron elmegy akkor nagyon jó lesz oda középra pizzaro, és végre a többiek is kaphatnak lehetõséget

Henry tényleg nem lenne rossz de ha elmegy az arsenáltol akkor a Barcába fog menni

fsgh
ez a véleméyem az egész csapatról!:
ebbõl a csapatból hiányzik az ötletesség és az egyéni megmozdulások....
pl:Adriano ezen a meccsen is csak egyszer tudott ziccer kialakítani(azt is elbxta...)
Sztem Ballack színt vihetne a játékba mert most is milyen volt a középpálya? Stanko nagy rossz volt Figo nem lett volna rossz csak már mindenki leelõzi vagyis nem éri be az amúgy nagyon igéretes labdákat mert bárkivel is áljon szembe lefutja...ja és Ballack sztem jobb mint Veron...Bár a Fio elleni meccsen Veron is "jó"(jó=nagyon akart és volt néhány jó megmozdulása)volt
vagy Henry!mert nem igaz hogy ha Adriano "impotens" lesz 3-4 hétig akkor meghal a támadójáték ezért kéne egy tapasztalt gólvágó és akkor nem azon függne az Inter hogy vajon Adriano lõ golt vagy nem....Mancini nyilatkozgatja azt hogy várni kell még beérik stb...oké várjunk de addig is kéne lõni valakinek a gólokat...
bár ez a gólõvés kérdést megoldhatná Recoba is de õt valamiért sose küldik pályára! el se tudom képzelni hogy gondolhatja azt Mancini hogy majd Cruz mutat valami olyat amit Recoba ne csinálna meg....

(anno Ballackot és Henryt ios szóbahozták velünk...)

de akkor is szar hogy nincs 1 db olasz se általába a kezdõbe, az állampolgárságot tekintve

van Martinsnak, J.Zanettinek, Cordoba-nak ...
olasz állampolgársága

igaz tényleg Burdissot teljesen elfelejtettem, nah jó lenne ha õ lenne Samuel társa a 2 argentín jól megértené egymást

Egyetértek, de MAterazzi helyett szerintem Burdisso kellene, mivel Mate.. egy kicsikét csiga..fõleg, hogy jön a BL ...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

fsgh
de nem csak olasz jó külföldi is csak legyen meg az állampolgársága abból meg van 1 pár...

fsgh
Sztem a támadósorba kéne egy csatár aki stabilan lövögeti a gólokat mert Adrianonak vannak kihagyásai ami nem tesz túl jót a csapatnak...ha vennénk hasonl képeségû csatárt akkor jobban menne a góllövés...
vagy egy egyszerübb:JÁTSZON VÉGRE RECOBA IS!!!!(de ezt Mancini nem akarja nem om mér-....)

jah, ez elég gáz, ezér kellett volna Grosso igaz ez még csak 1...

jah bocs kifelejtettem Adriano után a per jelet és õt nyomnám a második számú csatársorba Martins melett

1 2 1 2
Adriano/Cruz-----Recoba/Martins

nagy gondok lesznek:S

fsgh
hát ez az!

De senki ne agodjon addig még veszük 3 argentínt és 4 brazilt<#szomoru1><#szomoru1>

9csöves9
nem mintha kötözködni akarnék de a tegnap páylára lépõ 13 Inter játékos közül egy sem volt olasz

mi lesz ha behozzák azt az új szabályt?

és Cruz?

jah és tudom hogy most nem volt itt Martins, meg Materazzi sérûlt, csak hogyha mindenki egészséges lenne akkor én így dobnám össze a csapatot és sztem sokkal eredményesebb lenne

igen, ez sajna így van. nemhogy játszatná Pizzaro-t, Solarit, Recoba-t! nem helyette játszatja a ,mozgássérûlt Figo-t

én most így dobnám össze a csapatot

---------------------Cesar-------------------------

J.Zanetti-----Samuel------Materazzi/Cordoba-----Wome

Stankovic-----Verón/Pizzaro-----Cambiasso-------Solari

------------Adriano-------Recoba/Martins--------------

és felhoznák az u18-ból 1-2 tehetséges védõt és csatárt

már elegem van abból hogy Mancini mindig a kedvenceit játszatja:S