FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nektek akkor nyertek és nem leszünk másodikok
ha a juvénak akkor nyernek és jobban elhúznak de másodikok leszünk
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szerintem IGEN!
Sztanko le Cambiasso be
Ez a Juve verõ csapat! Szerintem
Feb. 12. 10:07 -Appiano Gentile- Roberto Mancini 19 fõs keretet jelölt ki a ma esti mérkõzésre. A hálónk õrzésére Francesco Toldo és természetesen Julio Cesar lettek kijelölve. A Juventus támadóinak megállítása Cordoba, Burdisso, J.Zanetti, Mihajlovic, Materazzi, Samuel, és Pierre Wome feladata lesz. Középpályán a Stankovic, Figo, Pizarro, Veron, Kily, Cambiasso hatosfogatból fognak 4-en szerepet kapni, míg a támadósorban a Cruz, Adriano, Recoba, Martins négyesbõl választhat a miszter.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Cesarhoz is küldtünk egy kis ajándékcsomagot
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

moggi intézkedik
De nekünk is lesz még a milan ellen meccsünk :-\
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
Csalódás volt a tegnapi játék
Henry tényleg nem lenne rossz de ha elmegy az arsenáltol akkor a Barcába fog menni
ebbõl a csapatból hiányzik az ötletesség és az egyéni megmozdulások....
pl:Adriano ezen a meccsen is csak egyszer tudott ziccer kialakítani(azt is elbxta...)
Sztem Ballack színt vihetne a játékba mert most is milyen volt a középpálya? Stanko nagy rossz volt Figo nem lett volna rossz csak már mindenki leelõzi vagyis nem éri be az amúgy nagyon igéretes labdákat mert bárkivel is áljon szembe lefutja...ja és Ballack sztem jobb mint Veron...Bár a Fio elleni meccsen Veron is "jó"(jó=nagyon akart és volt néhány jó megmozdulása)volt
vagy Henry!mert nem igaz hogy ha Adriano "impotens" lesz 3-4 hétig akkor meghal a támadójáték ezért kéne egy tapasztalt gólvágó és akkor nem azon függne az Inter hogy vajon Adriano lõ golt vagy nem....Mancini nyilatkozgatja azt hogy várni kell még beérik stb...oké várjunk de addig is kéne lõni valakinek a gólokat...
bár ez a gólõvés kérdést megoldhatná Recoba is de õt valamiért sose küldik pályára! el se tudom képzelni hogy gondolhatja azt Mancini hogy majd Cruz mutat valami olyat amit Recoba ne csinálna meg....
(anno Ballackot és Henryt ios szóbahozták velünk...)
van Martinsnak, J.Zanettinek, Cordoba-nak ...
olasz állampolgársága
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
vagy egy egyszerübb:JÁTSZON VÉGRE RECOBA IS!!!!(de ezt Mancini nem akarja nem om mér-....)
1 2 1 2
Adriano/Cruz-----Recoba/Martins
De senki ne agodjon addig még veszük 3 argentínt és 4 brazilt<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
mi lesz ha behozzák azt az új szabályt?
én most így dobnám össze a csapatot
---------------------Cesar-------------------------
J.Zanetti-----Samuel------Materazzi/Cordoba-----Wome
Stankovic-----Verón/Pizzaro-----Cambiasso-------Solari
------------Adriano-------Recoba/Martins--------------
és felhoznák az u18-ból 1-2 tehetséges védõt és csatárt