FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Vitantonio Liuzzi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Csak a véleményem írtam le,nem hangulatot akartam kelteni.Forza Milano másik fele😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
tessék javítani
Feb. 13. 11:19 -San Siro- Akárcsak a többiek Dejan Stankovic is roppant idegesen vonult le a pályáról a lefújást követõen. Késõbb aztán elmondta hogy miért zárta be az újságírók elõtt az öltözõfolyosó ajtaját. ½Azért zártam be mert beszédünk volt egymással. Jobbnak éreztem hogyha a kamerák nem jönnek utánunk, hiszen mindenki nagyon ideges volt. Hogy hol veszítette el az Inter a meccset? A pályán. Nem voltunk egyáltalán rosszak, talán az elején kissé álmosan kezdtünk. Aztán Veron kiesése nagyban befolyásolta a további történéseket. De ha például Oba az elején nem könnyelmû annál a ziccernél minden másképp alakulhatott volna. De õk nyertek így nincs mit mondani. Emelt fõvel vonulhattunk le és bármilyen furcsa továbbra sem adjuk fel a reményt.½
Feb. 13. 11:14 -San Siro- Luis Figo nagyon ideges állapotban hagyta el a San Sirot a Juventus elleni 1-2-es meccset követõen. A portugál játékos is a Nedved javára befújt szabadrúgást nehezményezte amelyet Del Piero gólra váltott. ½Szégyen ami ma itt történt. Talán mindenkinek jobb lenne most elmenni pihennie egy kicsit.½ mondta és beüllt a feleségével a kocsijába és elhagyta a stadiont.
Mancini:½Nedved egy nagy szimuláns½
Feb. 13. 11:11 -San Siro- Roberto Mancini igen dühös és elkeseredett volt a lefújást követõen. ½Láttam hogy közvetett szabadrúgás lesz, de mikor Adriano nekifutott a labdának már nem foglalkoztam a bíróval. Elõtte szóltam Samuelnek hogy mondja meg Adrianonak: nem lõheti rá elsõre. Kár érte. A meccsrõl? A Juventus jól kezdett ezt elismerem, de az utolsó 20 percben lefociztuk õket. Veron kiesésével az elsõ félidõ közepén át kellett szerveznem a csapatot, ez eleinte egy kis gonddal járt de végül túléltük azt az idõszakot. Sõt egy idõ után már jobban ment a csapatnak Veron nélkül. A bekapott gól elõtt jobban játszottunk, majd az egyenlítés után meg akartuk nyerni a meccset, ám jött Del Piero gólja. Persze ami elõtte történt. Pavel egy nagy szimuláns, mindig dobálja magát és így folyamatosan ki tud olyan szabadrúgásokat csikarni amelyek nem is járnának. Tízbõl egyet pedig csak belõnnek valahogyan... Amúgy a játékvezetõre egy szavunk sem lehet, arról hogy Nedved milyen felfogásban játszik nem Paparesta tehet.½
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
g.:Samuel ill. Patkány (Gratulálok ez jellemzi az értelmi szintetek..), Del Piero.
A lényeg, hogy kikaptatok de nagyon. Szar volt a csapatotok ez az igazság.
Egy embert becsülök nagyon az Interben õ : Recoba! Nem itt lenne a helye, így semmit nem fog nyerni,pedig megérdemelné.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Pedig nem is játszunk rosszul!!!!baz+😞((((
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!