FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mekkora Martins kapufa geciiiii

jah

elkezdõdött a meccs

thx ;-)

fsgh
Köszönjük😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
sok sikert nektek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
sok sikert nektek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Nah este Inter- Ajax ! Kiütjük õket Adriano újra formában .-))

fsgh
Thx😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

forza milan
Grat!

fsgh
Thx!😊

gabber_saviola
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> Gratulálok a Samp elleni gyõzelemért <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Jaja^^
Meglesz az a 2.hely😊

Faragtunk 2 pontot ^^

nah banner frissítve

szerk:fogja lõni....

na remélem Adriano újra gojla lõni a gólokat,...

fsgh
FT Inter Milan <1 - 0> Sampdoria
40' <1 - 0> Adriano
49' Adriano
81' D. Stankovic
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

éééééés Megvan!!!😊 Elõre az Ajax skalpjáért😊

fsgh
Hát jah..Inkább Henry!😊

fsgh
Adriano Gólt lõ és látá Isten hogy ez jó!😊))))))

csm
kösz. ha ez így van akkor ne is jöjjön vissza, de azért beférne a kezdõbe bármely csapatnál

BMW 325 iX Rallye Car :)

Adriano nagyon akar és küzd ! Ez jó !

Mert amíg sérült volt kapta a fizetést ápolgatták bíztak benne és mikor vb gólkirály lett elment :\

fsgh
85' Inter Milan <1 - 0> Sampdoria
40' <1 - 0> Adriano
49' Adriano
81' D. Stankovic

fsgh
akkoriban még én se követtem de hallásból vmit tudok..: Régen nálunk játszott aztán hívta a Reál a vezetõség kérte hogy ne menjen meg a szurkolók is aztán mégi elment és aztán még fikázta az Intert...(asszem)

csm
sziasztok. szeretem az intert, de nem rég óta követem nyomon az eseményit csak pár éve, és arról lemaradtam hogy miért is utálják ott ennyire Ronaldót.

BMW 325 iX Rallye Car :)

fsgh
HT Inter Milan <1 - 0> Sampdoria
40' <1 - 0> Adriano

Na végre!!ADRIANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1:0 Adriano gól...

egy gólt lõhetnénk már...

hát sztem tuti tovább megyünk :-)

DJ Bee18
basszus, remélem továbbjuttok, másnak már kicsit se tudok drukkolni (REAL elsõsorban, Werder, Liverpool, mind kiestek 😄)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

J.Zanetti½Ronaldo nagyszerû!
Mar. 9. 14:41 -Milano- Tegnap Javier Zanettivel készült egy interjú melynek az elején természetesen a Ronaldo visszatérésével kapcsolatos pletykákról mondta el a véleményét. ½Egy nagyszerû játékosról beszélünk, de szerintem túl korai lenne még bármiféle leigazolással kapcsolatban szóba hozni õt. Meglátjuk hogy a szezon hogyan alakul aztán a nyáron a klub vezetése úgyis meg fogja hozni a maga döntését.
Ezután más dolgokról faggaták a kapitányt. Például arról hogy mi újság van az öltözõben. ½Minden alkalommal mikor gondjaink adódnak napirendre kerül ez a téma, hogy a csapaton belül széthúzás van. Garantálhatok mindenkit arról hogy ez egyáltalán nem igaz. Alázatosan dolgozik mindenki az edzéseken a meccsen pedig törekszik a tudása legjavát adni hogy a csapat megnyerje az éppen aktuális összecsapását. A mai foci eredménycentrikus, de ha vesszük például a vasárnapi meccset akkor ott mindenki láthatta hogy a 20.perctõl egy csapat volt csak a pályán, mégpedig az Inter.½
Azt beszélik hogy egy nap vissza fogják vonultatni a 4-es számú mezt, azt amelyikben a jelenlegi kapitány játszik - természetesen csak akkor amikor a visszavonulás mellett fog dönteni. ½Öröm ilyeneket hallani. Mindig mondtam hogy az Inter az én otthonom és természetsen eszem ágába sem jut hogy más csapat mezét húzzam magamra a jövõben.½
Arra kérdésre hogy Veron ideális helyettese Ballack lenne így reagált. ½Ballack egy játékos de azt hiszen hogy Veron már megmutatta és még meg is fogja mutatni hogy az Inter egyik kiemelkedõ egyénisége.½
Végül pedig már a BL sorsolásról esett szó. ½Újabb derby a Bajnokok Ligájában? Minden megtörténhet, de számunkra az elsõ dolog az hogy túljussunk az Ajaxon."

igen kijvaította a hibáját, igaz én nagy különbségû Roma gyõzelmet jósoltam de azaz igazság hogy csalódott vagyok az 1-1et illetõen, sztem sokkal többet támadtunk mint a Roma, megérdemeltük volna a gyõzelmet a Romának csak jobb periódusai voltak, de hát ilyen a foci

Azért ez a hülye Mate megmutatta mi a foci 😊
lassú, de helyezkedeik + fejel is!

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

bmffm856
ne szapuljátok Materazzit...😊😊

õ egynelített nektek 😄😄😄

küöszönjük Nerazzurrik! Ez nekünk ideiglenesen 4. helyet ér 😄😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

stíllll....hehe

de jó lenne már valami bumm....

iszonyat szarok vagyunk, ha akarna a Roma simán lõhetne még gólt, de ne legyen igazam és a csapat összeállítás már megint ?!

Materazzi meg borzasztó...

de mondom ne legyen igazam, egyenlítsünk ki és nyerjük meg :\

mivan?😄D:

én 4-1-et tippelek a Roma-nak 😞(((

Kaplan
1-0

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fsgh
nemsokára meccs!!!!!
FORZA INTER!!!!!

Nah.. holnap este Roma - Inter ! Megkell õket taposni

Martins Nigériába utazott

Feb. 28. 17:17 -Milánó-

Tegnap este Obafemi Martins Giacinto Facchetti engedélyét kérte ahhoz, hogy személyes okokból elhagyhassa Milánót, és Lagosba utazhasson. A Marco Branca technikai igazgatóval és Roberto Mancini vezetõedzõvel kötött megállapodás értelmében Martins megkapta az engedélyt, hogy Nigériába utazhasson.

remélem hétvégére visszajön...

tied a pálya 😛

Kaplan
oké, akkor majd beszélünk a inter.hu karbantartójával <#mf2>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

remélem megbocsátasz hogy azt irtam ide ki ami a www.internazionale.hu-n van kiírva, azthittem hogy ez megbízható, de remélem megbocsátasz és lehetek ujra igazi inter drukker <#mf2>

neee légyszi
^^

DJ Bee18
ne örülj, majd elküldjük 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kaplan
Gratulálok! Mondta egy szóval is, hogy NEM igazi Inter drukker?...