FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Meglesz az a 2.hely😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
40' <1 - 0>1 - 0> Adriano
49'
81'
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
éééééés Megvan!!!😊 Elõre az Ajax skalpjáért😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BMW 325 iX Rallye Car :)
49'
81'
BMW 325 iX Rallye Car :)
Na végre!!ADRIANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Mar. 9. 14:41 -Milano- Tegnap Javier Zanettivel készült egy interjú melynek az elején természetesen a Ronaldo visszatérésével kapcsolatos pletykákról mondta el a véleményét. ½Egy nagyszerû játékosról beszélünk, de szerintem túl korai lenne még bármiféle leigazolással kapcsolatban szóba hozni õt. Meglátjuk hogy a szezon hogyan alakul aztán a nyáron a klub vezetése úgyis meg fogja hozni a maga döntését.
Ezután más dolgokról faggaták a kapitányt. Például arról hogy mi újság van az öltözõben. ½Minden alkalommal mikor gondjaink adódnak napirendre kerül ez a téma, hogy a csapaton belül széthúzás van. Garantálhatok mindenkit arról hogy ez egyáltalán nem igaz. Alázatosan dolgozik mindenki az edzéseken a meccsen pedig törekszik a tudása legjavát adni hogy a csapat megnyerje az éppen aktuális összecsapását. A mai foci eredménycentrikus, de ha vesszük például a vasárnapi meccset akkor ott mindenki láthatta hogy a 20.perctõl egy csapat volt csak a pályán, mégpedig az Inter.½
Azt beszélik hogy egy nap vissza fogják vonultatni a 4-es számú mezt, azt amelyikben a jelenlegi kapitány játszik - természetesen csak akkor amikor a visszavonulás mellett fog dönteni. ½Öröm ilyeneket hallani. Mindig mondtam hogy az Inter az én otthonom és természetsen eszem ágába sem jut hogy más csapat mezét húzzam magamra a jövõben.½
Arra kérdésre hogy Veron ideális helyettese Ballack lenne így reagált. ½Ballack egy játékos de azt hiszen hogy Veron már megmutatta és még meg is fogja mutatni hogy az Inter egyik kiemelkedõ egyénisége.½
Végül pedig már a BL sorsolásról esett szó. ½Újabb derby a Bajnokok Ligájában? Minden megtörténhet, de számunkra az elsõ dolog az hogy túljussunk az Ajaxon."
lassú, de helyezkedeik + fejel is!
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
õ egynelített nektek 😄😄😄
küöszönjük Nerazzurrik! Ez nekünk ideiglenesen 4. helyet ér 😄😄
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
de jó lenne már valami bumm....
Materazzi meg borzasztó...
de mondom ne legyen igazam, egyenlítsünk ki és nyerjük meg :\
FORZA INTER!!!!!
Feb. 28. 17:17 -Milánó-
Tegnap este Obafemi Martins Giacinto Facchetti engedélyét kérte ahhoz, hogy személyes okokból elhagyhassa Milánót, és Lagosba utazhasson. A Marco Branca technikai igazgatóval és Roberto Mancini vezetõedzõvel kötött megállapodás értelmében Martins megkapta az engedélyt, hogy Nigériába utazhasson.
remélem hétvégére visszajön...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
^^