FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól hogy elírta az idõpontot még nem igazi Inter drukker?
A meccs idõpontja:
20:30 Roma - : - Inter
(Vasárnap)
...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Feb. 27. 10:33 -Milano- Julio Ricardo Cruz tegnap két góllal vette ki a részét az Udinese legyõzésébõl és a meccset követõen is rendkívül szimpatikus módon nyilatkozott. ½Nem mehetünk el szó nélkül amellett hogy Adriano nem lehetett velünk - ki tudja hogy miért. Érte is nyertünk ma, mivel nagyon akartuk ezt a sikert. Örülök hogy most kezdõként is eredményes tudtam lenni, mivel eddig fõképpen csereként beállva lõttem gólokat. Persze jó ez a két találat az önbizalmamnak, de itt a lényeg az hogy ebbõl a csapat tudott legjobban profitálni.Ronaldo? Szerintem mindenkinek jobb ha ottmarad ahol van.½
😄DDD az uccsó mondattal 1et értek!
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
18' <1 - 0>1 - 0> J.R. Cruz (pen.)
44' C. Obodo
47' <2 - 0>2 - 0> J.R. Cruz
60' ❤️ - 0>3 - 0> O. Martins
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
ééés már három!!!!MARTINS
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
44' C. Obodo
47' <2 - 0>2 - 0> J.R. Cruz
2!!CRUZZ!!!!
(Már nem azért de hol an ilyenkor a többi Inter "Drukker"????)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
EZ AZ!!!!GÓÓÓL VEZETÜNK!!!!
Vezet a Lecce a Juve ellen!!!😊)
Adriano: Mégis 2 meccses eltiltás!
Feb. 25. 16:40 -Milánó- A Figc, tehát az Olasz Labdarúgó Szövetség a tegnapi napon fellebbezést nyújtott be Adriano büntetésének anulláláával kapcsolatban, így ma délben a liga illetékes bizottsága újra megvizsgálta az ügyet, és hoztak egy Adriano eltiltásának visszaállításáról szóló határozatot, így kedvenc csapatunk brazil csatárának most már biztosan ki kell hagynia a holnapi, Udinese, valamint a soron következõ, Roma elleni bajnoki összecsapást.
A dolog pikantériája, hogy az eset -most már mondhatjuk, hogy Adriano mellett második szenvedõ alanya-, a livornoi bekk, Alessandro Grandoni egy nyilatkozatában megvédte Adrianot, és helyesnek tartotta az -akkori- döntést, miszerint eltörölték Adriano két bajnokira szóló eltiltását.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
meg perse a futáshoz se árt😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
<#integet2>#integet2>
Zsír az új lokód😊 <#eljen>#eljen>
Feb. 24. 17:53 -Milánó- Tegnap délután a Liga elfogadta az Inter fellebezését és törölték Adriano 2 meccsre szóló eltiltását. Az Inter videófelvételekkel bizonyította a játékos ártatlanságát, amit a sértett livornói hátvéd Grandoni is megerõsített. Így Adriano ott lehet az Udinese és a Roma elleni meccseken is.
😄SD:😄A:
16' <1 - 0>1 - 0> K.J. Huntelaar
20' <2 - 0>2 - 0> M. Rosales
49' <2 - 1>2 - 1> D. Stankovic
Nagyon kipukantnk.........
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
16' <1 - 0>1 - 0> K.J. Huntelaar
20' <2 - 0>2 - 0> M. Rosales
<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8