FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gratulálok! Akkora baromságot írtál!
Attól hogy elírta az idõpontot még nem igazi Inter drukker?

Kaplan
Gratulálok! Igazi Inter drukker!

A meccs idõpontja:

20:30 Roma - : - Inter
(Vasárnap)

...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
remélem mostmár vki megállítja a Rómát 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sima kettes!!!!!!!

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

VASÁRNAP 15:00 ROMA-INTERNAZIONALE

-Cruz:½Adrianonak ajánlom ezt a sikert½

Feb. 27. 10:33 -Milano- Julio Ricardo Cruz tegnap két góllal vette ki a részét az Udinese legyõzésébõl és a meccset követõen is rendkívül szimpatikus módon nyilatkozott. ½Nem mehetünk el szó nélkül amellett hogy Adriano nem lehetett velünk - ki tudja hogy miért. Érte is nyertünk ma, mivel nagyon akartuk ezt a sikert. Örülök hogy most kezdõként is eredményes tudtam lenni, mivel eddig fõképpen csereként beállva lõttem gólokat. Persze jó ez a két találat az önbizalmamnak, de itt a lényeg az hogy ebbõl a csapat tudott legjobban profitálni.Ronaldo? Szerintem mindenkinek jobb ha ottmarad ahol van.½

😄DDD az uccsó mondattal 1et értek!

Az a baj h. már ávek óta a Juve + a milan után vagyunk harmadikak 😞

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

fsgh
tx😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
grat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
JÓ EZ A 3-1😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

* Banner frissítve

jah, aludtam =D

Na végre megtört Martins gólcsendje<#crazya>

fsgh
61' Inter Milan ❤️ - 0> Udinese
18' <1 - 0> J.R. Cruz (pen.)
44' C. Obodo
47' <2 - 0> J.R. Cruz
60' ❤️ - 0> O. Martins
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

ééés már három!!!!MARTINS

fsgh
50' Inter Milan <2 - 0> Udinese
44' C. Obodo
47' <2 - 0> J.R. Cruz

2!!CRUZZ!!!!

(Már nem azért de hol an ilyenkor a többi Inter "Drukker"????)

fsgh
41' Inter Milan <1 - 0> Udinese

EZ AZ!!!!GÓÓÓL VEZETÜNK!!!!

fsgh
Akkor FORZA INTER!!!!!!😊

Vezet a Lecce a Juve ellen!!!😊)

<#wow1>
Adriano: Mégis 2 meccses eltiltás!
Feb. 25. 16:40 -Milánó- A Figc, tehát az Olasz Labdarúgó Szövetség a tegnapi napon fellebbezést nyújtott be Adriano büntetésének anulláláával kapcsolatban, így ma délben a liga illetékes bizottsága újra megvizsgálta az ügyet, és hoztak egy Adriano eltiltásának visszaállításáról szóló határozatot, így kedvenc csapatunk brazil csatárának most már biztosan ki kell hagynia a holnapi, Udinese, valamint a soron következõ, Roma elleni bajnoki összecsapást.
A dolog pikantériája, hogy az eset -most már mondhatjuk, hogy Adriano mellett második szenvedõ alanya-, a livornoi bekk, Alessandro Grandoni egy nyilatkozatában megvédte Adrianot, és helyesnek tartotta az -akkori- döntést, miszerint eltörölték Adriano két bajnokira szóló eltiltását.

cu

fernando torres
vádlija komolyabb

DONGUBA
o odi sajnallak

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

fsgh
kell is hogy nagy gólokat lõjön😊

meg perse a futáshoz se árt😊

Milyen combja van <#wow1>

fsgh
Jóvan nem kell a Flém!(sztem😛)

te húzod el a csíkot

DONGUBA
Miert mesz vagy mi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

viszlát
<#integet2>

DONGUBA
Na jellemzo.....pofan vag valakit es torlik.

köszi :-)

fsgh
az jó😊

Zsír az új lokód😊 <#eljen>

Törölték Adriano eltiltását
Feb. 24. 17:53 -Milánó- Tegnap délután a Liga elfogadta az Inter fellebezését és törölték Adriano 2 meccsre szóló eltiltását. Az Inter videófelvételekkel bizonyította a játékos ártatlanságát, amit a sértett livornói hátvéd Grandoni is megerõsített. Így Adriano ott lehet az Udinese és a Roma elleni meccseken is.

Gólok a kép alatt !

báttyó02
:\
legalább ti nyerhettetek von :w

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
2:2 AF?DF?:AD?DSFD?SFSDGDG

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hát ez 2:2
😄SD:😄A:

fsgh
thx<#wink>

fsgh
59' Ajax Amsterd. (Hol) <2 - 1> Inter Milan (Ita)
16' <1 - 0> K.J. Huntelaar
20' <2 - 0> M. Rosales
49' <2 - 1> D. Stankovic

gabber_saviola
hará gyerünk Olaszok 😛

Stankovics!!!

2:1 !

csak akkord marad ha megnyerjük a bl-t ilyen játékkal megye másod osztályt se nyernénk 😄

hát ha kiesünk a BL-bõl az Ajax ellen,akkor bye-bye Mancini...

fsgh
Ez a sok egymás utáni Inter bukás....😞(((((((
Nagyon kipukantnk.........

McFrost
<#zavart2><#zavart2><#wilting><#wilting>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
25' Ajax Amsterd. (Hol) <2 - 0> Inter Milan (Ita)
16' <1 - 0> K.J. Huntelaar
20' <2 - 0> M. Rosales

<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#sir><#sir><#sir><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

Sheva
<#wilting><#wilting><#wilting>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McFrost
khm

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

2:0

fsgh
Én 1-3-at tippeltem ebbõl egy megvan jöhet a három...