FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
FT Inter Milan ❤️ - 1> Lazio
9' S.E. Cribari
28' Cesar
36' <1 - 0> L. Figo
46' <2 - 0> A. Recoba
47' A. Recoba
54' <2 - 1> G. Pandev
72' ❤️ - 1> A. Recoba
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Vége nyertünk 3-1-re!
Figo,Recoba2,ill.Pandev

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
RRREEECCCCOOOOOOBBBAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3-1

fsgh
2-1
😞((((((
és igaza lett basszus...

fsgh
huhh mekkorát lõtt Wome!!!!!😮

fsgh
2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT RECOBA!!!!!!!!

fsgh
Ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
FIGO!!!!!!!!

fsgh
5' Inter Milan 0 - 0 Lazio

fsgh
Nemsokára meccs!!!!😊
FORZA INTER!!!!!!!!

fsgh
Mancini a következõ 20 játékost nevezte a holnapi, Lazio elleni bajnoki összecsapásra:

Kapusok: Toldo, Julio Cesar
Védõk: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Mihajlovic, Materazzi, Samuel, Wome
Középpályások: C. Zanetti, Figo, Pizarro, Veron, Kily González, Cambiasso, Cesar
Csatárok: Cruz, Adriano, Recoba, Martins

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

majd felébredsz...

fsgh
Én meg egy tûzpiros Ferrarit...^^

Pandev:½Gólt akarok lõnni az Internek!½
Mar. 17. 15:55 -Roma- Goran Pandev az Inter ex-játékosa készen áll a vasárnapi mérkõzésre, legalábbis errõl tanúskodik a mai nyilatkozata. ½Kellemes érzés tölt el ha arra gondolok hogy a volt csapatom ellen játszhatok. Szeretnék egy gólt lõnni legalább, de azt is remélem hogy gólgazdag és izgalmas meccset játszunk majd egymással. Sokat köszönhetek az edzõmnek (Delio Rossi - a szerk.) mivel folyamatosan tudtam fejlõdni az elmúlt évben. Persze fizikailag és taktikailag is van még mit tanulni. Nem sokszor játszok ugyanazon a poszton, de magamat elõsorban második számú csatárnak tenném be. Az UEFA Kupa indulás? Nem lehetetlen, de ahhoz meg kellene nyerjük az öt hazai meccsünket. Szerintem a Sampdoria lehet a legnagyobb ellenfelünk, a Palermotól és a Livornotól annyira nem tartok.½

fsgh
Az csak azért van ott mert Bírom a Palermot is(kivéve mikor ellenünk játszanak:😛)😊 De Kizárolag az Internek szurkolok!
Mondhatni Palermo szimpatizáns vok😊

fsgh
Köszönöm Szépen Gábor!😊

és mindenki másnak is!😊

báttyó02
amugy neked mitkeres a palermo címer az infodba?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
nem gyenge az júzerinfója a srácnak -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szép volt! grat!

REAL MADRID

gabber_saviola
gratulálok a csapatodnak, Imre

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Ez az!!!!Megvan! Jöhet a Villareal!!😊)))))))))))))))
Adri tizije fáj de Stankovic gólja!!hhhmmmmm nagyon szép volt😊

és vége is!

elsûûûûûût az ágyuu

tovább jutás megvan szvsz

McFrost
ejj,cép kól!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

cép góól!

STANKOVIC!!!!!!!!!!!

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!

McFrost
legyen 3-2, Martins 3 - Huntelaar 2😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Csak nehogy kapjunk eggyet azt kibekkeljék :-\

fsgh
Nagyon jó a meccs😊!! Jól játszunk!! Csak az a tizenegyes :////////

vége az elsõ félidõnek 0-0

😊))) teljesen más! az elsõnél megakadályozta a normális beadást! a 2.-nál meg már a beadás/lövés eleve a combjában akadt el és aztán a "keze"

😛PP

de kihagyta szal 0:0 reális <#vigyor>

McFrost
nem kell megmagyarázni😊
az 1-nél meg rárúgta akkor

reméljük

merthogy? a kezezés miatt?

érzésem szerint ez olyan 50-50százalékban fújják be ezeket az elsõ az full kezezés volt Materazzinál meg a combjáról pattant a kezére, ezt nem mindenki fújja be

McFrost
de asszem nem kétséges hogy tovább mentek!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFrost
ja, csõ nélküli😊

Adriano =

McFrost
lejt a pálya nagyon

kicsit felkéne már pörgetni a játékot mert ez így siralmas lesz

vhogy éreztem hogy mellé megy
<#lookaround>

gabber_saviola

mellléééééééééééééé bmeg áttyáááúristen

jeee !!!
11-s !
Nah, Adriano lássuk!!!
neeeeeeeeeeeee

😄DDDDDDDDDD

11-es

jah,csak nemtudok sûrünk írni mert ezzel a "kamu" büntetõ pontokkkal legfeljebb 3 percenként írhatok....
eléggé nyomunk