34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#9567 Suazo 2 szezon alatt több gólt lőtt mint MArtins kb 4 szezon alatt:DDDdddddd -
#9566 akkose jöjjön...
Quaresma,Nasri,VDV közöl válasszunk:) -
Csesza #9565 jaja Keane miatt és ráadásul a ManU vett a posztjára több pléyát is és így nem nagyon lett volna esélye...
én nem bírom Suazo-t, Martins szvsz sokkal jobb volt -
#9564 Juvés vagy nem el kell ismerni nem roszz pléja... -
Csesza #9563 amíg nem nekem kell ezt a pénzt kifizetni addig nem érdekel, hogy mennyit keres -.- -
#9562 Martins-nal jobb sztem:) -
#9561 lol Scholes komolyan Sunderlandbe ment?:O inkább jött volna ide sztem jó pléja:P igaz öreg de Figo is az mégis jól nyomja...
amúgy ha a kapusos hír igaz akkor Toldo elmegy...
Suazoval meg nem tudom mi bajotok még akár jobb is lehet mint Martins volt...ugyanaz a kategoria(én bírtam Martinst) -
faláb #9560 Azt olvastam Chivu fizuja 4.5 milla+fél milla prémium lenne,háát ennyit nagyon nem ér.\ -
#9559 Camoranesi:SSS -
faláb #9558 Ennyit erről...
De ha Nasri nem sikerül akkor jöjjön VDV vagy Quaresma,de max Camo jönne...:( -
#9557 Tevez, na ő jöjjön nagyon örülnék neki, bár akkor ha ő is Adri vszínű megy... -
#9556 én azthittem kamu a Scholes ügy:)
sok a kérdés azabaj, fura igazolások egyelőre, Suazo-nak nemtom hogy örüöljek vagy ne:D
most akkor a Toldo,Carini.Orlandoni 3-as közül vszínű Toldo fog távozni ha tényleg jön Pagliuca, mert Toldo enyhén vicc lenne 3 számú kapusnak:) simán első lehetne... -
Csesza #9555 igaz és nem is lehet 18éven alulit igazolni brazíliából... -
Csesza #9554 Scholes-t amugy tényleg leigazolta a Sunderland :D
ha meg tényleg jön akkor ezt sem értem, hogy miért nem egy fiatal kapust raknak be tarcsinak? -
faláb #9553 Amúgy ha jön Suazo,kizárható Pato érkezése,ugyanis egy átig. szezonban egy nem EU-s játékost lehet csak igazolni,aki ebben az esetben Suazo. -
#9552 Pagliuca visszatér az Interbe!
Az olasz válogatott egykori kapusa, a 40 éves Gianluca Pagliuca a kiesett Ascoli együtteséből igazol a bajnok Interhez! Az egykori hálóőrt, aki 1994 és 1999 között már védett a milánói gárdában, most pedig második számú kapusnak igazolja vissza őt Roberto Mancini vezetőedző.
- Nagyon örülök a lehetőségnek! - mondta Gianluca Pagliuca. Boldogan térek vissza, s leszek a brazil Julio Cesar tartaléka. Ismét olyan környezetben játszhatok, ahol lehet élvezni a játékot, a focit. Sok barátom van Milánóban, s nem utolsó sorban jó kapcsolatban vagyok egykori csapattársammal, vezetőedzőnkkel, Roberto Mancinivel.
(foci24.com - Fedor János)
foci24.com, ezt még véletlen se vegyük biztosra, mert ő szerintük Cavani már a CSKA-é, Scholes a Sunderlandé... -
Csesza #9551 azért mert sajnos mint ismeretes az Inter, főként Moratti nem ad a saját nevelésű OLASZ játékosokra, inkább gyenge fizikumu nem európai játékosokat igazol :SSSS -
faláb #9550 Mér adjuk el az egyik legtehetségesebb olasz csatárt? -
#9549 biztosra azért ne vegyük... -
Csesza #9548 -
#9547 persze hogy jöhet:D bármikor:D
Pato videok alapján jó de amint mondod nem biztos hogy itt jó lenne...
-
#9546 Csatárposzton erősített az Inter
Külföldi labdarúgás
A Cagliari elnöke bejelentette, hogy mindenben megegyezett az Interrel a hondurasi David Suazo átigazolása kapcsán. A támadó 9,5 millió fontért és egy ifijátékosért cserébe vált csapatot.
Az Inter és a Cagliari első embere megegyezett David Suazo átigazolása kapcsán. A hírt még nem jelentették be hivatalosan, de a hondurasi csatár klubjának elnöke, Massimo Cellino milánói kollégájával folytatott beszélgetésére hivatkozva biztosra veszi az üzletet. Olasz források tudni vélik, hogy a bajnokságban 14 gólig jutó támadó 9,5 millió fontért és a 19 éves Robert Acquafresca játékjogáért cserébe vált csapatot.
- Moratti szava elég nekem, Suazo az Interé! – jelentette ki Cellino. -
faláb #9545 Ettől függetlenül még jöhet...
Ha Nasri nem gondolja meg magát abban,hogy még marad egy szezont a Marseille-ben.
Pato meg háát,az egy dolog hogy Brazíliában jó,vannak negatív(Sobis) és pozitív(Kaká) példák is. -
#9544 megkapja elvileg. -
#9543 tom, hülyeséget írtam utána jutott eszembe, de mondjuk más oldalakon volt róla szó de ezekszerint nemjön:) -
Csesza #9542 ha jön ide Chivu akkor elvileg a Roma megkapja Pizarro teljes játékjogát?! -
Csesza #9541 inter.it -
#9540 ebből
Chivu,Pato,Tevez kell szvsz:) -
#9539 Nasri-ról szó sincs sehol, épp hogy Quaresma-t akarjuk eligazolni... -
faláb #9538 Lehet visszajön Pizarro irányítónak -
faláb #9537 Azért Quaresma "izmosabb" felépítésű.
De amúgy ha maradunk ennél a 4-3-1-2-nél akkor VDV jöjjön!!! -
Csesza #9536 ...
Quaresma se épp a legjobb fizikai tulajdonságokkal rendelkezik
nekik nem is az a dolguk, hogy elnyomják ez ellenfeleiket, hanem, hogy a széleken meghúzzák a labdát esetleg beadják
C.Ronaldo is amikor oda kerűlt az 1000szer keményebb angol bajnokságba akkor mindenki ezt mondta, hogy nem fog megmaradni, kapott minden ilyesfajta védő/középpályás egy kötényt is meg is vannak fogva...
vagy estleg ha túl kemények akkor ki lesznek állítva, ennyi... -
faláb #9535 Milyen stílus?
Amúgymeg a felépítése elég gyenge,egy Gattuso egyszer nekimenne le is kellene cserélni... -
Csesza #9534 nem vagyok nagy szakértője, de sok meccset láttam amit közvetített a tv vagy estleg letudtam szedni valahonnan netről, de nagyon gyors, alacsony a súlypontja, nagyon jól cselez, önzetlen, jó passzól és gólérzékeny még így nagyon fiatalon is
és nem kell itt ez a stílus! -
faláb #9533 Mit tud akkor ha már ilyen nagy szakértője vagy...
-
Csesza #9532 akkor szvsz nem sok francia meccset láttál eddig -.-
de persze, ízlések és pofonok... -
faláb #9531 Tudom hogy nincs szó,de jobb lenne:|
Nasrit én meg nem nézem semmibe,nem látok benne semmi extrát. -
Csesza #9530 Quaresma-ról egy szó sincs sehol, csak Nasriról, de ő iszonyat jó játékos és sztem ezen a poszton most ő az egyik legtehetségesebb játékos Európában... -
faláb #9529 Nasri helyett simán jobb lenne Quaresma,amúgyis Nasri azt mondta még egy szezont marad a Marseille-ben.
Chivu meg max akkor kellene ha Cordoba helyett jönne,Samuelt nem adnám el érte... -
Csesza #9528 Részletek a nyári programból
Jun. 7. 15:27 -Milánó- Kezd körvonalazódni a csapat nyári felkészülési programja. Immáron negyedik év lesz, hogy a hegyekben Riscone di Brunico-ban kezdi a felkészülést a csapat. Idén ez a magaslati edzőtábor Július 14. (szombat) és Július 25. (szerda) közötti idõszakban lesz. Ezekben a napokban 3 edző mérkőzést játszik majd a csapat. Az elsőt 17-én Kína Olimpiai válogatottjával. Június 21-én és 24-én is lesz még egy egy találkozó előreláthatólag valamilyen helyi csapattal (Süd Tirol, Brunico, stb). A hegyi edzőtábor után a csapat 26-án Angliába utazik (ez is már lassan hagyomány) és egy újabb 1 hetes (elsősorban mérkőzésekből álló) edzőtábor veszi majd kezdetét Júlis 27. (péntek) valamint Augusztus 4. (szombat) között. Íme az angliai mérkőzések időpontja + az ismert ellenfelek.
07. 28-29: Négyes torna (Emirates Cup) - Arsenal, Inter + 2 másik klub
08. 01. 21:00: Manchester United - Inter
08. 04. 16:00: Aston Villa - Inter
A csapat szombaton a Birmingham-i meccs után visszarepül Olaszországba, hogy folytassa az augusztusi felkészülést. (forrás: www.inter.it)
internazionale.hu