FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
1-0.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

én nemtom de nagyon szarok ettõl a meccstõl, a Villareal nagyon jó hazai pályán és van egy idegenben lõtt góljuk

sztem 0-0lesz

fsgh
Szerintem
Villareal - Internazionale 1-2 lesz! Szerintetek??

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Én meg olyat hogy Adriano-Recoba😄DD
szval bármi lehet...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Olyat olvastam hogy várható kezdõ csatársor
Cruz-Oba
o_O

fsgh
Jönnek páran Spanyolba😊
kapusok : 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni
védõk : 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome
középpályások: 5 Dejan Stankovic, 6 Cristiano Zanetti, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 31 Cesar
csatárok : 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins.

fsgh
Köszönjük😊

gabber_saviola
grat az Internek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
jaja a Második félidõn majdnem bealudtam! Mondjuk Recoba Hatalmas kapufája azért még szép volt a végén😊

Grat a csapatnak, bár kegyetlen szar meccs vol, amibõl egyedûl Solari emelkedett ki, remélem mostmár többet fog játszani mint eddig

fsgh
Na ez megvan!!
3-0😊
Solari,Martins,Solari

jahogy adja a sport 2 ^^
rohadt CS elvette az eszemet 😄😄

fsgh
EZ AZ!! 3-0 félidõ!
InterB-Messina 3-0😊)))

Solari duplájával már 3:0!!!

LÁTJA KEDVES MÁNCSINI UR, ÉN MINDig is mondtam hogy játszassa solarit, mer nagyon jó játékos

fsgh
JAJ DE JÓÓÓÓÓÓK VAGYUNK!!!!!2-0!!!!!
MARTINS!!!!!!

MARTINS

Oba góóóóóóól!

2-0

fsgh
SOLARI GÓÓÓLLLLLL!!!!!!!!!

fsgh
FT Lecce 1 - 0 AC Milan
FT Treviso 0 - 0 Juventus

EZ AZ!!!! Most akkor FORZA INTER!!!!!!és meglehet a második hely!!!!

fsgh
Mancini az alábbi, kicsit a Bajnokok Ligájára tartalékolós keretet nevezte a holnapi, Messina elleni bajnoki összecsapásra:

Kapusok: Toldo, Julio Cesar
Védõk: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Mihajlovic, Materazzi, Wome
Középpályások: Stankovic, C. Zanetti, Figo, Pizarro, Kily González, Cambiasso, Solari, Cesar
Csatárok: Cruz, Recoba, Martins

DJ Bee18
csak kár, hogy nem játszott Figo 😞

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
szép meccs volt a Villarreal elleni <#eljen>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

fsgh
az tény! De azért a másfél óra az másfélóra😊 meg akkor már legalább világos van😛😊

gabber_saviola
8kor sem -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Aludni kell korá mert 5:30-kor kelni nem kellemes😊😛

gabber_saviola
vagy kudarc, vagy siker 😛

gabber_saviola
beszúrtam, mivel eltünt minden Interfan 😛

fsgh
thx hogy beszúrtad😊

Hááát lehet hogy kevés de lehet hoy elég lesz....
ha lövünk egy gólt Villareáléknál akkor nagy sanszunk lesz...

Nemtom mi lesz a visszavágón?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

gabber_saviola
FT Inter Milan (Ita) <2 - 1> Villarreal (Spa)
1' <0 - 1> D. Forlan
7' <1 - 1> Adriano
27' A. Recoba
34' J.P. Sorin
34' M. Senna
54' <2 - 1> O. Martins
62' W. Samuel
90' J. Veron
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

fsgh
26' Inter Milan (Ita) <1 - 1> Villarreal (Spa)
1' <0 - 1> D. Forlan
7' <1 - 1> Adriano

fsgh
10' Inter Milan (Ita) <1 - 1> Villarreal (Spa)
1' <0 - 1> D. Forlan
7' <1 - 1> Adriano

Villareal elleni keret
Mar. 28. 16:21 -Milánó- Mancini az alábbi 20 játékost nevezte a holnapi, Villareal elleni Bajnokok Ligája meccsre:

Kapusok: Toldo, Julio Cesar
Védõk: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Mihajlovic, Materazzi, Samuel, Wome
Középpályások: Stankovic, C. Zanetti, Pizarro, Veron, Kily González, Cambiasso, Cesar
Csatárok: Cruz, Adriano, Recoba, Martins

BADE
galéria/egyéb-ben nézd meg
a rúdnak is kialakítva zseb

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

szia, engem érdekel
képet pls 😊

BADE
sziasztok!
Érdekel valakit egy 100*130cm-es Inter zászló 3k-ért?Képet is tudok felrakni.(Lionsportban 4600ft a 100*140-es)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

😄DDDDD aztageci "Mihajlovicnál én is gyorsabban futok lassan" 😄DDD

mondjuk nem sokat túloztál

Mihajlovicnál én is gyorsabban futok lassan 😊
inkább Burdisso!!!!

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Nem kell, minek? Túl van a csúcson, mint Stallone

Toldo- J.Zanetti,Samuel, Mihajlovics, Cordoba- Figo, Cambiasso, Veron, Sztankovics- MArtins, Recoba
Én õket játszatnám a Villareal ellen.

jah, x-eltetke bocs :-)

phall
például

de haver aszondja már olasz lapok is irták

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Honnan?
De ne jöjjön csak második helyhez tudna minket segíteni...😞
Talán roni, ha nem ölik meg addig...😞

phall
jolhallom nisztelrooy lehet jön interbe?

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Kaplan
Már bocs, de ez, hogy jött ki? 😄

1 Juventus 31 24 6 1 61-20 78 pont
2 Milan 31 22 4 5 70-25 70 pont
3 Inter 31 20 5 6 56-24 65 pont

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nah frissült a tabella 😞

sztem pihen a BL meccsre....

fsgh
Good Question!....