FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem 0-0lesz
Villareal - Internazionale 1-2 lesz! Szerintetek??
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szval bármi lehet...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Cruz-Oba
o_O
kapusok : 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni
védõk : 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome
középpályások: 5 Dejan Stankovic, 6 Cristiano Zanetti, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 31 Cesar
csatárok : 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
3-0😊
Solari,Martins,Solari
rohadt CS elvette az eszemet 😄😄
InterB-Messina 3-0😊)))
MARTINS!!!!!!
FT Treviso 0 - 0 Juventus
EZ AZ!!!! Most akkor FORZA INTER!!!!!!és meglehet a második hely!!!!
Kapusok: Toldo, Julio Cesar
Védõk: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Mihajlovic, Materazzi, Wome
Középpályások: Stankovic, C. Zanetti, Figo, Pizarro, Kily González, Cambiasso, Solari, Cesar
Csatárok: Cruz, Recoba, Martins
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hááát lehet hogy kevés de lehet hoy elég lesz....
ha lövünk egy gólt Villareáléknál akkor nagy sanszunk lesz...
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
1' <0 - 1>0 - 1> D. Forlan
7' <1 - 1>1 - 1> Adriano
27' A. Recoba
34' J.P. Sorin
34' M. Senna
54' <2 - 1>2 - 1> O. Martins
62' W. Samuel
90' J. Veron
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
7' <1 - 1>1 - 1> Adriano
7' <1 - 1>1 - 1> Adriano
Mar. 28. 16:21 -Milánó- Mancini az alábbi 20 játékost nevezte a holnapi, Villareal elleni Bajnokok Ligája meccsre:
Kapusok: Toldo, Julio Cesar
Védõk: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Mihajlovic, Materazzi, Samuel, Wome
Középpályások: Stankovic, C. Zanetti, Pizarro, Veron, Kily González, Cambiasso, Cesar
Csatárok: Cruz, Adriano, Recoba, Martins
a rúdnak is kialakítva zseb
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
szia, engem érdekel
képet pls 😊
Érdekel valakit egy 100*130cm-es Inter zászló 3k-ért?Képet is tudok felrakni.(Lionsportban 4600ft a 100*140-es)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
mondjuk nem sokat túloztál
inkább Burdisso!!!!
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Én õket játszatnám a Villareal ellen.
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
De ne jöjjön csak második helyhez tudna minket segíteni...😞
Talán roni, ha nem ölik meg addig...😞
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
1 Juventus 31 24 6 1 61-20 78 pont
2 Milan 31 22 4 5 70-25 70 pont
3 Inter 31 20 5 6 56-24 65 pont
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!