34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#9647 de mindenképp kell 2 csatár ha Adri is elmegy...amúgy meg visszakaptuk a tavalyi Ibrs dolgot a milántól...:/ -
faláb #9646 Nem hiszem hogy két csatárra elvernének egy vagon pénzt... -
#9645 de nem is baj... ha jobban belegondoltok Suazo mellé már nem veszik meg eto-t...nekünk meg ugye 2 csatár kell mert Suazo nem ide jött...tehát jöhet Eto'o és Tevez egyszerre;) nem kell válogatni -
#9644 Az AC Milan nyerte a városi igazolási csatát
Külföldi labdarúgás
Az utolsó pillanatban az AC Milan elhappolta David Suazót a városi rivális Inter elől. A Cagliari támadóját sokan már elkönyvelték a kék-feketék első komoly igazolásának, mikor a BL-címvédő közbelépett és megszerezte a játékost. Forrás: Mobilpress
A múlt héten már minden média kész tényként közölte, hogy a Cagliari labdarúgója a bajnok kék-feketékhez igazol. A két legnagyobb olasz sportnapilap, a Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport azonban azzal a hírrel sokkolta az Inter vezetőit és szurkolóit, hogy a Bajnokok Ligája-győztes Milan végül többet ígért a hondurasi válogatott támadóért, így 14 millió euróért szerződtette a gólerős játékost.
Suazo leigazolását egyébként hajnal 1 órakor a piros-feketék hivatalos televíziója, a Milan Channel is bejelentette, bár a klubtól hivatalosan még nem erősítették meg. A 27 éves David Suazo 2006-ban Kakával közösen nyerte el az olasz bajnokság legjobb külföldi játékosának járó díjat.
Forrás: Mobilpress
a jó bü**********kurv******* anyukáját a milánnak:@@@@ -
faláb #9643 Suazot elhappolta előlünk a Milan -
#9642 :DDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd -
#9641 Goal.com -
Samuel Eto`o' wants to play in Italy next season, with Milan and Inter both fighting to sign the Cameroon striker(Olasz honban szeretne játszani Inter és a Milan harcol érte...)
Julio Cruz might be the key that unlocks the current situation involving Chivu and Pizarro of Roma.(Cruz lehet a kulcs a Chivus üzlethez...)
Tottenham Hotspurs are trying to tempt Inter's Marco Materazzi
(Tottenham megprobálja megszerezni Materazzit)
ezek voltak mai híreink:DD:P -
ryhdeksan #9640 jöjjön tevez, argentín :D -
#9639 zenét is:D -
#9638 A klipet innen le tudod tölteni: Pazza Inter 2007 -
szab0 #9637 Szevasztok csak azt szeretném kérdezni h nem tudnátok-e adni egy linket ahonnan leszedhetem az inter himnuszát mert sehonnan sem tudtam eddig letölteni.Előre is köszi -
Csesza #9636 "mozgékony néger"
:DDDDDDDDDDDDADSdasdasdsadasdsa -
faláb #9635 Eto szerintem felesleges,már hoztunk mozgékony négert,szal egy alacsony,agilis csatár kell a magas ibra mellé én azt mondom. -
#9634 akárki akármit mond Eto'o-ból sokkal inkább kinézem hogy Ibrával ontja a gólokat mint Tevezből...légyszi ne gyertek már azzal hogy egy Brazil! bajnokságban mit csinált...
félreértés ne essék!én bírom Tevezt sőt örülnék is neki ha jönne de ha felmerül melette Eto'o akkor inkább ő... -
#9633 100* jobban fekszik Tevez-nek az olasz foci, az angol foci az ilyen latin játékosoknak nem nagyon fekszik... -
Csesza #9632 Tevez valami iszonyatos dolgokat csinált a Corinthians-ban, Argentínként csapatkapitány és a szurkolók kedvence lesz egy brazíl(!) csapatban
Angliában egy olyan szezonja volt most, hogy az adző az angol játékosokat pártolta és ezért keveset játszott a két argentín, sőőőt Mascherano szinte semmit és mégis elviltte a l'pool és nagyon hasznos játékos lett ott is...
Tevez meg amikor játszott a West Ham-be akkor gólokat lőtt, gólpasszokat adott... -
faláb #9631 Nézz utána milyen címeket nyert el Dél-Amerikában,hogy nem véletlenün szerettette meg magát a brazilokkal,stb...
Eto'o meg 23 éves korában még a Mallorcában volt ;> -
#9630 Tevez ott szobrozott egész évben egy kieséssel harcoló csapatnál és semmit nem csinált...jó-jó az év végén elkezdte lőni a gólokat...de Ti milyen biztositékot láttok arra hogy egy nagy csapatban tele sztárokkal ki tudjon emlkedni?Számomra csalódás volt Tevez idei éve...Eto'o-nak meg volt egy rossz éve...szörnyű...de neki azért mégis van 1-2 fantasztikus szezonja a Barcánál és nem a West Hamnél... -
az olasz foci Tevez-nek van kitalálva:) -
Csesza #9628 Tevez überkirály pléya, szvsz sokkal faxányosabb lenne itt, mint Eto'o és neki a tavalyi szezonja is szar volt, Tevez meg amikor játszott akkor jóis volt...
nemmellesleg jobban állna Teveznek az Inter mez :P -
#9627 Tevez kell. -
faláb #9626 mér,tán tevez nem? -
#9625 hát nem tudom...én inkább Eto'-nak örülnék..ő legalább tett már le valamit eddig az asztalra... -
Csesza #9624 remélem Andreolli-t nem adjuk el, mert nagy tehetséges...
és inkább Tevez-t hozzuk ide, mint Eto'o-t -
#9623 Szabad fordításban egy cikk Andreolliról:
Andreollit szeretné a Fiorentina
Marco Andreolli sok figyelmet vonz , és sok klub kopogtat a kék-feketék ajtaján , hogy érdeklődjenek a játékosról . Ezt megerősítette az ő ügynöke , Patrick Bastianelli is , aki beszélt a La Nazion nevü olasz napi újságnak, más klubok érdeklődéséről. "A Fiorentina erősen érdeklődik -mondta Bastianelli . " A jövő héten eldől ". Azonban, a játékos ügynöke más klubokkal is tárgyal, akik szeretnék Andreollit leigazolni. "Tárgyalunk más klubokkal is , de a játékos elsődleges választása Firenze vagy Parma." A Fiorentina és Parma mellett a Lazio a Cagliari és a Sampdoria az a klub, amelyik megpróbálja elcsábítani a fiatal védőt az Interből.
Eredeti cikk
Ez pedig Tevezzel kapcsolatos:
Diego Pablo Simeone azt tanácsolta az Internek, hogy gyorsan cselekedjen és vegye meg Carlos Tevezt a West Hamből, hogy következő szezonra megerősítsék a csapatot, és a Serie A-t leszámítva a Bajnokok Ligájában is versenyképesek legyenek.
Az Internek Tevez, Adriano tökéletes pótlása tudna lenni ha a kék-feketék úgy döntenek, hogy eladják a brazilcsatárt, aki soknak okozott csalódást az elmúlt szezonban.
Mindazonáltal, a milánóiak legelőször megpróbálják elcserélni a Barcelonával Adrianot Eto`o-ra, mielőtt belevágnának a Tevez féle üzletbe.
Eredeti cikk -
#9622 Tudom nem új a hír, de azért mégis bemásolom:
Recoba szeretne megállapodni az Atletico Madriddal
Az uruguayi támadójátékos eldöntötte , hogy távozik Milánóbol miután már nem szerepelt egy ideje Roberto Mancini terveiben. Előzőleg elismerte , hogy maradhatna a Serie A-ban csatlakozva a Roma együtteséhez, de most azt a kívánságát fejezte ki, miszerint az Atletico Madridhoz menne. "Atletico Madrid , érdeklődése irántam különleges " - mondta Recoba a spanyol sajtónak. Nagyon sokat nőttem az Interben de most váltanom kell. Nyilatkozatában Recoba az Inter tulajdonosához Massimo Morattihoz is szólt, hogy érvénybe helyezze a szándékát, miszerint elhagyja a Giuseppe Meazzát. Hozzáfűzte: "Már találkoztam Morattival, ő miatta maradtam itt ilyen sokáig."
inter.hunsport.hu -
Csesza #9621 :DDd -
#9620 az uj kapusunk is pályán volt:) -
#9619 :) -
Csesza #9618 egy kis érdekesség :P
5. alkalommal rendezték meg a Giuseppe Mezzában az Inter szponzorainak foci kupáját, ahol a döntőben Figo csapat Mátrix csapatát verte meg :)
-
Csesza #9617 nem nagyon haladnak előre Chivu leigazolásával kapcsolatban , már Moratti is azt nyilatkozta, hogy meg kell nézni, hogy megéri-e nekünk gazdasági szempontból :S -
Csesza #9616 [Ctrl+R]
England u21 - Italy u21
2-2
Italy: Viviano, Raggi (Motta 46), Andreolli, Mantovani (Criscito 59), Chiellini, Nocerino, Rosina, Montolivo, Aquilani, Palladino (Rossi 46), Pazzini.
Coach: Casiraghi. -
faláb #9615 Hogy utána el tudjuk sózni. -
#9614 minek -
faláb #9613 ööö de akkor Obinna a miénk?Mert felmerült az ő Cagliariba "rakása" is.
Ha igen,akkor én visszahoznám őt is. -
#9612 de mink elherdáljuk:( -
faláb #9611 Nem kellene azért a tehetségeket elherdálni:( -
#9610 100% hogy nem hozzuk vissza... -
faláb #9609 Honnan tudod hogy mi lenne két év múlva? -
#9608 felesleges, ugyse jáccana, várjunk vele vagy 5 éveet:D