34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#9687 Mondom Andreolli megy kölcsönbe úgy fest. Szóval húzd le a listádról. -
faláb #9686 Meddig is tartanak az eltiltások?
Zanetti,Sameul,Mátrix,Grosso védelem Andreollival,Bonuccival és Maxwellel kiegészülve kibírná a csoportkört simán. -
#9685 Andreolli lehet nem is lesz Milánóban, mert megy kölcsönbe. -
#9684 pfff valoszínű...hogyan??? már nem emlékszem mennyi időre de 3 védőnket tiltották el! gondolj bele tegyük fel lesz annyi védőnk hogy ki tudjunk álni...de a bl-be minőségi ember kell szal Andreolli talán nem a legjobb megoldás ha döntőig szeretnénk jutni..arról nem is beszélve hogy oltári nagy hülye lenne a klub ha bekockáztatná azt hogy nem hoz védőket és közben lesérül 1-2 védő aki nincs eltiltva... -
faláb #9683 BL-t házon belül is meg tudnánk oldani. -
#9682 jaja én is járok oda...de azárt már eléggé valószínű..
amúgy ha Chivu gondolom a bl-be kell...mert sok az eltiltás... -
#9681 Szerintem csak fel akarta srófolni a Milan Suazo árát, de végül hozzánk fog igazolni. Mi is csináltunk ilyet velük többek között Ronaldo ügyében.
Chivuról meg annyit, hogy én sem értem miért erőltetjük annyira? -
faláb #9680 "Azért legyünk még óvatosak, és semmit ne kezeljünk még tényként, ugyanis kis túlzással szinte percről percre változik a helyzet...
Történt ugyanis hogy a római körökben nagyon jól értesült és benfentes napilap az Il Romanista online kiadása, pár perccel este 11 óra elött közölte azt a hírt hogy eredményre vezettek Rómában Prade és Oriali tárgyalásai mind Pizarro mind Chivu ügyében, és ez már szinte kész tényként tekinthető:
http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=63487
Csakhogy mint úgy általában történnek a dolgok és bonyolódnak mint úgy általában, ugyanis pár perce az Il Romanista teljesen átfogalmazta a fél órával ezelötti cikkét:
http://www.ilromanista.it/index.php?section=home
Itt már szó nincs arról hogy Chivu ügyében is kész tény a megegyezés, pedig fél órája még azt írták, itt csak annyit tekintenek már szinte biztosnak hogy Pizarro ügyében megvan a megállapodás és 6.5 millióért a Roma megkapja a chilei másik felét, itt ugye fontos megjegyezni hogy holnap jár le az a határidő ameddig a felesben lévő játékosok sorsáról meg kell egyezni, különben jön a "boríték".
A tárgyalásról távozó felek csak arról voltak hajlandóak beszélni hogy Pizarro esetében sínen van a megegyezés, de Chivu-ról még nem, de az a tény hogy Piza-ról meg tudtak egyezni, valamint az hogy maradt az igen magas, kicsit túlértékeltnek tűnő vételár Pizarro 50%-ért erősen azt sejteti, Chivu átigazolásában is hamarosan egyeszség születik."
DE minek Chivu???Samu és Burdi is jobb nála szerintem,max akkor lenne jó üzlet ha Cordoba menne el... -
#9679 Vagyis Chivu érkezik 12mlláért és Pizzaro játékjogáért! -
Xtra99 #9678 Közben jött a hír a kollegáktól :
Chivu va all'Inter Pizarro alla Roma -
Xtra99 #9677 LOL , a lényg , hogy nem jön bekem és kéne egy jó fordító netes progi is -
#9676 na bazz:DDD felét nem értettem:D de a lényeget igen.. -
Xtra99 #9675 Sziasztok , bár elnézés a fordítás miatt (net-es progi) , a lényeg kivehető :
Moratti: Suazo- Látni fogjuk, hogy ez hogyan ér véget
2007 15. június 19-e, kedd:15:51 FORRÁS : INTER.IT
MILANO
Dr Moratti, mi történt Suazóval? Meglepődik ezen a Milánó és Cagliari közti megegyezésen?
-Volt egy teljes megállapodás velünk, az tekintetbevett mindent. Ez a megállapodás egy meglepő változása. A játékos mindazonáltal nekünk aláírt, úgyhogy látni fogjuk.
Massimo Cellino Cagliari elnök azt mondta, hogy megpróbált múlt csütörtökön elérni téged de nem tud túljutni...
-Ez nem igaz. Soha nem keresett engem, nem kaptam meg semmilyen telefonhívásokat. Talán nézett hogy csináljon egy személyes mentséget.
Interrel jóval elöl a tárgyalásokban mi a véleményed Milan viselkedése?
-Mondjuk azt, hogy ez nem szintén nagyon megbocsátható, de ismerem az embereket, és van nem sok, amit tudsz tenni. Mindazonáltal most meg fogjuk nézni a gyakorlati szempontokat. Van egy olyan játékos, aki csatlakozni akar hozzánk, úgyhogy látni fogjuk, hogy ez hogyan ér véget fent.
Vagy ott nyugtass meg bármilyen esélyeket arra, hogy Suazónak üldözz egy alkut, vagy ez nehéz most?
-Gyakran mondják azt, hogy ez a játékos vágya, ami annyira számít... de Cagliari viselkedése annyira meglepő, az, hogy nekem őszintén nem volt időm, hogy gondolják azt, lehet, hogy ami az ok, mint a másokkal, vagy a következményekkel való barátságok, vagy inkább az, hogy mit fogunk tenni.
Adriano Galliani rajzolt egy az egy évi Zlatan Ibrahimovic dologgal való összehasonlítást...
-Ennek van semmije ezzel a kapcsolatban. Az Ibrahimovic dolog ugyanaz a dolog, ami Suazóval ebben az évben történt. Ez mi voltunk az, aki voltak hogy kapják őt, és ők voltak, megpróbálta kapni őt. Nem következtek utolsó idő után, de talán nekik van ezük idő.
Mi a tényre szolgáló magyarázatod az, Milánó mindig Interként ugyanazokat a játékosokat üldözi?
-Ez a legutóbbi idők egy jellemzője, de nincs semmi, amit tudok mondani.
Inter üldözni fogja a Suazo bajt azzal, hogy nekik mi van a kezeikben?
-Igen. Tiszteletbe a játékos vágy.
Milan mozgott a játékosnak mert Inter vagy Samuel Eto'o?
-No. azt gondolom, hogy őket annyira felizgatta az ötlet, gyakorlatba, de a viselkedésünk alapjára akarták tenni azt, ez megbocsáthatatlan. Úgy tűnök, hogy emlékszem arra, hogy Cellino azt mondja, hogy betartom a Morattival kötött megállapodásomat.
Roberto Mancininek csalódást okoznak. Suazo neki egy fikszáció volt...
-Suazo nem volt egy fikszáció, ő olyan játékos, volt, akinek hittünk hogy megfelelőek legyünk számunkra a játékunkért, úgyhogy természetesen Mancininek csalódást okoznak.
Andriy Shevchenko nevét összekapcsolták Internek...
-Ez nem mintha mindenáron valamit keresnénk. Ez egy meglepetés volt, és ilyen nekünk helyet a meglepetés számára kellene elhagynunk. De a dolog nem fejeződött be még.
Az lehetséges nem érkezési Suazo kizárja Adriano indulását vagy Alvaro Recobát?
-Még mindig nem jutottunk semmilyen végső megoldásokra ebben az értelemben, mert van egy egész átviteli piac, nem csak mi. Soha nem mondtuk azt, hogy el akarjuk adni Adrianót, és Recobának nekünk éppen ki kell elégítenünk a vágyát, aminek játszania kell. Látni fogunk. Mindazonáltal nem gondolom azt, hogy sok épp amiatt, hogy mi történt, változik. -
ryhdeksan #9674 Háromszoregyenlítekarealellenésmégelőttemvan14év
kösz igen
:D -
#9673 #9656
mégh én s írtam... szerintem ennek még nincs vége -
#9672 Akkor mégsincs vége a történetnek?
Mert Moratti is olyasmire hivatkozik, hogy Suazo már aláírt hozzánk. -
#9671 Egy újabb érdekes mondat immár Gallianitól:
"Várnunk kell Suazora hogy aláírhassa a szerződését, mivel hogy jelenleg nyaral, bár még az is megeshet hogy nem akar hozzánk igazolni" - tette hozzá Galliani. -
#9670 Monjduk ezt osztom de attól még sportszerűtlen volt. -
faláb #9669 Többe nézem mint Ronaldinhot... -
#9668 BaromirasportszerűvagyokmertkézzelszerzettgólomraispiszokbüszkevagyokMessi?
Na kösz nem. -
faláb #9667 Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni... -
#9666 Még nem olyan biztos ez a suazo ügy...Ő már ugymond aláírt hozánk...a szitu a következő: Suazo minket választott már csak 1-2 papír volt hátra mikor jött a Milan de csak a klub fogadta el a Milan ajánlatát...elvileg Suazo hozzánk akar jönni.. a fene se tudja Moratti is elég furán nyilatkozott
#9656 -
faláb #9665 kakimaki:D
Remélem Suazo is egy kalap szar lesz náluk. -
ryhdeksan #9664 Eto még szép hogy jó :D
gilardino is jó volt bilanba meg egy kakimaki -
faláb #9663 Eto,vagy akár Utaka is jobb szvsz. -
faláb #9662 Messit nem is ellenezném:D -
ryhdeksan #9661 ha suazo nem akar bajnok lenni akkor menjen a merdabilanba:D -
ryhdeksan #9660 kit érdelek a pénz nem te fizeted basszus
tőlem megvehetnénk messit 100millioért is nem érdekelne. morattinak rengeteg pénze van -
#9659 Mondod te. -
#9658 és ezt ugyanugy félbeszakíthatjuk mint Ti a miénket;) amíg nincs a kezében az adot mez semmi sincs lefutva:) (a kérdés hogy Morati akar-e harcolni érte...) -
#9657 A Football Liga tanácskozására érkezve Galliani a következőt mondta Suazo leigazolásáról:
"Minden rendben lesz Suazoval. Nagyon úgy tűnik, hogy Eto'o nem igazol hozzánk, így ha mindenben megállapodunk a hondurasival, akkor befejezettnek tekinthető az ügylet. Nem akartunk tiszteletlenek lenni az Interrel. Már tavaly is figyeltük Davidot. Cellino a Cagliari elnöke azt mondta, hogy a tárgyalások az Interrel véget értek, így mi egy újba kezdtünk bele." -
#9656 itt egy érdekes Moratti mondat, Suazoval kapcsolatban...
"Il giocatore ha firmato con noi, quindi vedremo".
"A játékos hozzánk írt alá, majd meglátjuk."
:) -
faláb #9655 Mit sírsz,annyira azért nem volt jó jájékos -
#9654 Le vagyok döbbenve.
-
#9653 hát nem tudom...azért egy Ronaldinho az mégis csak egy Ronaldinho...szerintem nagyon sokat tudna jaítani a játékunkon...mondjuk tényleg pofátlanul sokat kérnek érte -
faláb #9652 Az áruk nem egyenesen arányos a teljesítményükkel,jó játékosok de nem érnek annyit amennyi a kivásárlási áruk... -
#9651 Se Eto se Ronaldinho?:O tán Barca ellenes vagy?:D -
faláb #9650 Háát nem tudom,én nem igazán örülnék neki... -
#9649 "...másrészt Ronaldinho megvásárlásával keresztbe tennének a kuzinoknak Eto'o ügyében *(mert a Barca nyilván nem adja el egyszerre mindkettőt)..."
hallani már ilyeneket is...Figo potlására talán jó lenne:DD:P -
#9648 Carlos Tevez, az angol West Ham United csatára konkrét ajánlatra vár a Real Madridtól - jelentette ki Adrian Ruocco, a játékos ügynöke hétfőn. Az argentin támadót több európai sztárklub is leigazolná, köztük a Milan, az Internazionale és a Liverpool is. Tevez ennek ellenére inkább a Madridba menne, akik egyenlőre nem tettek ajánlatot a játékosért. A 23 éves csatár nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a londoni csapat idén kiharcolja a bentmaradást az angol első osztályban. A West Ham így érthetően nem szívesen válna meg Teveztől, de 30 millió fontért már elengednék. A nagyobb klubbok már megtették ajánlatukat, Tevez így csak a Realra vár.
(forrás: Független Hírügynökség) + calciomercato
Tevez se áll éppen közel hozzánk..