FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
nekem a jobb és a bal fordítva van😄
Ja és sztem Figonak a rutinja netán gólpasszai😊 kellenek ebbe a meccsbe

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

J.Cesar

J.Zanetti-Samuel-Cordoba-Favalli

Stankovic-Cambiasso-Recoba-Solari

Adriano-Martins

sztem ez lenne a legjobb ebbõl a keretbõl, ez egy elég támadó kis felállás

fsgh
Egy Ilyen kezdõt szeretnék látni:

Ivan Ramiro Cordoba-Marco Materazzi-Walter Samuel-Javier Zanetti

Santiago Solari-Dejan Stankovic-Esteban Cambiasso-Luis Figo

Adriano-Obafemi Martins

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
AC MILAN V INTER: MANCINI'S 20-MAN SQUAD

Thursday, 13 April 2006 14:46:46

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named 20 Nerazzurri players for Friday's Serie A Week 34 match against AC Milan

:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 6 Cristiano Zanetti, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari

Strikers: 10 Adriano , 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins

Bazz...
A Nord nem lesz ott a derbyn mert ezzel "tiltakoznak"....

<#eljen><#eljen>, igen õ aztán helyre tudná rakni némelyik játékos fejét ugy ahogy ezt a real-náé is megcsinálta annakidején, õ nagyon jó lenne ide

Adriano felépül a derbyre
Apr. 12. 17:57 -Appiano Gentile- A mai edzésen Adriano és Dejan Stankovic is a társaival edzett már, ez pedig azt jelenti hogy a brazil támadóra a pénteki Milan elleni meccsen számíthat már Roberto Mancini. A szerb ugyan még könnyített munkát végzett és kímélte magát, ám Adriano teljes erõbedobással vett részt a foglalkozás illetve az egymás elleni játékban is. Veron továbbra is csak terápiát végez, így neki ki kell majd töltse az elõre jósolt egy hónapot hogy teljesen felépüljön.

Az olasz rendõrség továbbra is nagy erõkkel keresi azokat a „szurkolókat”, akik vasárnap hajnalban a milánói Malpensa repülõtéren összetûzésbe keveredtek az Inter játékosaival. A hét elején már sikerült letartóztatni egy elkövetõt, aki a helyszínen „felejtette” a mobiltelefonját.

A rendõrség szerint nem ötven, hanem legalább száz Inter-ultra várta az Ascoli elleni szombat esti gyõzelem után repülõvel visszatérõ csapatot, amelynek tagjait elõbb szóban inzultálták, majd a parkoló felé tartó játékosokat (Pierre Womét, Obafemi Martinst, Javier Zanettit, Cristiano Zanettit, Szinisa Mihajlovicsot, Cristian Kily Gonzálezt) elkezdték ütlegelni.

Ebben az ökölharcban veszíthette el a mobilját (amelyet talán „fegyverként” is használt) az a 27 éves bergamói drukker, akit a rendõrök már kihallgattak, és akinek elrendelték a letartóztatását. Részben az õ vallomása, részben a zárt láncú kamerák és egy kisebb tv-társaság által készített felvételek vezethetnek el az elkövetõkhöz, a szervezõkhöz, abban ugyanis senki sem kételkedik, hogy megtervezett akcióról van szó. Mint ahogy ennek a „lélektani hadviselésnek” a része az is, hogy Massimo Moratti Inter-tulajdonost falfirkákkal és egyéb módokon távozásra akarják bírni.

„Õszintén szólva nem sok kedvem van maradni, de biztosan nem ezek az illetõk bírnak majd rá a távozásra” – jelentette ki a presidente, aki azt is hozzátette: reméli, hogy Roberto Mancini Olaszországban marad. Mint arról röviden már lapunk is beszámolt: Mancini jelezte, szerzõdése lejárta után éppen az ilyen esetek miatt készül külföldre távozni.

A mobilja buktatta le
Az olasz rendõrség továbbra is nagy erõkkel keresi azokat a „szurkolókat”, akik vasárnap hajnalban összetûzésbe keveredtek az Inter játékosaival.

Ilyet, hogy elkezdik verni a játékosokat...
Remélem elkapják mindegyiket!

ha Mancini elmegy nyáron jöhetne ide,sztem úgyse megy a Real-ba megint

<#confused>miketbeszélsz<#ravasz1> 😄DDDD

REAL MADRID

Del bosque jó lenne sztem

fsgh
Vagyis ugyse igazoljuk le...

?

fsgh
Edzõkben nem vagy jól informált...
#3513: ja mint mindig...ugyse hozunk nagy (nem kiöregedett)sztárt-.-

Cassano után mi is érdeklõdünk.

scolari

fsgh
Szerintem lenne nála jobb edzõ is...

dehogynem, ha mancini kihagyja akkor hülye

Mancini:½Külföldre kellene mennem majd½
Apr. 11. 09:34 -Milano- Roberto Mancinit eléggé megviselték a szombat este történtek és az Inter szakvezetõje a tegnapi nyilatkozatában arról is beszélt hogy a távolabbi jövõt egy másik ország bajnokságában szívesebben töltené mint edzõ. ½Mikor ilyen dolgok történnek mindig eszembe jut hogy külföldre kellene mennem dolgozni. De most már nem akarok ezekrõl a dolgokról többet beszélni, egyszerûen belefáradtam. A fociról szívesen mondok bármit, mivel a szombat éjjel történteknek a labdarúgáshoz semmi közük nincsen. Gyõzni és felhõtlenül örülni a gyõzelemnek, erre vágyok - de ahogyan látom erre Olaszországban már nem nagyon lesz lehetõség. Legalábbis õszintén nem.
Az Udinese meccs? Nagyon fontos összecsapás elõtt állunk mivel egy esetleges siker esetén a sorozat döntõjébe jutunk. De a pénteki derby legalább olyan fontos dolog, egyrészt presztizsbõl másrészt pedig a második hely miatt. Az Udinese szerintem az Ascolihoz hasonló módon fog majd játszani. A Villarreal meccs után ahol rosszul játszottunk meg tudtuk fordítani ellenük szombaton 0-1-rõl a meccset. Igen ilyen a foci, néha lehet rosszul is játszani. De három nappal rá szerintem valamit helyrehoztunk a hibánkból. Az amit az Ascoli ellen nyújtott a csapat elég lehet Udinében is.½
internazionale.hu

már több helyen is olvastam egyébként hogy nyártól elmegy a klubtól, megjegyzem én nem sírnám vissza

fsgh
vagyis:
SPORT2
18:00 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 34. forduló, Milan-Internazionale (élõ)

Ja és Solari nem fog kezdeni pénteken az tuti

hmm, Solarit ha nem rakja be pénteken a kezdõbe ( ja igen pénteken 18:00 Milan - Inter --> SPORT1) akkor <#mf3>

fsgh
de magabiztos itt vki!-.- Ennyire azért nem punyultunk el! Mint már mondtam ha csoda történik és Bajnokságot nyerünk akkor tiétek a kupa...de ha nem a csapat a belét is kihajtja majd hogy legalább vmit nyerjük...

gabber_saviola
héééééé Imre, a kupát MI nyerjük -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
jah vágom! Akkor gondolom mivel ez az eset áll fenn játszanotok kell majd egyet az
Udienesével!
De sztem bejuttok és miután megnyertük 😛PP😊 az olaszkupát Ti indultok az uefában...

gabber_saviola
aki megnyeri az uefakupás, de mivel az Inter és a Róma már mindenképp indul vmi európai kupában....így a 3. megörököli ezt az indulást

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

utolsó 10 perc jó lehetett! 😄

REAL MADRID

fsgh
Miért aki a döntõben van az tuti uefa kupa résztvevõ?

Én is remélem hogy ez lesz a dötõ

gabber_saviola
gratulálok, és remélem hogy holnap már bátran mondhatom, hogy a 2005-2006-os Coppa Italia döntõjében az Inter és a Palermo csapatai kerültek......ami már nekünk uefa kupát jelent😛

csak azt az egyet nem értem, hogy ha mi holnap kiesnénk, akkor hogy döntik el, hogy ki a harmadik és ezáltal ki indulhat az uefa kupában....

fsgh
FT Udinese <2 - 2> Inter Milan
9' <0 - 1> S. Solari
83' <1 - 1> C. Obodo
86' <1 - 2> D.M.C. Pizarro
89' <2 - 2> V. Iaquinta (pen.)
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

a továbbjutás a lényeg!😊

fsgh
88' Udinese <2 - 2> Inter Milan
9' <0 - 1> S. Solari
83' <1 - 1> C. Obodo
86' <1 - 2> D.M.C. Pizarro
89' <2 - 2> V. Iaquinta (pen.)
jááájjjj

fsgh
81' Udinese <0 - 1> Inter Milan
9' <0 - 1> S. Solari

fsgh
hát senki se tudta hogy ma délután meccs?😄DD
nem tok streamet

<#eljen>

REAL MADRID

<#worship>SOLARI<#worship>

fsgh
54' Udinese <0 - 1> Inter Milan
9' <0 - 1> S. Solari

jaja lassan vége😊 és még nincs lap!😊

jesszusom, van valami stream?? gyorsan egy címet plííííííz!!!

gabber_saviola
ejha már megy a meccs? 😮

fsgh
HT Udinese <0 - 1> Inter Milan
9' <0 - 1> S. Solari

fsgh
15' Udinese <0 - 1> Inter Milan
9' <0 - 1> S. Solari

Ez azzzz!!SOLARI!!!!

fsgh
ja😞(((

curva bilan <#mf3>

fsgh
nekünk még az se rossz...:/

1:1 :\

fsgh
15' AC Milan 0 - 1 Chievo
😮OOOOOOOO)))))))))

© Girondins: Mi van? Miért jöjjön vissza?

Mihajlovics come back

fsgh
jaja... az egy dolog hogy elkeserítõ a kiesés....de el tudom képzelni azt a 100 embert aki hajnal 3kor kimegy vereedni a kedvenc csapatával-.-

ez durva!

REAL MADRID

fsgh
Azt hittük szerda éjjel véget értek az inzultusok. Nem így történt. Tegnap éjjel 2.30-kor szállt le az Inter gépe Milanoban és ismét egy 50-100 fõs gyülekezet fogadta a visszatérõ játékosokat. Az ironikus kritikákon és szidalmakon kívül ezúttal tettlegességre is sor került. Azok a játékosok jártak pórul akik nem busszal hanem a saját gépkocsijukon akarták elhagyni a repteret. Javier Zanetti, Cristiano Zanetti illetve Martins voltak a szenvedõ alanyok. Õket megdobálták petárdákkal. Cristiano Zanettit pedig szintén megdobták több tárgyal sõt kapott is a fejére egy ütést is. Érdekes hogy a sajtó képviselõi korábban a helyszínen voltak mint a rendõrök Megdöbbentõ az eset, talán ilyenre nem is volt még példa. Persze tudni lehetett hogy az esetleges gyõzelem nem lesz elegendõ, mivel a szurkolók: „Az Ascoli elleni gyõzelem senkit sem érdekel” feliratú drapériát tettek ki. Mindenkit megviseltek az események, de ezzel hogy játékosokra támadtak rá az ultrák most átléptek egy bizonyos határt. Innen pedig nagyon nehéz lesz visszanyerni az egymással szembeni bizalmat…
Forrás:www.internazionale.hu

Na ez azért gááz😞(

fsgh
igaz!de viszont azért merek reménykedni mert már sak 5 meccs van hátra!
ezekkel a meccsekel!!Milanon kivûl sztem mindenki ellen köteéezõ a 3pont!És a Milant csak meg tudjuk fogni...
04.15.

MILAN - INTER

04.23.

INTER - REGGINA

04.30.

EMPOLI - INTER

05.07.

INTER - SIENA

05.14.

CAGLIARI - INTER