FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mond légyszi az oldal címet ahol olvastad!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Adriano hír remélem kacsa
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Érdekes hírt hallottam ma.Adriano elmegy a csapattol, és Ben Schuster a Getafe edzõje lesz az új edzõnk.Nem tudom mi igaz ebbõl de rádióban mondták be, szóval nem lehet teljesen alaptalan a hír.Le vagyok döbbenve egy picit...·"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
IGAZA van
Talán még 1 tulaj váltás is segíthetne...
Újra marad az mint mindig,vagyis majd jövõre....
Ez is csak azt mutatja hogy a játékosok még tudnák hozni a szintet de valahogy nem
meccs közben nem megy-.-😞(((((((((((((((
ÁÁÁÁÁÁÁÁ a faxom kivan vagy azért kupunk ki mert szarok vagyunk vagy csak simán szerencsésebb az ellen(mint most)-.- Nagyon elegem van már ebbõl! Jövõre kicsit át kell formálni a csapatot és uj edzõ kéne szvsz
REAL MADRID
REAL MADRID
zakinak lesz igaza xD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
18:15 April 14
15' AC Milan 0 - 0 Inter Milan
REAL MADRID
így legyen, fõ az optimizmus, de akkor a milannak is botlania kell hogy õket is megelõzzük 😛PPDDD
Juventus Lazio Delle Alpi
Juventus Palermo Delle Alpi
Cagliari Juventus Sant' Elia
Siena Juventus Artemio Franchi
Reggina Juventus Oreste Granillo
Az Inter meccsei:
Empoli Inter Carlo Castellani
Inter Reggina San Siro
Inter Siena San Siro
Cagliari Inter Sant' Elia
Milan Inter San Siro
nah szóval ha a Juve az elköetkezõ öt meccsén ilyen eredményt ér el x,x,v,v,gy(s mi megnyerjük a meccseink)akkor ajnokok lehetünk😊(a remény hal meg utoljára😊) amíg matematikai esély van rá én bízom!)
"a sajto megkezdte a talalgatast,hogy kik lehetnek az uj tulajdonosok.Nyilvan a lista elen,Tronchetti all,akinek mar most is reszesedese van a klubban a Pirelli reven.Tobbi nev: Giorgio Armani,Patrizio Bertelli (Gruppo Prada),Leonardo Del Vecchio(Luxottica) es a Benetton testverek.A Benetton testvereknel meg megemlitheto,hogy Tronchettivel mar uzleti szalak osszefuzik oket (TIM).A listat olvasva nem tunik olyan borusnak az esetleges valtas (Del Vecchio a 15. leggazdagabb europai),sot nem is egy Inter kotodesu,ettol fuggetlenul Moratti az Moratti."
A tulajdonosnak - aki 1995 óta vesz tevékeny részt az egyesület vezetésében - elmondása szerint elege van abból az együttes sikertelenségeibõl.
"Amikor megvettem az együttest, úgy gondoltam, hogy trófeákkal a hátam mögött adom el azt. Ez sajnos nem jött össze. Ha érkezik egy megfelelõ vevõ, hajlandó vagyok eladni neki a klubot." - mondta Moratti.
Moratti korábban az elnöki posztot is betöltötte az Internél, ám 2004 januárjában lemondott és átadta az irányítást Giacinto Facchettinek, az egykori legendás balhátvédnek.A Moratti-érában valóban nem sok serleget nyert el az együttes: 1998-ban UEFA-kupa-, majd 2005-ben Olasz Kupa-gyõzelem áll a sikerlistán.
Az Internazionalénál az utóbbi idõben a hangulat sem ideális, ugyanis a csapat meglepetésre kiesett a spanyol Villarreallal szemben a Bajnokok Ligájából, majd az Ascoli elleni meccs után a szurkolók bántalmaztak több játékost. Az eset hatására Roberto Mancini vezetõedzõ kijelentette, hogy távozni szeretne a klubtól és külföldön dolgozna tovább.
És sztem is jobb játékos Stanko Figonál de azért Recoba...Õ inkább csatár...
sztem
😊)))))))))))
(megsúgom Figo seria-a 2. legtöbb gólpaszt adó játékosa😊))
materazzi elég bizonytalan volt a sérülése elõtt is és figo játékát meg egyáltalán nem bírom
azér más az én kezdõm