FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
<#wow2><#wow1> Nem tom hogy örüljek-e vagy nem...
mond légyszi az oldal címet ahol olvastad!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
Schuster hol noname?õ legalább edzõ nem úgy mint Mancini

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

a kicker szerint Luca Toni elõszerzõdést írt alá az Interhez...

Érdekes fejlemények, de legalább csapat lesz, ha deutche edzõ jön...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

ha ben schuster jönne annak nagyon örülnék nagyon jó edzõnek tartom, és nem szeretném ha ilyen nagy nevû edzõ jönne, és nem azafontos hogy mekkora neve van az edzõnek,

Adriano hír remélem kacsa

EmIn3m02
hátéikszvéem D:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

vagyis logo ^^

de jo neved van 😄😄

EmIn3m02
adrianonak is a pénz beszél szvsz

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

hátha ilyen noname edzõ jön... Adriano nemrég mondta hogy örökké Interes lesz

nso fórumon olvastam:
Érdekes hírt hallottam ma.Adriano elmegy a csapattol, és Ben Schuster a Getafe edzõje lesz az új edzõnk.Nem tudom mi igaz ebbõl de rádióban mondták be, szóval nem lehet teljesen alaptalan a hír.Le vagyok döbbenve egy picit...·"

viszont :-)

fsgh
Minden Interes társamnak Kellemes Húsvéti Ünnepeket!😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Kösz😞
Én is😞

gabber_saviola
sajnálom, hogy kikaptatok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Adriano ismét a kezdõcsapat tagja volt. Nem játszott rosszul, de az a bizonyos gól nagyon hiányzott tõle. ”Nem voltam 100%-os, de tudom ez nem kifogás. Tudtuk hogy kemény lesz, mindent megtettünk a gyõzelemért, sajnos nem sikerült. Most már minden energiánkkal a kupára kell koncentráljunk. A szurkolók? Az élet mindig produkál nehéz helyzeteket, ez is olyan. Hozzánk közel álló emberekkel kerültünk most is szituációba. Személy szerint nekem most nagyon kemény két és fél hónapom volt. Mikor nevetni tudok és nyugodt vagyok akkor bármit meg tudok tenni. Viszont mikor máshol jár a fejem minden nehezebb. Hogy nagy lenne rajtunk a nyomás? Nem tudom, viszont a felelõsség elég sokszor rám hárul mostanában. Mikor a csapat kollektívan hibázik akkor is én vagyok megjelölve bûnbaknak. Ez pedig így nincs rendben. Ha nyerünk akkor a csapat nyer és ha kikapunk akkor is 11 ember kap ki. Moratti? Egy olyan ember akinek rengeteget, sõt még annál is többet köszönhetek. Az hogy én ebben a mezben futok ki a pályára egyedül az õ érdeme.”

IGAZA van

fsgh
azzal perpill kitörölhetjük...

viszont a kapusunk kurva jó volt...

gg

fsgh
Igen!Sztem pár húzó játékos kell és egy olyan edzõ aki motiválni tudja a csapatot hogy úgy játszon ahogy most az utsó 10percben!!!Csak egész meccsen
Talán még 1 tulaj váltás is segíthetne...

na ennyit errõl a szezonról és a második helyrõl....
Újra marad az mint mindig,vagyis majd jövõre....

fsgh
Borult az elméletem😞(

fsgh
Miért Miért Miért Miért Miért csak a végén tujuk megnyomni a meccset????????<#sir><#sir><#shakehead><#shakehead><#shakehead>
Ez is csak azt mutatja hogy a játékosok még tudnák hozni a szintet de valahogy nem
meccs közben nem megy-.-😞(((((((((((((((

fsgh
Ne tõlem kérdezd!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ a faxom kivan vagy azért kupunk ki mert szarok vagyunk vagy csak simán szerencsésebb az ellen(mint most)-.- Nagyon elegem van már ebbõl! Jövõre kicsit át kell formálni a csapatot és uj edzõ kéne szvsz

nah jön oba remélem berámolnak mostmár egy kólt

sztem meg szép vóót jóó vóóót , megszíívtuk 😞(( ennyi

ba**a meg 1-0

REAL MADRID

sztem meg 0-1 lesz!

REAL MADRID

na vok csak netet szereltem fater gépén o.O
zakinak lesz igaza xD

zaki
Én megteszem: 0-0 😄

gabber_saviola
te Imre figyelj már, ilyenkor hol van a többi interes?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Félidõ! Húú kemény meccs. Nem lehet megjósolni a végeredményt

gabber_saviola
Italy - Serie A
18:15 April 14
15' AC Milan 0 - 0 Inter Milan

hát remélem hogy rugtok vagy 3at!

REAL MADRID

fsgh
az a ma este lesz😊))

<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

így legyen, fõ az optimizmus, de akkor a milannak is botlania kell hogy õket is megelõzzük 😛PPDDD

fsgh
a Juve meccsei:
Juventus Lazio Delle Alpi
Juventus Palermo Delle Alpi
Cagliari Juventus Sant' Elia
Siena Juventus Artemio Franchi
Reggina Juventus Oreste Granillo
Az Inter meccsei:
Empoli Inter Carlo Castellani
Inter Reggina San Siro
Inter Siena San Siro
Cagliari Inter Sant' Elia
Milan Inter San Siro

nah szóval ha a Juve az elköetkezõ öt meccsén ilyen eredményt ér el x,x,v,v,gy(s mi megnyerjük a meccseink)akkor ajnokok lehetünk😊(a remény hal meg utoljára😊) amíg matematikai esély van rá én bízom!)

nemzetisport fórumról

fsgh
ez a hír honann van??

fsgh
nem tom...

fsgh
Ezt egy másik forumról vágtam ki:
"a sajto megkezdte a talalgatast,hogy kik lehetnek az uj tulajdonosok.Nyilvan a lista elen,Tronchetti all,akinek mar most is reszesedese van a klubban a Pirelli reven.Tobbi nev: Giorgio Armani,Patrizio Bertelli (Gruppo Prada),Leonardo Del Vecchio(Luxottica) es a Benetton testverek.A Benetton testvereknel meg megemlitheto,hogy Tronchettivel mar uzleti szalak osszefuzik oket (TIM).A listat olvasva nem tunik olyan borusnak az esetleges valtas (Del Vecchio a 15. leggazdagabb europai),sot nem is egy Inter kotodesu,ettol fuggetlenul Moratti az Moratti."

fsgh
háát !lehet! hogy jót tenne egy váltás...

de most elvileg jön maicon is???? trabelsi is jobb szélsõ! minek még 1??

fsgh
meg az Origon is...Nem tom nyerünk-e vele

Massimo Moratti, az Internazionale tulajdonosa egy interjúban elmondta, hogy el szeretné adni a klubot.

A tulajdonosnak - aki 1995 óta vesz tevékeny részt az egyesület vezetésében - elmondása szerint elege van abból az együttes sikertelenségeibõl.
"Amikor megvettem az együttest, úgy gondoltam, hogy trófeákkal a hátam mögött adom el azt. Ez sajnos nem jött össze. Ha érkezik egy megfelelõ vevõ, hajlandó vagyok eladni neki a klubot." - mondta Moratti.
Moratti korábban az elnöki posztot is betöltötte az Internél, ám 2004 januárjában lemondott és átadta az irányítást Giacinto Facchettinek, az egykori legendás balhátvédnek.A Moratti-érában valóban nem sok serleget nyert el az együttes: 1998-ban UEFA-kupa-, majd 2005-ben Olasz Kupa-gyõzelem áll a sikerlistán.

Az Internazionalénál az utóbbi idõben a hangulat sem ideális, ugyanis a csapat meglepetésre kiesett a spanyol Villarreallal szemben a Bajnokok Ligájából, majd az Ascoli elleni meccs után a szurkolók bántalmaztak több játékost. Az eset hatására Roberto Mancini vezetõedzõ kijelentette, hogy távozni szeretne a klubtól és külföldön dolgozna tovább.

nemtom ez mennyire uj hír de a retek klub txt-n az van hogy színte biztos hogy Trabelsi jön nyáron

fsgh
Ha jobban megnézed Stanko és Figo ugyananyit játszik😊))
És sztem is jobb játékos Stanko Figonál de azért Recoba...Õ inkább csatár...

😊)))) én meg megsúgom hogyha stankovic és recoba ugynannyitt játszana mint fingo akkor valószínû hogy párszr több assistot dobtak volna mint figo (szereintem azért játszatják õt ennyit mer ekkora "sztár") és ezért kihagyják a talán sokkal hasznosabb játékosokat...

sztem

😊)))))))))))

fsgh
aha!ok!

(megsúgom Figo seria-a 2. legtöbb gólpaszt adó játékosa😊))

okok, értettem én
materazzi elég bizonytalan volt a sérülése elõtt is és figo játékát meg egyáltalán nem bírom

azér más az én kezdõm