FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Pazzini télleg jó lenne...Vucinic meg hát...(ez az élet nem az efem....)Vucinic nálunk tuti nem tudna érvényesülni(Fõleg hogy sose kezdene Adri,Martins,Cruz elõtt szvsz)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
figy.senki se úgy születik hogy világsztár!Õ még csak 21éves(remélem😛) baromi sok ideje van fejlõdni😊 meg ez a szezon nem is nagyon jött össze neki...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Adriano mellé egy Pazzini vagy egy Vucinic kéne (gyors fürge és iszonyat gólratörõ)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jah és Tonirol ilyesmi hírt nem láttam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
calciomercato és a tuttomercato szerint tárgyaltok vele, azaz szerzõdés a kezében de még nincs aláírva

Martins Adriano páros nem jó szerintem. Martins botlábú sajnos ezt kell mondjam, annyi az elõnye gyors és rendkívûl jó fizikája van.

fsgh
Sztem akkor se õ a jó igazolás!Nem õ az a húzóember aki kell nekünk...Igazából az kéne hogy Martins Adriano páros lendületet kapjon és nekik is meglenne a 20-30 gól fejenként!Meg minek jönne Luccarelli...Padra???Nyakamat rá hogy alig kezdene!

Hmm.. jó lehet. gabber nemtudod hogy mennyire biztos? Mert olyan is volt hogy Toni elõszerzõdsét kötött velünk. o_O

gabber_saviola
Lehet , hogy Lucarelli már nem 20éves, de erõs magas és gólratörõ játékos (mint DelPiero és Toni keresztezése) és van még 2-3 éve

<#worship><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
minden szó igaz

ez az egy Lucarelli tavaly gólkirály volt és most is elég szépen sõõt, nagyon szépen ontja a gólokat! nem mondtam hogy õ lenne a megfelelõ igazolás... de nem kéne így leírni sztem nagyon jó játékos és akár vele is lehet bármit nyerni az aza 20-30gól nem lófasz amit szezononként alkot

fsgh
De figyelj az inter célja Bajnokság és Netán egy bravúros béel gyõzelem!Egy Lucarellivel akarjuk ezt elérni...haggyuk már...

Henry ugyis a Barcába megy vagy nem megy sehova, Van Nistelrooy ugyis ott marad a ManU-ban... Lucarelli jó befejezõ csatár csak már kicsit öreg igaz most van a csúcson...

jah igen, tudom azért volt kérdõjel a végén mert még nem biztos 😊

fsgh
Minek?Minek? és Minek???? Baxameg! Nagy hírek Henryról és Van Nisterooy(nem tom hogy köll írni)-ról... Erre mi lesz blõlük Lucarelli-.- Remélem kacsa...

gabber_saviola
még csak lehet

hát igen, ez a minimum, fõleg ilyen kaliberû csapatokat jól meg kell ütni mint az Empoli

Lucarelli az Inter-be? Érdekes...

Lombardini
Vasárnap verni kell az Empolit.Ha már a kupán kívül másra nem maradt sanszunk akkor az utolsó néhány meccsünket nyerjük meg fölényesen.Ez a minimum nem?

FORZA NERAZZURRI!!

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

nem lehetünk mindig gépközelben<#beka2>

Lombardini
Na mi ez a csönd Nerazzurrik?<#rolleyes>

Livorno - Inter

Wome nyomott eggyet a másik lábára és asszem (Morrone) a pályafutását is abba kellett hagynia és ez nem is olyan rég volt, minden csapatban van 1-2 nemnormális ugyanugy ahogy a juvéba itt is van 1-2

fsgh
<#wilting><#bdead><#help>

9csöves9
Capello lefizeti😄DDDd na jó van hagyjad inkább abba mert egyre nagyobb hülyeségeket beszélsz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
eddig mindenki azt hangoztatta hogy Capello így lefizeti a bírokat meg úgy... Eddig semmi alapját nem láttam de most ez az eset fura..:/

9csöves9
most ezt ki nem szarja le? nem tehet róla Cannavaro hogy nem kapott sárgát,a bírót szidjad ne a játékost ha ez a bajod

fsgh
ja és itt a másik a bíró ott ált melette és még sárga SE! ez azért elgondolkodtató nem gondolod?😊

9csöves9
figy akiket én említettem azokról a legtöbb embernek a brutalitás jut eszébe,nem véletlenül

ha most nem vagy elfogulatlan akkor tudnád hogy Cannavaro egyáltalán nem durva és nyílván nem direkt úgy csúszott be hogy eltörjön egy játékos lába

fsgh
utobbi idõben mikor törte el egy játékosnak is a lábát (szó szerint!) büntetés nélkül???😄

9csöves9
😄DD

csak pár nevet mondok Materazzi,Cordoba,Samuel...

fsgh
Undorítoak a Juventus játékosok...

fsgh
Ritka ronda szabálytalanság

A meccsen volt egy elképesztõen durva szabálytalanság is: a juventusos Fabio Cannavaro páros, kinyújtott lábbal csúszott Gaby Mudingayi támaszkodó lábára, ami azonnal eltörött. Látszott, amint meghajlik a csont, hordágyon kellett levinni a futballistát, az orvosok azonnal megállapították a súlyos sérülést. Bár a játékvezetõ tíz méterre sem állt az esettõl, a válogatott védõ sárgalapot sem kapott.

üdv itt is!

DONGUBA
.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Lombardini
Ciao Nerazzurri!! Mi újság?

A négy null ellenére semmi gólörömet nem láttam a gólok után, csak mintha muszály ságból lennének a pályán...
remélem jövõre már nekünk is kijön a lépés..

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Végre valami megnyugtatás, azér gondoloma végén nem volt buli 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

fsgh
FT Inter Milan <4 - 0> Reggina
16' <1 - 0> J.R. Cruz (pen.)
23' <2 - 0> O. Martins
28' ❤️ - 0> Cesar
90' <4 - 0> J.R. Cruz
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
Nah ez laza volt😊

fsgh
80' Inter Milan ❤️ - 0> Reggina
23' <2 - 0> O. Martins
28' ❤️ - 0> Cesar
asszem itt leáltunk...

fsgh
56' Inter Milan ❤️ - 0> Reggina
23' <2 - 0> O. Martins
28' ❤️ - 0> Cesar

vagyokvagyok! csak így tovább!!!

fsgh
HT' Inter Milan ❤️ - 0> Reggina
23' <2 - 0> O. Martins
28' ❤️ - 0> Cesar

fsgh
29' Inter Milan ❤️ - 0> Reggina
23' <2 - 0> O. Martins
28' ❤️ - 0> Cesar
Oléé😄DDDCésár is betlált😊)
HAHÓÓÓÓ INTERES TÁRSAIM HUN VAGYTOK?^^

fsgh
jajj hát megy a meccs nem is akárhogy!!😊)))
26' Inter Milan <2 - 0> Reggina
23' <2 - 0> O. Martins
😊)))

nem ismerem inkább így mondom

számomra noname 😊

fsgh
thx😊

kicker.de<#rolleyes>