34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    olasz szöveget fordítattam le swordal:D

faláb nyomta be hírt én emg lefordíttam sword-al:)
  • fsgh
    honnan veszed?
  • fsgh
    jolvan nyugi:DDD poénnak szántam ott a smiley alatta:D
  • ForzaInter
    Cassano-val tárgyalunk, és valószínű hogy a leendő játékosunk lesz:(((
  • Lombardini
    foci24.com-ot felejtsük már el!!!!!!!!!!!! Egy szenny oldal. Egy híg fos. Légyszi ennyi szemetet ne idézgess!
  • fsgh
    Ki tudta követni? Hivatalos: Suazo a Interé!
    Külföldi labdarúgás

Délelőtt a Cagliari elnöke már biztosra vette, hogy a hondurasi csatár az Interé lesz, és ezt a Milan kora délután egy hivatalos közleményben el is ismerte.

A Milan hivatalos honlapján kijelentette, hogy miután David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, és később bebizonyosodott, hogy jogosan tette, lemond a csatár megszerzéséről. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig tisztességesen, és szabályokat betartva jártak el.

- Tudjuk, hogy a csatárnak szerződése van az Interrel, ezért nem erőlködünk tovább. A klub szeretné leszögezni, hogy az eset kapcsán mindvégig igyekezett korrekt lenni, és betartani a nemzetközi sportéletben bevett normákat – szól a Milan hivatalos közleménye.
  • ForzaInter
    foci24
  • fsgh
    FIGC: Suazo risks six-month ban
    Saturday 23 June, 2007
    David Suazo risks a six-month ban after signing a contract with Inter before the clubs had reached an agreement, warn the FIGC.

“Both Suazo and Massimo Moratti said that a contract had already been signed,” noted Mario Stagliano, the former Vice-President of the Federation investigative committee.

“If that is the case, then even if it was torn up later, the crime was admitted by both parties and so a punishment is applicable.

“According to the regulations, the player and the President must be suspended or face some form of sanction. The maximum ban is six months.”

The Nerazzurri confirmed that they had penned a personal deal with the striker even though Cagliari had not formally sold him yet.

So when Milan came in and secured a £10m transfer with the Sardinians, they found him already promised to the other side of the San Siro.

This morning the Rossoneri officially pulled out of the agreement with Cagliari because of that personal contract, but the matter could well not be over with yet.

Itt meg 6 hónapos eltiltásról írnak:SSSS
  • fsgh
    Az Inter viszi a Real két kegyvesztett sztárját! (video)
    2007. június 23. 13:25:37 nyomtatási kép cikk küldése
    Olasz Liga| Külföldi foci|

Olasz hírügynökségi jelentések szerint az olasz Internazionale viszi a spanyol Real Madrid két kegyvesztett sztárját, a brazil Robinhot és az olasz Cassanot. Massimo Moratti elnök már egyeztet a királyi klubbal a két játékos átigazolásával kapcsolatban. Miután Suazoról lemaradt az Inter, mindenképpen csatárra lenne szüksége a klubnak. Így ezen a helyzeten mindenképpen segítene a két sztárjátékos! A hírek szerint a gárda edzője, Roberto Mancini mind a két labdarúgót nagy örömmel venné csapatában.

(foci24.com - Fedor János)

LOL?:DDD
  • ForzaInter
    sztem sehol nemlesznek...

Milan-al fogunk nagyot küzdeni szvsz:)
  • Csesza
    nem hiszem el -,-
  • fsgh
    elhiszed ogy ott lesz a Milan is durván? szerintem 3 csapat között fog eldölni a dolog szezon végén...
  • Csesza
    van egy olyan érzésem, hogy jövőre elég erősen meg kell majd küzdenünk a Juventussal a bajnoki címért, elég faxán erősítenek, igaz páran el is mentek...

ez most nem tom honnan jött de így érzem, hogy ők lesznek partiba velünk, elég erősen
  • faláb
    Nem nyalom,de csak a hülye nem veszi észre a két játékos közti különbséget:P
  • Lombardini
    Van aki Tevez seggét nyalja igaz kis barátom? :D
  • faláb
    Hány évet akartok még adni Adrinak?
    Legyen inkább irányító akkor,gólpasszokat legalább biztos osztogatná.
  • ForzaInter
    jaja

Real nagyon hajt rá állítólag:(
  • Csesza
    szvsz Tevez vagy most fog jönni van soha, ha nem mi igazoljuk le most nyárom akkor megteszi más, mert nemhiszem, hogy ottmarad a West Ham-nél
  • ForzaInter
    BSZ VIEIRA!

Csatár sztem már nemkell,adjunk még egy évet Adri-nak(hátha lesz vmi) ha mégse akkor pedig jöjjön Tevez neki nagyon örülnék, kp-ra sztem Nasri jólenne, és még sztem kéne egy védő pl.: Chivu de már ugytűnik nemjön:s de várjuk ki a végét.
  • faláb
    Nem mindenki nyalja a seggét Suazonak.
  • Csesza
    HBD Vieira
  • Csesza
  • Lombardini
    Álmodjatok csak. :D
  • faláb
    Kezdőbe Tevez,alap.
  • Csesza
    Suazo megy a padra...
  • Lombardini
    Tevez hová? Padra? Quaresma is csak egy álom marad idén. Szóval akkor ki?
  • Csesza
    Chivu mindenképpen kéne sztem, de nem sok esélyt látok a Barca ellen, Adrianot el kéne passzolni és jöhetne Tevez még

kp-ra meg sztem, akiről eddig volt szó, Nasri jó lenne v. Quaresma...
  • Lombardini
    Na akkor kit igazoljunk még? Most itt leginkább a kp-ra gondolok. Természetesen padra gondoltam, hiszen erős a kp-nk, de ugyebár a nem várt sérüléshullám, valamint a BL-es eltíltások miatt nem ártana egy kreatív és szívós középpályás.
  • Lombardini
    Idézet a "másik" topicból:

A Milan hivatalos oldalán bejelentette: tekintve, hogy David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, ezennel visszalép a játékosért folytatott további tárgyalásoktól. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig a törvényeket és szabályokat tiszteletben tartva jártak el.

Forrás: acmilan.com

• ForzaInter
  • fsgh
    David Suazo előtt nyitva áll az út az Interhez, miután a játékos elutasította a Milan ajánlatát - erősítette meg a Cagliari elnöke, Massimo Cellino.

"Suazo 21.30-kor telefonált nekem, és közölte, hogy az Interhez akar igazolni. Könnyekkel küszködve magyarázta el nekem, hogy eltekintve attól, hogy már lezajlottak az orvosi vizsgálatok, azért is ragaszkodik az Interhez, mert a kék-feketék már hónapok óta figyelemmel követték őt. Roberto Mancini személyesen telefonált neki több alkalommal is, ami természetesen nagy lelkesedéssel töltötte el Davidet. Mindezek mellett Suazo hálás a Milan nyújtotta lehetőségért, bár úgy érzi, hogy a vörös-feketék csak az Internek akartak keresztbe tenni ezzel a manőverrel. Nem is várta meg, hogy mit szeretnék neki válaszolni ezzel kapcsolatban, a végletekig elszántnak hangzott. Csak azt tudom mondani, hogy ezen a ponton szabad utat engedek a játékos akaratának. Én professzionálisan jártam el az Interrel és a Milannal kapcsolatban is. Egy ponton a tárgyalások zsákutcába jutottak Massimo Morattival, ezért ültem le egy asztalhoz a Milan vezetőségével. A Milantól sem kértem többet Suazóért, mint amennyit az Inter ajánlott érte" - nyilatkozta Cellino a Gazzetta dello Sportnak.

Az Inter a hétvégére tervezi Suazo hivatalos bemutatását a sajtónak.

Forrás: channel4.com

2007.06.23.

:))))
  • Csesza
    Matyi bazmeg, még részegen is az Interről és Suazo-ról beszélsz :ADSadsadasdssdsd
  • Lombardini
    Na alakul ez kérem, alakul. :)
  • fsgh
    Kiderült, hogy a hondurasi játékos jogosan írt alá az Interhez, így nem kell félni sem a milánóiaknak, sem Suazónak a büntetéstől. Persze a helyzet még változhat.

Péntek este újabb fordulatot vett David Suazo átigazolásának szövevényes története. Az száz százalék, hogy a kiváló támadó a nyáron elhagyja a Cagliarit, és az is valószínű, hogy Milánóban köt ki. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy a Milan vagy az Inter játékosa lesz. A dél-olasz klub elnöke korábban kijelentette, hogy szóban már mindenben megegyezett Massimo Morattival, az Inter elnökével, így Suazo az Interé. Néhány napra rá Adriano Galliani, a Milan alelnöke örömmel tudatta a közvéleménnyel, hogy a hondurasi kétséget kizáróan piros-feketében folytatja pályafutását.

Újabb néhány óra elteltével kiderült, hogy az Inter nemcsak a klubbal, hanem a játékossal is megegyezett, sőt, Suazónak aláírt szerződése van. Moratti kijelentése felelőtlennek tűnt, ugyanis szerződéssel rendelkező játékos Olaszországban nem kötelezheti el magát írásban másik klubbal. Péntekre azonban már az is kiderült, hogy Suazo Cagliarival kötött szerződésében van egy kitétel, amely szerint a játékos bármelyik klubbal megegyezhet, ha a kérő 8 millió fontot ajánl érte. Bár még korai konklúziót vonni, jelenleg úgy tűnik, hogy Suazo mégis az Interé lesz.

- Abból, amit láttam, az derül ki, hogy Suazo játékjoga csakis egy klubé lehet, azé, amely már hónapok óta tárgyal, és már meg is egyezett vele, vagyis az Interé – jelentette ki Moratti, miután Suazo ügynöke, Giovanni Branchini nyilvánosságra hozta ügyfele szerződésének részleteit.

!!!!!!!! :)
  • Lombardini
    Akkor úgy fogalmazok remélem nem így lesz. Bár a copfos brazílnak nem sok esélye lenne az olasz védőkkel szemben. Plussz ő az aki nem is nagyon vesz részt a védekezésben. Az ilyet meg Itáliában nem szeresse senki.
  • faláb
    A lehetetlen nem létezik:P
  • Lombardini
    Most másképpen lesz! :D
  • fsgh
    gizda lesz..de mi az ilyeneken sose vagyunk jók:SS
  • Lombardini
    Nemsokára lesz egy ilyen is:

• Lombardini
    Hát kérem szépen. Úgy fest mégiscsak a miénk lesz a hondurasi Suazo.